Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bence değil zamanla düzelir yani genelde öyle oluyor ayrıca altı ay kendiliğinden düzelmesi için gereken süre bence 1 yıldan önce revizyon ameliyatını düşünmeyin...

inşallah. kalkık olması yamuk olmasından daha iyi,bunu düşünürsen rahatlarsın.

arkadaşlar......

alçı çıktığı gün foto çekmiştim telefonuma. birtanede az önce çektim. alçı varken daha düzmüş burnum alçı çıktığından itibaren yamukluk artmış. bu ne demek oluyor... alçıdan sonra eğrilme normalmi?

haklısın cnm ama ifademi bozdu böyleside küçücük kısacık kalkık bi burun.....gece dikkatli uyuyorsun degılmı. üzerine falan yatma belli bi süre en azından burnun iyice yerleşene kadar..

slm ben de burun estetigi konusunda tereddütlüyüm nazarcım sen ne kadar ücret ödedin ve doktorun kimdi bende arastırıyorum ama karar versemde fiyat konusunda takılıyorum malum bütce meselesi ama senin anlatımın beni rahatlattı bana yardımcı olursan sevinirim

haklısın cnm ama ifademi bozdu böyleside küçücük kısacık kalkık bi burun.....gece dikkatli uyuyorsun degılmı. üzerine falan yatma belli bi süre en azından burnun iyice yerleşene kadar..

sırtüstü yatmaya çalışıyorum ama bazen yan yatmış şekilde uyanıyorum. sırtım çok ağrıyor istemdışı dönüyorum demekki.

3 gn önce burnumda nefs problemi olduğundaan ameliyat oldum Ayrıca burnumun kemeri de dzelsin istedim.Agrım yok şükür,tamponum da yok ama burnum kanlardan dolayı çok tıkalı ve sağ tarafımda akıntım var çok nezle gibi tam akmıyoda dolup tıkanıyo.Doktora yarın dikişlerimi aldırıcam bu kanları da temizler mi?Ne zamn burnumdan nefes alabilicem ilk çıktığımda alıyodum ama kananam olunca nefes almam durdu. Bu akıntı için hap istemeliyim sanırım.Yüzüm çok morarmadı ama şişim var biraz tabi.Kulak çubuğuyla burnu emizlemek şu aşamada sakıncalı mı ben dayanamayıp yapıyorum bazen?Yardımınız için şimdiden sağolun kızlar

çikolata o herkesde oluyo. (deniz suyu spreyini) burnunun içine sık ve kulak çubuguyla çok fazla burnunun içiyle oynamadan hafifçe temizlemende bi sakınca yok.bende öyle yapmıstım tamponlar alınmadan önce. ztn acıldıgında hemen kapanmıyo bi kac saat snra kapanıyo. o zaman yine birazcık sıkarsın. benim dikişlerimi ve tamponları aynı gün almıştı. 8. günde yani.

Merhaba geçmiş olsun..
Sadece kemer aldırma ücreti ne kadardı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…