Merhana herkese...Daha önce burun ameliyatı olan deneyimli arkadaşlara bir eşy sormak istiyorum..
Ben geçen Salı günü burun ameliyatı oldum, yani bugün 8. günüm. Dün alçı çıktı ve doktorum bandaj takmadı. Burnum tabii ki şiş; ama esas problem burun deliklerinden bakınca burnum yamuk gibi ve iki deliğim birbirinden farklı..Benim ameliyat olmadan önce deviasyon problemim vardı; aynı tarafa yamuk gibi sanki...Hem endişelendim, hem de henüz çok yeni; nasıl yamulabilir anlamadım...
Bu asimetrinin sebebi ik taraftaki farklı ödem olabilir mi? Buna benzer bir sorun yaşayan var mı aranızdaa??
puccacik ben de iki sene evvel olmuştum buurnumdan ameliyat,alçı varken,bandajlıyken bile burun deliklerini görüp ağlamaya başlamıştım ben yamuk diye:) çıktı ve hep öyle yamuk kaldı benimkiama benim burnum baya problemli bir burundu.boksörlerinki gibi kırıktı,seninki ödemlerden olabilir.ilkbaşta herkeste oluyo sanırım o
Arkadaşlar ben burnum için 3 kez ameliyat olmak zorunda kaldım ve sonuç hâlâ berbat. Adana'da S. Acartürk yaptı. Adana, mersin yada hatay'da önerebileceğiniz bir doktor var mı? Ayrıca olmayı düşünenlere tavsiyem, doktorunuza karşı en ufak bir endişe duyuyorsanız kapıyı çekip çıkın,sizin önemsediklerinizi değil canı nasıl istiyorsa öyle yapacaktır,sizi anlamadığını hissettiğiniz anda bırakın.. Ameliyatın ağrısından çok çıkan sonuçtan memnun olmamak ve eski burnunuzu özlüyor olmak daha kötü. Ağrı süreci, o burunla aylarca yaşamak yanında anlamsız bile kalıyor çünkü
pucacık çok teşekkürler içim rahatladı.Bugün başım dönüyor dün çok kanama oldu diye herhalde.Ama bugün hala devam ediyor o delikten ve o delik daha şiş, pıhtı gibi geliyor.ben ellemiyorum artık ama rahatsız ediyor bu defada.Bana Dr.um okyanus suyu vermedi iliadin verdi.Bugün 5.gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?