camila; kızlar ben de yakın bi zamanda ameliyat düşünüyorum da ankarada önerebileceğiniz bir estetik cerrahı varmı?kbbci de olabilir
merhaba camila ben ankarada dr nebil bozdogana hem meme hem burun yaptırdım,oldukça memnunum.çok iligili bir doktor beni ameliyat onrasındada hiç yalnız burakmadı albümde resimlerimide görebilirsin canım istersen sende bir görüş.
kızlarrrr yuppı bugun alcılarım alındı ve nazar degmez ınsallah dehset güsel bi burnum oldu ayy dıle getırmekten korkuom kendı arkadaslarım bile kıskanıo:):)valla dunya varmıs alcılar alınınca rahatladım..cok mutluyum ama ben cok cabuk toparladım bugun7. gunum ne tampon takıldı ne baska bırsey ve nokta kadar morlugum yok şişliğim azıcık kaldı ve hep yan yatmama ragmen... sakınılan göze çöp batarmıs cok dogru hepınıze kolay gelsın resımlerımı en yakın zamanda eklıcem ayrıca ben amelıyatıda 1.300 e falan oldum ozel hastanede yanııııı demekkı pahalı olan hersey gusel olacak veya ucuz olan hersey kotu olacak dıılmıs zaten benım dr um 8 yıllık doktorum kbb ci ama super cook mutluyum darısı basınıza
Herkese merhaabaaa..
Şimdi burun ameliyatı olmuş deneyimli arkadaşlara bir sorum var:
Ben 17 gün önce ameliyat oldum. Deviasyon ve çatı eğriliğim vardı. Burnumum üst tarafı düzeldi, yani eskiden eğri olan yer artık eğri değil. Gelin görün ki, burun deliklerim birbirinden farklı. Biri büyük, diğeri küçük üstelik. Daha garibi büyük deliğin tarafının içi de daha geniş. Ben şoke oldum, çünkü benim burun ucuma bir müdahale yapmadı doktorum, zaten güzeldi. Çok azıcık kaldırdı yalnızca, yani kanatları daraltma ya da şeklini değiştirme yok. Gerçekten de eski halinin şiş ve biraz kalkık hali. Ama bu durum nasıl oluştu, şoke oldum. Doktoruma da ulaşamıyorum, kongredeymiş.
Benimle benzer durumları yaşamış olanlar lütfen cevap yazsınlar...Şişliğin eşitsizliğiden olabilir mi bu durum? Yani bir taraf daha şiş olduğundan???Düzelir mi ki acaba? Gerçekten çıldırmak üzereyim. İki gündür saatlerce ağlıyorum boşuna estetik oldum diye, keşke yalnızca deviasyon olsaydım diyorummafoldumben
puccacık,canım saçmalamalmaz: aynı sorunları ben de yaşadım,ya senin ameliyat gidişin birebir benle aynı zaten,eski mesajlarında da biliyordum durumunu.onlar ilk iki hafta göze batar.ben nasıl ağladım bir bilsen,burun deliklerimin haline bakın beni ne hale getirdiler diye evde feryat figan ağladım iki üç gün.ama sonra şişlikler inmeye başlayınca ooo şuna bak fıstık gibi kız oldum ben ya demeye başladım.o herkeste oluyor inan bana.hani ola da biri daha küçük kalırsa burun deliklerinden şunu düşün sonuçta eski halinde ikisi de eşitti ama burnun geneli kötü olduğu için o eşitlik bir işe yarıyormuydu?çok güzel bir burna sahip olurum ama deliklerinde sadece çok dikkat edildiğinde belli olan eşitsizlik kalır daha iyidir yani
Camila,
Cevabın için çok teşekkür ediyorum. Çok dikkatli bakıldığında fark edilse yalnızca, inan hiç takmam. Ama sanki ayrı iki burnun deliği gibi. Resim çekmekten ve çektiğim her resimden sonra da aynı durumu görmekten bezdim resmen. Tamamen düzeleceğini sanmıyorum zaten, fark azalsa yalnızca razıyım, hiç dert değil. Şu an hala çok şişi burnum, bant kullanmadım, ondan dolayı da şişlikler geç geçecek sanırım. Eskisinden daha büyük bir burnum var yani. Bakalım belki toplu olarak küçüldüğünde, en azından daha az göze batar hale gelirÇok üzgünüm çoook
1. ay kontrolüm var Kasım ayının başında...O vakte kadar böyle bekleyeceğim maaleseef:=((
kızlar biliyorsunuz ben de bayramdan önce ameliyat olmayı düşünüyorum.benimki revizyon ameliyatı olacak.sağlık sorunu giderilecek hem,hem de burnumun ucu düzeltilecek.albümüme burnumun şuanki halini ekledim,birbakın burna,sizce bu burun ucu ameliyatla düzelicek gibimi?okadar yamuk yumuk ki,ve okadar da basık...benim bile umudum yokkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?