Ben de amelıyat olacagım ama çok korkuyorum doktor seçimini de daha yapmadım.
ilk zamanlar burun ayvayi emis durumda oluyor ne de olsa kırılıp biciliyor, takma duzelicek hepsi
hapsirmandan da hiccc bisey olmaz korkma canm
benim ablamda bundan 5-6 yıl önce iyi bir kbb doktoruna ameliyat oldu. ama çöktü burnu, şimdi nefes bile alamıyor.
burun ameliyatindan 2 hafta sonrasina kadar burnundaki ameliyat bandlari kalmali
gözlerine cok kan oturdumu?
burun ameliyatindan 2 hafta sonrasina kadar burnundaki ameliyat bandlari kalmali
gözlerine cok kan oturdumu?
ya arkadaşlar o bandaj meselesi benim de kafama takılıyo bende de bandaj yok. bandaj olmaması sorun yaratır mı kendim bandaj yapacam valla en son. yani bandajsız daha mı çabuk iyileşir acaba? yoksa daha mı kötü olur?
benle birlikte bi arkadaşım daha oldu ameliyat. ondaki morluklar çok olmadı. gözkapakları vs hiç morarmadı gayet yerindeydi morluklar. bu bendekiler benim cildimin hassas oluşuyla alakalı. geçmelerini bekliyorum. gözkapaklarım simsiyah.
burnumun altı kafama çok takılıyor. kimse de o bölge ile ilgili yorum yazmıyor
benle birlikte bi arkadaşım daha oldu ameliyat. ondaki morluklar çok olmadı. gözkapakları vs hiç morarmadı gayet yerindeydi morluklar. bu bendekiler benim cildimin hassas oluşuyla alakalı. geçmelerini bekliyorum. gözkapaklarım simsiyah.
burnumun altı kafama çok takılıyor. kimse de o bölge ile ilgili yorum yazmıyor
burnunun alti nasil kafana takiliyor anlamadim
ya simdi burada 644 sayfa var, bu 644 sayfayi okuyasim yok, bana aciklarmisin hangi cesit burun ameliyati oldun ve ameliyatinda burnun hangi bölümü düzeltildi?
Ameliyatin ne kadar sürdü?
ya simdi burada 644 sayfa var, bu 644 sayfayi okuyasim yok, bana aciklarmisin hangi cesit burun ameliyati oldun ve ameliyatinda burnun hangi bölümü düzeltildi?
Ameliyatin ne kadar sürdü?
Dur bakayım yanlış mı anladım, daha burnun iki haftalık bile olmadı ve sen burnunun sağını solunu, altını, üstünü kafana takıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?