cnm mrb,burnun cok guzel olmus nerde yaptırdın?dr.adı söyleyebılırmısın bırde ne kadara yaptırdıgını benım cok akın bır tarıh ama degıstırmekte ıstemıyorur degılım ılerı bır tarıhe,çok korkuyorum..ArkadaŞlar profıl resmıme burnumun son halını ekledım..
14.gÜn yanı dÜn :)
bır bakmanızı ıstıyorum....
TeŞekkÜrlerrrr
Bende 1 hafta önce revizyon ameliyatı geçirdim.Tamponlarım ilk gün çıkarıldı daha rahat nefes almam için ama değişen hiç birşey olmadı.Genede ağzım açıkta bir hafta geçirdim. Ameliyatın en iyi kısmı, ameliyat öncesi ve sonrası kullandığım hapların sayesinde hiç bir şişme ve morarma olmamasıydı. Doktorum bana yüzümde 48 saat içinde maximum derece şişeceğini ve moraracağını söylemişti ama olmadı.Gayet rahat bir ameliyat sonrası dönem geçirdim.Benim sıkıntım açık yapılan ameliyatın burun ucunda bıraktığı zikzak izler ve burun deliklerimden birisinin ötekisinden büyüklük olarak farklı olması. Şuanda acaip bir stress altındayım. Açık ameliyat olan arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını bekliyorum.İzler kalıcı mı? ne kadar zamanda geçiyor?
Bende 1 hafta önce revizyon ameliyatı geçirdim.Tamponlarım ilk gün çıkarıldı daha rahat nefes almam için ama değişen hiç birşey olmadı.Genede ağzım açıkta bir hafta geçirdim. Ameliyatın en iyi kısmı, ameliyat öncesi ve sonrası kullandığım hapların sayesinde hiç bir şişme ve morarma olmamasıydı. Doktorum bana yüzümde 48 saat içinde maximum derece şişeceğini ve moraracağını söylemişti ama olmadı.Gayet rahat bir ameliyat sonrası dönem geçirdim.Benim sıkıntım açık yapılan ameliyatın burun ucunda bıraktığı zikzak izler ve burun deliklerimden birisinin ötekisinden büyüklük olarak farklı olması. Şuanda acaip bir stress altındayım. Açık ameliyat olan arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını bekliyorum.İzler kalıcı mı? ne kadar zamanda geçiyor?[/QUOT
canım öncelikle gecmıs olsun umarım bu kez istediğin gibi bi burna sahip olursun bende inş.revizyon olacağım sen kime oldun?buarada izler konusunda sana söyleyebileceğim herkesin cildiyle alakalı mesela bende açık ameliyat olmuştum ama hiç iz kalmadı inanamazsın yani, ama doktorlar biraz kalacak diyor belli olmaz diyorlar ama benim kalmadı sanırım kişiden kişiye değişiyor umarım seninde kalmaz.
kızlar bende ameliyat oldum allahım çok garip bir duygu bu ya bugün 3.günüm gözlerim ağrıyot ve dürekli 5 6 saate bir ağrı kesici kullanıyorum,tamponlarm yarın yani 4.günmde alınıcak.daha aynayaa bakamadım ama kızla çok şiş ve mor bi suratımın olmadğnı söylediler belkide bu bir moraldi,bilmiyorum..inşallah çok çok doğal ve bebeksi bi burnm olmştur yani istediğim gibi çünkü çok kalkık burun bana domuz gibi cık sewmioyorum abicim napim,,inşallh güzel olurda sevincimi sizlerle paylaşarım hemen..
evet görüyo :) benim ameliyattan hemen sonra çekilmiş fotoğrafım var alçıya almadan önce çekmiş doktorum. uyandığımda gösterdi ve çok mutlu olmuştum.arkadaşlar bişey sorucam belki saçma ama ameliyat esnasında soktor burnun şeklinin nasıl olcağını görebiliyormu yoksa ameliyat anındada şişmi oluyo burun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?