Bende burnumdan yenı amelıyat oldum.Ama sıze tavsiyem doktorunuzu iyi seçin.Önceden bütün tahlilleriniaz yapılınca sıze amelıyatı anlatsın.Benım doktorbenı bılgılendırmedı hıc.Ben çok acı çektim.Ve özel doktora yaptırın devlete kesınlıkle gıtmeyın.!
Bende burnumdan yenı amelıyat oldum.Ama sıze tavsiyem doktorunuzu iyi seçin.Önceden bütün tahlilleriniaz yapılınca sıze amelıyatı anlatsın.Benım doktorbenı bılgılendırmedı hıc.Ben çok acı çektim.Ve özel doktora yaptırın devlete kesınlıkle gıtmeyın.!
Ben devlette yaptırdım canım gayette memnunum,her doktor aynı değil.
Sen şanssızlık yaşamışsın maalesef.Geçmiş olsun.
sennkı hangı hastaneydı emınapolat ve de doktorun kımdı
yok kesinlikle öyle değil.
lazerle kemikleri, kıkırdakları kırmadan, törpülemeden, kesmeden şekillendiriyorlar.
kaçıncı ameliyat olduğu farketmez. en teferruatlı ameliyatlardan en basit ameliyatlara kadar kullanılabiliyor.
kısaca yapılan şu,
kemikleri hamur gibi yumuşatıp sonra istenilen şekle getiriyorlar.
bilmiyorum bana gerçekten de inanılmaz bir kolaylık ve estetik ameliyatlarda çok büyük bir gelişme gibi geldi, bu yüzden paylaşıyorum.
Ramazanın bitiminde bende ameliyat olmak istiyorum. Memnun kaldığınız istanul anadolu yakasında bulunan bir doktor varsa ismini verirmisiniz.
Ramazanın bitiminde bende ameliyat olmak istiyorum. Memnun kaldığınız istanul anadolu yakasında bulunan bir doktor varsa ismini verirmisiniz.
arkadaslar şişlikler morluklar hepsi cok normal. Burnunuzun şekli konusunda endişe etmeyin zamanla oturmaya başlicak tam şeklini alması 1 seneyi buluyo bu zaman içinde burnunuza cok iyi bakın ve koruyun çarpmalara karşı çünkü özellikle ucunda düşme riski oluyo yeni ameliyat olan arkadaslarda yüzünüze sürekli buz kompresi yapın gerçekten şişmeleri büyük ölçüde azaltıyo.. doktorunuzun önerdiği masajlarınızıda mutlaka yapın özellikle kemiğini aldıran veya törpületenler.. masajlar burnun şeklini almasında çok yardımcı oluyo.. Hayırlı olsun yeni burunlarınız :)
bir de şöyle bir sorum olacak: ameliyattan 1 hafta sonra işe dönmek mümkün olur mu?
ben 1 hafta oldu amlyat olalı ben de tampon yoktu hiç koymadılar.sanırım burnumun içinde dikişler var şişmiş ve hiiç nefes koku tad alamıyorummm.uyurken sürekli uyanıyorum ağzım kuruduğu içinn..umarım bu durum en kısa zamanda düzelir..nefes alabilirimm.:ecrin_bebek:rahatça uyumayıı yaemekleri tadına vararak yemeyi özledimm:çok üzgünüm:c.tesi alçım çıkacak doktora bu durumu aktarayım bakalım o ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?