Merhaba Arkadaşlar, burun ameliyatı olmak istiyorum ben de. Önce Yakup Avşar'a olmaya karar verdim ama anladığım kadarıyla fiyatı çok fazla... Emre İlhan ile ilgili yorumları okudum. Burnumda geniz etim var ve çok az da deviasyon var kemiğimde. Emre bey KBB operatörü olduğu için daha uygun sanırım benim için. Veli Aslan ile ilgili de çok yorum okudum biraz aklım karıştı. Bu iki doktordan hangisini önerirsiniz. Teşekkürler şimdiden.
Kızlar ameliyat olalı 5 gün oldu ama çok endişelerim var atelim daha çıkmadı burnumdan,tamponum yoktu zaten.2 gün önce güldüm kahkaha atmaım ama burnum baya gerildi tutatamdım kendimi bide bugün güldm.Burnuma bişey olmuşmudur?Kaymış olabilir mi.Deneyimi olanlar yardım etsin Allah rızası için doktora mı sorsam?
şimdi benim kemklerime bişey olmamıştır dimi güldüm diye resmen uykularım kaçtı.Bi yamukluk olmaz dimi gülmeden kaynaklanan.Çok üzülüyorum yaTutamadım kendimi
şimdi benim kemklerime bişey olmamıştır dimi güldüm diye resmen uykularım kaçtı.Bi yamukluk olmaz dimi gülmeden kaynaklanan.Çok üzülüyorum yaTutamadım kendimi
canım korkma olsa benımkıne olurdu amelıyat olalı 6 gun olmustu burnumda alcı standap comedy ızledım..gulmekten gozlerımden yaslar geldı resmen..sonraa kızdım kendıme nıye ızlıyorsun,ızleyecek bır sey mı kalmadı dıye..ustelık bende alerjı var gunde 10 kez hapsuruyordum..kesın burnum alcının altından yamuk cıkacak ,kemık falan kaydı dıye dusnuyordum..super bı burun cıktı alcı altından bugun
çok güzel ya :) herkes beğenmiş burnunu çok sevindim hepiniz için. ben de olucam. ve kbb operatörüne olucam. burnumda herhangi bir nefes problemi yok. tamamen estetik olucak yani :) doktoruma fazlasıyla güveniyorum ama bu kayma yamulma olayından feci korkuyorum. tamam ilk zamanlar hassasiyet olacak ama ne zamana kadar? ne kadar süre sonra orijinal burnumuz gibi kullanabilicez ?? birde ben burun deliklerimin büyük olduğunu düşünüyorum. ameliyatla onlar da küçülcekmiş. o zaman bir nefes problemi yaşar mıyım ?? devamlı burnumdan nefes alıp veriyorum bu benim için çok önemli.. bu şekilde burun delikleri küçülen sorun yaşayan var mı ? yada sorun oluyor mu ??
kızlar benmde içim içimi yiyo benim burnum alçıdan çıktıktan bi süre sonra şişti we gozume kısa ve kalkık geldi.ki ztn biraz kısa gibi olmuş burnumun ucu... alçı çıkalı 4 gün oldu ve burnum birazcık indi gibi. o kısa halinden biraz daha az iyi gibi oldu. ama hala kısa biraz kısa gorunuyo burnum.. arkadaşlar daha burnum yerleşmedi sonucta 2 hafta oldu. sizce ilerleyen zamanlarda daha çok kısalma ihtimali warmı yoksa şişlikler indikçe burnum biraz dahamı uzun görünecek?? lütfen bilgilendirin benii( yoksa 6 ay sonra burun ucu için tekrar operasyon geçiricem (((
ayyyyyyyyyyyyyyyy bayramdan sonra kesin olucam daha tavsiye doktor arıyorum ücretiyle uygun olsun lütfen cvp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?