Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bir de canım ameliyatını lokalle mi oldun?

kızlarrrrr ne kadar süre masaj uyguladınız? kişiden kişiye değişiyor mu bu süre? ödemlere mi bağlı?

buzycim odemlere bagli.
bazi insanlar hic masaj bile yapmiyor mesela...
ben 4 ay falan yaptim sanirim ama dorduncu ayda pek duzneli yapamadim cunku calisiyordum o ay ve elimi kaldircak halim yoktu:)))

Tecrübeli arkadaşlar, benim iki aya yaklaştı bir hafta sonra falan 2 ay olucak. Önden bakıldığında burnum sağa doğru yamuk, solda tam yukarı doğru yanda bir kemik elime geliyor. Sizce hala değişmesi için umut var mı dr.um aralık sonu gel dedi, arasam mı masajla düzelmiyor diye?Sevgiler.

kızlar benim burnumda da yamukluk hala var.3buçuk hafta oluyor ameliyatımı olalı.ama doktorum ameliyattan sonra okadar tahammülsüz hale geldiki soru bile sormaya çekinir oldum.çok pişmanım her şekilde

Bence düzelcek bişey değil canım. Benimde elime gelen ufak tırtıklar vardı. Masaj yapmaya devam et geçer dedi doktorum ama geçmedi. Grip olup muayeneye gittiğimde tekrar söyledim 1 sene 2 ay oldu ama geçmedi diye gayet ilgisiz kaldı.

kızlar ameliyatımın üstünden bir ay geçti yeni ama göz altlarımdaki karartılar hala geçmedi.kalıcı değildir değilmi?güneş ışığı bu izleri kalıcı yapıyor diye biliyorum ama bilgisayar ışını da aynı etkiyi göstermemiştir değilmi?

Normalde 1 ay içinde tamamen yok olması gerekir morlukların. Bünyeden bünyeye değişebilir. Senin tenin çok hassastır belki canım ama kalıcı olcağını sanmıyorum. İçinin rahat etmesi için doktoruna danış derim. Duruma göre doktorun yönlendirir seni. Çok geçmiş olsun.

selam,

burun ameliyatı olan arkadaşlar varsa geçmiş olsun, kendilerine birkaç soru soracam;

- herhangi bir yaş sınırı var mıdır (misal 18 yaş altı / 40 yaş üstü)
- ücreti ne kadar üç aşağı beş yukarı?
- neye benzeyeceğinize dair bir ön bilgi veriliyor mu (bilgisayarda foto montaj gibi)
- temsili fotomontaja sadık kalınma ihtimali ne merkezde?
- iyileşme süresi ne kadar (max. insan içine çıkabilme eşiği)
- ameliyat sonrasında herhangi bir problem yaşanıyor mu (kemikte çökme, düşme, eskiyi mumla aratma ve sair)
- acı / ağrı katsayısı nedir?
- burun sağlığı üzerinde olumlu etkisi var mıdır?
- kimi önerirsiniz, pişman olma olasılığı nedir?

şimdilik kafamı kurcalayan sorular bunlar, yardımcı olacak arkadaşlara da şimdiden teşekkürler.

kızlar bende 6 hafta önce ameliyat oldum. Açık ameliyat olduğundan burnumun sol deliğinde bir şişlik yar geçmedi yine sag tarafındada sivilceye benzer bir şey oluştu yarın kontrolüm var bakalım ne olacak

teşekkür ederim rabarbacım:)

kızlar doktorlar benim burnumun sağ tarafını iki kez kırmışlar,sizce oyüzden normalden daha mı fazla şiştir?göçük durma nedeni belki de bu şişliklerdir diyorum,zamanla oturur.2kez kırılmış,kolay değil

camila benim 3 aydolcak yakında ve sislıkler gecti gibi cok az kadı ve ilk günlerdeki o patlıcan görüntü yok bu iyi haberi veriyim sana.yalnız eskı burnum geri geldi anlıcagın boşyere yaptırms oldum.doktoruma gttim tekrr yapalım kemiklerini kıralım dedi ama ben de bir güvensizlik olustu karar veremiyorum doktor arastıyorum o nedenle

tekrar yapmaya da para istedimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…