camila özelden msj atamıyorum malesef.ama istersen burdan cevap verebilirim sorularına
velı aslan mı 10000 tl ıstedı yuh be kızım 2000 tlye yappıyor ya ammelıyatı nerden cıktı bu(ama dedıgım gıbı velı aslan yapıyorsa)kı ben gıttım bogazıcı estetık merkezıne 1800 e kadar dustuler,ve velı bey burun tasarımından yana degıl,cokta soguk bı ınsan...ben sadullah karun a yaptırdım amelıyatımı,nefes problemım vardı gercı kurtuldum ondan..(önden de tasarım programı desteklemıyo o yuzden hep profıl yapmalırının sebebı bu..)
birince ameliyat tecrübemi hiç payşlaşmak istemem:2: valla lokal anestezi altında deviasyonu düzeltmeye çalıştılar daha nedeyim,inanılmaz ağrılıydı.ameliyat sonrası şişlikler,morluklar,göze kan oturmaları...beterdi..sonucu da istediğim gibi olmadı daha kötüsü de bu:2: işte 8kasımda Allahın izniyle revizyonumu oluyorum
birince ameliyat tecrübemi hiç payşlaşmak istemem:2: valla lokal anestezi altında deviasyonu düzeltmeye çalıştılar daha nedeyim,inanılmaz ağrılıydı.ameliyat sonrası şişlikler,morluklar,göze kan oturmaları...beterdi..sonucu da istediğim gibi olmadı daha kötüsü de bu:2: işte 8kasımda Allahın izniyle revizyonumu oluyorum
ahh cnm ya bende dıyorum 10000 nerden cıktı gene fıyatı yukseltmıs :)) en son aradıgımda 9000 dı,acaba tutururabılenemı kı????? görusmede ınerlermı? var ya ıyı doktora dusuceksın,ben hata ettım...dırekt daldım persembe görustum cmt amelıyat masasına yattm,eger dusunursem yapamam dıye korktum keske dusunseymıım ama keskelerle yuruseydı hayat...kusura bakma yanlis yazdim yakup avsarin fiyati o veli bey nerden cikti kafam karisti pardon :)
canim burada bir seye dikkatini cekmek istiyorum,
deviasyon ameliyatlarindan burnun ortasindaki bolmeyle oynandigi yani burnu ikiye ayiran yer duzeltildigi icin burun deliklerinde farklilik olusmus olabilir.
yani birinin ici daha genis diyorsun ya bu yuzden olusmus olabilir.
ya da sadece odem yuzunden boyle gorunuyor da olabilir
bende yeni ameliyat oldum ve daha 4günlük yüzüm şiştiatelim 3gn snra alıncak acaba acır mı bilginz var mı korkuyorum
bende cok korkmstum kendı korkularımı buyutmusum ,hıçbısı olmuyo,mrk etme önemlı olan dr.dan memnunmuydun atelın altından ne cıkıcak:)) benım burnum ne yalan söylım atel varken kaydırak gıbıydı arkadaslarım esprı yapıyodu o burundan ılk ben kaymak ıstıyrum dıye :) ama ben begenmedım maalesef, umarım cok memnun kalırsın sonuctan,yoksa acı olayı hıcbısı takılma oraya....dr.un kımdı bu arada...bende yeni ameliyat oldum ve daha 4günlük yüzüm şiştiatelim 3gn snra alıncak acaba acır mı bilginz var mı korkuyorum
canım 8 ıne az kaldı..:)) tecrubenı paylaş olurmu 24 saat sonra amelıyat,hayırlısı allahtan,umarım cok ıyı gecer ve adı ustunde duzeltme olur artık...unutma haber vermeyı...sımdıden cok gecmıs olsun...birince ameliyat tecrübemi hiç payşlaşmak istemem:2: valla lokal anestezi altında deviasyonu düzeltmeye çalıştılar daha nedeyim,inanılmaz ağrılıydı.ameliyat sonrası şişlikler,morluklar,göze kan oturmaları...beterdi..sonucu da istediğim gibi olmadı daha kötüsü de bu:2: işte 8kasımda Allahın izniyle revizyonumu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?