Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cevap için saol canım kaç ay oldu ameliyat olduğun doktorun ne diyor hissizlik oluşması normal birşeymiymiş?

arkadaşlar burun estetik ameliyatında sigortadan faydalanabiliniyor mu? eger öyleyse istanbulda böyle hastahanelerden hangilerini önerebilirsiniz doktorlarıyla birlikte..

cevap için saol canım kaç ay oldu ameliyat olduğun doktorun ne diyor hissizlik oluşması normal birşeymiymiş?

cnm daha 20 gün oldu bu gün gittim herşey normalmiş yeni masaj verdi burun ucuna resimlerimi kaldırdım ben çünkü çok değişti burnum yeni halini eklicem yakın zamanda...

arkadaşlar burun estetik ameliyatında sigortadan faydalanabiliniyor mu? eger öyleyse istanbulda böyle hastahanelerden hangilerini önerebilirsiniz doktorlarıyla birlikte..

bildiğim kadarıyla ssk yı karıştırmıyolar estetiğe ben boğaziçi tıp merkezinde oldum başıma çok şey geldi bu sigorta işinden boş ver sen karıştırma sskyı benim özel sigortaydı orda fiyatlar uygun gerçi ben çok şanssızlık yaşadım.fiyat 1800 2000 falan işte aman sigortayı karıştırma çok uğraşırsın sonra

cnm daha 20 gün oldu bu gün gittim herşey normalmiş yeni masaj verdi burun ucuna resimlerimi kaldırdım ben çünkü çok değişti burnum yeni halini eklicem yakın zamanda...

görmek isterim sonucunu merak ettim sen memnunsan sorun yok sağlıklı nefes alabiliyorsan.

görmek isterim sonucunu merak ettim sen memnunsan sorun yok sağlıklı nefes alabiliyorsan.

yok cnm memnunum şu ana kadar bunumdan ama sol taraf ve ucu baya şiş biraz insin yeni resim eklicem zaten..nefesle bir problemde yok çok şükür ama bazen tıkanıyor geceleri grip gibi aynı...oda geçiciymiş sanırım..

Selam arkadaşlar ben de burun tıkanıklığı şikayetiyle doktora gittim ameliayat dedi. İsterseniz estetik de yaparız dedi ama kararsızım (ekol kbb).Amet Seyhanı çok övdüler maalesef çok dolu . Atay Atabeyden randevu alabildim bu konuda deneyimi olan varsa paylaşabilir mi işin açığı kafam karıştı.

Arkadaşlar merhaba,

Teoman Doğan'a burun estetiği olan arkadaşlar tecrübelerini ve estetik öncesi-sonrası fotolarını paylaşabilirler mi?

Şimdiden çok tşkler....

cnm aynı şekilde benimde sol taraf ve burun ucum çok şiş zaten burun ucuma hiç bişey yapılmamış gibi o derece aynı duruyo daha bandajlarm var gerçi ama moralimi bozuyo bu durum

beşiktaş yıldızda bn ameliyat oldum hem estetik hem kırıktı 1500ytl ama deger şimdi çok memnunum burnumdan yani hatta adı bogaziçi tıp merkezi tavsiye ederim hem özel hemde mukemmel yapılıyor

mrb arkadaşlar aranızda istanbul devlet hastanesinde burun estetiği olan varmı?varsa hangi hastane cvp atarsanız çok sevinirim..

kızlar içinizde var mı kemikten yamuk olup da ameliyat olan? ben bir kaza geçirdim küçükken ve burun kemiğim dibinden yamuk kaynamış.. aslında çok belli olmuyo öle bakınca ama inceleyince fark ediliyo fotolarda falan durduğum açıya göre değişiyo yamuk da çıktığı oluyo düz de :) bi garip yanii.. ama çok korkuyorum.. bi doktorla konuşmuştum bikaç sene önce burnunu kırcaz yeniden yapcaz diyince kaçtım anında böyle kemik kırılmalı ameliyat geçirenler benle iletişime geçebilirler mi? ameliyat sonrası çok ağrı sızı hissediliyor mu?

Selam...
Ben de yaklasık bir ay önce istanbulda KARACA BASARAN a ameliyat oldum... Kendisi Capa Dev Hastahanesinin dr.u... Simdilik cok memnunum... Burnumda kucukken dustugum icin,hafiften bi kemer vardi,cok cok abarti bise deildi aslinda,ama yas ilerledikce dustugunu hissettigim icin,biran once olmak istedim...Dogal olmasi konusunda cok titiz davrandim,dr umda saolsun aynen istedigim gibi de yapti...Burnumdaki o kemeri torpuledi,yanlardan hafif daraltti,bide burun kanatlarim genis oldugu icin biraz da onlari kuculttu...
Su an hala sislik var gerci... Toplam 4500 civari odedim ben de... Vatan Hastahanesinde oldu bu arada ameliyatim,oldugum gece kaldim orada... her sey icindeydi yani,onun disinda baska bi ucret odemedim...
Bu arada,bazi arkadaslar masaj dan falan bahsetmisler ama,Dr um bana hic ole biseyden bahsetmedi... Sargilar ve dikisler alindiktan sonra da dr umla gorusme firsatim olmadi yurt disina donmem gerektigi icin... Bilgilendirirseniz cok memnun olurum arkadaslar... Nasi yapiyosunuz?

xxxxxxx
uzak dur oradan tavsiye etmem...
bir de benden tavsiye, kbbcilerden genel olarak uzak dur arkadasim, bu isin egitimini estetikciler aliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar burun delıklerım esıt degıl 2 ayı gectı gıbı bazı arkadaslar bunun aylar gectıkten sonra esıtlenebılecegını soyluyorlar gercekten bu durumu yasayanlar varsa cevaplarınızı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…