Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kızlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum.Ameliyat olan arkadaşların resimlerini görme imkanım varmı

kızlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum.Ameliyat olan arkadaşların resimlerini görme imkanım varmı

canım seni ekledim burun fotolarım var bakabilirsin..ayrıcaa güneş gözlüğü demiş bi arkadaş vallaha ben 1 sene takmadım doktorum ara ara tak cıkar burunun derisiyle kemiğin kaynama sürecindeyken orda iz yapabilir demişti onun için korkumdan takmadım.takmak isteyenler doktoruna danışsın derim..

bende ameliyat olcm canım seni ekledim eğer kabul edersen resimlerini görmek istiorm

merhabalar.benim doktorumda amelliyat etmek için 18yaşına gelmemi bekledi. hiç nefes alamıyordum.spreylerle yaşıyordum.burnumda kemik eğriliği,kıkırdak büyümesi ve et vardı.ve tabiki kötü bi görüntüsü vardı burnumun.18 yaşına girince bi cesaret gidip amelliyat oldum kiii inanılmaz korkuyordum çünkü kan görsem bayılıyorum,canım çok kıymetli hiç bi acıya dayanamıyorum filan... 10 sene önceki tekniklerle şimdikiler aynı değildir ama çok profesyonel bi operatör ve ekibi vardı.lokal anestezi yaptırdım ve amelliyat boyu konuştuk.bi ara ilaçlardan dolayı saçmalamışım tabi.doktorum hazır bu kadar eziyet çekmişken estetik de yapalım diyerek burnumu törpüleyip inceltti.amelliyat sonrası en acılı dönemim tamponları çıkarırkendi.sonrasında yavaş yavaş eziyetler başladı.kesimlikle 6ay gözlük takmadım.burnumu aşırı korumam gerekti.birilerine sarılıp öperken bile kendimi geri çekerek burnumu korudum.ve sanıyorum bu saplantı olarak kaldı bende.hala her koşulda önce burnumu koruyorum.burnuma darbe almamaya çalışıyorum.aradan 10 yıl geçti.burnumun şekli 8 sene boyunca mükemmeldş ama son 2 senedir bi çökme,biraz sağa kayma ve kıkırdak büyümesi çıktı.ve yine nefes alırken azıcık sıkıntı çekiyorum. tekrar amelliyat olmam şart ama cesaretim yok açıkcası...

canım seni ekledim burun fotolarım var bakabilirsin..ayrıcaa güneş gözlüğü demiş bi arkadaş vallaha ben 1 sene takmadım doktorum ara ara tak cıkar burunun derisiyle kemiğin kaynama sürecindeyken orda iz yapabilir demişti onun için korkumdan takmadım.takmak isteyenler doktoruna danışsın derim

ben de ameliyat olmayı düşünüyorum da ben de fotolarını görebilirmiyiimm?? lütfeeennn??? :)))

Son düzenleme:

offf o agrılarrrrın korkusu yüzünden bir türlü ameliyata yanaşamıom cok mutsuzum ((( benim kemik kırılmayacak törpü olacak ama korkuormm agrılardan

offf o agrılarrrrın korkusu yüzünden bir türlü ameliyata yanaşamıom cok mutsuzum ((( benim kemik kırılmayacak törpü olacak ama korkuormm agrılardan

ben henüz doktorla görüşmedim, ama törpü ile düzeltilebileceğini düşünüyorum, törpü işleminde kırma olmadığı için daha hızlı iyileşiliyormuş.. doğru mudur sence?

canım hangi hastanede oldun doktorun kimdi ????

arkadaşlar herkes açıkyüreklilikle dogruları söylsin lütfen tecrübeleriniz cok onemliii agrı cok oluyor mu ameliyattan sonra

selam kızlar ben bişey danışmak istiyorum :/

bilgisi olan vardır umarım

merak ettiğim şey şu, açık ameliyat sonrarı dikişlerde kullanılan iplerin kendiliğinden erimesi gerekmez mi yoksa alınan dikiş olması daha mı sağlıklı bileniniz var m

merhaba kızlar ben daha yeni üye oldum ve tecrübeleriniz benim icin cok önemli. Burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum aynı zamanda nefes almadada zorlanıyorum. İstanbulda maliyeti cok yüksek olmayan bir hastane ve doktor önerebilirmisiniz? daha önceden yaptıgı operasyonlar hakkında bilgi sahibi olmadıgım bi doktora burnumu emanet etmek istemiyorum. yardımınıza ihtiyacm var...

arkadaşalr daha 1s ene oldu amelyat olalaı istanbul başkent hastanesi ege özgentaşa oldum ameliyatım ve çok memenun kaldım ameliyattan önce ve sonra beni çok rahatlattı doktorunuzu iyi seçin gerçekten çok araştırdım bana göre en iyisiydi ve burnumdan çok memenununm kabul ediyorum eski bütün resmlerimi yaktım :) yeni burnmla mutluyum özgüvenm geldi siteleri çok takip ederdm olanların bilgilerine düşüncelerine önem verirdim umarım faydam dokunur... agrım hiç olmadı artık tanpon olayıda yok morluk yok burnun şeklini otrması ise bi 6ay sürdü ameliyat sonrası burun masajları ve kontrlleri akstmadan yapınnn bnm ameliyatma yaklaşık 4bn harcadım ama mutluuym =))) darısı size....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…