ben özgür pilancı diye bi doktora yaptırdım bağcılar devlet hastanesinde çalışıor aynı zamanda anlaşmalı bi özel hastanede.. ben bu doktoru kimseden duymadan gittim bana çok ilgili davrandı devlet hastanesi sonuçta orda belki yarım saat baktı inceledi planladı hem de yemek saatinde.. ben şaşırdım kaldım .. ameliyat tarihi 20 eylül dedi boş gün yok dedi.. o anı anlatamam .. her neyse bunu sıkıştırdım özel hastanenin adını söle diye .. yok nuh diyo peygamber demiyo .. ii dedim çıktım haznedarda özel güzel bi hastaneye gittim adam yüzüme bakmadı .. ben de özgür beye yalvar yakar soruyorum özel hastanesini sölemiyo en son dedim bak şuraya ya da buraya gidicem ama ben size ameliyat olmak istiyorum dedim de ikna oldu .. çok ünlü olmasına gerek yok doktorun.. bu tamamen beceri işi kesip dikiyo adam seni ..duyulmamış bi cerrah ama çok kibar çok sevimli çok ilgili ve en önemlisi çok ahlaklı , kişilikli ..bana söylemedi özelini .. ben olsam gelsin paralar derdim yani ..öle işte ha tamamen çok ii doktordur diyemem sonuç belli değil .. ayrıca benim burnum zor bi burundu..ayrıca yatıp dinlenmedim ben gezindim durdum bilmiyorum bakalım .. cnm sana tavsiyem kafana koyduysan muhakkak ol ameliyat olup gidiyo gerisi boşwerrrr
arkadaşlar herkes son zamanlarda tamponsuz amelıyatlardan bahsediyo süreklı..ben de buna güvenerek randevu aldım ama burada tamponun verdıgı acılardan bahsedılen yorumları okuyunca korktum açıkcası :/ yoksa tampon bır tercıh meselesı değıl de doktorun amelıyata göre verdıgı bı karar mı ?
arkadaşlar herkes son zamanlarda tamponsuz amelıyatlardan bahsediyo süreklı..ben de buna güvenerek randevu aldım ama burada tamponun verdıgı acılardan bahsedılen yorumları okuyunca korktum açıkcası :/ yoksa tampon bır tercıh meselesı değıl de doktorun amelıyata göre verdıgı bı karar mı ?
artık kullanılan tamponlar acı vermıyor,daha doğrusu ben hiç acı çekmedim çıkartılırkende burnumdaykende,tek sorunum nefes alamamak oldu.eğer doktorun silikon tampon kullanıyorsa merak etme. aynı duyguları bende yaşadım çünkü anlıyorum seni
hayatım bende artık tamponsuz oluyor amelıyatlar dıye bılıyorum bende tamponun acı verdıgını duydum benım amelıyatım tamponsuz oldu cokta rahat gectı amelıyatım ve amelıyat sonrası
İstanbul Memorial Hastanesi Doç.Dr.Burak Erdamar. Birkaç doktora gittim. Bana en çok güven veren Burak Bey oldu. İlk gittiğimde kararsızdım. Karar ver o şekilde gel dedi. Kararsız kişilere ve şu burunu istiyorum diyenlere ameliyat yapmıyorum dedi. Bende zaten artistik bir burun istemiyorum. Tamamen doğal olması gerektiği gibi ve artık nefes almak istiyorum. Bu sebeple Burak Bey'i tercih ettim. Bakalım hayırlısı. İnternet üzerinden Burak Bey'in hastalarına ulaştım. Memnun olmayan yok. Heyecanlıyım.
o kadar korkuyorum kı anlatamam bır an önce olsun bıtsın ıstıyorum ama öğrencıyım ve ıkı hafta sonra vızelerım başlıcak yanı nerden baksan amelıyat olmama 1 ay varyarın doktorla görüşmeye gıtcem umarım tampon kullanmıyodur kullanıyosa da ıns sılıkon tampon kullanıyodur :18: tabı bı de amelıyat sonrası var şişlikler,morluklar,ağrılar... güzel oldu mu olcak mı da cabası off senınkı nasıl oldu pekı cnm memnun musun ?
ıns bnmkı de tamponsuz olur..geçen hafta bnm de bı arkadaşım tamponsuz oldu ve hıc agrı acı çekmediğini söylüyor ama ben o kadar korkuyorum kı her an vazgeçebılırım ama bu burunu da ıstemıyorum off çok çaresız hıssedıyorum kendımı
canım bende aynı senin duygularını yaşıyordum. hastanede bile hadi kaçalım dedim arkadaşıma ve çok ciddiydim ama oldum bitti işte.
inanır mısın kendı çekecegım acıların hepsini bı kenara bıraktım o kadar çok ıstıyorum kı bu amelıyatı hepsıne razıyım ama annem benı öyle elım yuzum şiş görünce hem kendını yicek üzüntüden hem de beni..yok ne gerek vardı yok deger mıydı..dün tv"de bı burun amelıyaatı ızledım kızın yüzü öyle bi şişti morardı kı anlatamam göz kapaklarına varana kadar her yerı mosmordu ve gözlerını açamıyordu bıle..gercekten öyle mı oluyo ? :18:
ablamda oldu, yüzü baya bi sisti ve morardi. ama bir hafta icinde geciyor.
ilk 2-3 gün en cok morarma oluyor
bnm hiç ağrım olmadı cnm ama tabi şişlik morluk bir hafta kadar vardı,doğrusunu söylemek gerekirse tamponlar çıkana kadar nefes alamamak çokk rahatsız ediyor bnm açımdan tek sorun o oldu,eğer okulun varsa bi 10 gün evde durcağını hesap ederek ayarla amelıyat tarıhını.şuan çok rahatım 17.günüm bitti,tabi hala burnumda şişlikler var ama bu haliyle bile memnunum durumumdan:)ben bu ameliyatı çok istemiştim onun için katlandım eğer gerçekten çok istiyorsan bence katlanıyorsun her türlü zorluğuna.istersen beni ekleyebilirsin fotolarımı koydum
ben burnumu yaptırdım ama yeniden yaptırmak istiyorum((
ben burnumu yaptırdım ama yeniden yaptırmak istiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?