bence bi kere acaba yaptırsam mı diye düşünen kişi eninde sonunda bu ameliyatı olur die düşünorum ben:) bende yaptırmadan idare edebilicek bi burna sahibim ama beni tatmin etmiyor bazen bakıorum keşke şöyle değil böyle olsa diye bu düşüncede hep aklında kalır insanın bence bi acaba düşüncesi:) kim daha da güzel olmak istemezki :) ben şahsen güzellik uğruna herşeyi göze alabilirim:) iyi düşünün iyi olsun tabiki kötü sonuç riski var ama bizi bulucağı ne malum:)
yok kemiğimi kırmadı,doktor keserek yapıyor yada törpüledi bilemiyorum.kemiğini kırdı mı? yoksa törpüleme ve burun ucu mu sadece? şişmeler kişiden kişiye değişiyormuş sanırm, ama törpülenince daha az morluk oluyormuş. senin çok morardı mı ve ne kadar sürede geçti,bi ay iyi bi zman çnk.. ay çok soru sordum:) inşallah 3-5 gün sıkıntı çekip sonrasında rahat eder memnun kalırım bnd,burda çok pişmanım, estetik içi bu eziyet çekşlmezmiş,burnum hala büyük ve çirkin,yamuk oldu, nefes alamıyorum revizyon olucam yazanları okudukçaa aman allahım diyorum!!
Önden olan fotografta: Burun sırtında kemer var
Kaşlardan burun ucuna çizilen kaş-burun ucu çizgisi bozuk
Burun orta kısmı geniş
Burnunuzun uç kısmı büyük
Profil fotoğrafınızda: Burun ile alnınızın birleştiği yerin konumu önde
Burun sırtında kemer var
Burun uç kısmı sarkık
Burun ucu ile dudak üst kısmının yaptığı açının erkeklerde 90 derece / bayanlarda ise 95-100 derece arasında olmasını istiyoruz.Sizin burun ucu ile dudak üst kısmı arasındaki açınız..........93 derece civarında
Çözüm önerileri: Burnunuzun sırtındaki kemer alınarak burun sırtınız hafif kavisli hale getirilmeli ve burun ucunuz ile dudak üst kısmı arasındaki açı 95 derece civarına getirilerek kaldırılmalı.
valla emre beyin sitesine fotoğraflarımı yolladım bir sürü şey sıraladı gördüğünüz gibi:) ameliyat yaptırma ne gerek var diyenlere yanıt olarak basıp bunu göstercem:)))
hahaha ben ne gerek var diyenlere çok sinir oluyorumm ya :) estetik cerrah gözüyle bakınca neler neler sıralanıo kusur olarak bizde farkedebilioruz bunları yani aynada güzelinde güzelini görmek istiyoruzzinsanın hergün daha da gözüne batıyor imkanı olan herkes yararlanmalı bence içimde ukte kalsın istemiorum :) ben de buraya ameliyata teşvik için gelmiş gibi oldum
sağol şekerim ihtiyacım var zaten:) yok ama yaa karar verdim olucam! çektiğim fotoğraflada bir çirkin çıktım anlatamam makyaj yok saçları yapıştırdım topladım, tabak gibi bi surat hele profil filan o da ayrı rezalet kendimden soğudum:S normaldebukadar kötü değil gibi geliyodu banaama emre bey de her şey tamam da burun ucuma sarkık dedi ya yuh! dedim, açısı filan eyvallah tamamda 2 derece için sarkık demiş, çok bozuldum çok:)))
açık ameliyatla kapalı ameliyatın farkı nedir?doktor bana açık olmam gerektiğini söyledi bir zararı olur mu?
kemiğini kırdı mı? yoksa törpüleme ve burun ucu mu sadece? şişmeler kişiden kişiye değişiyormuş sanırm, ama törpülenince daha az morluk oluyormuş. senin çok morardı mı ve ne kadar sürede geçti,bi ay iyi bi zman çnk.. ay çok soru sordum:) inşallah 3-5 gün sıkıntı çekip sonrasında rahat eder memnun kalırım bnd,burda çok pişmanım, estetik içi bu eziyet çekşlmezmiş,burnum hala büyük ve çirkin,yamuk oldu, nefes alamıyorum revizyon olucam yazanları okudukçaa aman allahım diyorum!!
merhaba arkadaşlar...bundan yaklaşık 4 yıl kadar önce burun ameliyatı oldum...ilk zamanlar oldukça hoş duruyordu...fakat zamanla sol burnumdan daha az nefes almaya başladım...ve aynı zamanda burun kanatlarımda içe çökmeye ve burnumun ucuna yerleştirilen kıkırdak top gibi çıkmaya başladı...şu anda burnumun şeklinden hiç memnun değilim...ameliyattan bir süre sonra yani bu sorunlar çıkınca doktora gidecektim fakat hemile kaldım ve sonrasında da bebeğim oldu....kaldı yani.....şimdi ben doktorumdan revizyon isteyebilir miyim?...böyle bir hakkım var mı?....revizyonu ücretsiz mi yapacak bana?...bilen arkadaşlarımdan kısa bir bilgi rica ediyorum....teşekkür ederim....
Arkadaşlar bende burun ameliyatı oldum.3 Haftam Kemik düzeltildi burnumun dış kısmında kırkırdak vardı onu aldırdım Kbb ameliyat oldum Burnumdaki eğrilik düzeltildi.Çok bir agrım olmadı İlk hafta agızdan nefes almanız gerekiyor.2 gün tamponlarım cıkartıldı. 1 hafta sonra dikişlerimi aldırdım. Okadar korkulacak birşey yok. Burnumda şşliklerim var Fakat sağa doğru simetrik duruyor eğrilik vr gibi. Sadece kafama takılan bu. Doktorum zamanla ineceğini söyledi.
yok emre beyden almadım. başka bir doktor. bi de emre beyin sitesinde böyle bi imkan varken ona da yollıyım bakıyım ne diycek dedim:) muayenesi de ücretsiz aslında gidip danışılabilir ama karşıda olduğu için üşeniyorum:) benim doktorda aynı çözüm önerilerinde bulundu kendimce teyit ettim iştehatta benimki ucunu da daraltıcakmış bi parça, bakalım.. sayesin de karar verdim daha hastayı görmeden iyi geliyo adam:) bi de ? avşar adlı bi doktor galiba o da profil fotonu yolluyosun sadece ameliyat sonrası olabilicek halini yapıp yolluyo. gece yolladım yarına yollar umarım!!
merhaba arkadaşlar...bundan yaklaşık 4 yıl kadar önce burun ameliyatı oldum...ilk zamanlar oldukça hoş duruyordu...fakat zamanla sol burnumdan daha az nefes almaya başladım...ve aynı zamanda burun kanatlarımda içe çökmeye ve burnumun ucuna yerleştirilen kıkırdak top gibi çıkmaya başladı...şu anda burnumun şeklinden hiç memnun değilim...ameliyattan bir süre sonra yani bu sorunlar çıkınca doktora gidecektim fakat hemile kaldım ve sonrasında da bebeğim oldu....kaldı yani.....şimdi ben doktorumdan revizyon isteyebilir miyim?...böyle bir hakkım var mı?....revizyonu ücretsiz mi yapacak bana?...bilen arkadaşlarımdan kısa bir bilgi rica ediyorum....teşekkür ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?