burnumda deviasyon vardı. deviasyon+estetik oldum. içerdeki eğrilik kırıldı düzeltildi. burun yanlarımdan biri daha şişkin diğeri daha çukurdu mesela onlar düzeltildi. burun ucum düşüktü o düzeltildi. sanırım 2 saat sürdü tam emin değilim.
http://a1108.hizliresim.com/11/8/14/898.png
bu resimdeki halinden bahsediyorum. absürd bi çıkıntı var orada. burnumun altı çok tuhaf duruyor,hele önden çok daha belli.
burnumda deviasyon vardı. deviasyon+estetik oldum. içerdeki eğrilik kırıldı düzeltildi. burun yanlarımdan biri daha şişkin diğeri daha çukurdu mesela onlar düzeltildi. burun ucum düşüktü o düzeltildi. sanırım 2 saat sürdü tam emin değilim.
canım senin burnunu kim yapmıştı??
Arkadaşlar geçen cumartesi ameliyat oldum. Bugün alçı ve bandajlar alındı. BBenim önceden eğrilik şikayetim vardı. İnanırmısınız şuanki burnum eskisinden daha kötüYamuk yumuk resmen S şeklinde!
Deliklerin biri bi yana bakıyor biri dik duruyor (burna aşağıdan bakınca)
Burun deliklerini birleştiren alttaki kemer varya, onun altına tam dudak üstünde resmen ufak bir top var, dikişin üst kısmı da içerde. böyle garip olmuş orası yandan,önden çok kötü duruyor. içeri kıkırdak koymuş doktor ama çok fena görünüyor.
ne olur birşeyler deyin benim gibi olan varmı
birde az önce hapşırdım istemdışı, acayip bir şey oldu,sanki burnumda birşey patladı bom diye. birşey olurmu
oturup ağlayacağım neredeyse, ameliyattan önce son halimi çekmiştim, o deviasyonlu burnum bile bundan daha güzel... of çok kötüyüm
seçil sen hangi doktora ameliyat oldun?bana da kıkırdak koyucaz dediler çünkü
mrb ark.lar. bende 8 gün önce burun estetiği oldum. şişliklerim indi gibi morluklarda bantların oldugu yerde biraz var. yarın alçım çıkacak ve ben şimdiden görüntüyü çok merak ediyorum.korkunç bi burunla karşılaşmıyayım diye dua ediyorum:S ayrıca burnumun ucu üçgen gibi böyle bi simetrik görünüyo çok kalkık sanki:S burnumda hala tampon ve alçı var. ondan olabilir mi?
güzel kardeşim geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi olmaz fakat biz burada birbirimize yardım amaçlı biraraya geliyoruz işi iyi olmayan doktorlar hakkında uyarmalıyız kbb ci derken onlara dikkat demiş oldun bari isminide ver ki senin pişmanlıklarını yaşamasın arkadaşlar ayrıca şöhretide parayıda hak eden kazansınisim vermiyim. bir kbb doktoru yaptı.
ark.lar bugün alçım çıktı tamponlarla beraber. siteyi uzun zamandır takip edip tüm yazıları okumama rağmen ameliyat stresinden birşey yazamadım açıkcası. ark.lar burnum alçıdan çıktı yamuk falan değil düzgün çıktı ama burnumun ucu çok kalkık görünüyo özelliklede yandan bakınca. önden iyi görünüyor. yanlardan bakınca ucu hala çok kalkık ve kısa duruyo. daha 9. günüm. zamanla şişlikler inince burnum daha uzun görünür mü ucu falan iner mi çok dert ettim ya(( doktor masaj falan hiçbirşey söylemedi. zaten aşırı şişlik war gibide durmuyo:S domuz burnu gibi yandan =(
benimki hem şiş hem çok kalkık hem yamuk. forumdaki arkadaşlar inecek oturacak diyorlar.
peki alçın çıkalı kaç gün oldu bahardoganay.. ya şişliğe bişey dediğim yok bi zaman sonra inecek ama modeli bi şekle girer mi bilemiyorum kalkık burun ne kdr iner ki? :S cok samimi oldugum bi kız arkadasımın burnuda cok şişmiş top gibi olmustu şekli yoktu nerdeyse 1 hafta oturup agladım ama 1-2 ay ıcınde bayagı düzeldi burnum daha bi yerleşti demişti. seninde aklında olsun üzme kendini.. cok zorlamadan burnuna yavasca masaj yap olmasını ıstedıgın şekilde. bu duruma doktorun ne diyor peki? burnun alcıdan yamuk cıktı sanıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?