Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

yorumlariniz icin cok tekkurler arkadaslar bende dusunuyorum tmm ucuz pahali ama olmazsa ucuz diye icime sinmeyen bir seyde olursa ikinci bir odeme yap herseyden daha kotusu psikolojim bozulucak ikinci sefer bicak altina yatmakta kolay is degil heleki benim gibi igneden korkan aglayan biri cektigime degsin dogru siyosnuz cimriik etmicem valla bir kac ay bekleyip tam karar vericem tavsiyeleriniz icin cok teskkurler arkadaslar ins hepimiz verdigmiz emeklerini karsiligin aliriz bu kadar bicak atina yatiyoruz yani ben eger istedigim gibi yani duzgun bir sey olmazsa cok kahrederim sinirlerim bozulur ins guzle bir sey cikar :)

kizlar suan bir sok yasiyorum gercekten...
neden diceksiniz...
ya benim burnumun ucu boyle uzun, ne bileyim sanki sivri gibi duruyordu normalde...
az once burnumu elliyordum yine her zamanki gibi
burnumun ucunu elliyorum elliyorum o sivriligi uzunlugu hissetmiyorum bilmiyorumkismile
hemen gittim aynaya baktim, 2-3 resim cektim yok yok yok o eski sivrilik sanki yok gibi kafamçokkarıştı
ay boyle aniden gidermi bu burun ucundaki odem yoksa ben kafayi yedim aslinda burnumda hic bir degisiklik yok mu????? :1shok:

sanirim ben hafiften siyirdim -tatlicadiarzu-

ahahahasırnaşık şey komedi ya..olabilir belki ya belli olmaz.bu arada o uzunluktan şikayetçiydin demi?iyi ozaman ne güzel

sen ona mı bıraktın biraz?

hayır aslında tam anlamıyla ona bırakmadım ama böyle olacağını bilseydim çok üzerine düşerdim şöyle olsun böyle olsun die.aslına bakarsın tek bir şikayetim vardı benim burun ucum yuvarlak tuğba ünsalın burnu gibi ucu iriceydi orann kücültülmesini istedim başka anlatcak birşeyimde yoktu yani bana düşeni yaptım ben

velı aslan mı 10000 tl ıstedı yuh be kızım 2000 tlye yappıyor ya ammelıyatı nerden cıktı bu(ama dedıgım gıbı velı aslan yapıyorsa)kı ben gıttım bogazıcı estetık merkezıne 1800 e kadar dustuler,ve velı bey burun tasarımından yana degıl,cokta soguk bı ınsan...ben sadullah karun a yaptırdım amelıyatımı,nefes problemım vardı gercı kurtuldum ondan..(önden de tasarım programı desteklemıyo o yuzden hep profıl yapmalırının sebebı bu..)

ahahahasırnaşık şey komedi ya..olabilir belki ya belli olmaz.bu arada o uzunluktan şikayetçiydin demi?iyi ozaman ne güzel

hayir sikayetci degildim ben zaten ucu yusyuvarlak burunlar hosuma gitmiyo, biraz sivrilik daha guzel duruyor.

sanirim soguktan burnum sisip iniyor ve bana boyle geliyor, buralar artik cok sogudu da...
hala bana mi oyle geliyor yoksa gercekten bir degisiklik var mi anlayabilmis degilim.
esim bi suredir yanimda degil bu aksam gelince ona sorayim belki burun ucundaki odem inmistir biraz

Son düzenleme:
arkadaşlar bir de sizce şu tavsiyeediyorum.comdaki doktor tavsiyeleri güvenilirmi?yani gerçekten bizim gibi birilerimi tavsiye etmiştir yoksa doktorlar kendileri değişik hesaplardan girip mi tavsiye ediyordurki:):) işte diyor birinde 17tavsiye,birinde 5tavsiye...falan filan

ne ilginç siteler bulmuşsun sennn sempatiksalakcinni

Kızlar bende nefes alamıyorum bugün burnumu çarptım şişti ve morardı.Doktora gittim doktor nefes almanda sorun varsa ameliyat edelim hemen dedi.Burnumdada çıkıntı var olmuşken onuda düzelttirmek istiyorum.
Ankarada burun ameliyatı olmuş ve burnundan memnun olan var mı?

Arkadaşlar acil!!! Biraz önce burnum aktı biraz peçeteyle sileyim dedim sonra beyaz birşey gördüm peçete sandım çektim elime ip geldi meğer dikişmiş(( 1 ay olucak neredeyse, ameliyat olalı sizce kötü birşey mi yaptım,birazcık acıyo..

1 ay civarı düşüyor zaten dikişler endişelenme....Hatta bir ara bir kaç ip sarkmıştı benim uzun kısımlarını steril bir makasla kesiyordum...Ama normalde bilerek çekme...Yinede seni endişelendirecek kadar ağrı varsa dr. unu ara....

Teşekkürler cevap için, ağrı şuan yokta belki psikolojik, sanki bir tuhaflık oldu orada, birazda acıyor.Ama bir ayda düşüyorsa bir sorun olmaz herhalde..Yine de bunu yaşayan benim gibi bilmeden çeken arkadaşlar var mı?:)

Son düzenleme:

3. haftada dışta görünen yani tam deliklerin orta kısmındaki dikişlerimi zaten dr. um kendisi çekmişti...Bi an gözlerim yaşarmıştı....Ben herhangi bir problem olacağını sanmıyorum...Kafaya takma bence :) Ağrıda yoksa sorun yoktur ...Geçmiş olsun :)

Saol teşekkürler.:) Evet tam bahsettiğin yerdeydi sanırım, deliğin biraz içindeydi, :) Evet sonuçta Dr.da aldı diğer dikişleri fakat biraz var hala gördüğüm kadarıyla, Dr.um bana Aralık sonu gel dedi, bu dikişler sanırım kendi dökülcek...

şuan benim burun deliklerinin tam ortasından dikey geçen ip nasıl canımı yakıyo geriyo resmen burnumu sanki burnum düşmesin diye çekmiş gibi geliyo D: kesip atasım varrr D:

Yoksa ben de öyle bir dikişimi çektim :) Zuzula.:S

Puccacık slm canm, benim dikişlerim beyaz ip, orta yandaydı bu çektiğim çok az içerideydi. Senin de beyazmıydı? Bakalım Dr.a ulaşmaya çalışıyorum umarım kızmaz:)

Son düzenleme:

Canım benim hem iç, hem de dış dikişlerim eriyen dikişti..Ama brunumdan çıkanlar beyazdı, evet. Ayrıca benim dış dikişlerim de o0ldukça geç düştü..Durdukça şişip kalınlaşıyor ipler..Korkma, zaten düşecektir o ip sen ellemesen de..Ama bundan sonrası için dikişlerini ellememeye çalış=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…