Arkadaşlar ben 5 gün sonra ameliyat olacağım. Çok heyecanlıyım. Ameliyattan korkmuyorum da sonrasından korkuyorum. Şişlik ve morluk benim en korktuğum şey. :) Çok heyecanlıyım.
Arkadaşlar ben 5 gün sonra ameliyat olacağım. Çok heyecanlıyım. Ameliyattan korkmuyorum da sonrasından korkuyorum. Şişlik ve morluk benim en korktuğum şey. :) Çok heyecanlıyım.
ben yumuşasın diye masaj yapmaya calısıyodum. gerci doktorum bana masaj hakkında birşey soylemedi ama. kafayı yemek uzere oldugumdan yapıyorum. yani yapmasam daha iyi o zmn
alçı çıktı bantta çıktı bugün burnum ilk defa çıplak ama: canım çok sıkkın çünkü burnumun ucu davul gibi...kocaman şiş yani çok üzülüyorum offffff ya zaten morluklarımda geçmedi...işyerinde herkes acıyo banaaaaaaaaaa. burnumun ucu ne zaman geçecek....yardım edin
kızlar ya ben ameliyat olalı 11 gun oldu. 2 gun sonra cıkcak bandaj ve alcım. ama burun ucum cok kalkık geliyo bana. onden bakında burun deliklerim gorunuyo. resmen tipim degişti. acaba bu burun ucundaki kalkıklık iner mi normalleşir mi
camila benim 3 aydolcak yakında ve sislıkler gecti gibi cok az kadı ve ilk günlerdeki o patlıcan görüntü yok bu iyi haberi veriyim sana.yalnız eskı burnum geri geldi anlıcagın boşyere yaptırms oldum.doktoruma gttim tekrr yapalım kemiklerini kıralım dedi ama ben de bir güvensizlik olustu karar veremiyorum doktor arastıyorum o nedenle
Tecrübeli arkadaşlar, benim iki aya yaklaştı bir hafta sonra falan 2 ay olucak. Önden bakıldığında burnum sağa doğru yamuk, solda tam yukarı doğru yanda bir kemik elime geliyor. Sizce hala değişmesi için umut var mıdr.um aralık sonu gel dedi, arasam mı masajla düzelmiyor diye?Sevgiler.
merhabalar nolur bana yardım edin.. bir hafta önce rinoplasti ameliyatı oldum.kemik kırma işlemi değil de törpüleme oldu.dün burnumdaki bantları çıkarttım bantlar varken moralim çok düzgündü çünkü bantlarla çok güzel görünüyordu.bantları çıkartınca farkettim ki şişlik mi kemik mi tam karar veremediğimiz bi engebe var burnumun üstünde.size sorum siz de de böyle bir durum oluştu mu ? tam rahatsız oldugum eskı kemıgımın oldugu yerde cunku bu engebe. acaba torpulemeden dolayı bır sıslık olabılır mı bu? ya da kırmadıgı sadece torpuledıgı ıcın o kemık orada kalmıs olabılır mı ?? cok moralım bozuk lutfen yardım edın.eger isterseniz resim de koyabılırım...
ah canım benmde sağlık problemim var şekil olarakta rahat nefes aldırmıyo burnum ameliyat olucam ama doktor hast seçimlerimi iyi yapmam lazım psikolojim berbat durumda senelerdir nefes alamıyorum sinüziti geniiz akıntısı cabası insanlarla rahat konuşamıyorum çok berbat durumdayım yani böyle ameliyat ollupta memnun kalanları gördüükçe cesaretleniyorum geçmiş olsunkızlar dün alçım çıktı öncesinde çok zordu neyseki o zor günler artık geride kaldı artık işin eziyetsiz ve korumaya yönelik kısmı beni bekliyor ilk 3 gün en zor kısmını şişlikler en çok 2inci kısmı ortaya çıkıyor tabiki herkesin bünyesi farklıdır ancak benim seyrim bu şekilde gerçekleşti morluklarım hala azalmış değil, şişliklerim masajla inmeye başladı fakat bugun sabah kalktığımda gözyaşı pınarı kısmım çok şşmişti neyseki masaj yoluyla azaldı masajları aksatmamak şişliklerin giderilmesinde oldukça önemli olduğuna inanıyorum aklıma gelenler şimdilik bu kadar yavuz bey burnumu temizledi çok mutluyum çünkü yeni olmasına rağmen nefes alabiliyorum tat ve koku alamıyordum ben ameliyat öncesinde bunlar işin sağlık boyutu olsada ne kadar güzel bir burun olsa bile sağlık işlevini yerine getirmeyen bir burunun bir önemi yoktur güzellik boyutuna gelince bugun alcılarım cıktı ben burnumun önceki halinide bildiğim için aldığım sonuçtan yeni olmasına rağmen çok memnunum zaten biliyorum ki 1yıl - 6 ay içerinde burun kendini bulur buna rağmen Veli Aslan , Yavuz Baç titiz çalışması sonucu hem içinden hem dışından çok memnun olacağım bir burun elde ettim ancak tabikide Burun ameliyatı gerçekten çok zor sırf başkası istiyor vb nedenlerle kendımız buna psikolojık olarak hazır hıssetmıyorsak ve sağlık sorunumuz yoksa gerçekten çok iyi düşünülmesi gerekli ve beklentilerini o doğrultuda ayarlamayız ben en başından çok yüksek olmayan reel beklentilerle operasyona girdim anlatığım gibi ilk bir kaç gün çok zor oldu sizlerde fotograflarda gördüğünüz üzere... hatta pişman bile olmadım değil ancak şimdi şişliklerime ve morluklarıma rağmen alçı sonrası karşılaştığım burnumdan memnun ve herşeyden önce mutluyum...kendimi iyi hissediyorum rahat nefes almamda cabası... yaşam kalitem arttı... alerji problemimden kurtulmuş gibiyim şu sıralar sadece uykusuzluk çekiyorum oda geçer ...sizleri ara arada olsa bilgilendireceğim... buradaki arkdaşlara teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?