kızlar ya ben ameliyat olalı 11 gun oldu. 2 gun sonra cıkcak bandaj ve alcım. ama burun ucum cok kalkık geliyo bana. onden bakında burun deliklerim gorunuyo. resmen tipim degişti. acaba bu burun ucundaki kalkıklık iner mi normalleşir mi
yaa kızlar benim burnun alt tarafındaki dikiş yerlerim şişik duruo. şişik oldugu icinde yuvarlak gozukuyo ve aşağı dogru duruyo. bu zamanla gecer ve o dikiş yerleri duzleşirmi. nolluurr biri cevap versin kafayı yemek uzereyim.
kızlar ya ben ameliyat olalı 11 gun oldu. 2 gun sonra cıkcak bandaj ve alcım. ama burun ucum cok kalkık geliyo bana. onden bakında burun deliklerim gorunuyo. resmen tipim degişti. acaba bu burun ucundaki kalkıklık iner mi normalleşir mi
dudağın üst kısmımı cnm birde açık tekniklemi oldun
evet acık teknikle oldum. yaa tam dikişlerin atıldıgı yer. yani 2 burun deliği arası şiş ve asagı dogru gibi duruyo
anladım cnm şiştir orasıda muhtemelen geçecektir masajla orayı çekme cnm bende çekmiştim biraz uzuyo o zaman
oldunuz mu görmek istermmerhabalar vanillia bende ankarada oturuyorum.bu siteye tesadüf girdim.bende ameliyat olmak istiyorum.burum iğğğ denecek kadar büyük!!!ben araştırıyorum ve gerçekten dikkat etmem gereken bi konu ücreti de gerçekten önemli benim için taksit yapıldı mı yoksa nakit mi ödedin?bu arada ben asya m.o.şimdiden teşekkürler
en iyi deviasyon ameliyatını kim yapıyoTŞK.LER.Ameliyat olan arkadaşlar sizlerede geçmiş olsun. Klubnika fiyatı merak etmişsin hemen cevap yazdım.
Ben Ameliyatımı özel hastanede oldum.2.000 ytl ödedim.Ama doktor ve hastane olarak fiyat değişir.Birde ameliyat düşünen arkadaşlarımda bazı yerlerden fiyat almışlar 1.500 -2.000 arası değişiyor dediler.Bazı doktorlarda daha yüksek fiyata Dolar ve Euro üzerinden ameliyat yapıyor..
bunları okudukcA KOrkuyorumherkese merhaba, ben de 19 gün önce ameliyat oldum. alt kısımda sola üst kısımda sağa doğru eğrilik vardı, çocukluğumda geçirdiğim bir kaza sonucu kırıklardan kaynaklı. nefes alamadığım için ameliyat oldum, hem kbb hem estetik cerrah girdi ameliyatıma. ameliyat öncesi doktor burnumun çok sorunlu olduğunu bayaa uğraştıracağını söylemişti. neyse ameliyat sonrası herkesin anlattığı rutin sıkıntıları yaşadım, morluklar şişlikler vs. çok büyük ölçüde de rahattım; ancak alçım çıktıktan sonra gün içinde burun ucumda kesinin yapıldığı yerde sola doğru yatıklık oluştu, hala da devam ediyor. doktorum çok ilgili, masajla düzeleceğini söylüyor, "sürekli masaj yap, bazen burun eski yerine yer etmeye çalışır, bunlar masajla düzeltilecek şeyler" diyor. ama ben çok endişeliyim çünkü elimde ayna sürekli masaj yaptığım halde herhangi bir düzelme olmadı. benzer bir sorun yaşayanınız oldu mu?
hassaslıktan oluyodurrbende 16 gün önce ameliyat oldum benimde burnumun üstü sivilce oldu. hassas şuanda bence ondandır
masaj başarılı olması için çok öenmli sanırımben yumuşasın diye masaj yapmaya calısıyodum. gerci doktorum bana masaj hakkında birşey soylemedi ama. kafayı yemek uzere oldugumdan yapıyorum. yani yapmasam daha iyi o zmn
Ayyyy bi de dikis mi var yahu?? Acik ameliyattan kaynaklaniyodur sanirim o kapalida dikis filan yoktur?
benimki 3000 ytl ye maloldu. doktorun muayenehanesinde oldum..
kaç gün sonra işe dönülebilir?14.04.2007 Cumartesi günü saat 2 de ameliyata girdim .Ameliyatım yaklaşık 3,5 - 4 saat sürdü Ameliyat sonrası göz kapaklarıma buz koydukları için çok aşırı morarma olmadı. Ameliyat sonrası kendime geldiğimde ağrılarım başlamıştı fakat kolumdaki serum sayesinde ağrılar hafifledi, o gece eve geldim ve rahat uyudum fakat 2 gün ağrım oldu kafam sürekli yukarı doğru olduğu için ve burnumda tamponun haricinde sargı bezi de olduğu için yemek yemek sıvı şeyler içmek bile çok zordu.Neyse ki bugün tamponlarım alındı biraz zordu ağrı olmadı ama garip bir his sıcaklık ile birlikte içimden birşeyleri söküp aldı sanki dr. tamponu çıkartırken. Tamponlar alındıktan sonra yemek yemenin bir zorluğu yok şuan sadece alçı var burnumun üzerinde ağrımda hafifledi. Ameliyatı düşünen arkadaşlar korkulacak birşey yok siz uyuyorsunuz sadece ameliyat sonrasında 1- yada 2 gün ağrınız oluyor ve tampon çıkartılırken garip bir his okadar. Sormak istediğiniz şeylerde bana yazabilirsiniz .teşekkür ederim
artk silikon tampon koyuyolarmış nefes almak zor değilmişnazar saol walla sayende biraz içim rahatladı .bakalım burnunun seklı oturduğunda beğenecekmısın gelişmelerden haberdar edersen sewinirim çook geçmiş olsun ii cesaret bence burun ameliyatı.guzel bı burnuna kawuşmak için okadar eziyete katlanmaya değer heralde dimi?bide tampon warken nefes almak cok zor olmuomuof off umarım korktuğum gibi deildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?