çok tşk ederim verdiğin bilgiler için doktorumla konuştum bunlarn hepsini bizim istediğimiz burunlarla onların bize yakışacağını düşündükleri burunlar farklı oluyo genelde:))sonuçta profosyoneller şekil konusunda tasarım kafama yattı onda bi sorunm yok dediğim gibi forumda yazılan kemik çıktı burnum yamuldu falan yorumları korkuttu beni biras yapı meseleside olablir dediğin gibi bakalım inş en ii sonucu alırım allahın izniyle tabi herkes istediği sonuçları alır umarım:)
doktoruna güveniyorsan sorun yok canım çünkü bizim gözümüze hoş gelen şekiller yüzümüze uymayanlar olabiliyor en doğrusunu doktorlar biliyor sonuçta yüz ölçülerine bakarak yapıyorlar tasarımları da. sen de biliyorsundur ki şeklin tam olarak oturması en azından 6 ayı buluyor, bazen şişlikler de yamuk görünmesinde etken olabiliyor. ödemler tam olarak geçmeden şekil konusunda aceleci olmamak gerekir bence.
sonucun bi öncekinden daha ii olacağına eminm yani inş:)sen kime oldun ameliyatını benim doktorm ferruh bingül duydunmu daha önceden bi araştırman oldu mu kendisi ile ilgili
ben izmirde ufuk bilkay' a ameliyat oldum. ferruh bingül ü bu forumda duydum canım araştırmadım. ankaradan tunç şafakla, reha yavuzer üzerinde yoğunlaşmıştım.
tşk ederim cnm inş dedğin gibi olur ameliyat sonrası bilgilendirme yapıcam emin olabilrsn doktorm ferruh bingül bakalım nasıl olcak çok uzun zamandr bekliyrm bu ameliyatı inş sonucuda istediğim gibi olur da sevincimi paylaşırım
dünyanın en zor ameliyat diyrlar burun ameliyatı için canım doktor çok öenli.. bende paramı denkleştirebilirsem aralık başı olmayı düşünüyorum şubat başıda Allah kısmet ederse nışan düşünüyorum sence aradaki 1.5 aylık sürecte şişler iner mi ? canım amliyat sonrası yaz olur mu sana dua edeceğim..
canım çok gecmiş olsun darısı bütün arkadaşlarımın ve benim başıma inşallah... fiyat arastırması yapıyorumda senin burun ameliyatı kaça maloldu ??canım, ben 20 gün olacak ameliyat olalı. benim de burnumda ufak bir kemer vardı ucunu kaldırınca yok denecek kadar azalıyordu bu kemer. şu anda burnum çok doğal duruyor hala şiş olmasına rağmen ve o tepecik şu an duruyor gibi ama o kemik mi şişlik mi daha anlayamadım neden dersen masaj yaparken azalıyor, gün içinde hafif belirginleşiyor tekrar.
kemik çıkması gibi bir şey olur mu sonradan tekrar oluşur mu inan bilmiyorum ama benim düşünceme göre bu tamamen vücudun yapısına bağlıdır diye düşünüyorum, bence doktorunla bunları açıkca konuşmalısın nasıl bir burun istediğini ayrıntılı anlat ki doktorun da senin sağlığını öncelik olarak düşünerek sana nasıl uygun şekil olacağını anlatır. ben mesela biraz daha kavisli bir burun istemiştim, doktorum burnumun yüksekliğinin buna müsait olmadığını nefes almam da sorun yaşayacağımı söylemişti. bunun gibi karşılıklı müzakere ederseniz daha iyi olur.
şimdiden geçmiş olsun canım, istediğin gibi bir buruna sahip olursun inşallah.
cnm öle bi smiley yok banamı yazdın bilemedm ama sorun değil sanada ii bayramlar dilerimben klinikte olucam ameliyatı ama çağ hastanesi sanırım ferruh hocanın hastanesi öle biliyrm..
Merhaba Burcu. Ameliyatım kapalı oldu ama açık olan bir arkadaşım var. Burun deliklerinin yanında iz kalmış ve çok çirkin görünüyor. Dikkatli ol
selahattn hocayı hiç duymadm benimki 2500 reha hoca 4000 tl demişti bana..
caım demekki reha hoca prof.. bütçem olsa düşünmeden reha hocaya olurum... çok öwüolar
ameliyat olanlara sormak istediğim birşey var ameliyat sonrası burun içinden yağ gelmesi normal mi?
bir tanıdığım ameliyat oldu ve onda böyle oluyormuş bilgisi olan yazsın ltfn normal bişey mi?
normal burun akıntısı diye birşey olmuyor dedi. ameliyatı 4 aylık .
merhabalar nolur bana yardım edin.. bir hafta önce rinoplasti ameliyatı oldum.kemik kırma işlemi değil de törpüleme oldu.dün burnumdaki bantları çıkarttım bantlar varken moralim çok düzgündü çünkü bantlarla çok güzel görünüyordu.bantları çıkartınca farkettim ki şişlik mi kemik mi tam karar veremediğimiz bi engebe var burnumun üstünde.size sorum siz de de böyle bir durum oluştu mu ? tam rahatsız oldugum eskı kemıgımın oldugu yerde cunku bu engebe. acaba torpulemeden dolayı bır sıslık olabılır mı bu? ya da kırmadıgı sadece torpuledıgı ıcın o kemık orada kalmıs olabılır mı ?? cok moralım bozuk lutfen yardım edın.eger isterseniz resim de koyabılırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?