cnm bende var şu an hissizlik şişliikten olyor bu durum ne zamn geçer onu bilemiyorum ben de yani ben doktora bıraktım cnm sonuç güzelde oldu bence doktor seçimi önemli o senin yüzüne yakışanı yapacaktır tecrübeli bir doktor
cevap için saol canım kaç ay oldu ameliyat olduğun doktorun ne diyor hissizlik oluşması normal birşeymiymiş?
arkadaşlar burun estetik ameliyatında sigortadan faydalanabiliniyor mu? eger öyleyse istanbulda böyle hastahanelerden hangilerini önerebilirsiniz doktorlarıyla birlikte..
ben de bu gün gittim burun ucu masajı verdi banada
cnm senin doktorundamı ferruh bey
cnm daha 20 gün oldu bu gün gittim herşey normalmiş yeni masaj verdi burun ucuna resimlerimi kaldırdım ben çünkü çok değişti burnum yeni halini eklicem yakın zamanda...
görmek isterim sonucunu merak ettim sen memnunsan sorun yok sağlıklı nefes alabiliyorsan.
yok cnm memnunum şu ana kadar bunumdan ama sol taraf ve ucu baya şiş biraz insin yeni resim eklicem zaten..nefesle bir problemde yok çok şükür ama bazen tıkanıyor geceleri grip gibi aynı...oda geçiciymiş sanırım..
Selam arkadaşlar ben de burun tıkanıklığı şikayetiyle doktora gittim ameliayat dedi. İsterseniz estetik de yaparız dedi ama kararsızım (ekol kbb).Amet Seyhanı çok övdüler maalesef çok dolu . Atay Atabeyden randevu alabildim bu konuda deneyimi olan varsa paylaşabilir mi işin açığı kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?