Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben 2 sene önce yani 18 yasimdayken ameliyat oldum ve sonucdan memnun degilim eski burnumu tercih ederim. burda bir alman doktora oldum ve pismanim eskiden kemerim vardi simdi yok ama burnum eskisinden daha büyük gözükiyor ve bi tarafi yamuk bi tarafindada burun deligim baya acik tekrardan ama busefer türkiyede ameliyat olmak istiyorum

oglum yaklaşık 6 ay önce amaliyat oldu daha yeni yeni şişleri gidiyor ve 1 yıl sonrası beli olyomuş burnun asıl şekli merakla bekliyoruz şu an şiş daha

yok demedi öyle birşey
burnum tıkandı neredeyse bir taraftan hiç soluk alamıyorum, bir iki sitede okudum, kulak çubuğuna oksijenli su döküp pıhtıları eritin yazıyordu ama korkudan yapamam ben onu
sen kend,n yapmaya çalışırsan kanatırsın. doktorun 2 dakikada halleder, bi ara da söyle. ameliyat olalı kaç gün oldu?

benimde burnum yapılı,nefes alma problmemim hiç yok çok şükür,fakat ameliyattan sonra dr.um bana hep sırt üstü yat dedi ben sağıma yatmadan uyuyamazdım şimdi sağ delik hafif kapalı,tekrr operasyon geçirmeliym aynı acı çekmeten korkuyorum.

ben de normalde yüzüstü yatmazsam uyuyamazdım ama 13 gündür sırtüstü yatıyorum, kıpırdamıyorum bile =) üstelik ben bunu bilmiyordum , kendi kendime öyle yatmam gerektiğini düşündüm =)

Son düzenleme:
Nazar merhaba,

Ben ekim sonu gibi ameliyat geçireceğim, tunç şafak yapacak, burnumda deviasyon varmış o da düzeltilecek üç hafta sonrasında ne kadar düzelmiş olurum? burundaki şişlik ne kadar sürede geçiyor? Bir de Tunç hocaya ameliyat olan var mı aramızda acaba? iyi olduğuna dair duyumlar aldım ama sonuçtan memnun kalmamaktan endişe ediyorum.

Bir yerde daha tavsiye etmiştim. Ben burun estetiğimi yaptırdıktan sonra aynaya bakasım kalmamıştı. Ama annemin yüz germesini ve birkaç tanıdığın da yüz germe ile beraber burnunu yapan Prof. Dr. Özcan Çakmak'ı tavsiye ederim. Ben de revizyon yaptırayım dedimm derken hamile olduğumu öğrendim. Doğumdan sonraki ilk uygun anda gideceğim. O kadar doğal oluyor ki sonra eski halini hatırlamıyorsunuz. Annemin yanında gitmiştim ben, çok etkişlendim bilgisinden. Her istediğinize de olur demiyor. Yaparsam 2-3 yıl kadar zaman sonra sorunlarınız ortaya çıkar, o sebeple bu isteğinizi yapmamlıyız diyor anlatıyor. Zaten sadece yüz estetiği yapan ve bu konuda sınavlar vermiş çok az Türk doktordan biri. Amerika ve Avrupa'da yanılmıyorsam sınavlar vermiş filan. İnternetten de inceleyebilirsiniz. Biraz pahalı oluyor gibi geliyor, ama bu biraz da çalıştığı hastaneden. Tek hastanede çalışıyor çünkü hoca aynı zamanda. Ama verdiğiniz her kuruşa deyiyor. Yüz bu yahu, hiç başka şeye benzer mi? Valla ben burnumdaki çökme sebebiyle vitrin önünden geçmek istemiyorum o kadar canım sıkılıyor.

4 ünde oldum, gözlerim çok şiş kıpkırmızı, buz koymamam gerektiğisöylendi sık sık.ve kan parçaları yüzünden nefes alamıyorum ve burnumun akıntısı dışa akamıyoo( nası temizlerim çok kurumuş...

Son düzenleme:
17 ekimde 1 senemi dolduruyorum şaka gibi :) .
özel msj atamıyorum,gecmıs olsun dıleklerın ıcın saol,ama nedense pek memnun dıılım,ama aksı gıbı dr.umdan memnunum da sankı ıstedıgım gıbı olmadı gıbı,atleleyken kaydırak gıbı duruyodu:)) sankı burnumun ustunde tumsek var ınermı kı bılmem..18 eylulde oldum,degısım ne kadar surece yayılır senınkısı neredeyse 1 sene olmus,gercı kısıden kısıye degısır ama ne kadar zamanda degısımın oturdu...

onu doktorun temizlemesi lazım. sana bi hafta sonra gel temizleyelim demedi mi?

özel msj atamıyorum,gecmıs olsun dıleklerın ıcın saol,ama nedense pek memnun dıılım,ama aksı gıbı dr.umdan memnunum da sankı ıstedıgım gıbı olmadı gıbı,atleleyken kaydırak gıbı duruyodu:)) sankı burnumun ustunde tumsek var ınermı kı bılmem..18 eylulde oldum,degısım ne kadar surece yayılır senınkısı neredeyse 1 sene olmus,gercı kısıden kısıye degısır ama ne kadar zamanda degısımın oturdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…