Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

mrb..ben de özgür beye ameliyat olmayı düşünüyorum..fakat kafamda birsürü sorular var..bu noktada sizin tecrübenıze ıhtıyacım var dıye dusunuyorum bana yardımcı olursaanız çok sevınırım.

arkadaşlar herkes son zamanlarda tamponsuz amelıyatlardan bahsediyo süreklı..ben de buna güvenerek randevu aldım ama burada tamponun verdıgı acılardan bahsedılen yorumları okuyunca korktum açıkcası :/ yoksa tampon bır tercıh meselesı değıl de doktorun amelıyata göre verdıgı bı karar mı ?

artık kullanılan tamponlar acı vermıyor,daha doğrusu ben hiç acı çekmedim çıkartılırkende burnumdaykende,tek sorunum nefes alamamak oldu.eğer doktorun silikon tampon kullanıyorsa merak etme. aynı duyguları bende yaşadım çünkü anlıyorum seni

hayatım bende artık tamponsuz oluyor amelıyatlar dıye bılıyorum bende tamponun acı verdıgını duydum benım amelıyatım tamponsuz oldu cokta rahat gectı amelıyatım ve amelıyat sonrası

o kadar korkuyorum kı anlatamam bır an önce olsun bıtsın ıstıyorum ama öğrencıyım ve ıkı hafta sonra vızelerım başlıcak yanı nerden baksan amelıyat olmama 1 ay var yarın doktorla görüşmeye gıtcem umarım tampon kullanmıyodur kullanıyosa da ıns sılıkon tampon kullanıyodur :18: tabı bı de amelıyat sonrası var şişlikler,morluklar,ağrılar... güzel oldu mu olcak mı da cabası off senınkı nasıl oldu pekı cnm memnun musun ?

hayatım bende artık tamponsuz oluyor amelıyatlar dıye bılıyorum bende tamponun acı verdıgını duydum benım amelıyatım tamponsuz oldu cokta rahat gectı amelıyatım ve amelıyat sonrası

ıns bnmkı de tamponsuz olur..geçen hafta bnm de bı arkadaşım tamponsuz oldu ve hıc agrı acı çekmediğini söylüyor ama ben o kadar korkuyorum kı her an vazgeçebılırım ama bu burunu da ıstemıyorum off çok çaresız hıssedıyorum kendımı

eminep geçmiş olsun sanırım ameliyatını oldun. ben de burak erdamar hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum. estetik açıdan ne şekilde müdahalede bulundu sana. kendisine ameliyat olan kimseyi tanımadığım için kesin kararımı veremedim henüz.
ameliyat öncesinde tasarım yapıp senle paylaştımı ve şekli konusunda beraber mi karar verdiniz.

ben de çok kararsızııımmm emre ilhan, barış çakır, abdülkadir göksel, fethi oran, oray karaçaylı, erdem tezel.... bi ton kişi var.
emre ilhana ameliyat olan var mı ? haftaya cuma görüşmeye gitcem onla.. bana en profesyonel o geldi.. sitesinde herşeyi açıklamış.. bi de süreyya diye biri varmış.. gerçi bu emre ilhan da onun ögrencisiymiş sanırım..
oray karaçaylı'ya (memorial ataşehir) estetik yaptıran var mı ?? höffff

bnm hiç ağrım olmadı cnm ama tabi şişlik morluk bir hafta kadar vardı,doğrusunu söylemek gerekirse tamponlar çıkana kadar nefes alamamak çokk rahatsız ediyor bnm açımdan tek sorun o oldu,eğer okulun varsa bi 10 gün evde durcağını hesap ederek ayarla amelıyat tarıhını.şuan çok rahatım 17.günüm bitti,tabi hala burnumda şişlikler var ama bu haliyle bile memnunum durumumdan:)ben bu ameliyatı çok istemiştim onun için katlandım eğer gerçekten çok istiyorsan bence katlanıyorsun her türlü zorluğuna.istersen beni ekleyebilirsin fotolarımı koydum

canım bende aynı senin duygularını yaşıyordum. hastanede bile hadi kaçalım dedim arkadaşıma ve çok ciddiydim ama oldum bitti işte.

canım bende aynı senin duygularını yaşıyordum. hastanede bile hadi kaçalım dedim arkadaşıma ve çok ciddiydim ama oldum bitti işte.

inanır mısın kendı çekecegım acıların hepsini bı kenara bıraktım o kadar çok ıstıyorum kı bu amelıyatı hepsıne razıyım ama annem benı öyle elım yuzum şiş görünce hem kendını yicek üzüntüden hem de beni..yok ne gerek vardı yok deger mıydı..dün tv"de bı burun amelıyaatı ızledım kızın yüzü öyle bi şişti morardı kı anlatamam göz kapaklarına varana kadar her yerı mosmordu ve gözlerını açamıyordu bıle..gercekten öyle mı oluyo ? :18:

ablamda oldu, yüzü baya bi sisti ve morardi. ama bir hafta icinde geciyor.
ilk 2-3 gün en cok morarma oluyor

fotolarını görebılmem ıcın 20 tane daha yorum yapmam gerekıyormuş çok merak ettim ama ufak fotolardaan görebıldıgım kadaıyla da çok guzel duruyo ve senın adına cok sevındım darısı bnm başıma :)

Selamlar
Ben 10 gün önce kronik sinüzit ve septum deviasyon ameliyatı oldum.
Ameliyatım rinoplasti degildi zaten yapan hoca da kbb uzmanıydı..ama ameliyat sonrası hersy aynı yasandıgı için biliyorum... ayrıca burun birkere acıldı mı illaki şekil degişikligi oluyor. size şunu söylemeliyim ki estetik ameliyatta dogal görünümü en iyi kbb ciler saglıyor cünkü ihtisaslarında burun cerrahisi en derin okuyan onlar. ayrıca, iç solunum yollarını kemik çıkıntılarını herseyi milimetrik ayarlıyorlar. size istemediginiz bir şeyi yapmıyorlar burun tamamen dogal oluyor. Estetik ameliyat olup da nefes alması düzelmeyen revüzyon ameliyatı olmak isteyen okadar çok kişi var ki çevremde....
benim ameliyatım çok uzun sürdü 3 saat kadar, ama hiç morarma olmadı. burada cerrahın eline kalıyorsunuz. şişme de ikinci gün biraz oldu ama suan bile yok denecek kadar az. burun ucum şiş. şekildegişikligi de şöyle küçücük kemerim alınmıs ama cok dogal yani küçücük hokka gibi bir burnum yok ama cok düzgün bir burnum var. zaten tornadan çıkmış gibi tektip burunlardan hoşlanmıyorum.
doktorum da cok iyi inanılmaz iyi bir profdu...
acıkcası ameliyat sonrası tampon,ağrı bu tip şeyler önemli degil. önemli olan anestezidir arkadaslar.
Anesteziden gözünüzü sagsalim actınız mi şükredin gerisi herşey çok cabuk geciyor. kaldı ki benim yanak içlerim sinüzit ameliyatı yüzünden çok agrıdı, burun da birşey yok yani. korkmayın...
cerrahdan cok anestezistle vakit gecirin herseyi konusun....

ben lazerle revizyon ameliyatı oldum. ameliyattan yarım saat sonra kalkıp güle oynaya dolaşıyordum. sıfır morluk vardı. kolumda serum bile yoktu. şişlik yoktu. tampon zaten yoktu, rahat rahat nefes alabiliyordum.
dikiş yoktu, kesik yoktu.
doktor, ameliyatın istersem lokal anesteziyle de yapılabileceğini söyledi.
o yüzden herkesin artık lazer yöntemiyle tanışmasını istiyorum.

nezle olursunuz ya hani... ondan bile hafif geçti ameliyatım.
aman nazar değmesin.

yalnız lazerle revızyon amelıyatını ıkıncı burun amelıyatında ya da çok fazla mudahale gerektırmeyen burunlarda kullanılan bı yöntem olarak bılıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…