Camila,
Evet, burnunun bir ameliyata daha ihtiyacı var; ama hiç öyle düzeltilemeyecek bir şey yok bence burnunda. Profilden de hiç kötü görünmüyor bana sorarsan. Önden bir problem olduğu belli. Öyle burunlar düzeltiliyor ki, hiç endişelenme; işinin ehli kişilerse doktorların mutlaka düzelir. Fonksiyonel açıdan nasıl bir problemin var? Nefes sorunu filan mı?
cnm nerde oldun amelıyatı,bende 18 eylulde oldum ama 6 ay sure verdım kendıme revızyona ıhtıyac var gıbı,dr.a dogal olsun estetıklı cok bellı olmasın dedım,ama bıraz bakan aa estetıklı deseymıste bende su anda bu durumda olmasaydım dıyorum....okadar acılı bir operasyon geçiricem,burnuma bakan insanların burnu güzelmiş diyeceği kadar bir burun hiç mi yapılamaz ya?madem öyle hiç ameliyata girmemeli aslında.bir de düşün bu benim estetikli halimestetik olup da bukadar çirkin duran kaç burun gördünüz
cnm amelıyatı ızmıtte mı oldun? 1300 ıyı bı rakammıs,istanbulda ben 2000 tlden assasını acıkcası bulamadım...18 eylulde amelıyatolmustum....kızlarrrr yuppı bugun alcılarım alındı ve nazar degmez ınsallah dehset güsel bi burnum oldu ayy dıle getırmekten korkuom kendı arkadaslarım bile kıskanıo:):)valla dunya varmıs alcılar alınınca rahatladım..cok mutluyum ama ben cok cabuk toparladım bugun7. gunum ne tampon takıldı ne baska bırsey ve nokta kadar morlugum yok şişliğim azıcık kaldı ve hep yan yatmama ragmen... sakınılan göze çöp batarmıs cok dogru hepınıze kolay gelsın resımlerımı en yakın zamanda eklıcem ayrıca ben amelıyatıda 1.300 e falan oldum ozel hastanede yanııııı demekkı pahalı olan hersey gusel olacak veya ucuz olan hersey kotu olacak dıılmıs zaten benım dr um 8 yıllık doktorum kbb ci ama super cook mutluyum darısı basınıza
benim soruma cewap werip beni bilgilendirecek biri yok mu((
evet nefes alamıyorum ve bu son iki ayda nüksetti,doktora gittik,tomografi çektirdik.konkalarda baya baya sorunlar varmış,et falan büyümüş.çok dar bi alandan nefes almaya çalışıyormuşum.Ya puccacik doktorlar genelde diyorki senin burun şeklin bu,çok düzelmesini bekleme der gibi konuşuyorlar.diyorlarki kıkırdakların kalın,burnun etli,çok ince bişey olmaz diyorlar.çok ince istemiyorum zaten ama nebileyim mesela düzgün bişey hiçmi olmaz ya?hepmi böyle kaba görünmek zorunda?veya tam kalite dünyaca ünlü bir doktora mı gitmek gerek anlamadım
camila hayırdır neye sebep oldu
annamadım ne neye sebep oldiibilmiyorumkismile
canım ben iki sene önce henüz 19yaşlarındayken ankarada özel bir doktora oldum.ismini istersen özelden atayım,kendisinden nefret etmeme sebep olan birisi..
böyle yazmışın ya o yüzden sordum
arkadaslar ben de burnumu yaptirmak istiyorum konuyu aileme acinca bana;gayet hos bi kizsin burnun da guzel olmayiversin ameliyat olup burnunu yaptircagina bi psikiloga git ozguvenin gelsin kendinle baris dediler.ne dersiniz haklilar mi sizce?
arkadaslar ben de burnumu yaptirmak istiyorum konuyu aileme acinca bana;gayet hos bi kizsin burnun da guzel olmayiversin ameliyat olup burnunu yaptircagina bi psikiloga git ozguvenin gelsin kendinle baris dediler.ne dersiniz haklilar mi sizce?
diyorum acaba "guzel" bi insan olarak mi varolmaya calisiyorum ya da guzel bi buruna sahip olmak niye bu kadar onemli?kendimi insanlara boyle kabul ettirip bu sekilde mi tatmin olmaya calisiyorum acaba???
tam bir ikilemdeyim.estetik yaptiran arkadaslardan boyle celiskiler yasyan oldu mu acaba?
bi yardim edin kizlarbilmiyorumkismile
Canim simdi soyle birsey var, erkek olsak hadi neyse karakteristik durur ne biliym gozumuze belki batmaz ama insanin ifadesi olumlu anlamda o kadar degisiyor ki anlatamam yani seni tanimayan birine gore daha sempatik duruyosun, cevrendekiler elbette ki sana alistigi icin hos oldugunu-sana yakistigini dusunecekler ama onemli olan kendini nasil gordugun ben cok soguk duruyodum onceden ama simdi oyle degil..sen karar vereceksin, kendini nasil gormek istiyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?