Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kizlar, yarin dikislerim alinacak ve su an yazarken bile tir tir titriyorum korkudan

dokunamiyorum ki ben hic dikislerin oldugu yere, cok hassas burnum hala. doktorum da cok cool, lafi tikayiveriyo insanin agzina naz yapamiyorum rahat rahat. napicam? cok canim yanacak mi? gitmeden krem sureyim mi? sakinlestirici, agri kesici alayim mi? :)

yok canım yaa:) anlamıcaksın bile

Peki kime ameliyat oldun? estetik ameliyatı ücretleriyle aynımı? Benimde nefes alma problemim var fakat bir türlü cesaret edemiyorum. doktor konusundada kararsızım :2:

:)))canım benim de bugün 10.günüm.bende dikişlerimi ve tamponlarımı almadan önce çok korkuyordum.Dr.um çok iyi bir insan.acıyacak mı diye sordum ben bayılırım daha önce başka bir rahatsızlığımdan dolayı muayene olurken bayılmışlığım vardır.peşinen söyleyeyim dedim:))acımayacak bana güven dedi.çok hafif birşeyler hissedeceksin oda seni rahatsız bile etmeyecek dedi.sen ahhh desen ben elimi hemen çekerim sen merak etme dedi:))dediği gibide oldu.korktuğum gibi değilmiş hiç.sürekli sordu konuştu bişeyler zaten.dikkatimi dağıttı:))ilaç falan kullanmana gerek yok.rahat ol.
sen kendini sıkma yeter.

canım nekadar acelecisin böyle.bi dursaydı burnunda bantların biraz daha.benimde şu an bantlı.dr.sordum bende bari şu burnun uç kısmına doğru bir bant bantlıyor ya onu yapıştırmasanız diye.olmaz dedi.en azında 14 gün oluncaya kadar bu bantlar dursun dedi.önemli olduğunu söyledi bana.4 gün daha bekliycem bende.

Merhaba. Benim burnumun kemiğinde sorun yok. Kemik düz ve kavisi çok iyi. Yalnız biraz etli ve geniş. Ayrıca bana göre biraz da uzun. Acaba kemiğe dokunmadan burun küçültülebilir mi?

bugun oglen aldi doktorum dikislerimi. gercekten de hic ama hic acimadi. biraz daha sisligim insin ben de yukleyecegim fotolari.

canım o arkadaşın seni fena korkutmuş..bende oldum ve 2 günü alındı tamponlar artık silikon ve sen anlamadan cıkıyor hiç agrı sızı olmuyorr..bakabilirsin benim fotolarım var benim hiç agrım olmadı burnumdan cokta memnunum korkulcak hiçbişey yok

Merhabalar:) 2 hafta önce ameliyat oldum ve ameliyat öncesi kadinlarkulubu'nden çok fazla yararlandığım için yazmak istedim size:) öncelikle korkulacak hiçbir şey yokmuş gerçekten ben çok çok hafif ve beklediğimden çok az bir ağrı duydum. sadece sıkıntısı vardı biraz. burnumdan çok hafif nefes alabilmeme rağmen hep ağızdan nefes almak, rahat uyuyamamak, rahat yemek yiyememek.. ama bunlar sadece birkaç gün sürüyor ve çekilmeyecek şeyler değil. 2. ve 3. gün aşırı olmasa bile şişlik ve morarma oldu ama sonra hızla iyileşti yüzüm. bu sürede okyanus suyu fısfısıyla sık sık temizliğini yaptım burnumun. 5. gün silikon tamponlar ve alçı çıkarıldı. sadece o zaman biraz canım acıdı diyebilirim ama dayanılmayacak gibi değil o güne kadar acı çekmediğim için birden acıdı diyebilirim. o günden beri de bant var burnumda salı günü çıkacak, burnumu görmek için sabırsızlanıyorum. bir kere açık görebildim ve çok beğendim hala şiş olmasına rağmen. birkaç ay sonra şişliğin iyice azalacağını düşünürsek burnumu daha da çok seveceğim gibi:) çevremdekiler de bantlı görmelerine rağmen çok beğendiklerini söylüyorlar. ameliyatımı emre ilhan yaptı. görüştüğüm 2. doktordu aslında birçok doktorla görüşüp öyle karar vermek istiyordum ama ilk görüşmemizde yarattığı samimi ortam ve verdiği güven başka bir doktorla daha görüşmeme gerek olmadığını düşündürttü. görüşmeler dışında aradığımda ve hala da kontrole gittiğimde çok ilgili davranıyor. estetik olmayı düşünenler bence emre bey'le de görüşmelisiniz. ameliyat olmayı çok uzun zamandır istiyordum ama çevremde fazla estetik olan olmadığı için burada yazılanlar benim için önemliydi. umarım benim deneyimim de size yardımcı olur:)

Benim de ameliyat olalı 11 gün oldu. Şiş de olsa insan burnunun şeklini beğenir eğer sonuç başarılı ise. Ben hiç mutlu değilim. Burun şekil olarak simetrik küçük kalkık bir burun fakat yüzüme hiç oturmadı. Ben hala burun ile dudak arasındaki alana takmış durumdayım.Çok geniş bir alan var ve acayip duruyor. İnsanlar tuhaf tuhaf yüzüme bakıyorlar.

Kızlar bu durum geçecek mi yoksa hep böyle mi kalacak. Böyle kalırsa anormal bir ifadeyle bir ömür geçiricem. benim doktorum doğal burun çalışamıyor herkese tek tip lokum burun yapıyor. Kimin suratına giderse. Doktorumun adını vermek istemiyorum. Çok mutsuzum. Doğal burun acayip önemli. Ameliyat olmadan önce bunu mutlaka dikkate alın.

kızlar acil yardımınızı bekliyorum burun ameliyatı olalı 1 ay oldu ve en arkadaki dişim çürüdü çok canım yanıyor. ama dişçiyede gitmeye korkuyorum çünkü burnum yeni yapıldı ve doktorda 1 saat ağzım kocaman açık kalacak ve oraya o aletle işlem uygulanacak mimik bile yapamıyorum zaten ağzımı da çok açamıyorum hele çürüğü temizleyen alet tüm kafayı sarsıyor sanki nette bununla ilgili bilgi bulamadım acil yardım

cnm sen önce doktorunu ara onun fikrini sor sonrada dişçininle konuş yeni ameliyat olduğunu söle onlarda sana bi çözüm yolu gösterirler.

cnm bişey olmaz merak etme bant sadece şişlerin inmesine yardımcı oluyo.burnun şekliyle alakası yok bişey olmaz.

Peki kime ameliyat oldun? estetik ameliyatı ücretleriyle aynımı? Benimde nefes alma problemim var fakat bir türlü cesaret edemiyorum. doktor konusundada kararsızım :2:

canım bende senin gibi nefes alma ve içte egrilik vardı ameliyatıma bide kkb girdi hem onu düzeltiler hemde estetik yapıldı onun için ayrı iki doktor girdi cokta memnunum şuan 3 sene oldu nefeste cok iyi alıyorum benim doktorum zühtü demir tavsiye ederim korkulcak hiçbirşey yok onu söyleyim agrısı yok hiç olmadı bende bi tek 1 hafta azından nefes alıyosun onun sıkıntısı oluyor ve teknik cok ilerledii düşünmeye bile gerek yok bende senin gibi başta ankda gitmediğim doktor kalmadı cok ararştırdım bu konuda haklısın ama birazda şans meselesi cnm doktorunu cok iyi seç bunu diyebilirim.bide bu arada benim doktorum onur erolun ögrencisi ve onepte yıllarca calışmış cok deneyimli bi doktordur istanbuldada ameliyat yapıyor bunuda söyleyim istda olacak olan arkadaşlar için

belki şişliklerin indikçe burnun da yüzüne daha fazla yakışmaya başlar üzülme

ben 11 gün önce devlet hastanesinde ameliyat oldum.nefes alamama gibi bi problemim vardı.aynı senin istediğin gibi işlemleride uyguladı (kemer aldı ve hafif kaldırdıvede ameliyat sonrası sürecim çok iyi geçti.şişme ve morarma 2.ve 3.günler daha sonrasında hızla geriledi.tamponlar sanırım eski sistem gazlı bezdi:)ama doktorum o profösyönelki onu bile( kendine has bi yöntem sanırım )ıslattı ve inanın hiç acıtmadan çıkardı.bugünse alçım çıktı ve şuanda güzel gözüküyor sadece şiş ucu o kadar.onu da biliyorum ki zamanla geçicek.açıkcası ben çok memnun kaldım doktorumdan sanki özelde olmuşum gibi ilgili bi doktor.o kadar çok sorum oluyo kafamda ama yanına gidince bi gülümsedimi herşeyi unutuyorum:)))inş daha sonraki süreçlerde de bi problem çıkmaz.bu arada estetik cerrahıydı kendisi.bence ameliyatında estetik cerrahıda olsun derim.daha tecrübeli oluyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…