güzel bende devlet üniversite lerinde olayım diyorum ama asistanlar bakıyormuş muayene de ameliyatlara da sasırdım mecburen özele mi gitmek zorunda kalıcm bilemiyorum
yakup bey yolladı mı tasarımı canım. ben dün kaş aldırdım onda bıle yok şurası cok alındı, yok arasını cok açmayın ifadem degısmesın falan dıye dıye bir hal oldum, gerı dönusu olan bır şey kaş sonucta, onda bıle oyle yaptıysam dıyorum, burun yüzün tam merkezınde ve gerı dönuşu de yok. Amelıyat zor bır karar yaa, sonuç ii olursa deger her seye tabi, ama kötu ıhtımaller de bizi mı bulacak dıyoruz da , ya bulursa o zaman fena... sen kesın amelıyata karar vermıssın canım galıba, hadı hayırlı ugurlu olsun, her şey guzel gecer ınş.
profösörlerden biriyle konuş anlaş bence, özellerde yaptırıp hiç memnun kalmayanlar da var, yeni asistan olmuş biri değil de kıdemli biri de işe yarayabilir hem, artık doktor seçme hakkı var biliyosun araştırıp iyi olana git.. yakup avşara fotomu yollamıştım tasarım için, yollamış sonunda az önce gördüm koydum albüme de güzel olmuş sanki valla bi heves geldi yine :)
profösörlerden biriyle konuş anlaş bence, özellerde yaptırıp hiç memnun kalmayanlar da var, yeni asistan olmuş biri değil de kıdemli biri de işe yarayabilir hem, artık doktor seçme hakkı var biliyosun araştırıp iyi olana git.. yakup avşara fotomu yollamıştım tasarım için, yollamış sonunda az önce gördüm koydum albüme de güzel olmuş sanki valla bi heves geldi yine :)
deminden gördüm canım tasarımıçok hoş duruyor doğal bide yaptır kuzum
bende prof bulmak istiyorum ama muayene parası çok istiyorlarkime gidebilirim üniversite hastanelerinden?
tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var mı?
arkadaşlar nasıl sorucağımı bılmıyorum ama merakta edıyorum, burun estetiği sonrası sevgılınızle ya da eşlerınızle ilişkınız nasıldı :26: şimdi burnun bunla ne alakası var dıyebılırsınız ama bence var özellıkle rahatca öpüşme falan... ohh sordum yalnıs anlasılmasın hep aklımada olan bı soruydu umarım cevap bulur :)
sen erkek arkadasinla öpüsürken burnunu mu sokuyorsun agzina?
ilk 10 gün sevişme yok.ama ondan sonra öpüşmesiz serbest.zaten adamda 10 gün zor dayanıoo :)))
sen erkek arkadasinla öpüsürken burnunu mu sokuyorsun agzina?
selam kizlar ben kucuk yaslarda gecirmis oldugum bi kaza sonucu burnum agir hasar aldi o zamanlar pek sorun yoktu yillar gectikce nefes almada problem cekmeye basladim ve sola dogru brz kaydi ee birazda kemer olustu ha birde su cekemiyorum brnumdan. ankaradayim ameliyat olmayi dusunuyorum ve numune e.a hastenesinin kbb 1 basasistani doc. dr. samet ozlugedikle gorustum ama karasizm sizce kbbciye mi yaptrmak lazim yoksa bi cerraha mi ? stum ama karasizm sizce kbbciye mi yaptrmak lazim yoksa bi cerraha mi ? :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?