Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

offffffffffffffffffffffffffffffff korkuyorum

doktorunu iyi seç önemli olan bu

merhaba greenmoon senı gordugume cok mutlu oldum cunku ben de selcuk oztunca amelıyat olmayı dusunuyorummm
memnun musun burnunun seklınden
bır de muayenehanede olmamda bır sakınca var mı sence ???

merhaba monincoco
nedır kullandıgın ılac bıze de yazar mısın

Ben 10 gün önce amelliyat oldum, açık yapıldı. Dikişler henüz düşmedi ama görünürde sadece çok minik atılmış düğümler var düştüklerinde delik olarak minik izler kalacak diye tahmin ediyorum. Onun dışında bandajım var alçı ve tamponlar 1 hafta sonra çıkartılıp yerine ten rengi bant takıldı.
Amelliyattan sonra sadece antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktor. Morluk ve şişlik göz çevremde oldu ama 1. hafta sonunda hepsi tamamen geçmişti.
Amelliyatla ilgili sorusu olan arkadaslara cevap verebilirimç

ya arkadaslar en önemli şeyi unuttunuz!! ağda olayını!! dudak ustune nasıl bıyıkları alıcaz 3 hftadır paalla remziye döndum hele alnım tek kaş oldu ne zaman agda yapılır 1aydan önce yapayn dıyolar cımbızla kaşlarımı alsam problem yaratırmı siz neler yaşadınız

Pala remzi ye çok güldüm :))) Kaşlarımı 3 hafta bittiğinde aldırmıştım ben..Ama bir elim burnumun üstünde koruyarak ve kadına sürekli vıdı vıdı yaparak :)) Bıyıkları ameliyattan bir hafta önce lazere başlamıştım..Sonrasında da devam ettim ve kurtuldum şükür...İmkanın varsa bitene kadar olmasa bile 2-3 seans lazer yaptırabilirsin...Hangi şehirdesin bilmiyorum ama İzmir'de seans ücreti 25-50 tl arasında değişiyor..Hatta bu fiyata bıyık +çene diyereek yapılıyor...
Ağdayla bir müddet daha çekiştirmemek lazım sanki..:))

ya arkadaşım burda istanbulda herşey çok enteresan buranın lazerıne dahı guven olmuyor doktora lazer yaptırıyorum kukumu yaktı inanır mısın 4 ay oldu izler geçmedi kremler suruyorum gecsın dıye beklıyorum ben komple bacak genital koltukaltı 800tl verdık işte, güzellik salonları yakıyo onu bılıyoruz da doktor bıle yaktı ya şaka gibi o yuzden yüze hiç guvenıp de teslım edemıyorum bıyık zaten en zor bıten ve en acılı bölge bi de amelıyatlı amelıyatlı benım ınsanlara guvenım kalmadı kuaförlerde öyle uyuzkı gıtmek ıstemıyorum derdımı anlatsam 50 tane soru soracaklar sırf bu yuzden gıtmıyorum iple alayım o zaman

Rakam çok düşük geldi...Seans ücretimi yoksa bitene kadarmı fiyat?Aleksandrayt (doğru yazdımmı acaba ? ) lazerde dediğinin 3 misli fiyat (özel bölge + kol altı + full bacak )burada.Bitene kadar öyle yani..Birde nasıl yaktı ya öyle...Bence şikayet et...Ben 4 seans tır gidiyorum öyle bir problem yaşamadım şükür...
İple aldır ama burnunla bıyığın birleştiği yere çok girmesin bari..

ya balım kampanya vardı burada yaz dönemi her yer sinek avlıyor yanı lazer yaptırınca denıze havuza gunese cıkamıyosun e herkes tatılde oluyo bende ındırımı kaçırmıyım dıye bi yazı feda ettım ya ben genıtale uyusturan kremlerden sürdüm bu da ısıyı yuksek verince yandı fito kullnıyorum falan beyaz bı rengı var suanda zaman gostercek gecıp gecmeyecegını

Mikadocugum yine ben hazir seni yakalamisken bana lutfen yardimci ol lutfen.
Burda Can beye ilk ameliyat olanlardan birisin diger arkadaslarin ilk gun veya ay ki resimleri var sen daha once yaptirdigin icin senin simdiki halini cok merak ediyorum canim.
Senden dort gozle resimlerini bekliyorum resimlerini gorur gormez inanki Cani beyi randevu icin ariyacagim yani bukadar onemli benim icin umarim beni anlarsin canim.

Hoscakal ve kendine iyi bak canim:81:

Mikado canim sana nasil tesekkur etsem azdir,bana nekadar yardimci oldun bir bilsen,
yardimini esirgemedigin icin sana minehtarim,Allah ne Muradin varsa versin canim.
Kusura bakma sana ancak burdan mesaj atabiliyorum mesaj sayim yuzun altinda oldugu icin hakkim yokmus.
Sana son bir sorum daha olacak canim sana bu ameliyat kaca mal oldu,istersen ozelden cevapla
Hoscakal canim sen birtanesin

ya arkadaşlar ben burnumun içini okyanus suyuyla temizliyorum fakat dikişlerin olduğu yer varya(dikişlerim alında 1 hafta önce bu arada) işte o burnumun giriş kısmında bi doluluk var sanki sertlik gibi ordakiler kabuk baglamış yara mıdır yoksa iç kısımda bulunan dikiş midir? off çok kafaya taktım ya yani burnun uç kısmı varya orası işte girişte sizde nasıl temızlerken falan size de böyle oldu mu bi de dikişlerim alında ama içerde mavi bi ip gözüküyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…