Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

şişlikler 2. aydan sonra fark edilir derecede inmeye devam eder mi? ucu hala biraz yuvarlak geliyo bana.

Ben daha birinci ayımı bile doldurmadım ama forumda takip ettiğim kadarıyla altı aya kadar şişlikler iniyormuş, bir yılda burun tamamen oturuyormuş ve burunun en son inen bölgesi uç bölgesiymiş

tşk. cevaplarınız için. ilk 1 ay tıkanmaydı, alçıydı şuydu buydu derken hareketli geçti ama şimdi nefes problemi tamamen geçince şekliyle ilgilenmeye başladım fazlasıyla. :) bekleme süreci zor gerçekten de bu aşamada. çünkü ameliyat olandan başkası anlamıyo değişiklikleri. çevrendn pek fikir alamıyorsun. burun delikleri filan şeklisizdi biraz 1. ayı geçmiş olmasına rağmen. bikaç gün önce daha bi eşitlendiğini gördüm. ama sanki bazen sağa eğik bazen sola eğik gibi geliyo alttan bakınca. çok incelememek mi lazım ne iyice oturana kadar.:uhm:

canim burada bir seye dikkatini cekmek istiyorum,
deviasyon ameliyatlarindan burnun ortasindaki bolmeyle oynandigi yani burnu ikiye ayiran yer duzeltildigi icin burun deliklerinde farklilik olusmus olabilir.
yani birinin ici daha genis diyorsun ya bu yuzden olusmus olabilir.
ya da sadece odem yuzunden boyle gorunuyor da olabilir

Son düzenleme:
laracroft sen kime ameliyat oldun?ferruh bingüle ameliyat olan yokmu yasenağlama

slm ben 3 hafta önce ferruh beye ameliyat oldum ve 3 haftadr dısarı cıkamıyorum ne yapcam bilmiyorum.benim burnumda ne saglık problemı ne de baska bsy vardı sadce ucu biraz buyuktu ve kucultrrsem daha güzel olcagını düşündm ama suan cok pişmam cunku burnum eskı halinnn 2 katı oldu 1 aya gecer dedi ama bir ay doldu sayılır hala aynı burun ve hergecen gun daha cok sisiyor sanki.burnumn üstundeden daha düzgn olması ıcın azıcık kemik törplendı ama o kemık hala orda ve dahada belirgınlestı bilgısı olan arkadaslr lütfen yardımcı olunsenağlama

canim bu 3 hafta icinde hic doktoruna gorunmedin mi?
doktoruna danis bu konuyu, git gorus kendisiyle belki masaj falan verirse odemler daha cabuk iner.

demet canım ben de 8kasımda ferruh bingüle ameliyat olmak için sıra bekliyordum,olmayımmı sence?nasıl buldun?aslında benim doktorum kkbci kürşad dural bey ama yanında plastik cerrah olarak ferruh bingül de girecek.istediğin gibi oldumu olmadımı,nasıl?bir de resimlerin varsa eğer görmem mümkünmü?çünkü bu benim 2.ameliyatım artık en iyisi olsun istiyorum daha fazla uğraşmayım

canim bu 3 hafta icinde hic doktoruna gorunmedin mi?
doktoruna danis bu konuyu, git gorus kendisiyle belki masaj falan verirse odemler daha cabuk iner.

2.hafta görüştüm gösterdım burnumu bu ne ya hc bır degişiklık yok,degişiklık olmadıgı gibi kocamn bir burna sahıp oldum die ama kendısı bir ay içinde gecıcegını söledi 2 -3 gun sonra 1 ay olcak ama nerdeee hicbir degısıklık yok! bu hafta tekrr gdcem bakalm fotomu cekip karsılastrsn kendısıde ne yaptgını görsün eskı burnum ne kadr güzelms smdi anladım.ve merak ettıgım şu bantlar cktktan sonra szn burunlarınz degsmstı dimi? sis de olsa ama bende iyi anlamda hiçbir degısıklık olmadı! belkı erken daha dedim ama 1 ay olcak hıc mi degişmez!senağlama

istedgım gibi mi ?hicbir degısıklık olmadı sadece kocaman bir burnum oldu.ve suan 2 ameliyatı düşünüyorm yarın gel yapalım deseler hemen gdp yaptırcam yani o derece sinirm bozuk.resim yok cekmedım gördukce daha sinirim bozuluyor.1 ay da hcbr olumlu degısıklık yok.bir de burnumun eskı halını görsen neden yaptırdın diye kızanlardan bırı de sen olursun sanrım o kadr sorunsz burnum vardı yanı tek derdm küçük bir burun istıyordum smdı ise eskisinn 2 katı.burun deiklerim kocaman burun sırtım yamuk yumuk ne oldu ben de anlamadım=( bılmıyorum camila sen iyi düşün doktorun yaptıgı diyer burunlar cok güzeldı belkı bu benim sansszlığım=(

kizlar bende burun aeiyati icin arastirma yapiyorum uc farkli doktordan tasarim var elimde bakiyorum ama karar veremiyorum fiyat farklarida ucurum yani para onemlid egil burunumu yaptiricam sonucta ortaya kotu bir sey cikarsa sonrasinda daha pahaliya gelicek ama sekilde karar veremiyorum hepsi birbirine benziyor gibi birde siz bakin bakalim ne yorum yapicaksin lutfen yardim edin kizlar :)

Eklentiler

• $baris cakar burun resmi.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $saadet dollard 1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $yakup avsar.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 74
evet dmet aslında bana gösterdiği resimler de fena değildir ferruh beyin.ama şimdi kararsız kaldım tabi..ferruh beyden memnun kalmadığını söyleyen ikinci kişisin.bu arada benim doktorum aslırda kbbci,yanında plastik cerrahla giricek burnumun ucunu düzeltmesi için o da,yoksa temel sorun benim içiimdeki septumda.ferruh bey asıl doktorum değil yani,ekibin içinde.ama dış görüntüsü ona bağlı,ucu falan..bilmiyorum herkes serdar öztürkü methediyor ama baya pahalı o da..

saadet birinci burun fazla sivri uçlu gibi,önden bakıldığında yapay durabilir gibime geldi.ikincisinin ucu birazcık basık eğer biraz daha kalkık olsa en güzeli o derdim ama üçüncü en güzeli gibi bu durumda.tamamen doğal ve güzel duruyor.yakup avşar zaten methedilen bir doktor bu sitede de..ama unutmaki yandan herzaman güzel görünür estetik burunlar,önemli olan ön görüntüsü.keşke önden bir resme yaptırsaydın dizaynları

teskkurler ben hic dusunmemistim onden dizayni yani her dizayn sitesi yandan yandan diyor birde onden domuz burnu gibi bir sey cikmasin korktum ikinci resim bogazici estetik merkezi veli beyin tasarimi aslinda benim o hosuma gitti ama daha kalkik istiyorum ayni kanidayiz seninle onden tasarimda yaptirtiyim o kadar cok baktimki fotograflara ayirt edemiyorum artik hata yapip iki sefer bicak atina yatmaktanda korkuyorum burun dusmesi falan diye geciyo acaba benim basima gelirmiki ? neden oluyorki bu durum korktum biraz Vei beiyn tasarimi cok hos gecen telegfon actim 10.000 tl istiyor ne dersiniz?

valla saadet ben sütten ağzı yanan biri olarak diyebilirimki eğer maddi olanakların elveriyorsa içine eğer gerçekten sindiyse çok pahalı bile olsa ona yaptır..

tasarima aldanarak doktor secmeni tavsiye etmem ben :1closedeyes:

uyuyan güzel haklı saadet,doktor seçiminde en göz önünde bulundurulası faktör hastalarının tavsiyeleri,yorumları,hasta referansı yani

bende ucundan şikayetçı olarak gttim ama malesef belkı de zamanla boşa üzülmüşüm dicem ama kendımı de kandrmak istemıyorum cünkü hiçbir degişiklik yok.cok iyi anlat doktora ne istediğini sakın ona bırakma kendi istediğin burun ucunu vs yapsn.

sen ona mı bıraktın biraz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…