Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cnmmm yaaa bendede aynısı vardı silikonlu tampon neden erken cıkardılar benden acaba benimki bugün cıktı.. o delikli şey bendede var üstündede plastik bi çubuk tutuo atell o pzts günü cıkcakmıs

cok cok geçmiş olsun canm umarım senınde istediğin gibi olmustur ii dinlenmeler...

merhaba kızlar moralim çok bozuk ameliyatımın kötü geçtiğini düşünüyorum.ben 6 hafta önce ameliyat oldum görünüşüyle ilgili bir şikayetim yok ama gözlerimin altı hala belirgin bişekilde mor ayrıca nefes almada problem yaşıyorum ve nefes alırkende iğrenç bi şekilde sümük kokusu alıyorum.ne olur başından geçmiş olan varsa bana yardımcı olsun.

selamlar öncelikle.. ben ayın 14 ünde Eskişehirde Yakup Karabağlı 'ya ameliyat oldum. Öncelikle doktoruma milyonlarca kez teşekkür ederim hem doktorluğu hem kişiliği gerçekten mükemmel... Normalde benim etim dokununca moraran cinsten o yüzden korkum cok morluk ve şişlik olmasındandı . Ama ameliyattan çıktığımda aynaya bir baktım ki ne bir şişlik ne bir morluk.. Açıkçası çok şaşırdım ama doktorlar morlukların 2 . ve 3 . güne kadar nüksedebileceğini söyledi. Kesinlikle doktorunuzun her kim olursa olsun sözünden çkmayın ben morluklarım yok diye buz koymamazlık asla yapmadım.. Dün tamponlarım çıktı ve doktorum artık buz koymama gerek olmadığını söyledi ameliyattan sonra da asla en ufak bir ağrı çekmedim ama ne yalan söyliyeyim pazartesi dikişlerim alınırken acı çekmekten çok korkuyorummm Sonuç olarak bugüne kadar en ufak bir sorun yaşamadım herkese doktorumu tavsiye ederim... :)))

arkadaşlar herkese meraba.. ben uzun zamandır burun estetigi olmak ıstıyorum bana bu knuda yardımcı olrsanz cok mutlu olurum ankarada yada izmirde bildiginiz iyi doktorlar varmı yada olupta memnun kalan .. simdiden cok tesekkurler

merhaba arkadaşlar; ben 3 yıldan beri burun ameliyatı olmak için doktor araştırdım; şuan kıbrısta yaşıyorum ve aşağı yukarı özellikle son 1 yılda 10 doktorla görüşme yaptım..bu yaz istanbulda görüşme yaptıgım doktorlardan birtek ÜMİT TAŞKIN o güveni bana verdi; hasta-doktor ilişkisi bu işte gerçekten çok önemli. bnm burnumda evet bariz bi görüntü sorunu vardı içte kemik eğriliği burun ucunda düşüklük ve çok net bir kemerim vardı ama asıl sorunum içteki et büyümesine baglı nefes alma problemiydi..ben KBB doktoruna ameliyat olmayı tercih ettim ve kesinlikle pişman değilim.şuan %100 nefes alıyorum; görüntüsünden çok memnunum;özellikle kalkık delikleri havada bir burun istemedim ve saolsun doktorum da bu istegime baglı çok doğal bir burun yaptı bana..ameliyat olalı 2 ay oldu ; ilk günüm çok çok rahattı; ne ağrı ne sızı nede kanamam oldu..narkozu da çok çabuk attım üzerimden sadece 5 dk üşüme geldi okadar..morluklarımın tamamen geçmesi 4-5 gün sürdü hatta ben burnumda alçımla 6. gün çarşı pazar dolaşıyodum:)) şimdi nasılım? harikayım:) henüz hiç bir olumsuz eleştiriyle karsılasmadım her gören yüzüme giden doğal bir burnum oldugunu söylüyor ; fotoraflarımın hepsini profilden çektiriyorum; özgüvenim arttı..:) sizlere tek önerim hiçkimsenin lafına bakmadan size güven veren doktora gidip ameliyat olmanızdır.. doktoruma tekrar çoook teşekkür ederim..

kesinlikle sana katılıyorum doktor hasta ilişkisi çok önemli benim de ameliyatımın 5. günü bugün ve çok rahatım çok iyiyim tek sorunum sigara içemiyorum denemedim bile içsem bi sorun olur mu kızlar bana akıl verin içmek istemekle beraber korkuyorum...

bildiğime göre sigara dumanı burun içindeki yaraların iyileşmesini geciktiriyormuş bende pzt oldum ameliyat bende içmiyorum korkuyorum cidden kesin bilgisi olan varsa bizi bilgilendirsin bilmiyorumkismile

canım sen ömer özkana ameliyat olmuştun sanırım... şu anda nasılsın? burnun nasıl beğendinmi onu??? bende koray beyle ömer bey arasında gidip geliyorum da ... ameliyat sonrası ağrıların çok mu fazlaydı? biraz bahsedersen çok sevinirim canım... ayrıca çok geçmiş olsun...

bende sadece 1 hafta önce amelyat oldum :)
gerçekten büyük ve prblemli bir burna sahiptim. ama doktorum sağolsun gerçekten çok çok müthiş bir insan benim gibi birini bile memnun etti düşünün sadece bir hafta diyorum.
genel anestezi altında olduğum için bişey hissetmedim ameiyattta. çıktığımdada problem yoktu ama nefes alamıyorsunuz. tamponlarım iki gün sonra çıktı temizlik düzgün yapılırsa iyi nefes alınabiliyor , hiç almamaktan iyidir.
braz dikkat gerektiren bir süreç sonrası bir hafta boyunca temizlik falan çok eğilmemeye çalştım falan. doktorum sevgili Doç. Dr. Serdar Öztürk gerçekten insanı rahatlatıyor, bide en büyük korkum aman insanlar farketcek farketcek gibi düşünceydi ama henüz yüzümde şişlik ve morluk olmasına rağmen gerçekten şok edici değişim diyorum, ilk alçım çıktı ikinci daha haff bir koruyucu gibi bişey takılırken burnumu gördüm, şişliğim var biraz. şişliklerde bünyeden bünyeye çok değişiyormuş zaten. morluklarımda göz üstnde çoktu onlarda 5 günde geçti yüzünde var çok ufak şekilde.
memnunum, bu memnuniyetle sevgili doktorumu herkeslere bolca öneririm :)
ayrıca almyt olup memnun olmayanlarda bana ulaşabilir. amlyt olu memnun olanlarıda çok çok sevgiyle selamlıyorum :)

cok cok gecmıs olsun canım umarım hersey gönlünce olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…