İstanbul Memorial Hastanesi Doç.Dr.Burak Erdamar. Birkaç doktora gittim. Bana en çok güven veren Burak Bey oldu. İlk gittiğimde kararsızdım. Karar ver o şekilde gel dedi. Kararsız kişilere ve şu burunu istiyorum diyenlere ameliyat yapmıyorum dedi. Bende zaten artistik bir burun istemiyorum. Tamamen doğal olması gerektiği gibi ve artık nefes almak istiyorum. Bu sebeple Burak Bey'i tercih ettim. Bakalım hayırlısı. İnternet üzerinden Burak Bey'in hastalarına ulaştım. Memnun olmayan yok. Heyecanlıyım.eminep merhabalar, sen nerede oluyorsun ameliyatını ?? hangi şehirde ben hala kararsızım ve kafam karışıyor
herkese merhabalar....ankara veya istanbulda burun ameliyatı olmak istiorum ama doktora karar vermek çok zor...korkuyorum sorun cıkar falan diye bıkez daha gerek kalır dıe...gözüm kapalı güvenceğim bı doktor nasıl bulcam bılmıorum..bazı arkadaşları ekledım kabul edersenız sevınırım.. olmus olanlardan bı fıkır elde edebılrız dıye düşündüm...bu forumdan çok şey öğrendim gercekten..
Kızlar ben 1 yıl önce ameliyat oldum,burnumdan çoook memnunum.
Hem sinüzitim vardı hem de 5 yıl önce burnum kırılıp yamuk kaynamıştı.
Nefes alma sorunum hiç kalmadı ayrıca şeklide harika.
Doktorum plastik cerrah,hem de devlet hastanesinde oldum.
Becerebilirsem fotoğrafta paylaşırım.
Bu taraflara gelebilecek olan varsa aranızda şiddetle tavsiye ederim,adam pansumanları bile kendi yapıyor hasta bakıcıya bırakmıyor.
cnm o taraf dediğn yer neresi acaba ?
İçel-Mersin canım.
teşkkr ederm cnm..
Kızlar ben 1 yıl önce ameliyat oldum,burnumdan çoook memnunum.
Hem sinüzitim vardı hem de 5 yıl önce burnum kırılıp yamuk kaynamıştı.
Nefes alma sorunum hiç kalmadı ayrıca şeklide harika.
Doktorum plastik cerrah,hem de devlet hastanesinde oldum.
Becerebilirsem fotoğrafta paylaşırım.
Bu taraflara gelebilecek olan varsa aranızda şiddetle tavsiye ederim,adam pansumanları bile kendi yapıyor hasta bakıcıya bırakmıyor.
hayatım ben eğer istanbulda otursaydım yada orada ameliyat olma imkanım olsaydı emre ilhan derdim hiç şüphesiz çok ilgili bir doktor ameliyatlarını gördüm harika bir kusur yok kbb doktoru ayrıca sağlık problemlerinide hallediyo bence tercihini emre ilhandan yana kullan yinede sen bilirsin:82:
doktorunuzun ısmı nedır ogrenebılırmıyım ben de aynı dertlerden muzdarıbım
ameliyat olalı 5 gün oldu çok zor geçiyor şuan günler tamponlardan nefes alamıyorum ve burnumun içi acıyor,her sabah kupkuru bir ağızla uyanmak,dişlerinin ağrıması,yediğin yemekten tad alamamak gerçekten çok zor allah hepimize sabır versin
geçmiş olsun...mnks emre beyemi ameliyat oldun acaba...?
evet arkadaşım benimde 5gün aynılarını yaşadım tampon çıkınca dünyalar benim oldu
Sen nerdesin peki,düşünüyor musun ameliyatı?
ben samsundayım canm ankarda burunucu estetiği olmayı düşünüyorum ben..ayrıca senın resmınıde gördum cnm gercekten cok guzel olmus senın burnunda..gule gule kullan
Teşekkür ederim canım,benimki önden bakıncada felaketti,6 yıl önce maçta kırıldı çatt diye iğrenç oluverdiPsikolojim bozuldu ondan sonra,sanki herkes burnuma bakıyor gibi gelirdi bana
Senin için uygun biryerde olsaydı doktorumu kesinlikle önerirdim.İnşallah en yakın zamanda istediğin sonucu alırsın canım.
kızlar son günlerde emre beye ameliyat olan varmı ..ilk ameliyat fiyatı ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?