Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

doktorun onur erol mu canim?

okudukca korkmaya başladım,kıkırdagın çöktugunu nerden anlıyorsunuz arkadaşlar :18::18::18:

evet yorumlara katılıyorum ılla doğal burun şart dıyorum,burun çok guzel olsa yuze uymasa ne anlamı var,onemlı olan estetıklı burnun harıka olması degıl yüzü güzelleştırmesı,bı guzelleşme varsa zaten basarı vardır

Arkadaşlar bende burun ameliyatı oldum.3 Haftam Kemik düzeltildi burnumun dış kısmında kırkırdak vardı onu aldırdım Kbb ameliyat oldum Burnumdaki eğrilik düzeltildi.Çok bir agrım olmadı İlk hafta agızdan nefes almanız gerekiyor.2 gün tamponlarım cıkartıldı. 1 hafta sonra dikişlerimi aldırdım. Okadar korkulacak birşey yok. Burnumda şşliklerim var Fakat sağa doğru simetrik duruyor eğrilik vr gibi. Sadece kafama takılan bu. Doktorum zamanla ineceğini söyledi.

hayatm sen nekadar ücret verdin yada verdnnmi

Ewet uzun arştırmalardan sonrasında, çelişkiler, kafa karışıklıgı,dr araştırması derken nihayet ameliyat olummmmm : bugün birinci haftam mutluyummm

Bu arada arkadaşlar ameliyat ve sonrası süreçte korkulacak bişey yok.Gözünüzde büyütmeyin derim sadece birazdaha dikkatli ve de hassas davranmakta fayda var.Benim burnum görsel anlamda çok sıkıntılı olmasa da ,, kemik ,et deviasyon ne ararsanız vardı.Yarın tamponlar alınacak, cmtesi de alçı çıkacak,,

az once yazkı resımlerıme baktım Allahım ne kadar buyuk burnum varmışşşş neden şimdıye kadar olmadım,nefes almakta son sınıra gelmesem gene ertelıyodum burnum ne kadar buyukmuş inanamıyorum ayolll

kızlar doktorum yurtdışındaymış ulaşamıyorum kendisine burnum için kullandığım göz pomadı ve okyanus suyu bitti tekrar gidip alacak mıyım kaç ay kullanmam gerekiyor bunları şuan 2.yımdyım sizler neler yaptınız göz pomadı bitince kullanmayı kestiniz mi? lütfen tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

benim göz pomadı olduğu gibi duruyor 2 hafta falan kullandım ben sonra bıraktım :44:ama okyanus suyu kaçıncısı bitti bilmiyorum :))Hiç bir zararı yokmuş sordum ben doktoruma beni çok rahatlatıyo okyanus suyu

canımm okyanus suyunu 3aydan fazla kullanma eczaneler ve doktorlar uyarıyor çünkü bağımlılık yapıyor. burnunun kendi kendine başka bir svıya ihtiyacı olmadan kendi kendine nefes alması lazım buna alışması lazım sıkmak zararsız gözüküyo ama bi süre sonra bunu sıkmadığın zaman burnun tıkanmaya başlıyor ve kendi kendine açılmıyor o ilacı sıkman gerekiyor kuzzenimden biliyorum o yüzden temkinli yaklaşıyorum.
göz pomadı da çok önemli burnun içindeki yaralar sen görmüyorsun ama çok geç iyileşiyor göz en hassas yer bu yüzden bnu burna uyguluyoruz zaten burun içindeki yaralar yüzünden nefes alamıyoruz tıkanıyor yaralar iyileşse okyanus suyuna da ihtiyaç kalmaz kesinlikle kullan derim önce okyanus suyu sık sonra kulak temizleyiciisine sür göz pomadını sonra tencere karıştırır gibi karıştır

kızlar burun içindeki kıllarla nasıl baş ediyorsunuz burun kuculdu e halıyle ıc tarafta gorunmeyen kıllar burnun ucuna geldı doktorlar da amelıyatta kılları kesıyorlar rahat calısmak ıcın sımsıyah cıkıyo ben kesmek ıstemıyorum daha sert uzun gürleşir dıye ama alamıyorum da bısey olur dıye korkuyorum ve acıyo aynı şekilde dudağımın burun dikiş kısmına yakın yerleri de almış başını gidiyo sizler neler yaşadınız tcrubelerınızı yazın pls

ben de çok çok istiyorum olmayı. önce bir miktar para biriktirmem gerek tabi ama ennn büyük korkum burnumun "ben estetiğim" diye bağırması. çünkü ben çok net anlıyorum bazı insanlarda "kesin estetik" diye ben de öyle olmasını istemiyorum ama bir yandan da daha ufak bir burun istiyorum..

çok zor işler bunlar:)

kızlar burun estetiğini kimde ve hangi hastanede yaptırdığınız çok önemli benim hiçbir şikayetim olmadı tamponlarım alınırkende ameliyat öncesi ve sonrasında da kuş gibi hafif geçirdim hala alçılarım duruyor ama bir tek sigara sorunum var sigara içemiyorum ve çıldırmak üzereyim. onun dışında hiçbir sorunum yokk. dediğim gibi doktor ve hastane çok önemli

bende10 gün önce ameliyat oldum.çok cesaretli bi şekilde girdim.ellerimi ayaklarımı bağladılar.sonra kolumdan bi iğne vurdular sonrasını hatırlamıyorum.uyandığımda herşey bitmişti.kendime geldikten sonra sedyeyle odama götürdüler.hiç ağrım yoktu.şişme ve morarma yüzümde hiç olmadı.2 saat sonra katı yemek bile yemeye başladım.burnumdaki tamponu çıkarırken pek fazla acımadı.7. gün alçıyı ve dikişlerimi aldılar yine pek fazla ağrı olmadı.şuan ince bi bant var.burnumda sadece şiş var yinede bu haliyle bile güzel.ama yinede sabırsızlıkla şişlerin inmesini bekliyorum.kimse korkmasın ameliyattan.bazıları sırf gözümüzü korkutmak için abartıyorlar.ama inanmayın.ben inanmadım ve büyük bi hayacan ve sevinçle ameliyaya girdim.herkese bol şans.......

tabi bu anlatıklarımın doktorumun başarısıylada büyük ilgisi var.doktoruma çooooook tşk ediyorum.

arkadaslar ben yenıyım amelıyat olmayı dusunuyorum. eylulde de nısanım olucak kafam çok karısıkk ogune kadar iyleşirmıyım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…