Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Shezofren canım, mesaj sayım 50 olmadıgı için soruna yanıt veremiyorum. Özel mail adresini bana yazarsan sorularını memnuniyetle yanıtlarım.

Oralet, Pikolat,
Fotograf yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar. Burnum inanılmaz bir hızla iyileşti. Herkes şaşırdı kaldı. Daha 1 ay bile olmadı ameliyat olalı, ne morluk kaldı ne de göze batacak bi şişlik. Hiç kimse anlamıyor operasyon geçirdigimi. O kadar da dogal oldu yani. Beni rahatsız eden şey ucunun istediim kadar kalkık durmaması. Çok az toparlak duruyor burun ucum, şişlik inince belki biraz daha kalkık görünür. Mümkün mü bu acaba?
Bir de şişliklerin tamamen indigini nasıl anlıycaz, mesela benim burun ucum şimdi sert. Yumuşadıgında şişlikler indi anlamına mı geliyor kızlar?

bende sormuştum tamtersini söylemişti allahın verdiğini beğenmiyosun kendin baştan yapıosun günah oluyo şirke giriyo flan falan bende tırstım ama benm sonuçta nefes alamama gbi bi problemim var et mi var bilmiyorum ama bi doktor nette şöyle diodu eğer burnunuz size nefes aldırmıosa bunu nerden anlarsın burnun kemerli kısmını iki elinle yanlara gerdir bazısı böyle rahat nefes alır bazısı burun ucunu kaldırdığı zaman ben burun ucumu kaldırdımmı dahada tıkanıyorum ama kemerli kısmını yanlara gerdirdimmi çok güzel nefes alıyorum bi gitmem lazım fiyatlar pahalımı acaba gerçi sağlık problemi olunca sigorta karşılıyormuş bir kısmını

canim benimde öyle doktorlar kontrole gelirken bu ne diyip sasiriyolardi.bende senin aksine ucunu kaldirma demistim .nedenine domuz burnu gibi olur sanmistim delikleri görönör sonra ameliyattan sonra baktim yok öyle bisi.nasil yapmislarsa kalkkik olmus .cokda hosuma gitti.ama gel görki benim sakarligim yüzünden suan kemik sisti kavak yellerindeki asli varya onun gibi top duruyo .ilkten kaydirak gibiydi

bu soru banami yoksa baskasinada benmi yanlis anladim:S? simdi bana soruyosan söyle diyim benim kücüklügümden beridir nefes problemim vardi ama hep 18 yasim gelince dendi 1.nedne saglik ikincisi artik nedense burnum gün gectikce daha cok sekli degisiyo yani bi saga bi sola gitmisti belki görmüssünüzdir öyle olanlari ben kontrole gittim ameliyat gerekli dedim doktora.tamam dedi estetik konusna geldik adam bakti biraz gerek dedi bende gereksiz yere estetikin yasak oldugnu biliyorum allahin verdigini degsitiryosun sonucta ama eger bu senin saglina engelse .mesela benim burnum yamuk oldug icin bu da nefes alamamamda bir etkendi oy üzden estetikte oldum h öyle abartili degil dogal yapti resimdede var zaten eski halim yok ama..kisaca sagliga engelse doktorda önermisse sanmiyorum günah oldugunu ama sen gidipte keyfi yere olursan tabi günah yada nefes sorunu düzeltiliyo bunuda yapsin bisi olmaz diyip hic bisiye engel olmadigi halde estetik yaparsan tabi günah olur doktor nederse o

bende ucunu kaldirinca yeni dogmus gibi oluyordum hani sanatcilar gidipte ucunu kaldiriyo vs yapiyo begenmediklerinden iste bunlar günah olur bence yukardakindede yazdigim gibi sagligina engelseki sende anlatmissin kemerini gerince iyi aliyorum ucunu kaldirinca vs demekki saglik sorununda burununda sekli önemli doktor gerekli derse(imani iyiyse tabi imansiz birinde denk gelirsen o seni bastan yapar zaten)eger esetetik yaparsan fiyatlar pahalli 2000 tl den basliyo ama saglik sorununu devlet karsiliyo devlet hastanelerinde vede anlasmali özellerde.benim estetikle saglik problemi özel nedenden dolayi indirimli oldu 1250 tl ye.

Cok özür dılerım arkadaslar herkesın yazdıgından alıntı yapıp roman gıbı uzun yazıyorum özür dılerım:eee uzun süre sayfadan atılınca ınsan yazmaya hasret kalıyor

ameliyat olmus ve aradan uzun süre gecmis kisiler(6 ay ve 1 yil aralaiginda olanlar)6 aya kadar burun tam seklini aliyomus ya o süre gecince burun eski halini aliyomu yaniönceden diyelimki bi kasinti geldimi parcalayacakmis gibi kasiyodum simdi yapamiyorum 2 ay olduacaba o süre gecince rahat olurmu kasiyip temizligini yapabilirmiyim?

slm bende hasan fındık'ı arastırıyorum fıyatı 2000-10000 aarıymıs bu aralık neyden kaynaklanıyo onuda anlamıs dıılım,operasyonun genıslıgınden olsa gerek!!!!!!!!!!! suan sehır dısındaymıs...onu beklıyorum görusmek ıcın..senın durumun nasıl memnun oldugunu yazmısısn...

slm cnm 14 eylulde cevre hastanesınde amelıyatım var bogazıcı tıp merkezını de dusundum fıyatları basa bas ama nedense estetık fotoları baska yerlerdede görunce moralım bozuldu,aynı fotolar heryerde dolasıyo,eskı ve yenı burnunu görebılme ımkanım varmı? cevre hastanesı 2750 tl ıstedı ,bogazıcının doktorlarıylaılgılı forumda cokbısıde göremedım...amelıyatıma sayılı gunler var ben daha beter korkmaya basaldım vazgecıcem neredeyse(

slm fotograflarına bayıldım maasallah nazar degmesın,dr.un kımdı ucretı ne kadar dı?benım 14 eylulde cevre hastanesınde amelıyatım var ama nedense bırı bısey sölesede vazgecsem gıbı hıssedıyorum,sankı cok dr.arastırmamısım gıbı gelıyor,yada cok arastırırsam dahada beter olucakmıs gıbı...cok karısıgım su aralar..

cnm hangı dr.a amelıyat oldun.memnunmusun durumdan bende amelıyat olucam 10 gune kadar paylaşırmısın,fotografta paylasırsan cok sevınırım..

arkadaslar mrb, bende bi kac gündür bu forumu takip ediyorum ve sizlere bisey sormak istiyorum. bütün sayfaları okuyamasamda okudugum bölümlerin hicbirinde böyle bi sorun yasayana denk gelmedim. ben yaklasık 1,5 ay önce burun ameliyatı oldum. ameliyattan önce cok abartı olmasada sag tarafımdan biraz nefes alma zorlugu cekiyodum ameliyatta buda düzeltildi simdi cok iyi ama bu sefer soldan cok fazla nefes alıyorum. gün icinde sürekli sıvı tükettigim icin fazla rahatsızlık vermiyo fakat gece yattıgımda o fazla nefes yüzünden genzimin sol tarafı kuruyo uyumakta zorluk cekiyorum hatta bir iki defa kuruluk yüzünden uyanıp su icmek zorunda kalıyorum. benimle aynı sorunu yasayan oldumu ? ve nasıl cözdüler bu sorunu ?? yardımcı olursanız cok sevinirim. buarada ilk defa msj yazıyorum umarım dogru yere yazmısımdır biraz acemiyim bu islerde :)

Herkese merhaba..

Bu ayın 28'inde ben de burun ameliyatı olacağım...Benim burnumda yapısal birçok sorun var...Oldukça ağır bir deviasyon, çatı eğriliği ve bu problemlere bağlı olarak kronik sinüzit ve tüm bunlardan kaynaklanan senelerdir kurtulamadığım korkunç bir baş ağrısı...

Burnum oldukça küçük, bu kadar sorun olmasına rağmen senelerdir tanıdığım insanların bile gözüne batmıyor şekli o yüzden de.

Ama sonuç olarak baş ağrısından kurtulabilmek için ameliyat olmak zorundayım ve inanılmaz korkuyorum.

Bir de doktor seçimiyle ilgili yanlış mı yaptım diye düşünüyorum. İstanbul Anadolu Yakası'nda bu forumda da adı oldukça sık geçen ve gerçekten de mesleklerinde başarılı olduklarını düşündüğüm doktorlarla görüştüm. Ancak burnum orta hattan ayrılmış olduğu için yapsalar bile eğrilik kalabileceğini söylediler; ki bu da o kadar eziyeti çektikten sonra çok can sıkıcı olur. Ayrıca burnumda çok fazla sorun olduğu için belki işinde daha da uzmanlaşmış bir doktorun ameliyatı daha rahat yapabileceğini düşündüm. Şimdi ameliyatımı Çapa'dan bir Profesör KBB'ci yapacak. Bu doktor da(çok yakın bir tanıdık vasıtasıyla görüştüm) oldukça uçuk bir ücret istedi 10.000 civarı, ama tanıdık falan derken diğer doktorlardan biraz daha pahalıya mal olacak fiyata geldik. Sanıyorum hem profesör olması, hem de üniversite hastanesinde çalışması nedeniyle tabii ki muayenehanedeki doktorlar gibi saatlerini bana ayıramıyor. Ben de sanırım aşırı evhamlıyım; acaba yanlış doktoru mu seçtim diye içim içimi yiyor.

Ayrıca yukarıda da belirttiğim gibi, henüz kan aldıramayan bir insan olarak nasıl ameliyata girebileceğimi canlandıramıyorum bile gözümdeeyvahedigeldismile

Bana akıl verecek ve beni sakinleştirebilecek birileri çıkar belki burada diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…