Yara izlerinin tamamen kaybolmamasına sinir oldum şimdi ya .Yasmin_84 bilgi için teşekkür ederim. Doktorumla konuşacağım bu konuda. Yasmin_84 ne kadar zaman önce ameliyat oldun? Burun fonksiyonların ne durumda acaba?
neden revizyon oldunuz acaba
ayyy çok üzüldüm ama neyseki düzelmiş şimdi iyi görünüyor:)
(canım öncelikle gecmıs olsun umarım bu kez istediğin gibi bi burna sahip olursun bende inş.revizyon olacağım sen kime oldun?buarada izler konusunda sana söyleyebileceğim herkesin cildiyle alakalı mesela bende açık ameliyat olmuştum ama hiç iz kalmadı inanamazsın yani, ama doktorlar biraz kalacak diyor belli olmaz diyorlar ama benim kalmadı sanırım kişiden kişiye değişiyor umarım seninde kalmaz. )
Selam askask,
Ahmet Seyhan adında bir prof. doktora oldum. Ameliyatın 7.günündeyim. Altıncı gün alçıyı alıp yerine plastic bir atel koydu.Bende daha tam olarak şeklini görmüş degilim açıkcası. Sadece 30 saniye kadar görme şansım oldu.Alçı çıktıntan hemen sonra bandajlanıp atel koyuldu üstüne. Bu çarşamba günü üstündeki plastic ateli ve burnumun içindeki kalıbı çıkarınca sana gelişmeleri yazarım. Geçen gün burun deliklerimle ilgili kaygılanıyordum fakat şuanda iyiye doğru düzelmeleri var. Kesin şeyler konuşmak için erken sanırım.
umarın canm hersey yolunda gider bende revizyon olacağım inş. ama daha cok beklemem lazımmıs.
umarın canm hersey yolunda gider bende revizyon olacağım inş. ama daha cok beklemem lazımmıs.
kızlar bana yardım eli uzatın yaa çok gerginim pazartesi ameliyat olucam büyük ihtimalle çok endişeleniyorum açık ameliyat olucam doktorum ameliyattan bir hafta sonra bandajları çıkarıp küçük bantlar takacagını göz altı morluklarının bir hafta kalacagını burnumun iki üç ay şiş kalacağını söyledi.. çok stresliyim.. ya istediğim sonucu alamazsam.. :sinifsinif:
kizlar belki sacma gelicek sorum ama yinede sorucam cok merak ediyorum.simdi ilk ameliyati olduktan sonra bir sorun oldu koku sorunu yada sekil bozuklugu meydaan geldi tekrar ameliyat gerekti ilk ameliyati yapan doktora oldunuz yine normal ameliyat ücretimi ödeniyor yine??yoksa yari yariya indirim felan varmi??
kizlar belki sacma gelicek sorum ama yinede sorucam cok merak ediyorum.simdi ilk ameliyati olduktan sonra bir sorun oldu koku sorunu yada sekil bozuklugu meydaan geldi tekrar ameliyat gerekti ilk ameliyati yapan doktora oldunuz yine normal ameliyat ücretimi ödeniyor yine??yoksa yari yariya indirim felan varmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?