Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

valla aynen bi kere düştü aklıma! zaten yıllardır şurası da şöyle olsaydı keşke diyip dururdum aynada, bi de enteresandır 25 e giricem ama sanki 3-4 yıl önce daha düzgündü burnum yada benim hüsnü kuruntum:) bi kaşımınaz kavisi az, onu da botoxla kaldırtmayı düşünüyorum, bilim ilerledikçe yararlanmak lazım galiba yaa :)

yok kemiğimi kırmadı,doktor keserek yapıyor yada törpüledi bilemiyorum.
benim bünyem çok şişme yapıyor,ilk iki gün yanaklarım gözümün altı çok şişti ama sonraki günler indi.
çok fazla morluk olmadı gözümün altında çizgi halinde morluk oldu onlar da çabuk dağıldı.
ben bi haftada işe geri döndüm,atel çıkınca biraz şişkinlik oluyor ama çok çirkin derecede değil.
sonra o şişlikte yavaş yavaş iniyor,burun etrafındaki şişlik geriliyor ve hisler ağır ağır geri geliyor.
açıkçası en büyük sıkıntı bi iki gün çekiliyor benim tamponumda yoktu,rahat geçti sadece yemek yemek zor geldi bana iştahı gidiyor insanın zayıflamak içni birebir.

poophelia teşekkür ederim verdiğin bilgiler için! benim doktorum da kırmaya gerek yok sadece törpüliycez dedi ama bakalım.. sağolasın..

Önden olan fotografta: Burun sırtında kemer var
Kaşlardan burun ucuna çizilen kaş-burun ucu çizgisi bozuk
Burun orta kısmı geniş
Burnunuzun uç kısmı büyük

Profil fotoğrafınızda: Burun ile alnınızın birleştiği yerin konumu önde
Burun sırtında kemer var
Burun uç kısmı sarkık

Burun ucu ile dudak üst kısmının yaptığı açının erkeklerde 90 derece / bayanlarda ise 95-100 derece arasında olmasını istiyoruz.Sizin burun ucu ile dudak üst kısmı arasındaki açınız..........93 derece civarında

Çözüm önerileri: Burnunuzun sırtındaki kemer alınarak burun sırtınız hafif kavisli hale getirilmeli ve burun ucunuz ile dudak üst kısmı arasındaki açı 95 derece civarına getirilerek kaldırılmalı.

valla emre beyin sitesine fotoğraflarımı yolladım bir sürü şey sıraladı gördüğünüz gibi:) ameliyat yaptırma ne gerek var diyenlere yanıt olarak basıp bunu göstercem:)))

hahaha ben ne gerek var diyenlere çok sinir oluyorumm ya :) estetik cerrah gözüyle bakınca neler neler sıralanıo kusur olarak bizde farkedebilioruz bunları yani aynada güzelinde güzelini görmek istiyoruzz insanın hergün daha da gözüne batıyor imkanı olan herkes yararlanmalı bence içimde ukte kalsın istemiorum :) ben de buraya ameliyata teşvik için gelmiş gibi oldum

sağol şekerim ihtiyacım var zaten:) yok ama yaa karar verdim olucam! çektiğim fotoğraflada bir çirkin çıktım anlatamam makyaj yok saçları yapıştırdım topladım, tabak gibi bi surat hele profil filan o da ayrı rezalet kendimden soğudum:S normaldebukadar kötü değil gibi geliyodu bana ama emre bey de her şey tamam da burun ucuma sarkık dedi ya yuh! dedim, açısı filan eyvallah tamamda 2 derece için sarkık demiş, çok bozuldum çok:)))

randevuyu- ya da amelıyat gunu mu demiştin-emre beyden mı aldın cnm. neyse moralını bozdugu daha ii olmuş, boylece kesın amelıyata karar vermıssın ıste eskı burnundan da daha guzel olucaktır , olumlu dusunmekte fayda var cnm.

yok emre beyden almadım. başka bir doktor. bi de emre beyin sitesinde böyle bi imkan varken ona da yollıyım bakıyım ne diycek dedim:) muayenesi de ücretsiz aslında gidip danışılabilir ama karşıda olduğu için üşeniyorum:) benim doktorda aynı çözüm önerilerinde bulundu kendimce teyit ettim işte hatta benimki ucunu da daraltıcakmış bi parça, bakalım.. sayesin de karar verdim daha hastayı görmeden iyi geliyo adam:) bi de ? avşar adlı bi doktor galiba o da profil fotonu yolluyosun sadece ameliyat sonrası olabilicek halini yapıp yolluyo. gece yolladım yarına yollar umarım!!

açık ameliyatla kapalı ameliyatın farkı nedir?doktor bana açık olmam gerektiğini söyledi bir zararı olur mu?

arkadaşlar ameliyat ne kadar sürüyor ne kadar sürede evinize döndünüz ve ben emziriyorum acaba nasıl olur bilgisi olan var mı:26:

emziriyosan anestezi alman pek doğru olmaz gibi geldi bana ama bilmiyorum.. sütle etkileşimi olan bi madde kullanılırsa sıkıntı olabilir.. bi de burnuna ilk bi ay çok dikkat etmen lazım, çocuk ne kadar bilmiyorum 3-4 ayda bayağ eller kollar hareketli oluyo :) burnuna darbe olursa sıkıntı olur

merhaba arkadaşlar...bundan yaklaşık 4 yıl kadar önce burun ameliyatı oldum...ilk zamanlar oldukça hoş duruyordu...fakat zamanla sol burnumdan daha az nefes almaya başladım...ve aynı zamanda burun kanatlarımda içe çökmeye ve burnumun ucuna yerleştirilen kıkırdak top gibi çıkmaya başladı...şu anda burnumun şeklinden hiç memnun değilim...ameliyattan bir süre sonra yani bu sorunlar çıkınca doktora gidecektim fakat hemile kaldım ve sonrasında da bebeğim oldu....kaldı yani.....şimdi ben doktorumdan revizyon isteyebilir miyim?...böyle bir hakkım var mı?....revizyonu ücretsiz mi yapacak bana?...bilen arkadaşlarımdan kısa bir bilgi rica ediyorum....teşekkür ederim....

arkadaslar adanada onerebılecgnz ıyı bır estetık doktoru var mı? serkan sayılkanı duydm ıyı dıyorlar hemde fiyat konusnda çok ucuk fıyatları yokmus serkan hocaya amelıyat olanlar varsa baana lutfen bılgı versın bu hafta ıcı doktor ayarlamam lazım,bıde cemıl dalayı duydm onun hakkında bılgısı olan var mı? galerıa tııp merkezı hakkkında da bılgı edınmek ıstıyorum? sorular çok oldu ama yardmcı olursanz çok sewıncem

canım kıme amelıyat oldugunu ogrenebılır mıyım acaba, istersen ozelden msj yazabılırsın.

canım sen burnuna iyi baktıysan doktorun dedıklerıne uyduysan ve yıne de bu sonuc olustuysa, bence ücretsız yapması gerekır, sonucta aranızdaki sozleşme geregi böyle bır ıslem yapıldı ve sen bu işlemden memnun kalmadın. Doktora gıt sor once, bakalım ne tepkı verıyor. Kabul etmezse dava acabılırsın maddi ve manevi tazminat hatta.

cnm kıme olmustun amelıyat acaba

yakup bey yolladı mı tasarımı canım. ben dün kaş aldırdım onda bıle yok şurası cok alındı, yok arasını cok açmayın ifadem degısmesın falan dıye dıye bir hal oldum, gerı dönusu olan bır şey kaş sonucta, onda bıle oyle yaptıysam dıyorum, burun yüzün tam merkezınde ve gerı dönuşu de yok. Amelıyat zor bır karar yaa, sonuç ii olursa deger her seye tabi, ama kötu ıhtımaller de bizi mı bulacak dıyoruz da , ya bulursa o zaman fena... sen kesın amelıyata karar vermıssın canım galıba, hadı hayırlı ugurlu olsun, her şey guzel gecer ınş.

Adasim gecmis olsun, en kisa zamanda bu alanda cok uzman birisine gitmeni öneririm. Her yapilan ameliyatta burnunu farkli bir sekile sokacaklar ve bunu yapan amatör (lafta uzman) bir doktorsa ileride burnunu tamem elinle cikartik takabilirsin.
Burun Ameliyati olduktan sonra isini iyi yapan hastasina önem veren iyi bir doktor seni devamli kontorle cagirir, gelmesen bile tel acar, düzenli bir sekilde bedava kontrol eder,
ama paraciysa eger basdan savma yapar umrunda degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…