Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşım merhaba, ameliyat sonrası masajdan bahsetmişsin, nasıl yapmak gerkiyor va kaçıncı gün başlamak gerekliyor acaba?? bilgi verirsen çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...

sevgili asli85 ve AyseHatunOenal
cevaplarınız için çok teşekkür ederim öncelikle...ameliyattan sonra doktorum beni çağırıp ne olduğunu,nasıl gittiğini,sonucun ne olduğunu hiç sormadı...zaman geçtikçe iyi bir doktor olmadığını anladım zaten...iyi bir doktoru da bulmak biraz şans işi sanıyorum...bebeğim olduğu için şu an bir şey yapamıyorum...fakat en kısa zamanda gitmeye ve kendisiyle konuşmaya karar verdim...bakalım ne diyecek...

canım kıme amelıyat oldugunu ogrenebılır mıyım acaba, istersen ozelden msj yazabılırsın.

9 ağustosta ameliyat olucaktım erteledim. tez savunmam var ay sonunda onu aradan çıkartmaya karar verdim. inşallah eylülde olucam! bezmialemde ethem beye olucam. özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yeterli değilmiş

yollamadı hala okadar zaman geçti üstelik! ben de aynı senin gibiyim:) erteledim ameliyatı, ama hala olmayı düşünüyorum. doktorum böle anında şurası şurası evet böyle yapıcaz tamam tahlileri yaptır yaparız deyiverdi adam öyle deyince bi gerivites oldum hemen mi?! diye.. tekrar konuşucam daha ayrıntılı sorularımı cevaplasın istiyorum, işte ozman tmamamen teslim olucam :)

9 ağustosta ameliyat olucaktım erteledim. tez savunmam var ay sonunda onu aradan çıkartmaya karar verdim. inşallah eylülde olucam! bezmialemde ethem beye olucam. özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yeterli değilmiş

hayırlı olsun tezin, amelıyatı da sonra tez zamanda halledersın umarım:)

arkadaşlar nasıl sorucağımı bılmıyorum ama merakta edıyorum, burun estetiği sonrası sevgılınızle ya da eşlerınızle ilişkınız nasıldı :26: şimdi burnun bunla ne alakası var dıyebılırsınız ama bence var özellıkle rahatca öpüşme falan ... ohh sordum yalnıs anlasılmasın hep aklımada olan bı soruydu umarım cevap bulur :)

:))) çok haklısın, ilk aylar darbelere çok hassas ise öpüşmek de en azından 1 ay riskli olabilir bence!

:))) çok haklısın, ilk aylar darbelere çok hassas ise öpüşmek de en azından 1 ay riskli olabilir bence!

sadece ılk aylar mı acaba burun ucu çok sert hep darbe almayın dıyolrlar ama nasıl darbelerden bahsedıyolar bılmıyorum keske bırılerı bunlara açıklık getırse :) ne iyi olurdu

sadece ılk aylar mı acaba burun ucu çok sert hep darbe almayın dıyolrlar ama nasıl darbelerden bahsedıyolar bılmıyorum keske bırılerı bunlara açıklık getırse :) ne iyi olurdu

arkadaşlar ayın 27 sinde ameliyat oluyorum. bayramı bandajlı evde geçiricem mecburen
geçen hafta doktoruma muayne olmaya gittiğimde çok değişik örnekler resimler gördüm. 1 tanesi vardıki çok fenaydı. nasıl bukadra kötü ameliyat edilir kim yapmış bunu dediğimde öğrendimki çapadaki bir prof yapmış bu ameliyatı. benim drumda toparlamış ameliyat sonrası resimleri oldukça iyiydi.
yani arkadaşlar prof olmak için tez hazırlayıp veriyolar prof oluyorlar ama önemli olan doktorun becerisi yeteneği ve bilgisi.

valla öyle uzun vadeli birşeyse bu sakınma hali çok kötü! ama normalde de burnunu darbelerden korursun ya aynen öyle diyorlar, yoksa burun silme ve öpüşme gibi haller darbe sayılmamalı, hayatın içinden yani şimdi bunaları yapamıcaksak hiç yaşamayalım yahu :)

canım geçmiş olsun hangi doktora ameliyat oldun bir de ücret ne kadar verdin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…