Ben hiç ağrı sızı çekmedim göz altlarım çok şişti ve morardı birde 21 gün oldu burnum hala profilden süper olmasına rağmen önden hoşuma gitmiyor
bir de şu albümleri görebilmek için gerekli olan 25 mesajlık kotayı doldurmaya çalışıyorum, o yüzden ardarda atacağım mesajlarım için baştan özür dilerim.
ya antalyada olmayı düşünüorum cnm öncelikle tıp fakültesi düşünüorum ımmm ömer özkana antalya tıp fakültesine bana 2.500 dedi normlda burnmdaki eti aldrmak içn doktrlara gözüktüm hazr olmşken kücük ve doğal bi burunada sahip olmk istorum ama korkuorum bi taraftan ya kötü olursa die,,birde normlde emekli sandığı bi kısmnı karşlıo die bliorum ama bana doktor 2.5 dedi ve karşılamıomuş hemde tıpta:SSSS???
lollapalooza resimlerde gördüğüm kadarıyla gayet güzel. Önden tam görünmüyor geniş oldu delikler demişsin ama düzelir herhalde. Başka resimlerini de beklioruz. bu arada dr kimdi ?
Hayir mümkün degil unut 10 gün en az gözden cikar
:)) ben saat 16.00 da hastanedeydim .. herşey o kadar seri bi halde oldu ki 16.30 da ameliyat masasındaydım.. orda da bi saat on dakka kaldım.. yalnız gittim hastaneye ben ameliyattayken bi arkadaşım geldi daha doğrusu ben çağırdım gelsen çok iyi olurdu ama boşwer dedim o anladı geldi .. sonra ablam geldi ablam benle o gece kaldı .. sakın tek başına hastaneye gideyim falan demeyin .. benim kadar gözü kara yoktur etrafımda ben bile tırstım..
zemuszemus
kaç gün içinde spora başlarız koşmaya falan
evet ilk ve soonn inşallah, ilk bikaç gün o kadar bunaldım ki bidaha tövbe dedim güzellik için bıçak altına yatmam dedimlmaz:
tamamını okudum:) bende alman hastanesinden çok memnun kaldım falan yazacağını düşünüyordum, şaşırdım. aynı süreci bende yaşaadım ama memnuniyetlerim daha fazlaydı:)
Çk geçmiş olsun...
arkadaşlar,ben narkozdan korkuyorum.Bide sonucun iyi olmamasından korkuyorum tabi.Bu ameliyatı özel bir hastanedemi yaptırmak gerekir?Sonuçtan memnun olmayıp 2-3 kere ameliyat olanlarda var.
eğitim ve araştırma hasthanesinde oldum rfakatçı kabul etmiyorlar zaten sorunda olmadı 1 kere wc kalktım gittim geldim tutunarak sıkıntı olmadı yani
mızmı değilseniz 1 gece refakatçisiz kalabilirsiniz zaten yatıp duruyorsunuz sabaha kadar refakatçı ner yapacak ninni mi söyleyecekkaydirigubbakcemile3
tabi kisiden kisiye degisir bide yapilan seylere bagli ama bana göre 1 ve 3 ay arasi degisir
yani omaya değer öylemei14.04.2007 Cumartesi günü saat 2 de ameliyata girdim .Ameliyatım yaklaşık 3,5 - 4 saat sürdü Ameliyat sonrası göz kapaklarıma buz koydukları için çok aşırı morarma olmadı. Ameliyat sonrası kendime geldiğimde ağrılarım başlamıştı fakat kolumdaki serum sayesinde ağrılar hafifledi, o gece eve geldim ve rahat uyudum fakat 2 gün ağrım oldu kafam sürekli yukarı doğru olduğu için ve burnumda tamponun haricinde sargı bezi de olduğu için yemek yemek sıvı şeyler içmek bile çok zordu.Neyse ki bugün tamponlarım alındı biraz zordu ağrı olmadı ama garip bir his sıcaklık ile birlikte içimden birşeyleri söküp aldı sanki dr. tamponu çıkartırken. Tamponlar alındıktan sonra yemek yemenin bir zorluğu yok şuan sadece alçı var burnumun üzerinde ağrımda hafifledi. Ameliyatı düşünen arkadaşlar korkulacak birşey yok siz uyuyorsunuz sadece ameliyat sonrasında 1- yada 2 gün ağrınız oluyor ve tampon çıkartılırken garip bir his okadar. Sormak istediğiniz şeylerde bana yazabilirsiniz .teşekkür ederim
nazar öncelikle geçmiş olsun diyorum bende iki yıl önce burnumu yaptırdım ve çok güzel oldu.ağrı fazla olmuyor ilerde daha çok rahat ediceksin şekilin ortaya çıkması bikaç ayı alıyor.şahsen ben çok memnunum burnumu çok seviyorum iki yıldır hiçbir problem yaşamadım ve iyi yapmışsın korkulacak bişey değil o kadar...Eki Görüntüle 4587
Yeniden Merhabalar
Cerrahın kim olduğunu yazmamamın en önemli nedeni etik açıdan uygun bulmadığım içindir. Kaldı ki; ablam da kendisine yaptıracağı revizyon ameliyatı nedeniyle sorun yaşamak istemediği için adının burada geçmesine karşı.
Dikkat ederseniz bu yazıdaki paylaşımın amacı ameliyat öncesi ve sonrası yaşanılanlar kadar, nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda da yeterince fikir veriyor. O mu, bu mu diye sormanın da gereği yok çünkü bulmaca olsun diye özellikle yazmamazlık etmedim. Ama Arif olan zaten anlar. Ben yine KK içinde ablamın cerrahının adının geçtiği (üstelik de şikayet anlamında) gördüm açık açık yazmışlardı. Ama bu insanın başına büyük büyük belalar açacak bir şeydir o yazan kişinin sanıyorum bundan haberi yok! Öncelikle siteye avukatlar aracılığı ile yazıyı yazanın kim olduğu yönünde bir soru gelir sonrasında da o kişi başını mahkemelerden alamaz! Azıcık hukuki bilgisi olan da bunu bilir.
Özetle yazının amacına dönecek olursak evet sağlık söz konusu olduğunda o şu kadara ameliyat ediyor, diğeri bu kadara o halde biz ucuz olana ya da ikisinin ortası olan fiyatta ameliyat edene ameliyat olalım diye düşünerek yani parayı ön planda tutarak ameliyat olmak da bir çözüm değildir. Bu en ünlüsü, en çok parayı da bu talep ediyor, o halde bu kusursuz bir iş çıkarır diye düşünmek de doğru değildir elbette!
Burada demek istenilen ne uygun fiyatta ameliyat ettiği için ne de etiketi iyi olduğu için gözünüzün boyanmamasıdır. Evet ameliyat öncesi bilgisayarda şekillendirilen fotoğraflar aklınızı başınızdan alabilir ama o fotoğraflardaki burunun aynının size de yapılabileceğini hiçbir cerrah garanti etmez. Onlar sadece fikir vermek içindir.
Ameliyat olan kişilerle mutlaka görüşün ve onların referansları ile karar verin. Bu karar vermek için yapılması gereken en akıllıca iştir. Ha bir de yeni ameliyat olmuş ve sonuçtan memnun olan birinin de referansını çok kaale almayın çünkü 1-2 yıl sonrasında iyi oturmamış burunlar sorun çıkarmaya başlıyor. Yazıda ablamın arkadaşından bahsetmiştim. Tıpkı onun başına gelenler gibi.
Mesela o TV'de gördüğümüz şöhretlerin gösterdiği büyük değişimin sadece bir kez burun ameliyatı geçirdikten sonra bugünkü hallerine geldiklerini düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. en az üç kez burun ameliyatı geçirdiklerini biliyoruz ve fotoğraflarla da bu sav destekleniyor zaten. Ayrıca bir yüzde gelişen olumlu değişiklikler sadece bir ya da birden fazla geçirilen burun ameliyatından oluşmamaktadır. Çene ve elmacık kemiğine enjekte edilen vücut yağı ile bugünkü görünümlerini elde ettiklerini yaptıranlar iyi bilir. Yoksa her geçen gün daha güzel ve dinç görünümlü gözükmelerinin nedeni başka hiçbir şey değil. Ne Deniz Akkaya, ne, Ebru Şallı ne de Petek Dinçöz'ün burun ameliyatları bir kezle sınırlı olmadığı fotoğraflarından da gayet bellidir. Hele ki; yağ enjeksiyonunun yapıldığını anlamak için bir çift iyi gözlem yapabilen göze bile ihtiyaç yoktur.
Diyeceklerim bunlardan ibarettir. Her türlü cerrahi girişim önemlidir ama özellikle burun ameliyatı için daha iyi araştırma, soruşturma gerekir çünkü yüzün tam ortasında duran bir uzvu ameliyat sonrasında, öncesinden daha kötü olur ise hatta revizyon ile bile düzelmez ise ömür boyu taşıyacağınız muhakkaktır. Eğer "Afganistan'a yerleşip burka ile dolaşırım ben de" diye bir düşünceniz yoksa....:teselli:
Sağlıklı günler dilerim her birinize...
Canela
slm arkadaslar bende aranıza yenı katıldım..hepınız cok sekersınız ve de yardımsever aynı zamanda..ben burun amelıyatı yaptırcam okullar kapanınca ama bu ıkı doktor arasında kaldım...sızce hangısı daha ıyı?
bu arada demthy burnun guzel olmus bana oncekı halını de atarısın?
sılagul sen kıme olmustun? maıl adresıme sende oncekı ve sonrakı hallerını atabılırmısın?
barıs cakır ve emre ılhana amelıyat olmus herkesın yardımlarını beklıyorummm
canim ben emre ilhana oldum daha yeni burnum oturmadi sanirim seni yaniltir ama ben simdilik memnunum,ben yapi itibariyle cok sistim,burnumda sis tam inmedi,yani yanilirsin
masaj başarılı olması için çok öenmli sanırım
YAA çok güzel olmuş belliiiiii.ya bişi sorucam neden yaptırdın sağlık problemimi yoksa memnun olmadığın içinmi ben nefes almada zorlanıyorum ve burnum biraz nederler kemerli doktor derseki kemeri almamıza gerek yok nefes almanı sağlıya bilirim die bilmiorum yaaa güzel burun insana özgüven veriyo doktor ihtiyaç yok dese günahmı olur acaba bide kemeri aldığı zaman rahatmı nefes alınıo tecrübeli bayanlar cwpllar lötfeeenn
kızlar ben eyüp devlet hastanesine kbb doktoruna yaptırdım.o zamanlar daha kotuydum hep baş ağrısı vardı.amasımdı daha iyiyim çok sukur yavas yavas gectı bıde sınuzıt oluşup ıltıhap kapmısım doktor bullenmyıor hep sınır oldum sonrada özelde başka kbb doktoruna muayneye gıttım baktı amelıyatın guzel olmus basarılı dedı oncekı doktorumdan sınuzıt ıle ılgılı tomografı cektırdım bıde ılac yazdırdım kendıme doktor ınanmıyor.özeldekı doktora ılaçları gosterdım kullan dedı.yarında o doktora tomografı röntgenımı gostermeye gıdıcem takrar kontrole......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?