arkadaşım bana da tam tersi oluyor.. narkoza girememekten korkuyorum :) yani tam ameliyatın yarısında uyanırsam diyorum saçma ama olsun.. bi film izlemiştim milyonda bir olan bişeymiş gerçekte.filmin adı -awake-.. adamın narkozla uyuduğunu zannedio doktorlar ama onu sadece felç gibi bişeye sokuyo narkoz. adamın yapısı buymuş, ve ameliyatı dakikası dakikasına hissederek yaşıo birebir.. ama kıpırdatamıo hiçbiryerini gözlerini de açamıyo..çok kötüydü o günden beri ameliyattan iki kat korktum..ama gene de kararlıyım olcam ameliyat hem memeden hem burundan..battı balık yan gider napim amaan bi kere geldik şu dünyaya yaptıralım gitsin..
kızlar yapılan iyi bir burun ameliyatını ömür boyu kullaanabiliyormuyuz?
eğer herhangi bir darbe almazsan ve iyi bir ameliyat geçirdiysen tabiki de... ama mesela bazı burunlarda çökme yaşanabiliyor. bu hem cerrahının becerisine hem de senin burnunu korumana bağlı. ve tabi ilerde sıkılıp kendin değiştirmek istemezsen :)
ben 1 hafta önce ameliyat oldum herşey iyi güzel de bugun bantlar çıkarılıp dikişler alındı. ama burnumu beğenmedim herkes çok şiş olduğunu daha ineceğini söylüyor yine de korkuyorum. gerçkten iner mi?yardım edin lütfen depresyona gireceğim.
neferalem senin resimlerini göremedim ben, eklemiş geri silmişsin, merak ediyorum:) sende eklesene bakalımmm
..küçükken burnum kırılmış sola doğru tam kırılmış.. o zamanki şartlarla kbbci bir doktor ameliyatsız narkozsuz canlı canlı düzeltmiş kemiği tamponla falan kaynatmışlar yerine ama yamuk kaynamış.. şimdi artık yeter yamuk burunla yaşamak istemiyorum eski burnumu ?istiyorum..kızlar yaa her konuya soruyorum nerdeyse.. yamuk olan burnu kemikten düzelten en iyi doktor kim olabilir? böyle bir ameliyat geçiren var mı? ya da bu tip bir hasta resmini gören var mı muayeneye gittiğinde malum muayeneler çok pahalı her doktora tek tek gidip muayene olursam bir ameliyat parası muayeneye gitmiiş olcak.. en azından burdan seçenekler belirleyip ona göre doktorlara gideyim..yardım edin..
hımmm anladım cok tşk ediyorum ne zaman yaptırmayı düşünsem aklıma takılıyor bu tür şeyler emre beye yaptırmayı düşünüyorum hala karar aşamasındayım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?