Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaslar şişlikler morluklar hepsi cok normal. Burnunuzun şekli konusunda endişe etmeyin zamanla oturmaya başlicak tam şeklini alması 1 seneyi buluyo bu zaman içinde burnunuza cok iyi bakın ve koruyun çarpmalara karşı çünkü özellikle ucunda düşme riski oluyo yeni ameliyat olan arkadaslarda yüzünüze sürekli buz kompresi yapın gerçekten şişmeleri büyük ölçüde azaltıyo.. doktorunuzun önerdiği masajlarınızıda mutlaka yapın özellikle kemiğini aldıran veya törpületenler.. masajlar burnun şeklini almasında çok yardımcı oluyo.. Hayırlı olsun yeni burunlarınız :)

ya aynen benimki de öyle.bugün 3.günüm ameliyat olalı.eşim burun ucunu kaldırtmadım dimi,hiç hoş durmuyo dedi.ben de bugün hemşireye neden böyle kalkık görünüyor dedim o da alçı çekiyor ondan alçı çıkınca normal haline döner dedi bakalım inşallah...

eL1 BAA BİRAZ DOKTORUNUZDAN BAHSEDERMİSİNİZ TESADÜFEN BUGÜN GAZETEDE REHA YAZVUZER HAKKINDA BİR YAZI VARDI. SİZ EPEY OLMUŞ AMAELİYAT OLALI AMA ÜCRETİ NEKADAR ACABA MUAYENEDE Mİ İLK GÖRÜŞME YAPIYOR YOKSA HASTAHANEDEMİ ÜCRETİ HAKKINDA BİLGİNİZ VARMI BEN İZMİR DE OTURUYORUM ORADA NEKADAR KALMAM GEREKİR ACABA

yaa kızlar benim burnun alt tarafındaki dikiş yerlerim şişik duruo. şişik oldugu icinde yuvarlak gozukuyo ve aşağı dogru duruyo. bu zamanla gecer ve o dikiş yerleri duzleşirmi. nolluurr biri cevap versin kafayı yemek uzereyim.

dudağın üst kısmımı cnm birde açık tekniklemi oldun

arkadaşlar bnm de ameliyatımın 6. günü..maalesef burnum iltihaplandı yaa..çok yanıyo..yarın dr kontrolüm var..tehlikeli bişey midir acaba..başına böyle bişey gelen var mı...

allahın emri o, inecek bir miktar merak etme =)

oldunuz mu görmek isterm

en iyi deviasyon ameliyatını kim yapıyo

bunları okudukcA KOrkuyorum

kaç gün sonra işe dönülebilir?

artk silikon tampon koyuyolarmış nefes almak zor değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…