Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

yahu daha 2 ay var ameliyat olmama..ama ben şimdiden heycanlaniyorum ya..sürekli kafamda ameliyat sonrasını canlandırmaya çalışıyorum,yeni burnumu hayal etmeye çalışıyorum,aynaya sacma sapan bakışlar atıyorum :S falan..ne olacak benim bu halim..kafayı mı yiyorum acaba? ameliyattan sonra insan icine çıkabilecek kadar iyilesecegim günleri düşünüyorum,şimdiden!
ayrıca bır orantisizlik vs olursa ben accayip kafaya takarım sislikler yüzünden olsa bile anında moralim bozulur ağlarım ((( yaaaaaaa ooooofffff olsun bitsin istiyorum biran onceeeee yaaaa

camila özelden msj atamıyorum malesef.ama istersen burdan cevap verebilirim sorularına

dmet canım senin ameliyatına hem plastik cerrah hemde kbbci mi girdi?şuanda burnunun durumu nasıl?gün geçtikçe biraz daha iyileşiyormu?mutsuzdun görüntüden enson

of kızlar haftaya ameliyat olucam,çok heyecanlıyım.Allahtan alçım da yüzümün yarısını kaplayan kocaman alçılardan olmıcak,çok sevinçliyim ya:)ailemi nasıl ikna ettim bilmiyorum

arkadaşlar yaa bu dikişlerin 9 ay sonra falan açılması,(iç dikişlerin kalıcı olanlar) ele gelmesi falan gibi bir şey olabilirmi????

evet içte kalıcı dikiş oluyor benim ameliyatım kapalı teknikle yapıldı yinede iç dikişleri var burnun kaldırıldıgı yerlerde

kusura bakma yanlis yazdim yakup avsarin fiyati o veli bey nerden cikti kafam karisti pardon :)

birince ameliyat tecrübemi hiç payşlaşmak istemem:2: valla lokal anestezi altında deviasyonu düzeltmeye çalıştılar daha nedeyim,inanılmaz ağrılıydı.ameliyat sonrası şişlikler,morluklar,göze kan oturmaları...beterdi..sonucu da istediğim gibi olmadı daha kötüsü de bu:2: işte 8kasımda Allahın izniyle revizyonumu oluyorum

inşallah hersey yolunda gider ,hersey istediğin gibi olur bukezzzz.........

gecmis olsun cnm insallah revizyonunda istedigin gibi olur burnun bu kadar aci cekmezsin ya bazi olanlar cok rahat oldugunu soyluyor neden bazi insanalrda bu kadarzor oluyor acaba bende olicam ama korktum simdi

birinci ameliyattan ötürü öyle güvensiz bir hale geliyoruz ki artık ikinciye şaşkın balık gibi giriyoruz,ama grimezsek mutlu olamayacağımızı biliyoruz

kusura bakma yanlis yazdim yakup avsarin fiyati o veli bey nerden cikti kafam karisti pardon :)
ahh cnm ya bende dıyorum 10000 nerden cıktı gene fıyatı yukseltmıs :)) en son aradıgımda 9000 dı,acaba tutururabılenemı kı????? görusmede ınerlermı? var ya ıyı doktora dusuceksın,ben hata ettım...dırekt daldım persembe görustum cmt amelıyat masasına yattm,eger dusunursem yapamam dıye korktum keske dusunseymıım ama keskelerle yuruseydı hayat...(

bende yeni ameliyat oldum ve daha 4günlük yüzüm şişti atelim 3gn snra alıncak acaba acır mı bilginz var mı korkuyorum

UyuyanGuzel öncelikle cevabın için teşekkür ediyorum, yeni gördüm..

Farklılık azaldı; ancak hala biri büyük biri küçük hafiften, ama özellikle deliklere bakılmadığı sürece anlaşılmıyor..Birinci ay kontrolümde doktorumun söylediğine göre, burnum anatomik olarak yamuk olduğundan pat diye düzelmesini bekleyemezmişim. Zamanla düzelecek dedi, hakikaten de eski halinden iyi durumda..Böyle kalsa bile pek takılacak durumda değil artık neyse ki..

bende yeni ameliyat oldum ve daha 4günlük yüzüm şişti atelim 3gn snra alıncak acaba acır mı bilginz var mı korkuyorum
bende cok korkmstum kendı korkularımı buyutmusum ,hıçbısı olmuyo,mrk etme önemlı olan dr.dan memnunmuydun atelın altından ne cıkıcak:)) benım burnum ne yalan söylım atel varken kaydırak gıbıydı arkadaslarım esprı yapıyodu o burundan ılk ben kaymak ıstıyrum dıye :) ama ben begenmedım maalesef, umarım cok memnun kalırsın sonuctan,yoksa acı olayı hıcbısı takılma oraya....dr.un kımdı bu arada...

canım 8 ıne az kaldı..:)) tecrubenı paylaş olurmu 24 saat sonra amelıyat,hayırlısı allahtan,umarım cok ıyı gecer ve adı ustunde duzeltme olur artık...unutma haber vermeyı...sımdıden cok gecmıs olsun...

03.11.2010 saat 12.12 de ameliyata girdim ve 16.30 da çıktımç Gözümü açtığımda doktorum manken gibi oldun dedi. 1 gece hastanede yattım taburcu olurken tamponlarımı çıkarttılar ve hiç acımadı. dudaklarım çok kurudu ve parça parça koptu o yüzden üzülmüştüm. Kaşıkla su içtim sıvı gıgalar aldım ama zorlanmadım. Hiç bir şekilde ağrım olmadı. bugun 5nci günüm ve hergün daha iyi olduğumu görüyorum.Jel buzları ameliyattan çıktığım gibi 17 saat aralıksız uyguladık ve hiç şişliğim morluğum olmadı ya biraz şişliğim var oda normal .. Dediğim gibi hiç ağrım olmadı. 10.11.2010 da sanırım dikişlerim atelim alınıcak konturolum var. Arkadaşlar olmak isteyenler hiç korkmasın rüya gibi ama bir kaç ay sabır istiyen bir işlem.Morel çok önemli tabi en önemkisi doktor.Güzel bir plastik cerrahına olmnızı tavsiye ederim.Birşey sormak isterseniz dilim vardığınca anlatabilirim.

buz uygulamasını ne kadar süre yaptınız arkadaşlar, benim ameliyattan sonraki 5. günüm hala şişliklerim var...devam edeyim mi sizce? siz kaç güne kadar yaptınız?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…