Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım beniğm burnumda bi kırık var Gazi hastanesinde Selahattin Özmen hocaya burun ameliyatı olmak istiyorum ama çok korkuyorum yapay durmasından ne önerirsin masja dediğin nasıl yapılmalı ???

canım öncelikle geçmiş olsun umarım stediğin gibi bi burna sahip olursun,
hangi şehirde oldun ameliyatını ve doktorunun adını öğrenebilirmiyim?tşk.....

buz uygulamasını ne kadar süre yaptınız arkadaşlar, benim ameliyattan sonraki 5. günüm hala şişliklerim var...devam edeyim mi sizce? siz kaç güne kadar yaptınız?..

Şişlerin 1 ayda iner canım gayet normal 5. gününde hala ödemlerinin olması. Bol su iç. Gece uyurken şişiyo en çok.

canım öncelikle geçmiş olsun umarım stediğin gibi bi burna sahip olursun,
hangi şehirde oldun ameliyatını ve doktorunun adını öğrenebilirmiyim?tşk.....

Bilecikte oldum. Doktorum yoğun istek üzerine geldi buraya yıl başından sonra Bursada özel bir hastaneye gidicek. Okadar iyi bir doktorki kendi bayan ve bayanların güzel olmasına bayılan biri. Adı Leyla Arvas .. İstersen numarasınıda verebilirim.. Bugğn saat 5te atelim ve dikişlerimin alınması için leyla hanımın yanına gidicem çok merak ediyorum açıldığında nasıl olucak diye.. Benim hiç şişliğim olmadı zaten artık ameliyatlarda olmuyor. sargılıyken bile çok cici yaa :) bakalım 17:00 ı sabırsızlıkla bekliyorum

buz uygulamasını ne kadar süre yaptınız arkadaşlar, benim ameliyattan sonraki 5. günüm hala şişliklerim var...devam edeyim mi sizce? siz kaç güne kadar yaptınız?..

çok mu şişliğin var ne derece onu belirtirsen daha çok yardımcı olabilirm. Göz altı torbaları şişliği 1-2 gğn arasında iner yanak çene we çevresi 7-8 gün ama insana bağlı gerçi benm 6ncı günümde indi .. iki kaş ortası genelde çok şişer orayada 10-15 dk araya buz uygulaması yapılması gerektiğini biliyorumm .. daha 5nci günün müş meraketme sıvılarını iyi alıp kendini zinde tutmayı başarırsan sabah kalktığında sargılıyken bile manken gibi göründüğünü farkediceksin .. duş almaya çalış temzlik insana çok morel veriyor

atelim ve dikişlerim çıktı kızlar oturup 1 saat ağladım halada ağlamayı düşünüyorum şimdi bana annatın birazcık

kizlar burun estetigi yaptirmis unlulerin bir topigi vardi, bulamadim
fahriye evcen'in burun ucunu eklemek istiyorum da
bir el atsaniz

Canım aylar aylar sonra görüyorum yazdığın yorumu rica ederim geç kalmış olsamda :)

Ben ameliyatımdan 2 gün önce senin resimlerini görmüştüm ve inanılmaz küçük güzel bir burun görmüştüm bu sitedeki favorilerim arasında yer alıyorsun.
Ben dün gece senin şu sisteme yüklediğin 11.gün sağ profilden çekilmiş resmini rüyamda gördüm birden aklıma geldin nasılsın bakalım ? Fazlasıyla inmiştir şişlikler bende ameliyattan çıktım benim burun ucum çok düşüktü, derim yağlı ve kalındı birazda genişmiş kemiklerin birinde de burun sırtında biraz eğrilik vardı. Yani ben az sorunlu sandığım burnumdan ameliyatta Barış Bey bayağı uğraşmış yorulmuş
Sonuç olarak herkesin herkes 1-3 ayda şişliklerinden kurtulurken ben 3-5 ay arasında kurtulacağım. Gerçi hiçç dert etmiyorum 1 sene bile beklerim. Önemli olan eski burnumdan kurtulmuş olmam. Burnumun tepesi dokunduğumda hala şiş o da ben dokununca anlıyorum iyi ve mutluyum Barış Bey'in sağlığına duacıyım :))
Nasıl oldun merak ettim seni, kedine çook iyi bak görüşmek üzere :82:

canım ne oldu neden ağladn?

kemik bölgem mosmor ve burnumda şişlik var hani şişliklere alışmıştım az çok ama o kocaman morluğu görünce aynaya baktığımda korktum :26: .. Alışmaya çalışıyorum.Demiştim ya morel çok önemli diye dünden beri biraz biraz alışmaya çalışıyorum .. İnşallah hemen geçer .. görenler şişken bile şekli az çok belli ve güzel diyorlar. Dikişlerim alınırkende birazcık acıdı.. Şimdi güzenli masajlara başladım.Doktorum nekadar çok masaj yaparsan okadar çabuk iyileşirsir dedi.Geri sayım başladı 6 ay nasıl geççekse :) bakalım 3 hafta sonra bir daha konturole gidicem :97: :97:

7. Gunüm bugün :) göz altında morluklarim torba seklindeydi şimdi torbalar yok ama morluk kaldı biraz birazı da sarardi..alnimdaki ödem çok fenaydi ama alnımda ki de indi kas aramda çok hafif var hissedebiliorum..yanaklarım daha dürüyor maalesef ama ilk günlerdeki gibi değil :) su icmek iyi mı geliyor gercekten ben bilmeden iciyodum zaten :) çok çok teşekkürler :)

canm senin atelin çıktıktan sonra bant takmadılar mı? kaçıncı günde çıkardılar ki ateli? üzülme lütfen bu geçici bi süreç biliosun, morluklar geçer mühim olan şekli

bak mesala benim şuan yanaklarımda indi kasımın ortasında hafif var ve suan sadce burunum şiş we kemik bölgem mor.Sen buz jel uygulaması çok sıklıklar değil arada bir yap morluklar iner we 2 gün sarımsı veya yeşil renk oluyo göz altında 2günde felan geçiyor onlar.. evet sıvılarını iyi al su iyi gelir ama katı yiceklerinide eksik etme.. bende 3gündür sert yiecekleri yawaş yawaş yiye biliyorum artık. 3ünde oldum ameliyat işde sanırım seninle aramızda 1-2 gün var :) atelin ve dikişlerin çıktımı ?

canm senin atelin çıktıktan sonra bant takmadılar mı? kaçıncı günde çıkardılar ki ateli? üzülme lütfen bu geçici bi süreç biliosun, morluklar geçer mühim olan şekli

bu ayın 3ünde oldum ameliyat yani 8 gün felan oluyor ameliyat olduğum.Dün alındı 7 günlükken işte.. Hayır hiç bant felan takılmadı öle kabak gibi açık kaldı bugün niraz daha burnumun şişliğinin indiğini farkettim acayip derecede çok masaj yapmaya başladım onun faydası oluyor sanırım.. Şişliğe alıştım artık da morluk biraz morelimi bozuyor. Şeklide güzel sanki yaa :):):) 1 aylık olduğunda resimlerimi koycam önceki halim diye her ay ki halimi koyucam inşallah.. şiş hallerinide 6 aydan sonra koyup gülmek istiyorum kısmetse :):):):) not : ( bant takılmadı ya acaba bir şey olur mu ? )

ben 5inde oldum 2 gün varmış aramızda :) yarın atel ve dikişler çıkıyor..bant takılacak ama göremicem burnumu yine doğru düzgün..kesin benim burnumun üsünde de morluklar falan vardır şu an ama bant takılcağı için göremicem.. keşke takılsaydı da görmeseydin moralin bozulmazdı o zaman..15. günümde burnumu görebilcem ben..masajlarada o zaman başlıcam doğal olarak..ben de sert yiyecekleri yiyebiliorum ama çok da fazla zorlamak istemiorum kendimi :) genelde yumuşak şeyler yiyorum veya katıları yumuşatıyorum..buz uygulamayı dünden bu yana yapmıorum bıraktım :S biraz daha uygulayayım bari..

Son düzenleme:

hımmmm.. iyi olmuş morelin düzgün olur en azından acaba kendim mi bant felan taksam :) hayırlı olsun bakalımm çıkıcaklarmış buda azda olsa çeyrek kurtuluş :) evet yiyecek konusunda çok zorlama. Ya eğer çok morluğun varsa uygula eğer değilse artık kendiliğinden inerler gerek kalmaz sanırım. Ben iki gün veya 3gün uygulamıştım.Çok şişliğim olmadı. senin tam ne sorunun vardı kemik eğrilik falan mı aldırdın.Benim kemik wardı biraz onu törpüledi sanırım Birde ucunda biraz eğrilik onu düzeltti.. İnsallah hepimiz çok güsel oluruz

inşallah canım inşallahhhh güzel burnuşlarımız olsun o kadar çekioruz değsin de mi :) benim burun ucum düşüktü bi de yüksek bi burnum vardı..büyüktü yani :) kemerim yoktu..yüksekliği biraz indirdi..düşüklüğü kaldırdı..kavis çok hafif istedim..şu an burnumun ucunu görüorum evt yok denecek kadar az..benim doktor çok doğal çalışıyor zaten..bakalım sonuç ne olacak..şekli istediğin gibi olmuş ama değil mi? :)) kemerin gitmiş, eğrilik düzelmiş?

bu arada bant takmak doktorun tercihi sanırsam..bir şey olmayacaktır ki takmamıştır :) bize de takılmasının sebebi sanırım o morlukları görmemek için :) yoksa bi desteği falan yok bantın

inşallah ! evet değsin :) hım inşallah arzuladığın gibi olur.. Evet şekil isdediğim gibi kemer yok eğrilikte yok kavisim benim kendiliğinden vardı çok hafif.. Herşey düzelmiş.Ah birde şu morluklar olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…