Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

güzel bende devlet üniversite lerinde olayım diyorum ama asistanlar bakıyormuş muayene de ameliyatlara da sasırdım mecburen özele mi gitmek zorunda kalıcm bilemiyorum

profösörlerden biriyle konuş anlaş bence, özellerde yaptırıp hiç memnun kalmayanlar da var, yeni asistan olmuş biri değil de kıdemli biri de işe yarayabilir hem, artık doktor seçme hakkı var biliyosun araştırıp iyi olana git.. yakup avşara fotomu yollamıştım tasarım için, yollamış sonunda az önce gördüm koydum albüme de güzel olmuş sanki valla bi heves geldi yine :)

yollamış tasarımı:)) koydum albüme, güzel olmuş sanki bee bi beğendim :)

deminden gördüm canım tasarımı çok hoş duruyor doğal bide yaptır kuzum

bende prof bulmak istiyorum ama muayene parası çok istiyorlar kime gidebilirim üniversite hastanelerinden?

sen erkek arkadasinla öpüsürken burnunu mu sokuyorsun agzina?

selam kizlar ben kucuk yaslarda gecirmis oldugum bi kaza sonucu burnum agir hasar aldi o zamanlar pek sorun yoktu yillar gectikce nefes almada problem cekmeye basladim ve sola dogru brz kaydi ee birazda kemer olustu ha birde su cekemiyorum brnumdan. ankaradayim ameliyat olmayi dusunuyorum ve numune e.a hastenesinin kbb 1 basasistani doc. dr. samet ozlugedikle gorustum ama karasizm sizce kbbciye mi yaptrmak lazim yoksa bi cerraha mi ? stum ama karasizm sizce kbbciye mi yaptrmak lazim yoksa bi cerraha mi ? :18:

bende de nefes alma sorunu var bıraz, kemer var, burnum uzun falan ama ben plastık cerraha yaptırmayı dusunuyorum, rontgen falan cekılecek, ona göre gereklı gorulurse kbb cı de amelıyata gırecekmiş. yani bence ikisinin de aynı anda gırdıgı bır amelıyat daha ii olur, biri içte digerı dışta uzman, ikisi de lazım:)

selam kızlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum geçenlerde boğaziçi tıp merkezine bilgi almak için mail attım (beşiktaşta yıldız teknik üniv. karşısında) ortalama bir fiyat verirmisiniz dedim 2250 tl + kdv yazmışlardı daha önce boğaziçi tıp merkezinde bu ameliyatı olan var mı? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…