Benim de ameliyat olalı 11 gün oldu. Şiş de olsa insan burnunun şeklini beğenir eğer sonuç başarılı ise. Ben hiç mutlu değilim. Burun şekil olarak simetrik küçük kalkık bir burun fakat yüzüme hiç oturmadı. Ben hala burun ile dudak arasındaki alana takmış durumdayım.Çok geniş bir alan var ve acayip duruyor. İnsanlar tuhaf tuhaf yüzüme bakıyorlar.
Kızlar bu durum geçecek mi yoksa hep böyle mi kalacak. Böyle kalırsa anormal bir ifadeyle bir ömür geçiricem. benim doktorum doğal burun çalışamıyor herkese tek tip lokum burun yapıyor. Kimin suratına giderse. Doktorumun adını vermek istemiyorum. Çok mutsuzum. Doğal burun acayip önemli. Ameliyat olmadan önce bunu mutlaka dikkate alın.
doktorun onur erol mu canim?
ben 11 gün önce devlet hastanesinde ameliyat oldum.nefes alamama gibi bi problemim vardı.aynı senin istediğin gibi işlemleride uyguladı (kemer aldı ve hafif kaldırdıvede ameliyat sonrası sürecim çok iyi geçti.şişme ve morarma 2.ve 3.günler daha sonrasında hızla geriledi.tamponlar sanırım eski sistem gazlı bezdi:)ama doktorum o profösyönelki onu bile( kendine has bi yöntem sanırım )ıslattı ve inanın hiç acıtmadan çıkardı.bugünse alçım çıktı ve şuanda güzel gözüküyor sadece şiş ucu o kadar.onu da biliyorum ki zamanla geçicek.açıkcası ben çok memnun kaldım doktorumdan sanki özelde olmuşum gibi ilgili bi doktor.o kadar çok sorum oluyo kafamda ama yanına gidince bi gülümsedimi herşeyi unutuyorum:)))inş daha sonraki süreçlerde de bi problem çıkmaz.bu arada estetik cerrahıydı kendisi.bence ameliyatında estetik cerrahıda olsun derim.daha tecrübeli oluyorlar...
kızlar doktorum yurtdışındaymış ulaşamıyorum kendisine burnum için kullandığım göz pomadı ve okyanus suyu bitti tekrar gidip alacak mıyım kaç ay kullanmam gerekiyor bunları şuan 2.yımdyım sizler neler yaptınız göz pomadı bitince kullanmayı kestiniz mi? lütfen tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum
benim göz pomadı olduğu gibi duruyor 2 hafta falan kullandım ben sonra bıraktım :44:ama okyanus suyu kaçıncısı bitti bilmiyorum :))Hiç bir zararı yokmuş sordum ben doktoruma beni çok rahatlatıyo okyanus suyu
bende10 gün önce ameliyat oldum.çok cesaretli bi şekilde girdim.ellerimi ayaklarımı bağladılar.sonra kolumdan bi iğne vurdular sonrasını hatırlamıyorum.uyandığımda herşey bitmişti.kendime geldikten sonra sedyeyle odama götürdüler.hiç ağrım yoktu.şişme ve morarma yüzümde hiç olmadı.2 saat sonra katı yemek bile yemeye başladım.burnumdaki tamponu çıkarırken pek fazla acımadı.7. gün alçıyı ve dikişlerimi aldılar yine pek fazla ağrı olmadı.şuan ince bi bant var.burnumda sadece şiş var yinede bu haliyle bile güzel.ama yinede sabırsızlıkla şişlerin inmesini bekliyorum.kimse korkmasın ameliyattan.bazıları sırf gözümüzü korkutmak için abartıyorlar.ama inanmayın.ben inanmadım ve büyük bi hayacan ve sevinçle ameliyaya girdim.herkese bol şans.......
az once yazkı resımlerıme baktım Allahım ne kadar buyuk burnum varmışşşş neden şimdıye kadar olmadım,nefes almakta son sınıra gelmesem gene ertelıyodumburnum ne kadar buyukmuş inanamıyorum ayolll
arkadaslar ben yenıyım amelıyat olmayı dusunuyorum. eylulde de nısanım olucak kafam çok karısıkk ogune kadar iyleşirmıyım dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?