Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ya rkadşlar bende istanbulda veli beye ameliyat olucam. temmuzun 14 ünde. Çok korkuyorum. Benim burnum kırılmıştı bi kaç sene evvel. Burun kemiğimde çıkıntı oluştu s şeklinde bir görünüm. Buda sürekli nefes alma problemlerine ve baş ağrısına neden oluyodu. Gece uyurken özellikle. Veli beyle görüştükten sonra Kbb ye de göründüm. iki doktor giricek ameliyatıma. Hem burnum düzeltilecek hemde rahat nefes alabilicem. Hem heyecanlıyım hem korkuyorum napıcam şimdi ben. Sitede iki kez ameliyat olanlar var. Ben daha birincisine bile 6 yılda karar verdim. ikincisine cesaret bulamm . İnsallah bende öyle bir problem olmaz

kızlar ben gecen carsamba amelıyat oldum ılk alcımsa pazartesı gunu alındı yanı 5 gun olmuş oluyor ama burada okudugum kadarıyla cogu kısının hep yedıncı sekızıncı gununde alınmış bu benı tedırgın edıyor...

elım ıster ıstemez burnuma degdıgı oluyor mesela ben namaz kıldıgım ıcn abdestı alırken yuzumu yıkamıyorum tabı ama acık olan yerlerı yıkayıp alcılı yerı ısslak elımle hafıf ustunden gecıp hafıfte burnumun ucuna degdırıyorum bı sey olur mu yanı hafıf suyla dokunmam zaralı olur mu?

fuat yüksele olduğum ameliyatın üzerinden 8 ay geçti. yeni ve eski fotoğrafları tek albümde topladım. ilk 5 fotoğraf eskisi, diğerleri yeni
eski fotoğraflaırma bakarken dehşete düşüyorum, iyi ki yaptırmışım. doktorum muhteşem bir insan. buradan şunu söylemek istiyorum. ilk 3 ay burnunuzla ilgili kesin bir yargıda bulunmayın. mesela benim ilk ay burnum biraz yamuktu ve bol bol masaj yapmıştım. masaj yapmasam da olurmuş doktorumun dediğine göre ama masaj süreci hızlandırıyormuş. ve burnum yamuk kalacak diye çok korkmuştum. ama doktor normal olduğunu ve geçeceğini söyledi, haklıymış, 3. ayda geçti ve şimdi güzel bir burnum var. herkes doğal olduğunu söylüyor önemli olan da bu zaten.

ben de burun ameliyatı oldum fakat burnumun ucu yamuk kaynadı ikinci amliyatı olmayı düşünüyorum revizyon ameliyatı ..insanın psikolojisi bozuluyoo

sol taraftaki çöküntüyü görüyorsunuz değğil mi..şimdi sağda alt tarafta da oluşuyor..ne yapacağım bilmiyorum.

Bayagi bir zaman gecti... Burnunun sekli nasil ilerdi? Cikinti/cökme yok oldu mu zamanla? Umarim öyle oldu... Umarim burnun düzeldigi icin artik buraya yazmiyorsundur... :44:
Cok merak ediyorum burnunu, cünkü ben de Reha Beyde ameliyat oldum ve kücük bir cikinti gözüküyor... :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ufff bu burun mevzusu hakkaten büyük depresyon sebebi:S Objektiflerden kaçmak,özgüven eksilmesi yaşamak... Ama bi o kadar da acı çekmekten ve sonuçtan korkmak ouffff

benimde burnum iki kere kırıldı sporcu olmanın kötü yanı forumda veli beyi çok övmüşlerdi tamam bu ay olayım yeni burnumla atandığım yere gideyim dedim ama şimdi problemli olanları okudukca banada olursa diye korkuyorum neredeyse vazgeçeceğim

kıme oldun acaba amelıyatı.

az önce alıntı yapmayı becemedımkıme olmustun acaba amelıyatı

ben de amelıyat olmayı dusunuyorum, zor bır surec basından sonuna...inş. sorununuz gecıcıdır kızlar. Allah yardımcımız olsun valla...

bende 25 haziranda ameliyat oldum doktorum Veli Aslan ve Kbb Dr.Yavuz beydi şuan şiş güzel gibi düzgün gibi ama yinede sabırsızlanıyorum bana önceki sonraki örneğin ilk haftalar 1 ay sonra ve 3 ay sonraki resimleri gösterirseniz çok mutlu olacağım sırf bunun için üye oldum buraya ama iyiki olmuşum zevkli vakit geçiyo.cvbınızı bekliyorum arkadaşalr

hangı doktora oldun cnm amelıyatı

kıme olmustun amelıyatı acaba

hangı doktora oldun amelıyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…