ameliyattan ne kadar süre sonra burnunuz tam anlamıyla düzeldi yani artık değişmez dediğiniz zaman ne kadar süreydi?
deliklerin ortasındaki yer çokmu içerde duruyo? karşıdan bakınca burun deliklerin karakaramı gözüküyo?
deliklerin üzerindeki yer top gibi ve yukarıda daha geride duruyo. burun kanatları daha öne dogru duruyo.ucu yukarıda.. resim koyucam birazdan
tamam. arkadaşlık yolladım kabul edersen görebilirim.
en az 6 ay beklemeniz gerekecek...
inşallah. kalkık olması yamuk olmasından daha iyi,bunu düşünürsen rahatlarsın.
arkadaşlar......
alçı çıktığı gün foto çekmiştim telefonuma. birtanede az önce çektim. alçı varken daha düzmüş burnum alçı çıktığından itibaren yamukluk artmış. bu ne demek oluyor... alçıdan sonra eğrilme normalmi?
haklısın cnm ama ifademi bozdu böyleside küçücük kısacık kalkık bi burun.....gece dikkatli uyuyorsun degılmı. üzerine falan yatma belli bi süre en azından burnun iyice yerleşene kadar..
sırtüstü yatmaya çalışıyorum ama bazen yan yatmış şekilde uyanıyorum. sırtım çok ağrıyor istemdışı dönüyorum demekki.
3 gn önce burnumda nefs problemi olduğundaan ameliyat oldum Ayrıca burnumun kemeri de dzelsin istedim.Agrım yok şükür,tamponum da yok ama burnum kanlardan dolayı çok tıkalı ve sağ tarafımda akıntım var çok nezle gibi tam akmıyoda dolup tıkanıyo.Doktora yarın dikişlerimi aldırıcam bu kanları da temizler mi?Ne zamn burnumdan nefes alabilicem ilk çıktığımda alıyodum ama kananam olunca nefes almam durdu. Bu akıntı için hap istemeliyim sanırım.Yüzüm çok morarmadı ama şişim var biraz tabi.Kulak çubuğuyla burnu emizlemek şu aşamada sakıncalı mı ben dayanamayıp yapıyorum bazen?Yardımınız için şimdiden sağolun kızlar
3 gn önce burnumda nefs problemi olduğundaan ameliyat oldum Ayrıca burnumun kemeri de dzelsin istedim.Agrım yok şükür,tamponum da yok ama burnum kanlardan dolayı çok tıkalı ve sağ tarafımda akıntım var çok nezle gibi tam akmıyoda dolup tıkanıyo.Doktora yarın dikişlerimi aldırıcam bu kanları da temizler mi?Ne zamn burnumdan nefes alabilicem ilk çıktığımda alıyodum ama kananam olunca nefes almam durdu. Bu akıntı için hap istemeliyim sanırım.Yüzüm çok morarmadı ama şişim var biraz tabi.Kulak çubuğuyla burnu emizlemek şu aşamada sakıncalı mı ben dayanamayıp yapıyorum bazen?Yardımınız için şimdiden sağolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?