yaklaşık olarak ne kadar sürer daha şimdi zayıfladım ama tad almaya başlayınca iyice kilo almaktan korkuyorummCADIARZU
:) slm
ben de aynı şeylerden çok dert yanmıştım ama geçti gitti 2 kilo werdim geri aldım :) ortalama 4-5 gün sürer tad alamama .. ağız kuruluğu için bi arkadaş ağzıma ıslak tülbent koyup yatıyorum işe yarıyor yazmıştı ben çok geç gördüüm için denemedim sen dene istersen .. çok geçmiş olsun cnm
Sagol tuscuk tesekkurler yasminc..
@ yasminc : dogrudur seninki onden daha guzel olmustur insallah yandan da benimkinden guzel olur, benim burnum bana yetiyo ben begendim oncekine nazaran cok guzel geliyo bana :)) dudaklarim sis degil su an burnum ve alnim sis belki az da goz altlarim
laracım beni yanlış anlamışsın benim burnum seninkini döver derken benimki daha büyük demek istedim sanırım seni bilmeden kırmışım kusura bakma ..
Hmm pardon.. Biraz manyadim sanirim evde oturmaktan laelaelaelaelae
ağıza ıslak tülbent koymak tehlikeli gözüktü bana birazbilmiyorumkismile[/QUOTE
çokta tehlikeli değildir heralde normalde burundan alacağımız nefesten fazlasını alabiliriz ağzımızdan :) yani ağız daha büyük olduğu için .. kaydirigubbakcemile3
ben 3. hafta açım diye ağlıyodum artık cokacimcoook ama 5 kilo verdim sıvı yemekten bide bana tuzlu yemeyide yasaklamıştı yediğimde burnum şişiyodu ama şimdi 3 aylık oldu burnum gayet normal herşey düzeldi yani bide alçıların çıkmamıştı dimi yanlış hatırlamıyosm alçı çıktıgında ilk etapta yamuk gelirse çok normal sakın oynama bazılarından öle bişey duydum benimde şiş göründüğü için yamuk geldi ama belki böle bişeyle karşılaşmassın ama aklında olsun en fazla 2 ayda görüntü netleşmeye başlıyo ve gayet düzgün görünüyo
YAA çok güzel olmuş belliiiiii.ya bişi sorucam neden yaptırdın sağlık problemimi yoksa memnun olmadığın içinmi ben nefes almada zorlanıyorum ve burnum biraz nederler kemerli doktor derseki kemeri almamıza gerek yok nefes almanı sağlıya bilirim die bilmiorum yaaa güzel burun insana özgüven veriyo doktor ihtiyaç yok dese günahmı olur acaba bide kemeri aldığı zaman rahatmı nefes alınıo tecrübeli bayanlar cwpllar lötfeeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?