evet istedi canım.ama yuksek bsy istemedi.sen nasıl oldun daha iyi misin peki?? görüşüyormusn doktorla
ya iyi değilim.önden normal duruşta iyi ,konuşurken bi tuhaf duruyor.yanlardan da hiç alışamadım,yapay geliyor bana.eski halimdeki doğallığı ve sevimliliği kaybettim.hergün ağlıyorum zaten.burun kanatları daraltıldı ama burun ucu hala çok kalın eskisinden daha kötü duruyor,eskiden kanatların yayvanlığı dengeliyordu kalınlığı göze batmıyordu.hayatıma bile doğru dürüst devam edemez oldum.tüm vizelerden rapor aldım,hala çalışmıyorum.ferruh değil de kbbcimle görüşüyorum genelde.düzelmezse 3 ay sonra klinik ortamında bişeyler yapılabilirmiş yamukluğu gidermek için
alçı çıktı bantta çıktı bugün burnum ilk defa çıplak ama: canım çok sıkkın çünkü burnumun ucu davul gibi...kocaman şiş yani çok üzülüyorum offffff ya zaten morluklarımda geçmedi...işyerinde herkes acıyo banaaaaaaaaaa. burnumun ucu ne zaman geçecek....yardım edin
Kizlar benim burun kanatlarim genis, burnumun ucu da biraz tombul. Aslinda ucuyla kanatlari orantili ama burnum büyük görünüyor. Özellikle güldügümde cok genisliyor. Hizma taktirmaya müsait bir burun degil yani öyle diyeyim.Burun kanatlarim ameliyatla daraltilsa burnum cok mu yapay olur. Kücücük bir burun istemiyorum ama en azindan güldügümde büyük görünmesin. Ameliyat beni hic korkutmuyor ama sonucundan korkuyorum. Sanki istedigim sekildeki burun yüzüme oturmayacakmis gibi geliyor.
Burun kanatlari genis olup da daraltan var mi?
alçı çıktı bantta çıktı bugün burnum ilk defa çıplak ama: canım çok sıkkın çünkü burnumun ucu davul gibi...kocaman şiş yani çok üzülüyorum offffff ya zaten morluklarımda geçmedi...işyerinde herkes acıyo banaaaaaaaaaa. burnumun ucu ne zaman geçecek....yardım edin
Slania'cım, tabii ki daraltılır, ama abartılacak bir şey yoksa bence hiç düşünme ameliyatı...
Camilla nasılsın, burnun nasıl iyileşiyor mu? Moraller nasıl?
bende olmuştum burnumdan ameliyat, ben çok şişmiştim ama yüzüm şişmeye biraz müsait o yüzden olsa gerek :) dolgun yanaklarım ve göz kapaklarım vardır normalde de :) ama en yakın arkadaşım benim kadar şişmemişti. tampon çıkarken hakkatende çok ilginç bi his oluşuyor. bide sargılar falan ilk çıktığında burun deliklerim resmen karşıya bakıyodu. çok endişelenmiştim, domuz gibi olucam sandım. ama şiş inince şekli ortaya çıkıyo, buda biraz zaman alıyo, ama bahar aylarında yaptırmaya çalışın benim tavsiyem. çok sıcak ve güneşli havalarda sıkıntı yaratıyo, gözlükte takamıyosunuz çünkü, e fazla soğuktada nezle olmanız halinde uğraştırır sizi. dokunup burun silmek falan alçılar alınsada dert çünkü, 3 ay epey hassas oluyo çünkü burun. 6 aydada tam oturuyo. ameliyatta korkucak hiçbişey yok, ben normalde ağrı kesici bile içmediğim için narkoz bana biraz ağır gelmişti, epey süre ayıltamamışlar beni:) (uyumayıda pek severim zaten) tampon olunca burnumdan nefes alamadım haliyle, ağzımda kapalı oluca problem olmuş biraz:)) ayıltamadıkları içinde odaya çıkarmışlar, gözümü açtığımda tepemde 8 kişi nefes aldiye el şaklatıp kulağımın dibinde bağırıyodu. yinede kolay oldu :) eğer doktorunuza güveniyosanız korkulacak hiçbişey yok, zaten ameliyata girmeden önce burnunuza vereceği şekli gösteriyolar bilgisayarda resminizin üstünde. gösterdiğini yapabilecek iyi bi doktorsada hiç problem kalmıyor.
ben ankara da oldum ameliyatı.
bi de ek olarak :) her burun estetiği ameliyatında kemik kırmıyolar, bende kemik kırılmadı mesela ama arkadaşımınkinde kırdılar. ben şiştim o şişmedi ve aynı doktora ameliyat olduk. bu tamamen yapınızla alakalı sanırım. eğer sadece ucunu kaldırmak istiyosanız, kemik yapınız düzgünse, sadece kıkırdaklarla oynuyolar..
sevgilerr...
ankarada hangi doktra oldunuz.bende ankarada oturuyorum.ve görüşmediğim doktor kalmadı.ama çok kotkuyorum.ya sonuç kötü olursa insna içine çıkazmsam diye.yardımcı olursnzı seviniğrm.birde amaleiyat öncesi ve sonrası tesimlerinizi görmem mümkünmü
cevap verebilecek kimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?