- 9 Temmuz 2008
- 1.876
- 2.539
- 658
doktorum diyorki: geçer geçer 6 ay bekleyin geçer. herşeye geçer geçer, geçecek geçecek, düzelecek. şekilsiz şemalsiz burnum mucize olup şekle şemale gircek biliyormusun? burnumun altı yok misal. oraya kendiliğinden et gelcek. bak sen! geçecek canım geçecekkk...
kusura bakma sinirlerim bozuk. forumda çok başlığı okudum. şiş olunca şekilsiz gözüküp sonradan şekilleniyormuş.domuz görünümü gidiyormuş.
ama hiç yamuk olup da sonradan yamukluğu düzelen,burnunun altı olan duymadım (benle ilgili bu kısım)
beklemekten başka çare yok.kafayı yemezsem iyidir.
hem delikleri şekilsiz, hem bitarafa yamuk,hem altı yok,hemde çok kalkık, fotoyu şuan yükleyemem imkanım yok.
canım mutlaka başka bi kaç doktora git ve burnunun düzelebilir olup olmadıgını sor. ona görede doktoruna istediğini sayarsın... o akdar zahmetler çekiyoruz sıkma kendini hiç seni cok iyi anlıyorum. önce bir iki başka doktor görsün burnunu. bence en iyi çözüme böyle ulaşabilirsin. içine sinmiyorsa tabikide bi hata varsa hakkını arıycaksın..
burnunu başka doktorlara gösterirsen en azından onlarda düzelecegini beklemen gerektiğini söylerlerse beklersin.hem içinde rahat etmiş olur.. burun delikleri cogu kişide tampon varken yada cıktıktan bi süre farklılıklar devam edip sonra duzene giriyormus. mesela benim tampondan önce burnumun delikleri farklıydı suanda eşit. inşallah dediğin gibi şişliklerim inince burnumun bu domuzumsu şeklinden kurtulurum canım...çünkü böyle bakılınca buruna kısa bi goruntu verıyo ucu cok kalkık oldugunda...
gitsem ne olacakki canım benim.bazı özel durumlar yüzünden 1 şansım vardı ameliyat için,o da böle oldu. depresyonun dibindeyim resmen ve kimse beni anlamıyor. ah keşke imkanım olsa foto yüklesem de görsenniz altı ne berbat nekadar şemalsiz,asimetrik,yamuk.
mrb ark.lar. bende 8 gün önce burun estetiği oldum. şişliklerim indi gibi morluklarda bantların oldugu yerde biraz var. yarın alçım çıkacak ve ben şimdiden görüntüyü çok merak ediyorum.korkunç bi burunla karşılaşmıyayım diye dua ediyorum:S ayrıca burnumun ucu üçgen gibi böyle bi simetrik görünüyo çok kalkık sanki:S burnumda hala tampon ve alçı var. ondan olabilir mi?
aslında haklısın. biraz toparlanıp bir başka doktora gidebilirim evet.en azından onlarda düzelcek bekle derse içim rahat etmiş olur.
mina merhaba geçmiş olsun öncelıkle bende amelıyat olalı 11 gun oldu fakat benımkısı bırazdaha farklı reızyon oldum ben kıkırdak eklendı .ama öncelıkle deneyımlerımden yola cıkarark alcılar ve sargılar cıkar cıkmaz burun dırek sısme yapabılıyor ılk bır ay cok sıser helekı sabahları uyandıgında yerı gelır begenmezsın burnunu sımdıden bukadar takma.uygulaman gereken masajların varsa hemen uygula.canın acıya bılır ama masaj ödemlerın hareket yoluyla atılmasını saglar ve bol bol su ıcmenı tavısye ederım su ınsanın vucudundakı ıltıhap ve ödemlerı atan katısıksız en saf madde ben cok fazla amelıyat gecırdım ama sıslıklerımı bu sayede cabuk atlattım bendekı sorun sekıl bozukluklarını bır turlu duzeltememelerıydı suan gayet memnunun burnum sıs olmasına ragmen seklı sahane
bahardoganay canım senınde amelıyatın yenı,bunların bu surecte olması normal gıbı gelıyor bana sonucta yuzumuz cok sıs..benımde burun delıklerım ınanılmaz yamuk..bırı yukarda bırı asagıda 6 ,gunum vee bılıyorumkı sıslıkten.bende bugun doktoru aradım ve sordum normal mı dıye gayet normal sonucta sag tarafa dogru yamuklugun oldugu ıcın amelıyatta o tarafa cok calıstık ,daha sıs oldugundan oyle duruyor dedı...emındım duzelecegınden ama doktorda soyleyınce ıcım rahatladı.muhtemelen senınde oyledır..bı de sen işe başlayacaksın sanırım yakın tarıhte onu sıkıntı yaptın kendıne..ıyıce burnun oturmadan işe başlaman senı bıraz huzursuz ettı sanırım...
evet geçen gün kontrola gittiğimde insanların bana bakışlarını anlatamam sana. pazartesi işe başlıyorum ve nayzıkki işyerindeki arkadaşlar gayet acımasız ve insaniyet yoksunu kimseler.
senelerce eğri bir burunla yaşadım. çok sıkıntı çektim ameliyat sonrası. ondan önce aynı doktora bağdemcik oldum. eşimin ablası deviasyon oldu, iş arkadaşı deviasyon oldu. memnunlardı. bende gözümü kapattım oldum ameliyat ki çok korkuyordum bağdemcikte çektiğim acılardan ötürü. yaş kemale erdikten sonra buişler daha zor oluyor.neyse. sonucu güzel olsun istiyorum.
kontrolda burnumu tuttu bastırdı buyana doğru çek dedi ama o kdr canım acıdıki,o an eşimde bişiler dedi dikkatim acıda olduğu için tam olarak nası tuttu kaçırdım.gözlerim kapalıydı zaten.o günden beri aklıma geldkçe dediğini yapmaya çalışıyorum ama hem canım yanıyo hem yüzüm burnum kızarıyo hemde acaba biyerine bişi yaparmıyım korkusu beni öldürüyor. çünkü elime bişiler geliyor kayıyor içerde.
bilemiyorum işte.evdede sıkıntılar var tam yazamıyorum. hani niye ne gerek vardı gibi işte. anlarsın belki.
Allah yardımcım(ız) olsun ne diyim.
bosver canımm yaa kım ne dusunurse dusunsun ne derse desın onemlı olan senın ne dusundugun,ne hıssettgın..bende öğretmenım kımse bılmıyor amelıyat oldugumu oo sımdı velıler falan ne dedıkodular yapacaklarrr...umrumdaaa degıllll....benım burnuum guzel olsunn gerısı hıkaye....senınde ınss guzel olacak canım sen dokturunu sureklı ara aklına takıldıkca ara...pesını bırakma doktorunun..ınss canım amın Allah yardımcımız olsun ıns bundan 6 ay sonraa cok mutluyuzzz,bosuna uzulmusuz dıye yazarız buraya....
ark.lar sanırım benim şişlikler inse bile burnumun kısalıgı duzelmeyecek... bu kadar kısalık ve kalkıklık yüzüme hiç gitmedisanırım bi kez daha operasyon olmam gerekicek aylar sonra... burnumun ucunu uzatması içim.. o kadar söylüyoruz yine kendi bildiklerini okumaktan geri alamıyorlar doktorlar kendilerini.... daha 9. günüm ama şişlikler inse bile yine kısa yaa (((((
benimkide öyle. forumdakiler geçecek iner o diyorlar.
inşallah öyle olur... önden görüntüsü gayet iyi. ama yana dönünce burun kemeri ve ucu şişik olmasına rağmen ucu bayagı kalkık. hatta şöyle söyleyeyim, burun kanartları daha ileride uzun ucu daha yukarıda yani havada. bi tuhaf duruyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?