ya arkadaslar en önemli şeyi unuttunuz!! ağda olayını!! dudak ustune nasıl bıyıkları alıcaz 3 hftadır paalla remziye döndum hele alnım tek kaş oldu ne zaman agda yapılır 1aydan önce yapayn dıyolar cımbızla kaşlarımı alsam problem yaratırmı siz neler yaşadınız
Mikado canim sana nasil tesekkur etsem azdir,bana nekadar yardimci oldun bir bilsen,
yardimini esirgemedigin icin sana minehtarim,Allah ne Muradin varsa versin canim.
Kusura bakma sana ancak burdan mesaj atabiliyorum mesaj sayim yuzun altinda oldugu icin hakkim yokmus.
Sana son bir sorum daha olacak canim sana bu ameliyat kaca mal oldu,istersen ozelden cevapla
Hoscakal canim sen birtanesin
ya arkadaşlar ben burnumun içini okyanus suyuyla temizliyorum fakat dikişlerin olduğu yer varya(dikişlerim alında 1 hafta önce bu arada) işte o burnumun giriş kısmında bi doluluk var sanki sertlik gibi ordakiler kabuk baglamış yara mıdır yoksa iç kısımda bulunan dikiş midir? off çok kafaya taktım ya yani burnun uç kısmı varya orası işte girişte sizde nasıl temızlerken falan size de böyle oldu mu bi de dikişlerim alında ama içerde mavi bi ip gözüküyo
Ameliyatımın 5. günü bugün ve 2 gün sonra alçım alınacak. ama ben çok panik bir durumdayım. biraz çok konuşsam ya da üst üste gülsem şekli tamamen bozuldu gibi bir hisse kapılıyorum. neden hep kötüsünü düşünüyorum bilmiyorum ama 2. ameliyat gerekecek ya da şekli olmayacak gibi bir his var içinmde. bir de çoğu kimse desteklememişti senin burnun çok karakteristik yüzüne çok ama çok yakışıyor eğer olursan bütün özeliğin kçar dediler. acaba öyle mi olacak diye şu anda acayip korkuyorum. umaraım kötü örnek gelmez başıma yoksa sanırım çıldırırım. nolur bana bişeyler söyleyin. olanlar böyle şeyler hissetti mi?
Ayni seyden mi bahsediyoruz bilemedim ama bende tam burun deligimin us kısmında iceride kabuk gibi gorunen sert bisi vardi, kulak pamugunun ucunu oksijenli suya batirip yavas yavas ıslattım o kısmı nazikce. sabırla hic itmeden ıslattım iyice orayi sonra baktım yavasca koptu ordan kabukmus sadece.bende de mavi dikisler var ama zaten onlara degersem sert oldukları icin canım yanıyor.
bir ksmını doktor aldı (12.gunde) icerdekiler de engec 1 ayda dusermis.
Ameliyatımın 5. günü bugün ve 2 gün sonra alçım alınacak. ama ben çok panik bir durumdayım. biraz çok konuşsam ya da üst üste gülsem şekli tamamen bozuldu gibi bir hisse kapılıyorum. neden hep kötüsünü düşünüyorum bilmiyorum ama 2. ameliyat gerekecek ya da şekli olmayacak gibi bir his var içinmde. bir de çoğu kimse desteklememişti senin burnun çok karakteristik yüzüne çok ama çok yakışıyor eğer olursan bütün özeliğin kçar dediler. acaba öyle mi olacak diye şu anda acayip korkuyorum. umaraım kötü örnek gelmez başıma yoksa sanırım çıldırırım. nolur bana bişeyler söyleyin. olanlar böyle şeyler hissetti mi?
yardımmmmmmmmmmmmmmmm
alci ve bandajlar burnumu oldugundan yukarida gosteriyor gibi gelmisti bana da. ama mesela hala ucundaki sisligi farkediyorum ben orasi da inince daha asagida durabilir diye tahmin ediyorum ama ben bu halinden de memnunum.
resimlerimi ekledim, bakabilirsiniz.
öncelikle geçmiş olsun.Dediğin gibi tampondan sonra biraz daha indi burun ama benm sorunum kalkıklığıyla ilgili deil.Resimlerine baktım seninki kdrda kalkık deil ama ben mesela yandan dik yerine owal bi duruş istiyodum.Acaba bi süre sonra burun biraz düşünce yuwarlak hattı yakalayabilir miyim
Bu arada burnun kaç günlük ?
bende 27 haziran için randevu aldım bugün... korkuyorum kızlar ya... iş ciddiye binmeden önce hiç korkmuyordum ama şimdi içimi bi korku kapladı
kızlar bi sorum olacak tecrübelerinizle beni de aydınlatın lütfen. burun derisinin ince olması ameliyatı kolaylaştırıyo mu zorlaştırıyo mu?
kızlar bi sorum olacak tecrübelerinizle beni de aydınlatın lütfen. burun derisinin ince olması ameliyatı kolaylaştırıyo mu zorlaştırıyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?