Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar geçen cumartesi ameliyat oldum. Bugün alçı ve bandajlar alındı. BBenim önceden eğrilik şikayetim vardı. İnanırmısınız şuanki burnum eskisinden daha kötü Yamuk yumuk resmen S şeklinde!

Deliklerin biri bi yana bakıyor biri dik duruyor (burna aşağıdan bakınca)

Burun deliklerini birleştiren alttaki kemer varya, onun altına tam dudak üstünde resmen ufak bir top var, dikişin üst kısmı da içerde. böyle garip olmuş orası yandan,önden çok kötü duruyor. içeri kıkırdak koymuş doktor ama çok fena görünüyor.

ne olur birşeyler deyin benim gibi olan varmı

birde az önce hapşırdım istemdışı, acayip bir şey oldu,sanki burnumda birşey patladı bom diye. birşey olurmu

oturup ağlayacağım neredeyse, ameliyattan önce son halimi çekmiştim, o deviasyonlu burnum bile bundan daha güzel... of çok kötüyüm

ilk zamanlar burun ayvayi emis durumda oluyor ne de olsa kırılıp biciliyor, takma duzelicek hepsi
hapsirmandan da hiccc bisey olmaz korkma canm

ilk zamanlar burun ayvayi emis durumda oluyor ne de olsa kırılıp biciliyor, takma duzelicek hepsi
hapsirmandan da hiccc bisey olmaz korkma canm

inşallah düzelir diyorum. çünkü forumda bakıyorum estetik olanlara, uç kısımları gayet düzgün benimki gibi değil. hani şişliği yamukluğu anlarım. ama alt kısmı feci durumda şekilsiz şemalsiz. kimisi böyle yakınıyor fotosuna bakıyorsun abartmış bu birşey yok,burnu fıstık gibi diyorsun. ama benimki gerçekten öyle değil. bariz belli o top gibi şey. kıkırdak yani. üst kısmını da çekmiş böyle içeri dikişle.

bir de bugün 8. günüm. hala bir yanımdam kanlı sızıntı geliyor. burnum sızlıyor. ve hala tıkalı nefes alamıyorum. bunlar normal mi arkadaşlar?

burun ameliyatindan 2 hafta sonrasina kadar burnundaki ameliyat bandlari kalmali
gözlerine cok kan oturdumu?

o bandaj meselesini hiç sorma zaten. bandajsız burnum çıplak. 1 haftalık!

gözlerim her ikiyanı kıpkırmızı. gözkapaklarımın üstü kapkara. mosmos makyaj yapmış gibiyim. geçmiyo da...

burun ameliyatindan 2 hafta sonrasina kadar burnundaki ameliyat bandlari kalmali
gözlerine cok kan oturdumu?

ya arkadaşlar o bandaj meselesi benim de kafama takılıyo bende de bandaj yok. bandaj olmaması sorun yaratır mı kendim bandaj yapacam valla en son. yani bandajsız daha mı çabuk iyileşir acaba? yoksa daha mı kötü olur?

bi yazı okudum, bandaj şişmeyi önlüyormuş,bi de darbeden koruyomuş. bir yazıda aynen şöyle diyodu: bandajsız şişler geç iner ama nihai sonuç değişmez.

gel görki forumda herkes bandajlı bi senle ben bandajsısız galiba :S

Burun Ameliyatinda sunlar cok dikkat edilmeli

1. Rhinoplastik
Bu ameliyat burnu acmadan ic ameliyatidir yani burun üstten yarilmaz ve ameliyattan sonra burunda iz kalmaz

2. Gözlerde kan
Iyi bir doktor kanamayi minimumda tutar

3. Bandage
Ameliyattan sonra burna yapistirilan o Bandageler 2 hafta orada durmali.

Son düzenleme:
benle birlikte bi arkadaşım daha oldu ameliyat. ondaki morluklar çok olmadı. gözkapakları vs hiç morarmadı gayet yerindeydi morluklar. bu bendekiler benim cildimin hassas oluşuyla alakalı. geçmelerini bekliyorum. gözkapaklarım simsiyah.

burnumun altı kafama çok takılıyor. kimse de o bölge ile ilgili yorum yazmıyor

burnunun alti nasil kafana takiliyor anlamadim

Dur bakayım yanlış mı anladım, daha burnun iki haftalık bile olmadı ve sen burnunun sağını solunu, altını, üstünü kafana takıyorsun?

ya simdi burada 644 sayfa var, bu 644 sayfayi okuyasim yok, bana aciklarmisin hangi cesit burun ameliyati oldun ve ameliyatinda burnun hangi bölümü düzeltildi?
Ameliyatin ne kadar sürdü?

ya simdi burada 644 sayfa var, bu 644 sayfayi okuyasim yok, bana aciklarmisin hangi cesit burun ameliyati oldun ve ameliyatinda burnun hangi bölümü düzeltildi?

burnumda deviasyon vardı. deviasyon+estetik oldum. içerdeki eğrilik kırıldı düzeltildi. burun yanlarımdan biri daha şişkin diğeri daha çukurdu mesela onlar düzeltildi. burun ucum düşüktü o düzeltildi. sanırım 2 saat sürdü tam emin değilim.

burnumda deviasyon vardı. deviasyon+estetik oldum. içerdeki eğrilik kırıldı düzeltildi. burun yanlarımdan biri daha şişkin diğeri daha çukurdu mesela onlar düzeltildi. burun ucum düşüktü o düzeltildi. sanırım 2 saat sürdü tam emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…