sol taraftaki çöküntüyü görüyorsunuz değğil mi..şimdi sağda alt tarafta da oluşuyor..ne yapacağım bilmiyorum.
nazar öncelikle geçmiş olsun diyorum bende iki yıl önce burnumu yaptırdım ve çok güzel oldu.ağrı fazla olmuyor ilerde daha çok rahat ediceksin şekilin ortaya çıkması bikaç ayı alıyor.şahsen ben çok memnunum burnumu çok seviyorum iki yıldır hiçbir problem yaşamadım ve iyi yapmışsın korkulacak bişey değil o kadar...Eki Görüntüle 4587
bende olmuştum burnumdan ameliyat, ben çok şişmiştim ama yüzüm şişmeye biraz müsait o yüzden olsa gerek :) dolgun yanaklarım ve göz kapaklarım vardır normalde de :) ama en yakın arkadaşım benim kadar şişmemişti. tampon çıkarken hakkatende çok ilginç bi his oluşuyor. bide sargılar falan ilk çıktığında burun deliklerim resmen karşıya bakıyodu. çok endişelenmiştim, domuz gibi olucam sandım. ama şiş inince şekli ortaya çıkıyo, buda biraz zaman alıyo, ama bahar aylarında yaptırmaya çalışın benim tavsiyem. çok sıcak ve güneşli havalarda sıkıntı yaratıyo, gözlükte takamıyosunuz çünkü, e fazla soğuktada nezle olmanız halinde uğraştırır sizi. dokunup burun silmek falan alçılar alınsada dert çünkü, 3 ay epey hassas oluyo çünkü burun. 6 aydada tam oturuyo. ameliyatta korkucak hiçbişey yok, ben normalde ağrı kesici bile içmediğim için narkoz bana biraz ağır gelmişti, epey süre ayıltamamışlar beni:) (uyumayıda pek severim zaten) tampon olunca burnumdan nefes alamadım haliyle, ağzımda kapalı oluca problem olmuş biraz:)) ayıltamadıkları içinde odaya çıkarmışlar, gözümü açtığımda tepemde 8 kişi nefes aldiye el şaklatıp kulağımın dibinde bağırıyodu. yinede kolay oldu :) eğer doktorunuza güveniyosanız korkulacak hiçbişey yok, zaten ameliyata girmeden önce burnunuza vereceği şekli gösteriyolar bilgisayarda resminizin üstünde. gösterdiğini yapabilecek iyi bi doktorsada hiç problem kalmıyor.
ben ankara da oldum ameliyatı.
bi de ek olarak :) her burun estetiği ameliyatında kemik kırmıyolar, bende kemik kırılmadı mesela ama arkadaşımınkinde kırdılar. ben şiştim o şişmedi ve aynı doktora ameliyat olduk. bu tamamen yapınızla alakalı sanırım. eğer sadece ucunu kaldırmak istiyosanız, kemik yapınız düzgünse, sadece kıkırdaklarla oynuyolar..
ankarada amelıyatı kıme olmustun acaba
bende olmuştum burnumdan ameliyat, ben çok şişmiştim ama yüzüm şişmeye biraz müsait o yüzden olsa gerek :) dolgun yanaklarım ve göz kapaklarım vardır normalde de :) ama en yakın arkadaşım benim kadar şişmemişti. tampon çıkarken hakkatende çok ilginç bi his oluşuyor. bide sargılar falan ilk çıktığında burun deliklerim resmen karşıya bakıyodu. çok endişelenmiştim, domuz gibi olucam sandım. ama şiş inince şekli ortaya çıkıyo, buda biraz zaman alıyo, ama bahar aylarında yaptırmaya çalışın benim tavsiyem. çok sıcak ve güneşli havalarda sıkıntı yaratıyo, gözlükte takamıyosunuz çünkü, e fazla soğuktada nezle olmanız halinde uğraştırır sizi. dokunup burun silmek falan alçılar alınsada dert çünkü, 3 ay epey hassas oluyo çünkü burun. 6 aydada tam oturuyo. ameliyatta korkucak hiçbişey yok, ben normalde ağrı kesici bile içmediğim için narkoz bana biraz ağır gelmişti, epey süre ayıltamamışlar beni:) (uyumayıda pek severim zaten) tampon olunca burnumdan nefes alamadım haliyle, ağzımda kapalı oluca problem olmuş biraz:)) ayıltamadıkları içinde odaya çıkarmışlar, gözümü açtığımda tepemde 8 kişi nefes aldiye el şaklatıp kulağımın dibinde bağırıyodu. yinede kolay oldu :) eğer doktorunuza güveniyosanız korkulacak hiçbişey yok, zaten ameliyata girmeden önce burnunuza vereceği şekli gösteriyolar bilgisayarda resminizin üstünde. gösterdiğini yapabilecek iyi bi doktorsada hiç problem kalmıyor.
ben ankara da oldum ameliyatı.
bi de ek olarak :) her burun estetiği ameliyatında kemik kırmıyolar, bende kemik kırılmadı mesela ama arkadaşımınkinde kırdılar. ben şiştim o şişmedi ve aynı doktora ameliyat olduk. bu tamamen yapınızla alakalı sanırım. eğer sadece ucunu kaldırmak istiyosanız, kemik yapınız düzgünse, sadece kıkırdaklarla oynuyolar..
sevgilerr...
Bayagi bir zaman gecti... Burnunun sekli nasil ilerdi? Cikinti/cökme yok oldu mu zamanla? Umarim öyle oldu... Umarim burnun düzeldigi icin artik buraya yazmiyorsundur... :44:
Cok merak ediyorum burnunu, cünkü ben de Reha Beyde ameliyat oldum ve kücük bir cikinti gözüküyor... :26:
fuat yüksele olduğum ameliyatın üzerinden 8 ay geçti. yeni ve eski fotoğrafları tek albümde topladım. ilk 5 fotoğraf eskisi, diğerleri yeni
eski fotoğraflaırma bakarken dehşete düşüyorum, iyi ki yaptırmışım. doktorum muhteşem bir insan. buradan şunu söylemek istiyorum. ilk 3 ay burnunuzla ilgili kesin bir yargıda bulunmayın. mesela benim ilk ay burnum biraz yamuktu ve bol bol masaj yapmıştım. masaj yapmasam da olurmuş doktorumun dediğine göre ama masaj süreci hızlandırıyormuş. ve burnum yamuk kalacak diye çok korkmuştum. ama doktor normal olduğunu ve geçeceğini söyledi, haklıymış, 3. ayda geçti ve şimdi güzel bir burnum var. herkes doğal olduğunu söylüyor önemli olan da bu zaten.
merhabalar.benim doktorumda amelliyat etmek için 18yaşına gelmemi bekledi. hiç nefes alamıyordum.spreylerle yaşıyordum.burnumda kemik eğriliği,kıkırdak büyümesi ve et vardı.ve tabiki kötü bi görüntüsü vardı burnumun.18 yaşına girince bi cesaret gidip amelliyat oldum kiii inanılmaz korkuyordum çünkü kan görsem bayılıyorum,canım çok kıymetli hiç bi acıya dayanamıyorum filan... 10 sene önceki tekniklerle şimdikiler aynı değildir ama çok profesyonel bi operatör ve ekibi vardı.lokal anestezi yaptırdım ve amelliyat boyu konuştuk.bi ara ilaçlardan dolayı saçmalamışım tabi.doktorum hazır bu kadar eziyet çekmişken estetik de yapalım diyerek burnumu törpüleyip inceltti.amelliyat sonrası en acılı dönemim tamponları çıkarırkendi.sonrasında yavaş yavaş eziyetler başladı.kesimlikle 6ay gözlük takmadım.burnumu aşırı korumam gerekti.birilerine sarılıp öperken bile kendimi geri çekerek burnumu korudum.ve sanıyorum bu saplantı olarak kaldı bende.hala her koşulda önce burnumu koruyorum.burnuma darbe almamaya çalışıyorum.aradan 10 yıl geçti.burnumun şekli 8 sene boyunca mükemmeldş ama son 2 senedir bi çökme,biraz sağa kayma ve kıkırdak büyümesi çıktı.ve yine nefes alırken azıcık sıkıntı çekiyorum. tekrar amelliyat olmam şart ama cesaretim yok açıkcası...
kızlar burun estetiğini kimde ve hangi hastanede yaptırdığınız çok önemli benim hiçbir şikayetim olmadı tamponlarım alınırkende ameliyat öncesi ve sonrasında da kuş gibi hafif geçirdim hala alçılarım duruyor ama bir tek sigara sorunum var sigara içemiyorum ve çıldırmak üzereyim. onun dışında hiçbir sorunum yokk. dediğim gibi doktor ve hastane çok önemli
Ewet uzun arştırmalardan sonrasında, çelişkiler, kafa karışıklıgı,dr araştırması derken nihayet ameliyat olummmmm : bugün birinci haftam mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?