öncelikle çok geçmiş olsun.Çok iyi yapmışsın.benim sana ve burun ameliyatı olmayı düşünen tüm arkadaşlara bir tavsiyem olucak.öncelikle bu kesinlikle korkulacak bi ameliyat değil fakat iyi bir doktor ve güvenilir bir hastane bulmanız gerekiyor.çok önemli bir konu daha var.bir başka arkadaşada cevap olarak yazmıştım, ameliyat sonrası masaj çok çok önemli.Eğer yeteri kadar yapmassan burnunda ödem kalabilir.ağrınız oluyor diye masajınızı yapmayı sakın ihmal etmeyin. Şişlikleriniz daha çabuk iner ve burnunuzda ödem kalmaz.benim sol tarafımda çok hafif bi ödem kaldı çok dikkatli bakınca anlaşıldığı için hiç rahatsız olmuyorum.Bu nedenle masajınızı ihmal etmeyin derim.
sevgili asli85 ve AyseHatunOenal
cevaplarınız için çok teşekkür ederim öncelikle...ameliyattan sonra doktorum beni çağırıp ne olduğunu,nasıl gittiğini,sonucun ne olduğunu hiç sormadı...zaman geçtikçe iyi bir doktor olmadığını anladım zaten...iyi bir doktoru da bulmak biraz şans işi sanıyorum...bebeğim olduğu için şu an bir şey yapamıyorum...fakat en kısa zamanda gitmeye ve kendisiyle konuşmaya karar verdim...bakalım ne diyecek...[/QUOR
Rica ederım canım ama en azından telefonla durumu ılet ve bir gorusmeye gıt derım, aynı sehırdeysen. ihmale de gelmez, zaman gectıkce daha kötu, amelıyata cevap vermesı daha güç bir hale gelmesın, yoksa doktor ben dort sene senın peşınde mı koşacaktım, nıye bıldırmedın, daha once gelseydın hallederdım, şimdi çok geç falan dıyıp durumu aleyhıne cevırebılır...
canım kıme amelıyat oldugunu ogrenebılır mıyım acaba, istersen ozelden msj yazabılırsın.
yakup bey yolladı mı tasarımı canım. ben dün kaş aldırdım onda bıle yok şurası cok alındı, yok arasını cok açmayın ifadem degısmesın falan dıye dıye bir hal oldum, gerı dönusu olan bır şey kaş sonucta, onda bıle oyle yaptıysam dıyorum, burun yüzün tam merkezınde ve gerı dönuşu de yok. Amelıyat zor bır karar yaa, sonuç ii olursa deger her seye tabi, ama kötu ıhtımaller de bizi mı bulacak dıyoruz da , ya bulursa o zaman fena... sen kesın amelıyata karar vermıssın canım galıba, hadı hayırlı ugurlu olsun, her şey guzel gecer ınş.
9 ağustosta ameliyat olucaktım erteledim. tez savunmam var ay sonunda onu aradan çıkartmaya karar verdim. inşallah eylülde olucam! bezmialemde ethem beye olucam. özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yeterli değilmiş
hayırlı olsun tezin, amelıyatı da sonra tez zamanda halledersın umarım:)
arkadaşlar nasıl sorucağımı bılmıyorum ama merakta edıyorum, burun estetiği sonrası sevgılınızle ya da eşlerınızle ilişkınız nasıldı :26: şimdi burnun bunla ne alakası var dıyebılırsınız ama bence var özellıkle rahatca öpüşme falan... ohh sordum yalnıs anlasılmasın hep aklımada olan bı soruydu umarım cevap bulur :)
ameliyat tecrübelerini bekliyorum kime kaça olacaksın bu arada
güzel bende devlet üniversite lerinde olayım diyorum ama asistanlar bakıyormuş muayene de ameliyatlara da sasırdım mecburen özele mi gitmek zorunda kalıcm bilemiyorumvalla ben de bakliyorum:) bezmialemde olucam, fiyat konuşmadık, fark almıycak benden ama sağlıkçı torpili
:))) çok haklısın, ilk aylar darbelere çok hassas ise öpüşmek de en azından 1 ay riskli olabilir bence!
:))) çok haklısın, ilk aylar darbelere çok hassas ise öpüşmek de en azından 1 ay riskli olabilir bence!
sadece ılk aylar mı acaba burun ucu çok sert hep darbe almayın dıyolrlar ama nasıl darbelerden bahsedıyolar bılmıyorum keske bırılerı bunlara açıklık getırse :) ne iyi olurdu
canım geçmiş olsun hangi doktora ameliyat oldun bir de ücret ne kadar verdin ?arkadaşlar ayın 27 sinde ameliyat oluyorum. bayramı bandajlı evde geçiricem mecburen
geçen hafta doktoruma muayne olmaya gittiğimde çok değişik örnekler resimler gördüm. 1 tanesi vardıki çok fenaydı. nasıl bukadra kötü ameliyat edilir kim yapmış bunu dediğimde öğrendimki çapadaki bir prof yapmış bu ameliyatı. benim drumda toparlamış ameliyat sonrası resimleri oldukça iyiydi.
yani arkadaşlar prof olmak için tez hazırlayıp veriyolar prof oluyorlar ama önemli olan doktorun becerisi yeteneği ve bilgisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?