Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben bogazıcı tıp merkezı necdet beye amelıyat oldum 5 gun oldu..yuzumde morarma hemen gectı,sadece gozaltım sarı henuz..bugun alçım dıkıslerım ve tanpon alındı..ılk aldıgım o nefesın guzellıgını hıc unutmucam..çok hızlı duzelme kateddım doktorumdan ve hastaneden gayet memnun kaldım..
bugun uye oldum umarım cevaplamam dogru olmştur
ayrıca ben rızelıyım çok uzun ve egık burnum vardı ve nefes alamıyodum

ben pozıtıf bakma taraftarıyım,o zaman herşey daha kolay oluyor..ben açık amelıyat oldum evet ılk 2 gun zor gecıyor ama o alınan nefesın guzellıgı herşeye bedel oluyor..bence hepsı sabır işi ve olumlu bakma işi,çunku beyın olumlu olunca hucrelere de olumlu mesaj gıdecektır vucut daha ıyı toparlayacaktır..benım fıkrım bu,çunku herşey morale baglıdır

geçmiş olsun.mutlu olmanız sevindirici:))

ya arkadaşlar şöyle bir durum beni sinir etti burada başka başlıklarda hatunlar bu okyanus suyunu 2 saatte bir sıkıyorum falan demişler ya çıldırdınız mı siz doktorunuza sormadan böyle bir şey yapmayın eğer doktorunuz onaylıyorsa o doktorun aklına şaşayım
okyanus suyu burunda koku alma yetisinin kaybolmasına yol açıyor aşırı kullanımda 8 saat arayla yani bir sabah bir akşam sıkacaksınız ve 3 aydan fazla kullanmayacaksınız ben bildiğimi okurum diyosanız nefes alcam diye koku alma duyusunu kaybedersiniz az sabredin ağzınızı kullanın nasılsa iyileşecek zamanla yaralar aceleci olmaya ne luzüm var

mrb bayanlar ameliyat olan arkadaşlar fikir edinmemiz için resim ekliyebilirlermi acaba.birde şu tampon meselesi kafamı karıştırdı çok acıttıgını söyleyen bir arkadaşım var caydırmak istiyo beni sizin nasıl alındı

aynı endişelerle gittim, okuduklarım yüzünden benim için bir kabustu.....ama nasıl alındığını anlamadım bile, demek ki kişiden kişiye değişiyor, kaldı ki canı tatlılardanım

Korkulacak bir şey yok canım.

benim tamponlar alınırken öle bir gıdıkanmıştı ki gözlerimden yaşlar gelmişti doktorda kızım acımaz diyor bende diyorum ki acımıyor hocam gıdıklanıyor :))) e he he

benımde dıkışlerim slınında çok acımıştı doktor pat pat çekti hele o tampon yokmu beynımden çıkardı zannettım ne kdar uzunmuş

dikişleri alırken acımıştı benim hatta küçük bir parça unutmuş onu da evvde ben cımbızla çektim,,, alçıyı aldı bant bağladı pazartesi ben çarşamba yani dün açtım bandımı takmasam ne gibi sorun olur ki??????:2:

demekki onunki biraz evhammış bana en kötü acıydı felan dedi.amaaaan ben doğum yapmış insanım canılı canlı dikiş görmüşüm ondanmı korkcam:)) ama korkuyorum yaaa yalan diiil yani.inş bende ameliyat olucam ve fotolarımı eklicem banada çooook güsel olmuş dien olur inş..bende albümlerinizi geziyorum kızlar en güzelini seçicem fikir için:89:

korkma canım gerçekten korktuğun gibi olmuyor doğru doktor bulursan çok rahat atlatırsın ameliyat sürecini artık eskisi gibi tamponlar kullanılmıyor benimki en küçük boy sünger tampondu onuda ertesi gün çıkardı doktorum ağrı sızı olmuyor ameliyat sonrasında ya da ben çok rahat atlattım :44:

size birde şu sorum olacak siz kbb doktoruna yaptırmadınız herhalde.estetik cerrahına yaptırmışsınızdır.benm arkadaş kbb doktoruna oldu benmde sorunum nefes alamama sinüzitler vs ameliyat masasına yatmışken estetikte olsn istiyorum daha çok nefes alınıo diolar. kemer alınsa ucu hafif kaldırılsa felan diorum ama devlet hastahanesindeki kbb doktoruna nekadar güvenebilirim bu konuda.kendisi estetikte yapıomuş ama hiç namını duymadım acaba hastanenin estetik cerrahınında girmesini istesem.acaba ek olarak ücret isterlermi fff haftaya cuma muayeneye gidicem herhallde 3 gün sonra flanda ameliyat olurum.karar veremedm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…