Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

yalnız lazerle revızyon amelıyatını ıkıncı burun amelıyatında ya da çok fazla mudahale gerektırmeyen burunlarda kullanılan bı yöntem olarak bılıyorum ben

yok kesinlikle öyle değil.
lazerle kemikleri, kıkırdakları kırmadan, törpülemeden, kesmeden şekillendiriyorlar.

kaçıncı ameliyat olduğu farketmez. en teferruatlı ameliyatlardan en basit ameliyatlara kadar kullanılabiliyor.
kısaca yapılan şu,
kemikleri hamur gibi yumuşatıp sonra istenilen şekle getiriyorlar.
bilmiyorum bana gerçekten de inanılmaz bir kolaylık ve estetik ameliyatlarda çok büyük bir gelişme gibi geldi, bu yüzden paylaşıyorum.

Bazı arkadaşlar bu işin egitimini estetikcilerin aldıgını söylüyor. Fakat burun cerrahisi egitimini en iyi alanlar kbb cilerdir. Kaldı ki Amerikada estetikcilerin %60ını kbbciler oluşturuyor.
Üniversitede çalıştıgım için içlerindeyim gayet iyi biliyorum :)
arkadasım Estetikçide olacagım diye tutturup oldu, dr burnu actı ama kronik sinüzitini bildigi halde dokunmadı. Kbbcinin isi dedi. Fakat kbbciler hepsini yapabiliyor. Tabiki de işin ehli hocalara bırakmak lazım kendimizi..

Bırde ben bursada yasıyorum..acaba bu konuda tavsıye edebılecegız??? Lazerle ıle ılgılı bır yer var mı??

Bende burnumdan yenı amelıyat oldum.Ama sıze tavsiyem doktorunuzu iyi seçin.Önceden bütün tahlilleriniaz yapılınca sıze amelıyatı anlatsın.Benım doktorbenı bılgılendırmedı hıc.Ben çok acı çektim.Ve özel doktora yaptırın devlete kesınlıkle gıtmeyın.!

sen nerde yaptırdın cnm ?

Ben devlette yaptırdım canım gayette memnunum,her doktor aynı değil.
Sen şanssızlık yaşamışsın maalesef.Geçmiş olsun.

pekı bana bu konuda önerebılecegınız bı doktor var mı?bır de fıyatlar ortalama ne kadar cıvarında?

bir de şu albümleri görebilmek için gerekli olan 25 mesajlık kotayı doldurmaya çalışıyorum, o yüzden ardarda atacağım mesajlarım için baştan özür dilerim.

kızlar ben eyüp devlet hastanesine kbb doktoruna yaptırdım.o zamanlar daha kotuydum hep baş ağrısı vardı.amasımdı daha iyiyim çok sukur yavas yavas gectı bıde sınuzıt oluşup ıltıhap kapmısım doktor bullenmyıor hep sınır oldum sonrada özelde başka kbb doktoruna muayneye gıttım baktı amelıyatın guzel olmus basarılı dedı oncekı doktorumdan sınuzıt ıle ılgılı tomografı cektırdım bıde ılac yazdırdım kendıme doktor ınanmıyor.özeldekı doktora ılaçları gosterdım kullan dedı.yarında o doktora tomografı röntgenımı gostermeye gıdıcem takrar kontrole......

Ramazanın bitiminde bende ameliyat olmak istiyorum. Memnun kaldığınız istanul anadolu yakasında bulunan bir doktor varsa ismini verirmisiniz.

dr.mustafa virusvirusvirusvirusvirusı tanıyan varmı arkadaşlar

inş düzelirsin canım bende olcam inş yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…