Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar ben 5 gün sonra ameliyat olacağım. Çok heyecanlıyım. Ameliyattan korkmuyorum da sonrasından korkuyorum. Şişlik ve morluk benim en korktuğum şey. :) Çok heyecanlıyım.

Tüm arkadaşlara merhabalar, ben izmirde burun ameliyatı için doktor araştırıyorum. Kararsız kaldım KBB mı yoksa estetik cerrah mı ?? İzmirde ameliyat olup deneyimi olan arkadaşlar Bu konuda Doktor önerisinde bulunabilirmisiniz ?? Şimdiden teşekkir ederim:)

Arkadaşlar ben 5 gün sonra ameliyat olacağım. Çok heyecanlıyım. Ameliyattan korkmuyorum da sonrasından korkuyorum. Şişlik ve morluk benim en korktuğum şey. :) Çok heyecanlıyım.

eminep merhabalar, sen nerede oluyorsun ameliyatını ?? hangi şehirde ben hala kararsızım ve kafam karışıyor

kızlar dün alçım çıktı öncesinde çok zordu neyseki o zor günler artık geride kaldı artık işin eziyetsiz ve korumaya yönelik kısmı beni bekliyor ilk 3 gün en zor kısmını şişlikler en çok 2inci kısmı ortaya çıkıyor tabiki herkesin bünyesi farklıdır ancak benim seyrim bu şekilde gerçekleşti morluklarım hala azalmış değil, şişliklerim masajla inmeye başladı fakat bugun sabah kalktığımda gözyaşı pınarı kısmım çok şşmişti neyseki masaj yoluyla azaldı masajları aksatmamak şişliklerin giderilmesinde oldukça önemli olduğuna inanıyorum aklıma gelenler şimdilik bu kadar yavuz bey burnumu temizledi çok mutluyum çünkü yeni olmasına rağmen nefes alabiliyorum tat ve koku alamıyordum ben ameliyat öncesinde bunlar işin sağlık boyutu olsada ne kadar güzel bir burun olsa bile sağlık işlevini yerine getirmeyen bir burunun bir önemi yoktur güzellik boyutuna gelince bugun alcılarım cıktı ben burnumun önceki halinide bildiğim için aldığım sonuçtan yeni olmasına rağmen çok memnunum zaten biliyorum ki 1yıl - 6 ay içerinde burun kendini bulur buna rağmen Veli Aslan , Yavuz Baç titiz çalışması sonucu hem içinden hem dışından çok memnun olacağım bir burun elde ettim ancak tabikide Burun ameliyatı gerçekten çok zor sırf başkası istiyor vb nedenlerle kendımız buna psikolojık olarak hazır hıssetmıyorsak ve sağlık sorunumuz yoksa gerçekten çok iyi düşünülmesi gerekli ve beklentilerini o doğrultuda ayarlamayız ben en başından çok yüksek olmayan reel beklentilerle operasyona girdim anlatığım gibi ilk bir kaç gün çok zor oldu sizlerde fotograflarda gördüğünüz üzere... hatta pişman bile olmadım değil ancak şimdi şişliklerime ve morluklarıma rağmen alçı sonrası karşılaştığım burnumdan memnun ve herşeyden önce mutluyum...kendimi iyi hissediyorum rahat nefes almamda cabası... yaşam kalitem arttı... alerji problemimden kurtulmuş gibiyim şu sıralar sadece uykusuzluk çekiyorum oda geçer ...sizleri ara arada olsa bilgilendireceğim... buradaki arkdaşlara teşekkür ederim...

slm ben ameliyat olalı bir ay oluyo yüzüm burnum hala şiş ve uyuşuk doktorun masaj vermediyse bence kafana göre masaj yapma derim çünkü her hastaya masaj vermiyo doktorlar ve emin ol 2 aya kadar hiç bişeyin kalmıyıcaktır. Bu sadece sabır herektiren bir süreç.

ben yumuşasın diye masaj yapmaya calısıyodum. gerci doktorum bana masaj hakkında birşey soylemedi ama. kafayı yemek uzere oldugumdan yapıyorum. yani yapmasam daha iyi o zmn

slm bende senin gibiyim ameliyat olaalı 1 ay oluyo açık teknikle oldum ve aynen şiş ve acıyo doktora sordum normal süreç dedi zamanla geçermiş bu arada msj vermediyse doktorun bence msj yapma derim sakıncalı olabilir..

Bence takma kafana benim durumumda senden farksız deyil üstelik ameliyat olalı 1 ay oluyo yüzüm beton gibi bence sabret ve kimseyi kafana takma en azından ben öyle yapıyorum emin ol düzelicektir.

iner meraketme ben ameliyat olalaı bir ay oluyo burnum ve yüzüm beton gibi gülemiyorum bile çok takma 2 aya kadar normale dönersin kalkıklığı 6 ayaa 1 seneye kadar iner zaten zaman la indiği için bazı doktorlar bilerek kalkık yapıyo..

revizyonda emre ilhan çok iyiymiş biraz araştır istersen..

emin ol hergün deyişiyormuş tam şeklini 6 ayda ancak farkediyormussun.

slm bende ameliyat olalı 1 ay oluyo aynı şişlik bendede var doktora sordum geçer dedi yapılan işlemler sonucu oluşuyormuş bence pek takma çünkü her geçen gün biraz daha düzeliyo burun

ah canım benmde sağlık problemim var şekil olarakta rahat nefes aldırmıyo burnum ameliyat olucam ama doktor hast seçimlerimi iyi yapmam lazım psikolojim berbat durumda senelerdir nefes alamıyorum sinüziti geniiz akıntısı cabası insanlarla rahat konuşamıyorum çok berbat durumdayım yani böyle ameliyat ollupta memnun kalanları gördüükçe cesaretleniyorum geçmiş olsun

bende burun ameliyatı geçirmiş biri olarak,ameliyat olma aşamasındaki arkadaşların doktorlarını seçerken çok dikkatli olmalarını taviye ederim,kesinlikle bilgisayarda yapılan tasarım sizi tatmin etmesin,en önemlisi doktorun yaptığı ameliyat görüntüleri bence tecrübeyi ortaya koyan yegane unsur bu!

Ben hiç ağrı sızı çekmedim göz altlarım çok şişti ve morardı birde 21 gün oldu burnum hala profilden süper olmasına rağmen önden hoşuma gitmiyor

herkese merhabalar....ankara veya istanbulda burun ameliyatı olmak istiorum ama doktora karar vermek çok zor...korkuyorum sorun cıkar falan diye bıkez daha gerek kalır dıe...gözüm kapalı güvenceğim bı doktor nasıl bulcam bılmıorum..bazı arkadaşları ekledım kabul edersenız sevınırım.. olmus olanlardan bı fıkır elde edebılrız dıye düşündüm...bu forumdan çok şey öğrendim gercekten..

arkadaslar ben 2 ay once ankarada ameliyat oldum Osman latifoglu Gazi hastanesi..
gozunuz kapali guvenebilirsiniz bence... cok guler yuzlu ve bilgili bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…