kimse yokmu ayol ? sesimi duyan varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?[/QUOTE
sende amelşyat olucan tatlım.. :))
kimse yokmu ayol ? sesimi duyan varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?[/QUOTE
sende amelşyat olucan tatlım.. :))
canım nasıl burun düşünüyosun genelde dr ların bir tarzı olusmus dikkat ettiysen fark edersin canım
evet canım bende ameliyat olcam.hemde 3.kez
3 doktor var aklımda barış çakır, ankara onepten zühtü demir ve ünal şahin..sen kimi düşünüyosun?
benim ilk 2 ameliyatım 10 yıl önceydi.ilk haline göre tabiki iyi ama tam olarak istediğim gibi olmadı.önden bakınca sağa yatık ve burun ucu kaba bide burun deliklerim büyük.içerde de hafif bi deviasyon var. 3.kez olucağım için geri dönüşü yok artık o yüzden benim için çok önemli canım..
hayır canım 10 15 gün şişlerin inmesi için henüz çok erken. ilk 2 ay şişlerini yoğun bir şekilde hissedersin. burnun kimi zaman gözüne daha ince gelecek,kimi sabahlar şiş uyanacaksın. eğer kalın deriliysen şişlerin inme süresi 1 hatta 1,5 yılı buluyor,ince deriliysen 6. ayda nihai sonuca yaklaşırsın. bu süre içindeburnunda oluşacak ufak tefek şişlikler ,ödemlerden kaynaklanıyor ve burnunda en fazla işlem gören yer,en şekilsiz ve en şiş görünen yer olacak bir süre. zamanla bu şişler inecek. doktorun masaj önerdimi bilmiyorum fakat ben şöyle bir tavsiyede bulunacağım. ameliyat olduğum ilk hafta cildim soyulmaya başladı,normal bir süreç. Fakat görüntü olarak rahatsız ediyor insanı,bu cilt soyulma sürecini hızlandırmak için,Clinique 4 numaralı toniğini kullandım. Şşırtıcı derecede cildimi sıkılaştırdı ve ölü deriyi tamamen attı. Burnundaki hassasiyete bağlı olarak,uygun gördüğün dönemde hafif masajlara başlaman doğru olur.Doktorun önermese bile bir süre sonra,ister istemez kendin yapmaya başlayacaksın zaten. Ama şunuda ekliyim,eğer şu an burun deliklerinde,burun kanatlarında bir asimetri varsa,bu ileride çok fazla değişmeyebilir. Ben aynı sorunu yaşadım çünkü,o kadar kötü bir operasyon yapıldıki,şimdi revizyon için doktorlarla görüşüyorum. Umarım bilgilerim yardımcı olmuştur. :)
kızlar benimde bugün 8.gün dün alçım alındı burnumda bandaj var şekli çok güsel görünüyo ama acayip şiş burda 15.gün resimlerini paylaşan arkadaşlar var çok güsel görünüyo hç şiş yok gibi kafam takıldı benimde 15 20 gün sonra bu şişler inermi
elnissa sen kime ameliyat olmuştun cnm.benimde sol taraf ve ucu şiş meraklanma alçı çıktığı gün yoktu şiş ama sonradan şişti fena sabahları dahada şiş oluyor tek çaresi masaj sanırım 20. günümdeyim bende
ferruh bingül benim doktorum cnm.evt baya şiş daha bandajlarım alınmadı ondan sonra vericek masajı bakalım işe yarar umarım özellikle burun ucum davul gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?