Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba asya burun ameliyatı fiyatları her doktora göre değişiyor ben 2000 tl ye oldum 2 ay oldu şimdilik iyi sayılır asıl onucu 6 aya kadar alınıyomuş eğer rahatsızsan gerçekten olmanı tavsiye ederim

ben 2000 tlye oldum özel hastanede eskişehir.Doktorumdan çok memnunum ama bu akıntı bni korkuttu grip mi oldum diye.Akıntı normal yani. Sprey sıkıyorum birazda kulak çubuguyla temizliyorum ama çogu kurudu kanların etkisi olmuyor. 10. günde cıkıcak alçım.Daha çook var.Sabır gerekecek tabi.

Bu urun akıntısı normal bir akıntı değil ama umarım bişey yoktur tek taraflı ve yapışık bi sıvı temizlenmiyo.Sizin de mi böleydi?

evet cıvık ve amiyane tabiriyle sümüksü bi akıntı. burnumuzda dogal olan şeyler işte... bunlar 3-4 günden sonra azalıyomuş bi cok yerde okudugum ve kendımde bizzat öyle oldu..korkulacak birşey oldugunu sanmıyorum.

Merhaba arkadaşlar bende 19.ağustos cuma günü oldum ameliyat ...Merak edenlere ayrıntılı bi şeklde anlatıyorum ...
burnumda sol tarafta kemik vardı ve hiç nefes alamıyodum sadece tek taraftan nefes alabiliyodum ve tabi birde kemerli, ucu top gibi olan bi burnum vardı Allahm affetsn ama bu bende çok takıntı oldu bi yaştan sonra.. neyse arkadaşımda bundan 6 ay önce ameliyat oldu hiç bir ağrısı olmadı ve şeklide çok doğal ve güzel oldu ..bunun üzerine nişantaşında op.dr. serhat tuncer'e ameliyat olmaya karar verdim salı günü ilk görüşme oldu cuma günü ameliyata alındım.Bu benim ilk ameliyatım 20 yaşındayım bünyem biraz hassas çok yoğun iş ve okul temposundan son 1 buçuk yıldır sürekli hastayım ya grip,ya başka bişey ..Ama bunun ameliyatın zor geçeceği anlamına geldiğini hiç tahmn etmezdim ..anladım ki ağrı ,şişlik ,morluk bünyeye göre değişiyo ..
Ameliyattan çıktığım gün benim için çok zor geçti gece boyunca sürekli ağrı kesici vuruldu.. burun içinde ki tamponlar bende alerji yaptı ve sürekli olarak hapşırdım..ve hiç uyuyamadım ..3 buçukta ameliyattan çktım saat 8 de yarım kase çorbayı çok zor içtim ve kanamada ise durum sabaha kadar altta ki sargı bezini yaklaşık bi 30 defa değiştirmişlerdir..ertesi gün hastaneden çıktığımda morluk ve şişlikler hat safhadaydı, hiç bişey yiyemedim ve ağrılarım devam etti 2. gecede benim için uykusuzlukla geçti saat 12 den 4 e kadar karanlık odada oturup uykuya dalmayı bekledim inleyerek en sonunda uyku ilacı aldım he birde oturarak uyudum çünkü oturarak uyursanız şişliklerinize iyi geliyomuş..3. gün yemek yemem biraz daha düzeldi ameliyat sonrası boğazda bi ağrı oluyo ve yutkunma çok güç oluyo 3. gün bu biraz daha hafifledi ve ilk defa güzel güzel yemek yedim ,meyve bile yiyebildim ..yüzümde ki morluklar geçti ve göz altı şişliklerim azaldı belkide oturarak uyuduğum için :) bugün 4. günüm şişlikler yanaklara doğru indi alnımın ortası yanaklarım dudaklarım çenem tamamiyle şiş ..normalde 47 kiloyum şu an yüzüme bakan 75 kilo vardır der burunda sızlama var tabi ama ilk günlere göre şükür Allaha daha iyiyim sızlama hiç bişey yani.. tamponlar ilk günden beri en rahatsız edici şey burnum hep tıkalı ..doktor bünyesi hassas olduğu için durum böyle dedi evet gerçektende diğer arkdaşım hiç ağrı çekmemiş ne hapşırık ne uykusuzluk bu birazda benim şansım heralde..yarın kısmetse tamponlarım çıkacak inşallah acımaz çünkü burnumun içinde kurumuş kan benzeri şeyler var ve dokunamadığım için temizlenmedi de ...bakalım yarın görcez tampon çıkarken nasıl olacak sonrası nasıl olcak ..

bende 15 ağustosta ameliyat oldum.yarın tamponlarım ve alcım cıkacak bakalım...umarım hayal kırıklıgı yasamam,guzel bır burun cıkar...

Kızlar geçmiş olsun...

Benim ameliyatıma daha var, doktor mail atmıs şimdi son birşey daha istiyor..

Bilgisayarlı Tomografi !

Ben bundan çok korkuyorum ya derin tünel gibi bi yer..
Nasıl birşey o ne kadar duruluyor içinde :89:

arkadaslar lütfen bana yardımcı olun en kısa zaman da amelıyat olmak istiyorum önerilerinizi beklıyorum esenlerde oturanlar tecrubelerini ve gittigi doktoru yazarsa sevinirim:79:

arkadaslar lütfen bana yardımcı olun en kısa zaman da amelıyat olmak istiyorum önerilerinizi beklıyorum esenlerde oturanlar tecrubelerini ve gittigi doktoru yazarsa sevinirim:79:

Merhaba canım, benim teyzem esenler devlet hastanesinde burun ameliyatı olmuştu...Yıllar önce..
Devlet hastanesi diye çekinme, bu işlerde doktor önemli, elinin insiyatifi

Doktorunu hatırlamıyorum malesef..
Baya oldu..

Eğer devlette olacaksan, hastanenin sitesine girip doktor isimlerine bakarap arastırabilir, haklarında bilgi sahibi olabilirsin
(Genellikle devletten çekiniyorlar, ben bu görüşe karşıyım) Doktor Önemli ! Paraları yagdırıp burnundan memnun olmayanlar var
Benden bu kadar

korkma canım bende amelıyat olmadan once doktor ıstedı tomografı,ben gırdım cok korkulacak bır sey degıl 10 dakıka kalman gerekıyor sanım bende oyle oldu.tunel gıbı ama 2 tarafı acık rahat yanı:)

bana yassın arkadaslar tecrubeleriniz ve memnuniyetınız benim için önemli bende estetik amlıyat olmayı dusunuyorum lütfen yardımcı olun yada önerebileceginiz dktor varmı??

bana yassın arkadaslar tecrubeleriniz ve memnuniyetınız benim için önemli bende estetik amlıyat olmayı dusunuyorum lütfen yardımcı olun yada önerebileceginiz dktor varmı??

avıcennada sordum devlette kime hangi doktora yaptırdınız acaba ücreti ne kadara mal oldu acaba
şimdiden çoooook teşekkur

çünkü bütçeme uyan bi orası var 1800 dedi doktor evren helvacıya estetik amelıyatı olan varsa bilgilerini paylaşşın lütfeeen

arkadaşlar ameliyat olalı 12. günüm. 4 gün önce tamponları aldılar. ama ben hala ağzımdan nefes alıyorum.burnumdan aldıgım nefes yeterli gelmiyo. bu burundan nefes alma durumları ne zaman düzene giriyor tecrübeli olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.kalbim sıkışıyo artık ağzımdan nefes almaktan ya..(

Ben de burun ameliyatı olmak zorundayım. Doktor tercihim kesin Sami Katırcıoğlu; ama hangi hastanede ameliyat yapıyor, ne kadar ücret alıyor bir bilgi bulamadım. Siz onunla ilgili forumda yorum yapmışsınız rica etsem telefon numarasını verebilir misiniz? Benim durumum da çok muamma: Kayseri de gittiğim hastanedeki doktor küçüklükte burnumdaki sorunun farkedilmemesinden dolayı hava kanallarının gelişmediğini burnumda da göze yakın bir bölgede eğrilik olduğunu söyleyip ben bu ameliyatı yapamam deyip yollamıştı. Çok uzun anlattım kusura bakmayın.

başarılı ameliyatta tampon hemen açıldığında nefes alınıyormuş,iyice araştırın malesef bende 2 kere ameliyat oldum

tamponu ilk çıkardıgında ztn gayet rahat nefes alıyodum. bi süre sonra burnumun içini yine bişiler kapadı sanki daha az nefes almaya başladım. siteyi baştan sona kadar okudum. bazı arkadaşlar nefes almanın 1-2 ayda düzene girecegini yazmışlar. genelde öyle oluyormuş:S bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. doktorla randevum bayramdan sonraya. sorunlu hastalar gibi habire arayıpta durmak istemiyorum ondan bekliyorum zaten tamponlar çıkalı daha 4 gün oldu.ameliyat olalıda 2 hafta oldu.

bugun tamponum cıktı benım:) tam istedıgım gıbı bır burun cıktı altından,tek korkum zamanla bozulması bu burnun bırazda kalkıklıgı ınse super kavısı ve ucu

Kızlar ameliyat olalı 5 gün oldu ama çok endişelerim var atelim daha çıkmadı burnumdan,tamponum yoktu zaten.2 gün önce güldüm kahkaha atmaım ama burnum baya gerildi tutatamdım kendimi bide bugün güldm.Burnuma bişey olmuşmudur?Kaymış olabilir mi.Deneyimi olanlar yardım etsin Allah rızası için doktora mı sorsam?

Canım burnunun içi kan dolu daha ve yaralar var tabiki kanamasa bile burnundan akıntın olduğunda pıhtılasan kanlar yumusayıp bir yere birikip burnunu tıkayacaktır.Kuşak çubuğu ve okyanus spreyi ile temizlemeni öneririm.Ben öle yapıyorum 5 gün oldu benimde tıkanıyo ama korkmana gerek yok.Nefes almışsın ilk çıktıgında sorun olsa alamazdın.Ayrıca şişlikler de olduysa içinde o da tıkamı ş olabilir.Takma geçcek tıkanma.Ben de burnumun şeklinden dolayı korkuyorum cuma günü alınıcak atel üzerindeki.Ya yamuk olursa diye korkuyorum.Bi kaç kez güldüm bide yazdığım gibi ya burnuma bişey olduysa diye kendimi yiyorum.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…