ben 2000 tlye oldum özel hastanede eskişehir.Doktorumdan çok memnunum ama bu akıntı bni korkuttu grip mi oldum diye.Akıntı normal yani. Sprey sıkıyorum birazda kulak çubuguyla temizliyorum ama çogu kurudu kanların etkisi olmuyor. 10. günde cıkıcak alçım.Daha çook var.Sabır gerekecek tabi.çikolata o herkesde oluyo. (deniz suyu spreyini) burnunun içine sık ve kulak çubuguyla çok fazla burnunun içiyle oynamadan hafifçe temizlemende bi sakınca yok.bende öyle yapmıstım tamponlar alınmadan önce. ztn acıldıgında hemen kapanmıyo bi kac saat snra kapanıyo. o zaman yine birazcık sıkarsın. benim dikişlerimi ve tamponları aynı gün almıştı. 8. günde yani.
ben 2000 tlye oldum özel hastanede eskişehir.Doktorumdan çok memnunum ama bu akıntı bni korkuttu grip mi oldum diye.Akıntı normal yani. Sprey sıkıyorum birazda kulak çubuguyla temizliyorum ama çogu kurudu kanların etkisi olmuyor. 10. günde cıkıcak alçım.Daha çook var.Sabır gerekecek tabi.
Bu urun akıntısı normal bir akıntı değil ama umarım bişey yoktur tek taraflı ve yapışık bi sıvı temizlenmiyo.Sizin de mi böleydi?
arkadaslar lütfen bana yardımcı olun en kısa zaman da amelıyat olmak istiyorum önerilerinizi beklıyorum esenlerde oturanlar tecrubelerini ve gittigi doktoru yazarsa sevinirim:79:
Kızlar geçmiş olsun...
Benim ameliyatıma daha var, doktor mail atmıs şimdi son birşey daha istiyor..
Bilgisayarlı Tomografi !
Ben bundan çok korkuyorum ya derin tünel gibi bi yer..
Nasıl birşey o ne kadar duruluyor içinde :89:
ben de sana benzer bir durumdaydım ve dr.ların nadir görülen dedikleri bi vakaydım. hem kulak burun boğazcı hemde estetisyen girmek zorundaydı ameliyatıma...çok zaman önce (yamyam doktorlarla çok kavga edip) çooook uzun arayışlardan sonra bi doktor buldum. estetikçi değil fakat bence burun ve çene estetiğini estetisyenden daha süper yaptığına inandığım, aileden doktor bir kulak burun boğazcı buldum. (bi yakınımında kulak sorunu vardı ve hayatını kurtardı diyebilirim) sami katırcıoğlu...adamın dediğinin dışında hiçbişey yaşamadım ve çocuğum olsa gözümü kırpmadan emanet edebileceğim tek doktordur. çok mütevazidir ve tüm övgüleri hak eder kendisi. tavsiye ederim. netten araştır mutlaka ulaşırsın detaylarına. isteyene tel no verebilirim. (dr.sami katırcıoğlu.)
Umarım hersey istediğin gibi olur çünkü zor bi karar...:)
başarılı ameliyatta tampon hemen açıldığında nefes alınıyormuş,iyice araştırın malesef bende 2 kere ameliyat oldum
tamponu ilk çıkardıgında ztn gayet rahat nefes alıyodum. bi süre sonra burnumun içini yine bişiler kapadı sanki daha az nefes almaya başladım. siteyi baştan sona kadar okudum. bazı arkadaşlar nefes almanın 1-2 ayda düzene girecegini yazmışlar. genelde öyle oluyormuş:S bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. doktorla randevum bayramdan sonraya. sorunlu hastalar gibi habire arayıpta durmak istemiyorum ondan bekliyorum zaten tamponlar çıkalı daha 4 gün oldu.ameliyat olalıda 2 hafta oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?