Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bende okullar kapanır kapanmaz olacağım ameliyat kısmetse...ama inanılmaz korkuyorum sanki ameliyathanenin kapısından kaçacakmışım gibi geliyor narkozdan ödüm kopuyor sanki uyanamayacakmışım gibi benim hipertansiyonum var belkide ondandır...umarım yolunda gider herşey..

arkadaşım bana da tam tersi oluyor.. narkoza girememekten korkuyorum :) yani tam ameliyatın yarısında uyanırsam diyorum saçma ama olsun.. bi film izlemiştim milyonda bir olan bişeymiş gerçekte.filmin adı -awake-.. adamın narkozla uyuduğunu zannedio doktorlar ama onu sadece felç gibi bişeye sokuyo narkoz. adamın yapısı buymuş, ve ameliyatı dakikası dakikasına hissederek yaşıo birebir.. ama kıpırdatamıo hiçbiryerini gözlerini de açamıyo..çok kötüydü o günden beri ameliyattan iki kat korktum.. ama gene de kararlıyım olcam ameliyat hem memeden hem burundan..battı balık yan gider napim amaan bi kere geldik şu dünyaya yaptıralım gitsin..

Ameliyatt bittikten sonra bile zor çıkıyoruz narkozdan korkma hiçbişey olmaz anestezicin ayarlıyo zaten ne kadar sürede uyanıcağını.

kızlar yapılan iyi bir burun ameliyatını ömür boyu kullaanabiliyormuyuz?

eğer herhangi bir darbe almazsan ve iyi bir ameliyat geçirdiysen tabiki de... ama mesela bazı burunlarda çökme yaşanabiliyor. bu hem cerrahının becerisine hem de senin burnunu korumana bağlı. ve tabi ilerde sıkılıp kendin değiştirmek istemezsen :)

hımmm anladım cok tşk ediyorum ne zaman yaptırmayı düşünsem aklıma takılıyor bu tür şeyler emre beye yaptırmayı düşünüyorum hala karar aşamasındayım ...

..küçükken burnum kırılmış sola doğru tam kırılmış.. o zamanki şartlarla kbbci bir doktor ameliyatsız narkozsuz canlı canlı düzeltmiş kemiği tamponla falan kaynatmışlar yerine ama yamuk kaynamış.. şimdi artık yeter yamuk burunla yaşamak istemiyorum eski burnumu ?istiyorum..kızlar yaa her konuya soruyorum nerdeyse.. yamuk olan burnu kemikten düzelten en iyi doktor kim olabilir? böyle bir ameliyat geçiren var mı? ya da bu tip bir hasta resmini gören var mı muayeneye gittiğinde malum muayeneler çok pahalı her doktora tek tek gidip muayene olursam bir ameliyat parası muayeneye gitmiiş olcak.. en azından burdan seçenekler belirleyip ona göre doktorlara gideyim..yardım edin..

2008 de Reha Yavuzer tarafından ameliyat oldum.
İnanılmazdı, ameliyattan çıktığımda, ilk sorum ''sanırım burnuma birşey yapmadınız?'' oldu :)
Ağrısız, sancısız, sızısız, kolay bir iyileşme dönemi. Ne istediğinizi anlattığınız bir sonuç. Ki ben doğal bir burun istemiştim. Götürdüğüm resimle döndüm. İlk 6 ay şişlik malum, sonra burun oturunca ne çöküntü derdim oldu ne başka bir nefes problemi.

Tampon yoktu, canım kıymetlidir, acı da yoktu. Söylemek istedim.
Doğru doktor ve doğru karar çok önemli.

ben 1 hafta önce ameliyat oldum herşey iyi güzel de bugun bantlar çıkarılıp dikişler alındı. ama burnumu beğenmedim herkes çok şiş olduğunu daha ineceğini söylüyor yine de korkuyorum. gerçkten iner mi?yardım edin lütfen depresyona gireceğim.

tabi şişlik muhakkak inecektir cnm ama benim alçıdan çıktığı gün incecikti ufaktı bandaj çıktı şişti çok sol taraf çok şiş havada duruyor sol burun deliğim bende sıkılıyorum resimlerini koysaydın ya cnm..

ben de sana benzer bir durumdaydım ve dr.ların nadir görülen dedikleri bi vakaydım. hem kulak burun boğazcı hemde estetisyen girmek zorundaydı ameliyatıma...çok zaman önce (yamyam doktorlarla çok kavga edip) çooook uzun arayışlardan sonra bi doktor buldum. estetikçi değil fakat bence burun ve çene estetiğini estetisyenden daha süper yaptığına inandığım, aileden doktor bir kulak burun boğazcı buldum. (bi yakınımında kulak sorunu vardı ve hayatını kurtardı diyebilirim) sami katırcıoğlu...adamın dediğinin dışında hiçbişey yaşamadım ve çocuğum olsa gözümü kırpmadan emanet edebileceğim tek doktordur. çok mütevazidir ve tüm övgüleri hak eder kendisi. tavsiye ederim. netten araştır mutlaka ulaşırsın detaylarına. isteyene tel no verebilirim. (dr.sami katırcıoğlu.)
Umarım hersey istediğin gibi olur çünkü zor bi karar...:)

resim koymadım daha çok çirkin geliyor bana önden hele. bir de zaten doktorun değdiği yerler morardı bi tuhaf yüzümde kocaman duruyor. bandajlıyken daha bi küçük gibiydi .of 1 hafta oldu gerçi çok korkmamam gerek ama sabredemiyorum

22.08.08 de tunç şafak'a ameliyat oldum.uyandığımda odama getirilmiştim zaten.hiç ağrı yoktu uyuşuktu pek de kendimde değildim sonra buz koyduk morarmalarım oldu ama cildim çok hassasstır benim zaten.tampon kullanmamış alçı vardı nefes almak çok zordu alçı çıkana kadar bi de hava çok sıcaktı o zamanlar benim şanssızlığım sanırım.alçı çıkıp burnumun içi temzlendikten sonra daha kolay geçti günler.şimdi 2.5 yıl oldu ve çok memnunum iyki yapmışım dediğim şeylerin başında geliyo bu ameliyat.başlarda sorun tabiki yaşadım çok soğuk ve çok sıcak havalarda çok sızlardı ama hepsi geçti.tunç bey çok iyi bi doktor yaşanabilcek sorunları en aza indirdi bence.olmak isteyenler varsa tavsiye edebilirim :)

kızlar ya ben ameliyat olalı 11 gun oldu. 2 gun sonra cıkcak bandaj ve alcım. ama burun ucum cok kalkık geliyo bana. onden bakında burun deliklerim gorunuyo. resmen tipim degişti. acaba bu burun ucundaki kalkıklık iner mi normalleşir mi

Bende 10 gün önce ameliyat oldum. Ameliyata girerken hiç korkum ve heyecanım yoktu, zaten 5 gün içinde karar verip ameliyata girdim. Bugüne kadar da hiç acı ve ağrı duymadım doktora gittiğim günler dışında. Çünkü tamponlar ve alçı çıkarılırken inanılmaz bir acı hissettim ama bu canımın çok kıymetli olmasından kaynaklanıyor olabilir. 2 gün önce alçım çıktı ve alçı çıktıktan 1 gün sonra yani dün burnum bi hayli şişti özellikle gözlerimin orta kısmı. Onun dışında yeni burnumdan memnunum umarım o şişlikte hızla iner, tek endişem o şişliğin kalıcı olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…