cnm geçmiş olsun darısı benim başım inş.sağlıklaaa sen nerde kaça yaptırdun
sigorta karşılanmyıo demi arkdaşlar
evet açık amliyat daha iyi oluyomuşama açık ameliyat daha iyiymiş
arkadaşlar bnm de ameliyatımın 6. günü..maalesef burnum iltihaplandı yaa..çok yanıyo..yarın dr kontrolüm var..tehlikeli bişey midir acaba..başına böyle bişey gelen var mı...
Arkadaşlar Merhabalar,
Cuma Günü Fatih Dağdelene Ameliyat Oldum.
Allaha şükür Tek Bir Ağrim Sizim Olmadi.
2.gün şişlik Ve Morluklar Başladi.
Boğazimdan çok Korkuyordum Ufak Ufak Içmeye
Yemeye Başladim Zamanla Insan Alişiyor.
Hafif Kanamam Hala Var Ama çok Hafif Bir Sizinti şeklinde.
Yarin Akşam Da Tamponlarim Alinacak.
şu An En Büyük Korkumda O.
Ama Bu öyle Basite Alinacak Bir Ameliyat Değil
özellikle Genç Arkadaşlar
Sağlik Probleminiz Yoksa Ameliyati Kimseye Tavsiye Etmem.
Yeni Haberler Oldukça Ileticem
şimdilik Hoşçakalin
arkadaşlar birileride bana yardım etsin lütfen geç olmadan perşmebe günü amleiyat olucam akdeniz tıp fakültesnde doktor ömer özkan,,tanıyan bilen lütfen mutlka ama mutlka yorum yapsın geç olmadan eğer cidden iyi bir doktor deilse vazgecebilirim o doktora ameliyat olmaktan..burun bu allh korusun kötü olursa bunalıma girerm okula felanda gidemem bi ay sonrada okulum acılıcak lütfen bana yardımcı olun,bana antalyada önerebilecğniz doktorda olablir
canım, benim meslektaşım olduğu için ücret almadı sağolsun, normalde ücretleri nasıl hiç bilmiyorum ben çalıştığım hastanede oldum ameliyat. şimdilik şekli pek belli değil henüz alçıda, ctesi çıkıcak inş ama çok şiş gözüküyor ucu, zamanla şeklini alacak dedi daha.. ctesi alçıyı çıkarıp bir değerlendirme yapıcak. yalnız koca alçıya rağmen eskisinden güzel gözüktüğü kesin kaydirigubbakcemile3 güleryüzlü, kendine güvenli rahat bir doktor, o yüzden insanı da güvende hissettiriyor, 2500 tane rinoplasti yapmış ayrıca
Bende 1 hafta önce revizyon ameliyatı geçirdim.Tamponlarım ilk gün çıkarıldı daha rahat nefes almam için ama değişen hiç birşey olmadı.Genede ağzım açıkta bir hafta geçirdim. Ameliyatın en iyi kısmı, ameliyat öncesi ve sonrası kullandığım hapların sayesinde hiç bir şişme ve morarma olmamasıydı. Doktorum bana yüzümde 48 saat içinde maximum derece şişeceğini ve moraracağını söylemişti ama olmadı.Gayet rahat bir ameliyat sonrası dönem geçirdim.Benim sıkıntım açık yapılan ameliyatın burun ucunda bıraktığı zikzak izler ve burun deliklerimden birisinin ötekisinden büyüklük olarak farklı olması. Şuanda acaip bir stress altındayım. Açık ameliyat olan arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını bekliyorum.İzler kalıcı mı? ne kadar zamanda geçiyor?
ya arkadaslar en önemli şeyi unuttunuz!! ağda olayını!! dudak ustune nasıl bıyıkları alıcaz 3 hftadır paalla remziye döndum hele alnım tek kaş oldu ne zaman agda yapılır 1aydan önce yapayn dıyolar cımbızla kaşlarımı alsam problem yaratırmı siz neler yaşadınız
Pala remzi ye çok güldüm :))) Kaşlarımı 3 hafta bittiğinde aldırmıştım ben..Ama bir elim burnumun üstünde koruyarak ve kadına sürekli vıdı vıdı yaparak :)) Bıyıkları ameliyattan bir hafta önce lazere başlamıştım..Sonrasında da devam ettim ve kurtuldum şükür...İmkanın varsa bitene kadar olmasa bile 2-3 seans lazer yaptırabilirsin...Hangi şehirdesin bilmiyorum ama İzmir'de seans ücreti 25-50 tl arasında değişiyor..Hatta bu fiyata bıyık +çene diyereek yapılıyor...
Ağdayla bir müddet daha çekiştirmemek lazım sanki..:))
ya arkadaşım burda istanbulda herşey çok enteresan buranın lazerıne dahı guven olmuyor doktora lazer yaptırıyorum kukumu yaktı inanır mısın 4 ay oldu izler geçmedi kremler suruyorum gecsın dıye beklıyorum ben komple bacak genital koltukaltı 800tl verdık işte, güzellik salonları yakıyo onu bılıyoruz da doktor bıle yaktı ya şaka gibi o yuzden yüze hiç guvenıp de teslım edemıyorum bıyık zaten en zor bıten ve en acılı bölge bi de amelıyatlı amelıyatlı benım ınsanlara guvenım kalmadı kuaförlerde öyle uyuzkı gıtmek ıstemıyorum derdımı anlatsam 50 tane soru soracaklar sırf bu yuzden gıtmıyorum iple alayım o zaman
Rakam çok düşük geldi...Seans ücretimi yoksa bitene kadarmı fiyat?Aleksandrayt (doğru yazdımmı acaba ? ) lazerde dediğinin 3 misli fiyat (özel bölge + kol altı + full bacak )burada.Bitene kadar öyle yani..Birde nasıl yaktı ya öyle...Bence şikayet et...Ben 4 seans tır gidiyorum öyle bir problem yaşamadım şükür...
İple aldır ama burnunla bıyığın birleştiği yere çok girmesin bari..
Rakam çok düşük geldi...Seans ücretimi yoksa bitene kadarmı fiyat?Aleksandrayt (doğru yazdımmı acaba ? ) lazerde dediğinin 3 misli fiyat (özel bölge + kol altı + full bacak )burada.Bitene kadar öyle yani..Birde nasıl yaktı ya öyle...Bence şikayet et...Ben 4 seans tır gidiyorum öyle bir problem yaşamadım şükür...
İple aldır ama burnunla bıyığın birleştiği yere çok girmesin bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?