arkadaslar burun ameliyati omak istiyorsaniz ii bir dr bulup hic beklemeyin derim:)
hicbisey yok ameliyatta gayet kolay
kızlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum.Ameliyat olan arkadaşların resimlerini görme imkanım varmı
canım seni ekledim burun fotolarım var bakabilirsin..ayrıcaa güneş gözlüğü demiş bi arkadaş vallaha ben 1 sene takmadım doktorum ara ara tak cıkar burunun derisiyle kemiğin kaynama sürecindeyken orda iz yapabilir demişti onun için korkumdan takmadım.takmak isteyenler doktoruna danışsın derim..
bende ameliyat olcm canım seni ekledim eğer kabul edersen resimlerini görmek istiorm
14.04.2007 Cumartesi günü saat 2 de ameliyata girdim .Ameliyatım yaklaşık 3,5 - 4 saat sürdü Ameliyat sonrası göz kapaklarıma buz koydukları için çok aşırı morarma olmadı. Ameliyat sonrası kendime geldiğimde ağrılarım başlamıştı fakat kolumdaki serum sayesinde ağrılar hafifledi, o gece eve geldim ve rahat uyudum fakat 2 gün ağrım oldu kafam sürekli yukarı doğru olduğu için ve burnumda tamponun haricinde sargı bezi de olduğu için yemek yemek sıvı şeyler içmek bile çok zordu.Neyse ki bugün tamponlarım alındı biraz zordu ağrı olmadı ama garip bir his sıcaklık ile birlikte içimden birşeyleri söküp aldı sanki dr. tamponu çıkartırken. Tamponlar alındıktan sonra yemek yemenin bir zorluğu yok şuan sadece alçı var burnumun üzerinde ağrımda hafifledi. Ameliyatı düşünen arkadaşlar korkulacak birşey yok siz uyuyorsunuz sadece ameliyat sonrasında 1- yada 2 gün ağrınız oluyor ve tampon çıkartılırken garip bir his okadar. Sormak istediğiniz şeylerde bana yazabilirsiniz .teşekkür ederim
offf o agrılarrrrın korkusu yüzünden bir türlü ameliyata yanaşamıom cok mutsuzum((( benim kemik kırılmayacak törpü olacak ama korkuormm agrılardan
ben 11 gün önce devlet hastanesinde ameliyat oldum.nefes alamama gibi bi problemim vardı.aynı senin istediğin gibi işlemleride uyguladı (kemer aldı ve hafif kaldırdıvede ameliyat sonrası sürecim çok iyi geçti.şişme ve morarma 2.ve 3.günler daha sonrasında hızla geriledi.tamponlar sanırım eski sistem gazlı bezdi:)ama doktorum o profösyönelki onu bile( kendine has bi yöntem sanırım )ıslattı ve inanın hiç acıtmadan çıkardı.bugünse alçım çıktı ve şuanda güzel gözüküyor sadece şiş ucu o kadar.onu da biliyorum ki zamanla geçicek.açıkcası ben çok memnun kaldım doktorumdan sanki özelde olmuşum gibi ilgili bi doktor.o kadar çok sorum oluyo kafamda ama yanına gidince bi gülümsedimi herşeyi unutuyorum:)))inş daha sonraki süreçlerde de bi problem çıkmaz.bu arada estetik cerrahıydı kendisi.bence ameliyatında estetik cerrahıda olsun derim.daha tecrübeli oluyorlar...
ekledim bakabilirsin canım:)
kızlar yarın gunduz 1.30 da amelıyatım var ne zmana banyo yapmalıyım sızce gece yatmadan mı yoksa sabah hastaneye gıtmeden mı??
nazar saol walla sayende biraz içim rahatladı .bakalım burnunun seklı oturduğunda beğenecekmısın gelişmelerden haberdar edersen sewinirim çook geçmiş olsun ii cesaret bence burun ameliyatı.guzel bı burnuna kawuşmak için okadar eziyete katlanmaya değer heralde dimi?bide tampon warken nefes almak cok zor olmuomuof off umarım korktuğum gibi deildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?