kizlar suan bir sok yasiyorum gercekten...
neden diceksiniz...
ya benim burnumun ucu boyle uzun, ne bileyim sanki sivri gibi duruyordu normalde...
az once burnumu elliyordum yine her zamanki gibi
burnumun ucunu elliyorum elliyorum o sivriligi uzunlugu hissetmiyorum bilmiyorumkismile
hemen gittim aynaya baktim, 2-3 resim cektim yok yok yok o eski sivrilik sanki yok gibi kafamçokkarıştı
ay boyle aniden gidermi bu burun ucundaki odem yoksa ben kafayi yedim aslinda burnumda hic bir degisiklik yok mu????? :1shok:
sanirim ben hafiften siyirdim -tatlicadiarzu-
sen ona mı bıraktın biraz?
velı aslan mı 10000 tl ıstedı yuh be kızım 2000 tlye yappıyor ya ammelıyatı nerden cıktı bu(ama dedıgım gıbı velı aslan yapıyorsa)kı ben gıttım bogazıcı estetık merkezıne 1800 e kadar dustuler,ve velı bey burun tasarımından yana degıl,cokta soguk bı ınsan...ben sadullah karun a yaptırdım amelıyatımı,nefes problemım vardı gercı kurtuldum ondan..(önden de tasarım programı desteklemıyo o yuzden hep profıl yapmalırının sebebı bu..)teskkurler ben hic dusunmemistim onden dizayni yani her dizayn sitesi yandan yandan diyor birde onden domuz burnu gibi bir sey cikmasin korktumikinci resim bogazici estetik merkezi veli beyin tasarimi aslinda benim o hosuma gitti ama daha kalkik istiyorum ayni kanidayiz seninle onden tasarimda yaptirtiyim o kadar cok baktimki fotograflara ayirt edemiyorum artik hata yapip iki sefer bicak atina yatmaktanda korkuyorum burun dusmesi falan diye geciyo acaba benim basima gelirmiki ? neden oluyorki bu durum korktum biraz Vei beiyn tasarimi cok hos gecen telegfon actim 10.000 tl istiyor ne dersiniz?
ahahahasırnaşık şey komedi ya..olabilir belki ya belli olmaz.bu arada o uzunluktan şikayetçiydin demi?iyi ozaman ne güzel
arkadaşlar bir de sizce şu tavsiyeediyorum.comdaki doktor tavsiyeleri güvenilirmi?yani gerçekten bizim gibi birilerimi tavsiye etmiştir yoksa doktorlar kendileri değişik hesaplardan girip mi tavsiye ediyordurki:):) işte diyor birinde 17tavsiye,birinde 5tavsiye...falan filan
ne ilginç siteler bulmuşsun sennn sempatiksalakcinni
Arkadaşlar acil!!! Biraz önce burnum aktı biraz peçeteyle sileyim dedim sonra beyaz birşey gördüm peçete sandım çektim elime ip geldi meğer dikişmiş(( 1 ay olucak neredeyse, ameliyat olalı sizce kötü birşey mi yaptım,birazcık acıyo..
Teşekkürler cevap için, ağrı şuan yokta belki psikolojik, sanki bir tuhaflık oldu orada, birazda acıyor.Ama bir ayda düşüyorsa bir sorun olmaz herhalde..Yine de bunu yaşayan benim gibi bilmeden çeken arkadaşlar var mı?:)
Saol teşekkürler.:) Evet tam bahsettiğin yerdeydi sanırım, deliğin biraz içindeydi, :) Evet sonuçta Dr.da aldı diğer dikişleri fakat biraz var hala gördüğüm kadarıyla, Dr.um bana Aralık sonu gel dedi, bu dikişler sanırım kendi dökülcek...
Yoksa ben de öyle bir dikişimi çektim :) Zuzula.:S
Puccacık slm canm, benim dikişlerim beyaz ip, orta yandaydı bu çektiğim çok az içerideydi. Senin de beyazmıydı? Bakalım Dr.a ulaşmaya çalışıyorum umarım kızmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?