Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba Arkadaşlar, burun ameliyatı olmak istiyorum ben de. Önce Yakup Avşar'a olmaya karar verdim ama anladığım kadarıyla fiyatı çok fazla... Emre İlhan ile ilgili yorumları okudum. Burnumda geniz etim var ve çok az da deviasyon var kemiğimde. Emre bey KBB operatörü olduğu için daha uygun sanırım benim için. Veli Aslan ile ilgili de çok yorum okudum biraz aklım karıştı. Bu iki doktordan hangisini önerirsiniz. Teşekkürler şimdiden.

minacım sen bana tavsiye etmiştin zaten kulak çubuğunu ben öle yapıyorum sen d yapıosundur açılmıosa zorlama bak benim bugün kendiliğinden açıldı bir deliğim.Bugüne kadar hep tek delik açıktı ben de korkuodum kesin dierinde sorun var diye ama doktor oradaki et fazla büyük olduğu için biraz küçültmüş nefesimi etkiliyo diye ondan öğrendim o yüzden ödem vardı heralde.Seninde ödemin vardır.O yüzden bence şöyle yap.Doktor ben gittiğimde dikişlerimi aldırmaya böyle ir makinayla temizledi.Kurmuşları da cımbızla aldı.Akıntımı da temizledi.Sen de doktoruna bayramdan önce ulaşabiliosan bi temizlet canım onlar daha iyi temizlerler çünkü

emre ilhanı öneririm. çok başarılı.

çikolata88; gülmekle birşey olmaz ama aşırı mimikten kaçınmak lazım ilk hafta.

olmaz. ben masaj yapıyorum burun ucumu tutup bastırıyorum aksiyöne. doktor benden daha fena bastırdı hatta. demekki birşey olmuyormuş. ama yinede aşırı mimikten kaçmanda fayda var ilk hafta.

şimdi benim kemklerime bişey olmamıştır dimi güldüm diye resmen uykularım kaçtı.Bi yamukluk olmaz dimi gülmeden kaynaklanan.Çok üzülüyorum ya Tutamadım kendimi

şimdi benim kemklerime bişey olmamıştır dimi güldüm diye resmen uykularım kaçtı.Bi yamukluk olmaz dimi gülmeden kaynaklanan.Çok üzülüyorum ya Tutamadım kendimi

canım korkma olsa benımkıne olurdu amelıyat olalı 6 gun olmustu burnumda alcı standap comedy ızledım..gulmekten gozlerımden yaslar geldı resmen..sonraa kızdım kendıme nıye ızlıyorsun,ızleyecek bır sey mı kalmadı dıye..ustelık bende alerjı var gunde 10 kez hapsuruyordum..kesın burnum alcının altından yamuk cıkacak ,kemık falan kaydı dıye dusnuyordum..super bı burun cıktı alcı altından bugun

Canım benim Allh razı olsun içimi rahatlattın.Çok sevindim burnunu beğenmene.Darısı başımıza inşallah.Zor zamanlar ve ben biraz pimpirikli geçiriyorum ay kaydımı ay bozuldu mu derken.Cuma günü inşallah ben de senin gibi mutlulukla dönerim evime.:18:

cok takma canım yuzune bırı tava ıle vurmadıgı muddetcee sorun olmazmıs:) yınede cok dıkkatlı olmak gerekıyorr ama..bende bugunn alcı cıkmadan once cok korkuyordum..doktora gıderken ayaklarım tıtrıyordu resmen korkudan,dualara ede ede gıttım.... altından ne cıkacak korkusu...ama hıc korkuttugum gıbı olmadı mutlu dondum eve ,ınss sende cok mutlu donersın evıne..

kızlar benmde içim içimi yiyo benim burnum alçıdan çıktıgında bi süre sonra şişti gibi we gozum kısa ve kalkık geldi. alçı çıkalı 4 gün oldu ve burnum birazcık indi gibi. o kısa hali biraz daha iyi gibi oldu. ama hala kısa gibi gorunuyo burnum. arkadaşlar daha burnum yerleşmedi sonucta 2 hafta oldu. sizce ilerleyen zamanlarda daha çok kısalma ihtimali warmı yoksa şişlikler indikçe burnum biraz dahamı uzun görünecek?? lütfen bilgilendirin benii(

çok güzel ya :) herkes beğenmiş burnunu çok sevindim hepiniz için. ben de olucam. ve kbb operatörüne olucam. burnumda herhangi bir nefes problemi yok. tamamen estetik olucak yani :) doktoruma fazlasıyla güveniyorum ama bu kayma yamulma olayından feci korkuyorum. tamam ilk zamanlar hassasiyet olacak ama ne zamana kadar? ne kadar süre sonra orijinal burnumuz gibi kullanabilicez ?? birde ben burun deliklerimin büyük olduğunu düşünüyorum. ameliyatla onlar da küçülcekmiş. o zaman bir nefes problemi yaşar mıyım ?? devamlı burnumdan nefes alıp veriyorum bu benim için çok önemli.. bu şekilde burun delikleri küçülen sorun yaşayan var mı ? yada sorun oluyor mu ??

amelıyat olan varmı acaba burun estetigi amlıyatı olan varsa bana menuniyetini ve hangi doktora amlıyat olduysa yazarasa sevinirim

kızlar benmde içim içimi yiyo benim burnum alçıdan çıktıktan bi süre sonra şişti we gozume kısa ve kalkık geldi.ki ztn biraz kısa gibi olmuş burnumun ucu... alçı çıkalı 4 gün oldu ve burnum birazcık indi gibi. o kısa halinden biraz daha az iyi gibi oldu. ama hala kısa biraz kısa gorunuyo burnum.. arkadaşlar daha burnum yerleşmedi sonucta 2 hafta oldu. sizce ilerleyen zamanlarda daha çok kısalma ihtimali warmı yoksa şişlikler indikçe burnum biraz dahamı uzun görünecek?? lütfen bilgilendirin benii( yoksa 6 ay sonra burun ucu için tekrar operasyon geçiricem(((

ayyyyyyyyyyyyyyyy bayramdan sonra kesin olucam daha tavsiye doktor arıyorum ücretiyle uygun olsun lütfen cvp

Canım benim burun deliklerim küçülülmedi bişi diyemicm ama sana tavsiyem çok aşırı küçültme ünlülere bakıyorumda ufacık burun delikleri burunları tıkalı gibi çıkıyo sesleri ve çok kötü gözüküyo domuzcuk gibi.Dikkat et yani çok aşırı bi küçültme nefes almayı zorlaştırır.

Daha da kısalmaz bence canım sonuçta şişlikler inince dar ve uzun görünür bence.Hemen ameliyat olmaya hazırlama canım kendii düzelicek diye düşün öncelikle bence.O kadar zorluk çektin emimnim çok da güzeldir burnun.

kızlar benmde içim içimi yiyo benim burnum alçıdan çıktıktan bi süre sonra şişti we gozume kısa ve kalkık geldi.ki ztn biraz kısa gibi olmuş burnumun ucu... alçı çıkalı 4 gün oldu ve burnum birazcık indi gibi. o kısa halinden biraz daha az iyi gibi oldu. ama hala kısa biraz kısa gorunuyo burnum.. arkadaşlar daha burnum yerleşmedi sonucta 2 hafta oldu. sizce ilerleyen zamanlarda daha çok kısalma ihtimali warmı yoksa şişlikler indikçe burnum biraz dahamı uzun görünecek?? lütfen bilgilendirin benii( yoksa 6 ay sonra burun ucu için tekrar operasyon geçiricem(((

özel bi hastanede kbb dr.una ameliyat oldum

Kızlar merhaba, ameliyatım yaklaştıkça beni korkular sorular sardı...

Ameliyatım en fazla 1 saat sürecek, öyle söyledi doktorum...
Ya bu sonda mıdır nedir bilmiyorum, ondan mı takıyorlar yahu çok merak ettim :93:

Mesela bana takılmaz diye tahmin ediyorum, zaten aç karnına gitmiyor muyuz, operasyonda 1 saat sürecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…