Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba bayanlar ben 13.10.2010 çarşamba günü estetik oldum .şuanda bir problemim yok cuma günü tamponlar çıktı sadece nefes almada bi sorunum war .sizler nefes alabilmek için hangi ilacı kullandınız.birde sızıntı var sürekli bu ne zamana kadar sürer merak ediyorum
Sigara kullanan ve estetik olan birileri varsa şimdi onlara soruyorum..
sigara kullanan biriyim ne zamana kadar sigara içmem yasak??içersem şuanda kanamam olurmuş süresini ögrenmek istiyorum yardımcı olursanız sewinirim...
alçım çıkınca yeni görüntümü sizlerle paylaşırım..

evet nefes alamıyorum ve bu son iki ayda nüksetti,doktora gittik,tomografi çektirdik.konkalarda baya baya sorunlar varmış,et falan büyümüş.çok dar bi alandan nefes almaya çalışıyormuşum.Ya puccacik doktorlar genelde diyorki senin burun şeklin bu,çok düzelmesini bekleme der gibi konuşuyorlar.diyorlarki kıkırdakların kalın,burnun etli,çok ince bişey olmaz diyorlar.çok ince istemiyorum zaten ama nebileyim mesela düzgün bişey hiçmi olmaz ya?hepmi böyle kaba görünmek zorunda?veya tam kalite dünyaca ünlü bir doktora mı gitmek gerek anlamadım

okadar acılı bir operasyon geçiricem,burnuma bakan insanların burnu güzelmiş diyeceği kadar bir burun hiç mi yapılamaz ya?madem öyle hiç ameliyata girmemeli aslında.bir de düşün bu benim estetikli halim estetik olup da bukadar çirkin duran kaç burun gördünüz

cnm nerde oldun amelıyatı,bende 18 eylulde oldum ama 6 ay sure verdım kendıme revızyona ıhtıyac var gıbı,dr.a dogal olsun estetıklı cok bellı olmasın dedım,ama bıraz bakan aa estetıklı deseymıste bende su anda bu durumda olmasaydım dıyorum....

cnm amelıyatı ızmıtte mı oldun? 1300 ıyı bı rakammıs,istanbulda ben 2000 tlden assasını acıkcası bulamadım...18 eylulde amelıyatolmustum....

Canım zaten çok mükemmel bir burun beklememek lazım bence, ne bileyim; çok da lazım değil ayrıca...Benimki de önden biraz daha kalkık olabilirdi belki; ama ben çok memnunum; gerçekten estetik olduğu anlaşılmayan düz bir burun...Bence budur yani...Ayrıca mükemmellik isteği doktorları daha fazla hataya sevk ediyor; benim gördüğüm duyduğum bu...Deliklerim de şimdi daha iyi gibi ama bakalım...Daha bir tarafımın dikişleri bile geçmedi...Senin burnun içinse Camila, belki bir üniversite hastanesine başvursan, daha tecrübeli hocalar falan daha etkili bir çözüm bulurlar...Sen İstanbul'da mısın bilemiyorum; ancak istersen doktorumu öneririm.

Bu kadar acı çektim, çirkin olması için mi konusunda sana kesinlikle hak veriyorum. Ben de hep öyle ağladım; ama biraz da şans işi. Bence senin önceliğin nefes probleminin çözülmesi olmalı, estetik açıdan da mükemmeli değil daha iyiyi hedefleyen bir doktorun çözüm bulması daha mümkün gibi. Ama şunu da aklından çıkarma, ben öyle avunuyorum:

Nefes problemim olmasa, çok da büyük olmayan kemerli ve hafif yamuk burnumu hayatta düzeltmeye yeltenmezdim. Hayat da, güzellik de burundan ibaret değil neticede...

Her durumda moralini yüksek tutmaya çalış...Eminim her şey çok daha iyi olacak...

puccacik haklısın.ben zaten mükemmelliği aramıyorum.normalliği,standardı arıyorum anlıyormusun?yani burnumun ucu gerçekten göze batacak şekilde kaba.mükemmel bişey zaten istemem.sadece normal olsun,yani göze çarpmayan ortalama suratlardaki gibi..hokka bişey zaten istemem.bu arada güzelliğin sadeceburundan ibaret olmadığı fikrine katılıyorum kesinlikle.burnu çirkin olup da kendi afet olan nice insanlar var.ama benim yüzüme bu burun gitmiyor işte..

canım ben iki sene önce henüz 19yaşlarındayken ankarada özel bir doktora oldum.ismini istersen özelden atayım,kendisinden nefret etmeme sebep olan birisi..
böyle yazmışın ya o yüzden sordum

ameliyattan sonraki ilgisizliği olabilir..tomografi istermiş genelde doktorlar birkaç ay sonra veya yıl sonra,hiç ilgilenmedi hiiç

arkadaslar ben de burnumu yaptirmak istiyorum konuyu aileme acinca bana;gayet hos bi kizsin burnun da guzel olmayiversin ameliyat olup burnunu yaptircagina bi psikiloga git ozguvenin gelsin kendinle baris dediler.ne dersiniz haklilar mi sizce?

arkadaslar ben de burnumu yaptirmak istiyorum konuyu aileme acinca bana;gayet hos bi kizsin burnun da guzel olmayiversin ameliyat olup burnunu yaptircagina bi psikiloga git ozguvenin gelsin kendinle baris dediler.ne dersiniz haklilar mi sizce?

bunun özgüven ile alakası yok bence ben ameliyat olmadan önce de kendime güveniyordum, ameliyat oldum şimdi daha da özgüvenliyim zemuszemus

insan kendisini nasıl güzel ve barışık hissederse öyle yaşamalı burnunda aşırı bir sorun yoksa benimki gibi bakabilirsin fotolara bence yaptırma ben yandan fotograf çekilmiyordum ama ameliyat olmadan önce son halimle çekildim şimdi şu alçım çıktıktan sonra kendimi daha da mutlu olucam :)) bol bol fotograf çekilicem :)

diyorum acaba "guzel" bi insan olarak mi varolmaya calisiyorum ya da guzel bi buruna sahip olmak niye bu kadar onemli?kendimi insanlara boyle kabul ettirip bu sekilde mi tatmin olmaya calisiyorum acaba???
tam bir ikilemdeyim.estetik yaptiran arkadaslardan boyle celiskiler yasyan oldu mu acaba?
bi yardim edin kizlarbilmiyorumkismile

Canim simdi soyle birsey var, erkek olsak hadi neyse karakteristik durur ne biliym gozumuze belki batmaz ama insanin ifadesi olumlu anlamda o kadar degisiyor ki anlatamam yani seni tanimayan birine gore daha sempatik duruyosun, cevrendekiler elbette ki sana alistigi icin hos oldugunu-sana yakistigini dusunecekler ama onemli olan kendini nasil gordugun ben cok soguk duruyodum onceden ama simdi oyle degil..sen karar vereceksin, kendini nasil gormek istiyosan

aynı çelişkileri ben de yaşamıştım.hatta diyordumki acaba çevremde beni güzel bulanlar estetik yaptırdıktan sonra eski özelliğimi kaybettiğimi düşündüklerinden birdaha bana öyle hayranlıkla bakmazlarmı falan filan baya saçmalıyordum

laracroft sen kime ameliyat oldun?ferruh bingüle ameliyat olan yokmu yasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…