Oralet, Pikolat,
Fotograf yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar. Burnum inanılmaz bir hızla iyileşti. Herkes şaşırdı kaldı. Daha 1 ay bile olmadı ameliyat olalı, ne morluk kaldı ne de göze batacak bi şişlik. Hiç kimse anlamıyor operasyon geçirdigimi. O kadar da dogal oldu yani. Beni rahatsız eden şey ucunun istediim kadar kalkık durmaması. Çok az toparlak duruyor burun ucum, şişlik inince belki biraz daha kalkık görünür. Mümkün mü bu acaba?
Bir de şişliklerin tamamen indigini nasıl anlıycaz, mesela benim burun ucum şimdi sert. Yumuşadıgında şişlikler indi anlamına mı geliyor kızlar?
YAA çok güzel olmuş belliiiiii.ya bişi sorucam neden yaptırdın sağlık problemimi yoksa memnun olmadığın içinmi ben nefes almada zorlanıyorum ve burnum biraz nederler kemerli doktor derseki kemeri almamıza gerek yok nefes almanı sağlıya bilirim die bilmiorum yaaa güzel burun insana özgüven veriyo doktor ihtiyaç yok dese günahmı olur acaba bide kemeri aldığı zaman rahatmı nefes alınıo tecrübeli bayanlar cwpllar lötfeeenn
bende sormuştum tamtersini söylemişti allahın verdiğini beğenmiyosun kendin baştan yapıosun günah oluyo şirke giriyo flan falan bende tırstım ama benm sonuçta nefes alamama gbi bi problemim var et mi var bilmiyorum ama bi doktor nette şöyle diodu eğer burnunuz size nefes aldırmıosa bunu nerden anlarsın burnun kemerli kısmını iki elinle yanlara gerdir bazısı böyle rahat nefes alır bazısı burun ucunu kaldırdığı zaman ben burun ucumu kaldırdımmı dahada tıkanıyorum ama kemerli kısmını yanlara gerdirdimmi çok güzel nefes alıyorum bi gitmem lazım fiyatlar pahalımı acaba gerçi sağlık problemi olunca sigorta karşılıyormuş bir kısmını
slm bende hasan fındık'ı arastırıyorum fıyatı 2000-10000 aarıymıs bu aralık neyden kaynaklanıyo onuda anlamıs dıılım,operasyonun genıslıgınden olsa gerek!!!!!!!!!!! suan sehır dısındaymıs...onu beklıyorum görusmek ıcın..senın durumun nasıl memnun oldugunu yazmısısn...SLM,Ben 2 sene önce leventte özel bir klinikte ameliyat olmuştum burun ve göğüs ikisini aynı anda oldum.Şuanda doktorumun muayenehanesi bağdat caddesinde,google dan Hasan Fındık yazarsan sitesi çıkıyor :) Ben burnumdan ve göğsümden çok memnunum,sakın korkma :)
slm cnm 14 eylulde cevre hastanesınde amelıyatım var bogazıcı tıp merkezını de dusundum fıyatları basa bas ama nedense estetık fotoları baska yerlerdede görunce moralım bozuldu,aynı fotolar heryerde dolasıyo,eskı ve yenı burnunu görebılme ımkanım varmı? cevre hastanesı 2750 tl ıstedı ,bogazıcının doktorlarıylaılgılı forumda cokbısıde göremedım...amelıyatıma sayılı gunler var ben daha beter korkmaya basaldım vazgecıcem neredeyseAa benim album ozel degil mi nasil gordun o muhtesem fotolarimi :))))
Ben bogazici tip merkezinde 2.000 kusur liraya oldum sigortam karsiladi bi kismini elden nakit 1.800 verdim veli aslan (plastik cerrah) yavuz bac (kbb uzmani) oldum ameliyatimi su an sikinti yok cok mutluyum insallah boyle devam eder :) sen nerde olmayi dusunuyosun ?
slm fotograflarına bayıldım maasallah nazar degmesın,dr.un kımdı ucretı ne kadar dı?benım 14 eylulde cevre hastanesınde amelıyatım var ama nedense bırı bısey sölesede vazgecsem gıbı hıssedıyorum,sankı cok dr.arastırmamısım gıbı gelıyor,yada cok arastırırsam dahada beter olucakmıs gıbı...cok karısıgım su aralar..Oralet, Pikolat,
Fotograf yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar. Burnum inanılmaz bir hızla iyileşti. Herkes şaşırdı kaldı. Daha 1 ay bile olmadı ameliyat olalı, ne morluk kaldı ne de göze batacak bi şişlik. Hiç kimse anlamıyor operasyon geçirdigimi. O kadar da dogal oldu yani. Beni rahatsız eden şey ucunun istediim kadar kalkık durmaması. Çok az toparlak duruyor burun ucum, şişlik inince belki biraz daha kalkık görünür. Mümkün mü bu acaba?
Bir de şişliklerin tamamen indigini nasıl anlıycaz, mesela benim burun ucum şimdi sert. Yumuşadıgında şişlikler indi anlamına mı geliyor kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?