Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bi sorunum daha var ben amelıyat oldugumu unutuyorum kıyafet gıyerken yatrken falan acayıp unutuyorum hemde daha 3. haftamdayım kıyafetlere falan gıyerken carpıyo ya da burnum derım kaşınıyo dıyelım pat dıye elıı goturuyorum canım yanıyo of help kımsede sorularım cvp yok

Dudaklarini cok buzmeden biyiklarini cimbizla alabilirsin cnm, ama iki kas arasi biraz hassas kaslarini al ama o kismin burnuna yakin kismini cok alma

Allah seninde ne muradın varsa versin :)) İnşallah kendin için en doğru dr. u bulur ve istediğin gibi bir buruna kavuşursun canım..:)cevabın özelinde..:)) 11 ay oldu bana ama en doğru bilgiyi Can beyden alabilirsin..Zaten muayenede ücretsizdii..Sanırım hala öyle...

Ayni seyden mi bahsediyoruz bilemedim ama bende tam burun deligimin us kısmında iceride kabuk gibi gorunen sert bisi vardi, kulak pamugunun ucunu oksijenli suya batirip yavas yavas ıslattım o kısmı nazikce. sabırla hic itmeden ıslattım iyice orayi sonra baktım yavasca koptu ordan kabukmus sadece.bende de mavi dikisler var ama zaten onlara degersem sert oldukları icin canım yanıyor.
bir ksmını doktor aldı (12.gunde) icerdekiler de engec 1 ayda dusermis.

Ameliyatımın 5. günü bugün ve 2 gün sonra alçım alınacak. ama ben çok panik bir durumdayım. biraz çok konuşsam ya da üst üste gülsem şekli tamamen bozuldu gibi bir hisse kapılıyorum. neden hep kötüsünü düşünüyorum bilmiyorum ama 2. ameliyat gerekecek ya da şekli olmayacak gibi bir his var içinmde. bir de çoğu kimse desteklememişti senin burnun çok karakteristik yüzüne çok ama çok yakışıyor eğer olursan bütün özeliğin kçar dediler. acaba öyle mi olacak diye şu anda acayip korkuyorum. umaraım kötü örnek gelmez başıma yoksa sanırım çıldırırım. nolur bana bişeyler söyleyin. olanlar böyle şeyler hissetti mi?

alçın alındıgı zaman doktor eliyle hafif oynıcak burnunla, içeride sana bişiler hareket ediyor gibi gelebilir bende de olmustu ama sanırım o his iceride biriken odemden kaynaklaniyor. suandada sekli bozulmuyordur zaten o alci burnuna yapisik vaziyette cikartilirken de anlayacaksin oyle kolay kolay oynamaz yerinden hic merak etme cnm.
sadece ben alciyi cikarttirirken canim cok yanmisti, gitmeden bir agri kesici alsaydim keske demistim, ama herkeste oyle olmuyor sanırım benim canim tatli biraz :)

Kızlar çok merak ettiğim birşey war...azönce tamponları çıkartılması için gittim.Kocaman bi tanesi baş parmağım kadar bişey çıkardılar şok oldum tabi sonra bi rahatlama...neyse merak ettiğim.Burnumla dudak mesafem bana biraz fazla geldi.Doktorumla paylaştığımda bana biz ameliyat esnasında biraz yukardan yaparz hafif sarkmaları hesaba katarak...Sizce doğru mudur ? Bunu diyen Doç doktor we başarılı ama ben kendi burnumu pek beğenmedim sanırım özellikle ucunu...

dün burnumu temizlerken sağ taraftan bi kocaman kabuk düştü anlatamam şok oldum ama rahatladım solda da var o da düşsün sinir ediyolar beni

ya canım nasıl bi psikolojiyse bu mesela ben normalde hiç gülmem ama sevinçten midir nedir gülme krızlerıne gırdım canım yanıyo gulerken ama kendımı tutamıyodum suan bantımda yok rahatım bı sorun yok raaadol

öncelikle geçmiş olsun.Dediğin gibi tampondan sonra biraz daha indi burun ama benm sorunum kalkıklığıyla ilgili deil.Resimlerine baktım seninki kdrda kalkık deil ama ben mesela yandan dik yerine owal bi duruş istiyodum.Acaba bi süre sonra burun biraz düşünce yuwarlak hattı yakalayabilir miyim
Bu arada burnun kaç günlük ?

benimki 16 gunluk, bandajlar dun cikti. acikcasi resmini gormeden birsey diyemiyorum

bende 27 haziran için randevu aldım bugün... korkuyorum kızlar ya... iş ciddiye binmeden önce hiç korkmuyordum ama şimdi içimi bi korku kapladı

bende 27 haziran için randevu aldım bugün... korkuyorum kızlar ya... iş ciddiye binmeden önce hiç korkmuyordum ama şimdi içimi bi korku kapladı

korkma canım gerçekten korktuğun gibi olmuyor ben de çok korkuyordum ama düşündüğüm gibi hiç olmadı hiç ağrı sızı yok gerçekten

kızlar bi sorum olacak tecrübelerinizle beni de aydınlatın lütfen. burun derisinin ince olması ameliyatı kolaylaştırıyo mu zorlaştırıyo mu?

kızlar bi sorum olacak tecrübelerinizle beni de aydınlatın lütfen. burun derisinin ince olması ameliyatı kolaylaştırıyo mu zorlaştırıyo mu?

benim bildiğimde kolaylaştırıyor canım kalın deriler daha zor iyileşiyor sanırım daha çok şişiyor ödemler daha geç iniyor .Bende ince deriliyim bir sıkıntı yaşamadım çok şükür şişliğim yok kadar az morluk hiç olmadı zaten

Arkadaşlar çok güldüm alçım varken. Kanama olmadı ama kıkırdak kayar mı yamuk kaynar mı? Lütfen cvp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…