Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

doktoruna güveniyorsan sorun yok canım çünkü bizim gözümüze hoş gelen şekiller yüzümüze uymayanlar olabiliyor en doğrusunu doktorlar biliyor sonuçta yüz ölçülerine bakarak yapıyorlar tasarımları da. sen de biliyorsundur ki şeklin tam olarak oturması en azından 6 ayı buluyor, bazen şişlikler de yamuk görünmesinde etken olabiliyor. ödemler tam olarak geçmeden şekil konusunda aceleci olmamak gerekir bence.

sonucun bi öncekinden daha ii olacağına eminm yani inş:)sen kime oldun ameliyatını benim doktorm ferruh bingül duydunmu daha önceden bi araştırman oldu mu kendisi ile ilgili

sonucun bi öncekinden daha ii olacağına eminm yani inş:)sen kime oldun ameliyatını benim doktorm ferruh bingül duydunmu daha önceden bi araştırman oldu mu kendisi ile ilgili

ben izmirde ufuk bilkay' a ameliyat oldum. ferruh bingül ü bu forumda duydum canım araştırmadım. ankaradan tunç şafakla, reha yavuzer üzerinde yoğunlaşmıştım.

dünyanın en zor ameliyat diyrlar burun ameliyatı için canım doktor çok öenli.. bende paramı denkleştirebilirsem aralık başı olmayı düşünüyorum şubat başıda Allah kısmet ederse nışan düşünüyorum sence aradaki 1.5 aylık sürecte şişler iner mi ? canım amliyat sonrası yaz olur mu sana dua edeceğim..

cnm valla forumu takip ettiğim resimlere baktığım kadarıyla 1 aylık burunlar gayet ii görünüyo şişlik açısından falan tabi burnun tam oturması bi 6 ayı buluyomuş.1,5 aya gayet rahat olursun diye düşünüyrm:))tşk ederim bu arada dualrın için ameliyat sonrası yazıcam mutlaka inş ii geçer bende hiç korku yoktu süre yaklaştıkça gerildim biras korktum sanırım bakalım nolcak:18:

canım bu arada klavyeme kola döküldüğü için harfler kendiliğinden takılı kalıo o ellerini koluna sokmuş afra tafar yapan simgeyi ben yapmadım gülümseme yapmak istemiştim alakasız durmuş orda cok pardon bayramın kutlu olsun bu arada (= son bi soru ferruh hoca hangi hastanede birde canım 2500 müydü amelyatının maliyeti ?

cnm öle bi smiley yok banamı yazdın bilemedm ama sorun değil sanada ii bayramlar dilerim ben klinikte olucam ameliyatı ama çağ hastanesi sanırım ferruh hocanın hastanesi öle biliyrm..

canım çok gecmiş olsun darısı bütün arkadaşlarımın ve benim başıma inşallah... fiyat arastırması yapıyorumda senin burun ameliyatı kaça maloldu ??

Merhaba Burcu. Ameliyatım kapalı oldu ama açık olan bir arkadaşım var. Burun deliklerinin yanında iz kalmış ve çok çirkin görünüyor. Dikkatli ol

cnım seni gökte ararken yerde buldum reha yawuzere ameliyat olanı arardı arardm buldum :) lütfen cwp yazarmısın hocanın şu an ki fiyatı nerdir acaba ? aynı hastanede selahattin özmenimi yoksa reha y.yimi önerirsin ?? hoca prof mu ???????????????**

caım demekki reha hoca prof.. bütçem olsa düşünmeden reha hocaya olurum... çok öwüolar

cnm valla bende çok duydum adını ama fiyatı çok yüksek ve tasarım yapmayacağını söledi kendisi yani ameliyat öncesi hiçbi fikrin yok tamamen hocanın insiyatifine kalmış bi şeklide giriyosun ameliyata hayırlısı tabi araştırmak ve doktoruna güvenmek önemli

sitede arastırırken bazıları sakınnn KBB doktoruna olmayın plastik cerraha olun demiş kafam karıştı. Selahattin Özmene 2 akrabam oldu ikiside hoş duruyo offff keşke bütçem olsaydı

normal değil. doktorunu aramasını tavsiye ederim

merhabalar nolur bana yardım edin.. bir hafta önce rinoplasti ameliyatı oldum.kemik kırma işlemi değil de törpüleme oldu.dün burnumdaki bantları çıkarttım bantlar varken moralim çok düzgündü çünkü bantlarla çok güzel görünüyordu.bantları çıkartınca farkettim ki şişlik mi kemik mi tam karar veremediğimiz bi engebe var burnumun üstünde.size sorum siz de de böyle bir durum oluştu mu ? tam rahatsız oldugum eskı kemıgımın oldugu yerde cunku bu engebe. acaba torpulemeden dolayı bır sıslık olabılır mı bu? ya da kırmadıgı sadece torpuledıgı ıcın o kemık orada kalmıs olabılır mı ?? cok moralım bozuk lutfen yardım edın.eger isterseniz resim de koyabılırım...

canım resim koysan daha net birşeyler söylenebilir. ama buyuk ihtimalle cok yeni oldugu için şişlikten kaynaklanıyordur. eskişehirdemi oldun ameliyatını?

canım yakın çekim resim koyarsan belki fikir sahibi olabiliriz
ama şimdiden şunu söyleyeyim
ameliyat olalı henüz 1 hafta geçmiş , burun sırtın şiştir şimdi
özellikle de o kısma müdahale edildiğinden kıkırdak daha çok şişmiş olabilir o bölgede,
sana tavsiyem doktoruna gitmen
ilk 1 ay masajla burun şekli değişebiliyor çünkü
eğer senin düşündüğün gibiyse doktorun masaj verebilir sana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…