merhabalar nolur bana yardım edin.. bir hafta önce rinoplasti ameliyatı oldum.kemik kırma işlemi değil de törpüleme oldu.dün burnumdaki bantları çıkarttım bantlar varken moralim çok düzgündü çünkü bantlarla çok güzel görünüyordu.bantları çıkartınca farkettim ki şişlik mi kemik mi tam karar veremediğimiz bi engebe var burnumun üstünde.size sorum siz de de böyle bir durum oluştu mu ? tam rahatsız oldugum eskı kemıgımın oldugu yerde cunku bu engebe. acaba torpulemeden dolayı bır sıslık olabılır mı bu? ya da kırmadıgı sadece torpuledıgı ıcın o kemık orada kalmıs olabılır mı ?? cok moralım bozuk lutfen yardım edın.eger isterseniz resim de koyabılırım...
normal değil. doktorunu aramasını tavsiye ederim
Tecrübeli arkadaşlar, benim iki aya yaklaştı bir hafta sonra falan 2 ay olucak. Önden bakıldığında burnum sağa doğru yamuk, solda tam yukarı doğru yanda bir kemik elime geliyor. Sizce hala değişmesi için umut var mıdr.um aralık sonu gel dedi, arasam mı masajla düzelmiyor diye?Sevgiler.
Normalde 1 ay içinde tamamen yok olması gerekir morlukların. Bünyeden bünyeye değişebilir. Senin tenin çok hassastır belki canım ama kalıcı olcağını sanmıyorum. İçinin rahat etmesi için doktoruna danış derim. Duruma göre doktorun yönlendirir seni. Çok geçmiş olsun.
yarın alçı çöıkacak çok korkuyom altından nasıl bişi çıkacak.....birde 9 günden sonra işe dönülürmü işe itmem gerek
kızlar doktorlar benim burnumun sağ tarafını iki kez kırmışlar,sizce oyüzden normalden daha mı fazla şiştir?göçük durma nedeni belki de bu şişliklerdir diyorum,zamanla oturur.2kez kırılmış,kolay değil
camila benim 3 aydolcak yakında ve sislıkler gecti gibi cok az kadı ve ilk günlerdeki o patlıcan görüntü yok bu iyi haberi veriyim sana.yalnız eskı burnum geri geldi anlıcagın boşyere yaptırms oldum.doktoruma gttim tekrr yapalım kemiklerini kıralım dedi ama ben de bir güvensizlik olustu karar veremiyorum doktor arastıyorum o nedenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?