Bende dün oldum.Süleyman Candan yaptı ameliyatımı kbb profösörü.Or-ahayim hastanesinde oldum.
Bende dün oldum.Süleyman Candan yaptı ameliyatımı kbb profösörü.Or-ahayim hastanesinde oldum.
Çok teşekkür ederim ağrım yok ama yüzüm gözüm şiş onlarda geçer diye bakıyorum.Yarın şu tamponlar çıkınca daha iyi olacağım inşallah..[
solunum problemin mi vardı niçin kbb seçtin? bnd de deviasyon var septumda, kbb ye mi yaptırsam diyorum nefes problemim yok ama, sonrasında olur filsn diye korkuyorum plastik cerrahlardan :S
Ben bu doktorumla beraber tam 6 doktor gezdim.O kadar araştırdımki nerdeyse olmayacaktım.bende deviasyon var o yüzden kbb doktoruna olmayı daha uygun buldum ve bu doktoruda çok methettiler.Sonuçta nefes problemim ortadan kakmayacaksa bu ameliyatı olmam anlamsız olacaktı.
kesinlikle çok haklısın! burun işi kbb ye mi bırakılmalı ne sanki öyle gibi gelmeye başladı bana:) solunum problemi çıkmaz en azından kemeri aldırtcam derken sağlam burnu bozdurmaktan korkuyorum. ne kadar verdin ücrete? emekli sandığı karşılıyo mu bi kısmını?
Ben iki kere burnumdan ameliyat olmak zorunda kaldım. Birincisinde deviasyonum ve burun deliklerimden dolayı nefes alamadığım için ve sizin gibi düşündüğüm için Kbb'cı bir doçente ameliyat oldum, ama burnum hem şekilsel, hem de fonksiyonel olarak daha kötü oldu, o ameliyattan sekiz ay sonrada estetik cerraha ameliyat oldum, şimdi çok memnunum, burnumun içi ve dışı ödem dolu olmasına rağmen şuanda bile çok daha iyi nefes alıyorum. O yüzden seçimlerinizi çok dikkatli yapmanızı öneririm.
Aslında ameliyat 3000 tl ama devlet karşılarsa 2000 lira ödüyorsunuz.Burda insanların büyük çoğunluğunun Emre İlhan a ameliyat olduğunu okudum.Çok popüler bir doktor ve oda kbb ci.
kesinlikle çok haklısın! burun işi kbb ye mi bırakılmalı ne sanki öyle gibi gelmeye başladı bana:) solunum problemi çıkmaz en azından kemeri aldırtcam derken sağlam burnu bozdurmaktan korkuyorum. ne kadar verdin ücrete? emekli sandığı karşılıyo mu bi kısmını?
Sonuçta bu iş şans işi bence.Ben öncelikli sorunum deviasyon olduğu için kbb ciye oldum.kaldı ki oda profesör ve çok methini duydum.Bu forumda gördüğüm en popüler doktorlarla görüşmeye gittim hepsinden memnun olanda var olmayanda.Sonuçta Onur Erol un bile yaptığı ameliyatlardan memnun olmayanlar var.Bakalım bende alçı çıktıktan sonra bekleyip göreceğim kısmet..
kime oldu ?benim ablamda bundan 5-6 yıl önce iyi bir kbb doktoruna ameliyat oldu. ama çöktü burnu, şimdi nefes bile alamıyor.
kime oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?