Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben 3. hafta açım diye ağlıyodum artık cokacimcoook ama 5 kilo verdim sıvı yemekten bide bana tuzlu yemeyide yasaklamıştı yediğimde burnum şişiyodu ama şimdi 3 aylık oldu burnum gayet normal herşey düzeldi yani bide alçıların çıkmamıştı dimi yanlış hatırlamıyosm alçı çıktıgında ilk etapta yamuk gelirse çok normal sakın oynama bazılarından öle bişey duydum benimde şiş göründüğü için yamuk geldi ama belki böle bişeyle karşılaşmassın ama aklında olsun en fazla 2 ayda görüntü netleşmeye başlıyo ve gayet düzgün görünüyo

yaklaşık olarak ne kadar sürer daha şimdi zayıfladım ama tad almaya başlayınca iyice kilo almaktan korkuyorummCADIARZU

:) slm
ben de aynı şeylerden çok dert yanmıştım ama geçti gitti 2 kilo werdim geri aldım :) ortalama 4-5 gün sürer tad alamama .. ağız kuruluğu için bi arkadaş ağzıma ıslak tülbent koyup yatıyorum işe yarıyor yazmıştı ben çok geç gördüüm için denemedim sen dene istersen .. çok geçmiş olsun cnm

ağıza ıslak tülbent koymak tehlikeli gözüktü bana birazbilmiyorumkismile

ayy çok teşekkür edeim paylaştığın içinopuyorumnanaktan alçım ctesi çıkacak kesin böyle birşey olsayı ve sen beni uyarmasaydın yine oturur ağlardım harhalde

eğitim ve araştırma hasthanesinde oldum rfakatçı kabul etmiyorlar zaten sorunda olmadı 1 kere wc kalktım gittim geldim tutunarak sıkıntı olmadı yani
mızmı değilseniz 1 gece refakatçisiz kalabilirsiniz zaten yatıp duruyorsunuz sabaha kadar refakatçı ner yapacak ninni mi söyleyecekkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar birisi bana fikir versin lütfen haftaya perşmbe amlyt olcm antlya tıp fakültesnde doktor ömer özkana kendisi plastk cerrah hacettepedn mezun,,,bu doktorda ameliyat olan varmı?yada amelyat olanı duyan lütfen yardmcı olun bide bana tıp fakltesi 2.5milyar dedi bana sanki cok gibi geldi

yaz tatilinde tr ye gittik ameliyat olmam gerekti 2 gün gittim oldum cok zor gecti.1 hafta alci ve tamponlarla dirdim beynim kazindi resmen cok zor gecirdim ac kaldim susuz kaldim ne yesem bogazima takiliyodu.hem estetik oldum hemde nefes sornum düzeltildi.doktor estetikde gerekli dedi burnum yamuk oldugu icin buda nefes almayi zorlastiriyo dedi sultanbeylide saygi hastanesinde oldum.benim özel indirimle 1.250 ye oldu ameliyatim. ameliyattan sonra cok zor gecti burnumuzu korumak lazim ama bu cok zor oldu ilk hafta kuzenim unutmus ve bana kafa atti sonrada devami geldi cocuklarla oynarken darbeler vs.ama en sonunda benim sayemde telefonu sallarken burnuma vurdum ve kemik sisiti:S kontorole gittim 1 ay sonra(baska sehirde oldugum icin 1 ay sonra)doktorra agzim hala acik dedim nefes zorlugum devam ediyom dedim o senin agzinin acik olmasina alistigin icin dedi hic bir sorun yok dedi.cok güzel bir burnun olmus sonra fotlari gösterdi aman allahim o benmiydim?cok farkli bir burun olmus hemde cok sanki ben degilim gibi cok dogal bir burun yapti ailemden kimse ben demedigim sürece farketmediler(gerci uzun süre görmedikleri icin de olabilir ama)eski halimin fotlari olsa vericektim ama ancak yeni halimi koyabilirim:S ama yinede cok güzelde olsa eski burnumuda özledim bi kere rahat duramiyosun kendini koruman lazim korkudan top oynayamiyorum rahat temizleyemiyorum ayiptir söylemesi biliyorum cok uzun yazdim ama nefes problemi olmayan sadece estetik icin oalnlar 2 kere hatta daha fazla düsünsün cok zor bir dönem..sorusu olan varsa yanitlayabilirim...

iste karisik haller ilk 3 fot. 2.günün sondakide 1 hafta sonra kontrole gelen hemsireler cok iyisin dediler biliyorum cok az fotlar ama daha bulursam koyayim

YAA çok güzel olmuş belliiiiii.ya bişi sorucam neden yaptırdın sağlık problemimi yoksa memnun olmadığın içinmi ben nefes almada zorlanıyorum ve burnum biraz nederler kemerli doktor derseki kemeri almamıza gerek yok nefes almanı sağlıya bilirim die bilmiorum yaaa güzel burun insana özgüven veriyo doktor ihtiyaç yok dese günahmı olur acaba bide kemeri aldığı zaman rahatmı nefes alınıo tecrübeli bayanlar cwpllar lötfeeenn

yok cnm .. o konuyu ben araştırmıştım.. eğer burnun seni rahatsız ediyorsa kafana takıyorsan ve sosyal sorunlar yaşıyorsan günah değil.. hem kimsenin hakkına girmiyon yemion ne günahı olacak ..

Ya bu sisler inerken burunda cokuk gibi bir goruntu oluyor mu ? Acaba masaji mi yanlis yaptim burnumun yanak kisimlarinda yani ortasinin iki yaninda hafif iceri dogru cukur var, normal mi bu yoksa cok mu bastirdim ama doktor bastir diyo ????

arkadaşlar birileride bana yardım etsin lütfen geç olmadan perşmebe günü amleiyat olucam akdeniz tıp fakültesnde doktor ömer özkan,,tanıyan bilen lütfen mutlka ama mutlka yorum yapsın geç olmadan eğer cidden iyi bir doktor deilse vazgecebilirim o doktora ameliyat olmaktan..burun bu allh korusun kötü olursa bunalıma girerm okula felanda gidemem bi ay sonrada okulum acılıcak lütfen bana yardımcı olun,bana antalyada önerebilecğniz doktorda olablir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…