onu doktorun temizlemesi lazım. sana bi hafta sonra gel temizleyelim demedi mi?burnun içindeki kurumuş kan pıhtısını nası temizliyorsunuz?
burnun içindeki kurumuş kan pıhtısını nası temizliyorsunuz?
onu doktorun temizlemesi lazım. sana bi hafta sonra gel temizleyelim demedi mi?
ben dokunamamıştım onlara korkudan muayeneye gittiğimde doktrum temizlemişti. küçük, makas gibi bişeyle keserek. kuruyunca yapışıyo iyice onlar pek kolay olmuyo temzlemek.:1no2:
sen kend,n yapmaya çalışırsan kanatırsın. doktorun 2 dakikada halleder, bi ara da söyle. ameliyat olalı kaç gün oldu?yok demedi öyle birşey
burnum tıkandı neredeyse bir taraftan hiç soluk alamıyorum, bir iki sitede okudum, kulak çubuğuna oksijenli su döküp pıhtıları eritin yazıyordu ama korkudan yapamam ben onu
bizim doktorlarımız aynı
o halde benimkini de öyle yapacak
ben de korkudan dokunamıyorum çünkü =)
sen kend,n yapmaya çalışırsan kanatırsın. doktorun 2 dakikada halleder, bi ara da söyle. ameliyat olalı kaç gün oldu?
benimde burnum yapılı,nefes alma problmemim hiç yok çok şükür,fakat ameliyattan sonra dr.um bana hep sırt üstü yat dedi ben sağıma yatmadan uyuyamazdım şimdi sağ delik hafif kapalı,tekrr operasyon geçirmeliym aynı acı çekmeten korkuyorum.
özel msj atamıyorum,gecmıs olsun dıleklerın ıcın saol,ama nedense pek memnun dıılım,ama aksı gıbı dr.umdan memnunum da sankı ıstedıgım gıbı olmadı gıbı,atleleyken kaydırak gıbı duruyodu:)) sankı burnumun ustunde tumsek var ınermı kı bılmem17 ekimde 1 senemi dolduruyorum şaka gibi :) .
özel msj atamıyorum,gecmıs olsun dıleklerın ıcın saol,ama nedense pek memnun dıılım,ama aksı gıbı dr.umdan memnunum da sankı ıstedıgım gıbı olmadı gıbı,atleleyken kaydırak gıbı duruyodu:)) sankı burnumun ustunde tumsek var ınermı kı bılmem
onu doktorun temizlemesi lazım. sana bi hafta sonra gel temizleyelim demedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?