Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kızlar yok mu aranızda bilgisi olan yer beşiktaşta güzelede benziyo tabi önemli olan doktorun el becerisi ama bana iyi gibi geldi

birde arkadaşımın kuzeni bahçelievler yaşam hastanesinde ameliyat olmuştu 2000 tl ödedi (sanırım) burada yaptıran var mı?? arkadaşım askere gittiği için her hangi bir bilgi alamıyorum..

Çok teşekkür ederim ağrım yok ama yüzüm gözüm şiş onlarda geçer diye bakıyorum.Yarın şu tamponlar çıkınca daha iyi olacağım inşallah..

Ben bu doktorumla beraber tam 6 doktor gezdim.O kadar araştırdımki nerdeyse olmayacaktım.bende deviasyon var o yüzden kbb doktoruna olmayı daha uygun buldum ve bu doktoruda çok methettiler.Sonuçta nefes problemim ortadan kakmayacaksa bu ameliyatı olmam anlamsız olacaktı.

kesinlikle çok haklısın! burun işi kbb ye mi bırakılmalı ne sanki öyle gibi gelmeye başladı bana:) solunum problemi çıkmaz en azından kemeri aldırtcam derken sağlam burnu bozdurmaktan korkuyorum. ne kadar verdin ücrete? emekli sandığı karşılıyo mu bi kısmını?

Ben iki kere burnumdan ameliyat olmak zorunda kaldım. Birincisinde deviasyonum ve burun deliklerimden dolayı nefes alamadığım için ve sizin gibi düşündüğüm için Kbb'cı bir doçente ameliyat oldum, ama burnum hem şekilsel, hem de fonksiyonel olarak daha kötü oldu, o ameliyattan sekiz ay sonrada estetik cerraha ameliyat oldum, şimdi çok memnunum, burnumun içi ve dışı ödem dolu olmasına rağmen şuanda bile çok daha iyi nefes alıyorum. O yüzden seçimlerinizi çok dikkatli yapmanızı öneririm.

haydaaaaaaaa !! e kime güvenicez arkadaş. böyle giderse olamıycam galiba

Aslında ameliyat 3000 tl ama devlet karşılarsa 2000 lira ödüyorsunuz.Burda insanların büyük çoğunluğunun Emre İlhan a ameliyat olduğunu okudum.Çok popüler bir doktor ve oda kbb ci.

Aslında ameliyat 3000 tl ama devlet karşılarsa 2000 lira ödüyorsunuz.Burda insanların büyük çoğunluğunun Emre İlhan a ameliyat olduğunu okudum.Çok popüler bir doktor ve oda kbb ci.

Tabiki iyi olan kendini yetiştirmiş olanları da vardır, ama ben size kendi başıma geleni söyledim, operatörde değildi, doçentti, ha belkide asistanlarına yaptırmıştır benim ameliyatımı bilemeyiz, sonuçta sen masada uyuyorsun sana ne yaparlarsa yapsınlar haberin olmuyor. Evet Emre İlhan KBB'cı ve kendini çok güzel yetiştirmiş, özel olarak burun estetiğiyle ilgilendiğinden kendini özellikle o konuda kanalize etmiş ve Emre İlhan'ın ameliyat fiyatlarına bakarsanız çoğu estetik cerrahın fiyatından bile pahalıdır, neden çünkü adamın el becerisi çok iyi, kendini çok güzel geliştirmiş ve revizyonluk burun yaptığını daha duymadım. http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...-dr-a-emre-ilhan-hakkinda-bilgi-paylasim.html

benim ablamda bundan 5-6 yıl önce iyi bir kbb doktoruna ameliyat oldu. ama çöktü burnu, şimdi nefes bile alamıyor.

Sonuçta bu iş şans işi bence.Ben öncelikli sorunum deviasyon olduğu için kbb ciye oldum.kaldı ki oda profesör ve çok methini duydum.Bu forumda gördüğüm en popüler doktorlarla görüşmeye gittim hepsinden memnun olanda var olmayanda.Sonuçta Onur Erol un bile yaptığı ameliyatlardan memnun olmayanlar var.Bakalım bende alçı çıktıktan sonra bekleyip göreceğim kısmet..

ben herşeye karar vermişken ameliyat tarihini bi erteledim işler yüzünden, şimdi olmaktan vazgeçicem nerdeyse! acele de etmemek lazım diyorum da iyi olan da var kötü olanda, sağlıklı burnumu kaybedemem

Burda ismi fazlaca teleffuz edilen doktorlar var ama etrafımda burun ameliyatını burada hiç adı sanı geçmeyen doktorlara olan ve çok memnun kalan var.Popüler olmak her zaman iyi olacağı anlamına gelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…