inşallah ! evet değsin :) hım inşallah arzuladığın gibi olur.. Evet şekil isdediğim gibi kemer yok eğrilikte yok kavisim benim kendiliğinden vardı çok hafif.. Herşey düzelmiş.Ah birde şu morluklar olmasa
doğallıktan yanayım makyaj cildi bozuyor :):):) ama bir seferliğine olsun okula giderken fondotenle kapatıcammmgeçecek geçecek en geç 1 haftaya her şey çok güzel olacak bak da gör..biraz daha sabır :) şimdilik makyajla kapatırsın..
doğallıktan yanayım makyaj cildi bozuyor :):):) ama bir seferliğine olsun okula giderken fondotenle kapatıcammm
ahh evt bozulmadan makyaj yapma ..yoksa bozulduktan sonra mecbur kalıosun yapmaya
bu arada bugün atelim çıktı..dikişlerim çıkmadı..kendiliğinden dökülecek anlaşılan..bantın altından ben de az buçuk morluk görüorum..benim burnumda da morluk var yani..sakın üzülme..:)
dmet canım senin ameliyatına hem plastik cerrah hemde kbbci mi girdi?şuanda burnunun durumu nasıl?gün geçtikçe biraz daha iyileşiyormu?mutsuzdun görüntüden enson
atelim ve dikişlerim çıktı kızlar oturup 1 saat ağladım halada ağlamayı düşünüyorum şimdi bana annatın birazcık
benimde çıksın alçım merak ediyom şeklini yaaa :))
Arkadaşlar merhaba :) ben klübe yeni üye oldum ve bi süredir takip ediyorum.Paylaşımlarınızdan ve tecrübelerinizden çok şeyler öğrendim...öncelikle bunun için herkese sonsuzzzzzzzzzz teşekürler..
tahmin ettiğiniz gibi benim sorunumda burun....ameliyat olalı 10 yıl oldu.eski halinden iyi oldu ama yinede istediğim gibi olmadı ve iyi bir doktor arayışı içindeyim.siteden pekçok başarılı doktor ismi aldım.
Ankarada namık kemal baran,zühtü demir,tunç şafak,reha yavuzer en iyileri arasında görünüyo..
namık kemal baran zaten türkiyenin ve dünyanın kabul ettiği bir otorite .fakat hala ameliyat yapıyor mu? kaç yaşında? ameliyattan önce tasarım yapar mı? çünkü tasarım yeni bir olgu burun estetiğinde.
bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar bir de sizce şu tavsiyeediyorum.comdaki doktor tavsiyeleri güvenilirmi?yani gerçekten bizim gibi birilerimi tavsiye etmiştir yoksa doktorlar kendileri değişik hesaplardan girip mi tavsiye ediyordurki:):) işte diyor birinde 17tavsiye,birinde 5tavsiye...falan filan
canım beniğm burnumda bi kırık var Gazi hastanesinde Selahattin Özmen hocaya burun ameliyatı olmak istiyorum ama çok korkuyorum yapay durmasından ne önerirsin masja dediğin nasıl yapılmalı ???
kızlar benimde bayramdan sonra ameliyatm var forumda okuduğum kadarıyla bazı kişiler ameliyat sonrası burunda kemik çıkması ile ilgili şeyler yazmış aranızda bu sorunu yaşayan varmı nedir bu olay beni korkuttu açıkcası bilgi verirsenz sevinirm..
canım ameliyat olanlar genelde geri bildirim yapmıyorlar ama lütfen sen ameliattan çıkar çıkmaz yaz lütfen.. nerde ameliyat olcağını we ne kdra olacağınıda yazarmısın bende gazide selahattin hocayı 2 senelik bi arastırma sürecimin ardından buldum. yani en ii hoca o bence.. fiyatta idare eder.. lütfen cıktıktan sonra yazar mısın inşallah çoooooooooooookk iyi gecer ameliyatın ve burnun çok güzel olur inşallah :80:
kızlar benimde bayramdan sonra ameliyatm var forumda okuduğum kadarıyla bazı kişiler ameliyat sonrası burunda kemik çıkması ile ilgili şeyler yazmış aranızda bu sorunu yaşayan varmı nedir bu olay beni korkuttu açıkcası bilgi verirsenz sevinirm..
yardımcı olur musunuz lütfen şişler doğru masajlar iner mi hemen ? we nasıl masaj ypmalıyımhelllppp
canım, ben 20 gün olacak ameliyat olalı. benim de burnumda ufak bir kemer vardı ucunu kaldırınca yok denecek kadar azalıyordu bu kemer. şu anda burnum çok doğal duruyor hala şiş olmasına rağmen ve o tepecik şu an duruyor gibi ama o kemik mi şişlik mi daha anlayamadım neden dersen masaj yaparken azalıyor, gün içinde hafif belirginleşiyor tekrar.
kemik çıkması gibi bir şey olur mu sonradan tekrar oluşur mu inan bilmiyorum ama benim düşünceme göre bu tamamen vücudun yapısına bağlıdır diye düşünüyorum, bence doktorunla bunları açıkca konuşmalısın nasıl bir burun istediğini ayrıntılı anlat ki doktorun da senin sağlığını öncelik olarak düşünerek sana nasıl uygun şekil olacağını anlatır. ben mesela biraz daha kavisli bir burun istemiştim, doktorum burnumun yüksekliğinin buna müsait olmadığını nefes almam da sorun yaşayacağımı söylemişti. bunun gibi karşılıklı müzakere ederseniz daha iyi olur.
şimdiden geçmiş olsun canım, istediğin gibi bir buruna sahip olursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?