Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sontayı diyosan öyle bişey takmıyolar ztn aç karınla gidiyosun gecedende bişey yemiyosun. 1-2 saate kendinde oluyosun ve o zaman ayagı kalkıp wc ihtiyacını ztn kendın gorebılıyosun. burun ameliyatı bu belfıtıgı amelıyatı degılkı kalkıp rahatca hareket edeblıyosun yanı anesteziden cıkınca.ztn burnunda tampon olmus oluyo. başınıda fazla one egıp agır hareket yapmadıgın surece sorun yok..

Minacım resimlerini eklersen biz de kısa mı bakabiliriz canım istersen ama bence sorun yoktur eminim doktor en yakışanı yapmıştır sana canım.Bazen insan öle bişeye inanıyo ki öle olmasa bile bakınca öle olduğunu görüyosun yani.Takma kafana.Ben de cuma günü burnumu görünce bakalım neye takıcam:26: O zamn siz de beni teselli edersiniz.İnş.Allahın izniyle güzel olmuştur,da gerek kalmaz

aslında 4-5 sayfa önce resim koymuştum.o zaman tamponlar ve alçı yeni çıkarılmıştı çok havada duruyodu burnum vede çok kısa duruyodu. şimdi biraz biraz aşağıya indi gibi.hemen yeni resim koyuyorum yorumlarsanız sevinirim:)

Son düzenleyen: Moderatör:

ben bunu ayın 22 sinde yazmıştım bugün ayın 25 i tamponlarım çıkarken ağrım oldu doktorum plasterimide çıkarttı ben çok rahatsız oluyorum diye ..23. ünde tamponlarım ve plasterim çıktı bugün gayet iyiym yüzümde ki şişliklerde hiç yok gibi ağrım falanda yok

ben bunu ayın 22 sinde yazmıştım bugün ayın 25 i tamponlarım çıkarken ağrım oldu ama bir ağrı kesici içtim yarım saat içinde geçti.. doktorum plasterimide çıkarttı ben çok rahatsız oluyorum diye ..23. ünde tamponlarım ve plasterim çıktı bugün gayet iyiym yüzümde ki şişliklerde hiç yok gibi ağrım falanda yok şuan burnumda sadece beyaz bantlarım var yarın dikişlerim alınacak ..sonrası sadece burunda ki hafif şişliğin geçmesini beklemeye kalacak.bu arada ilk günlerde burnum baya bi havada duruyodu şuan gayet normal ..

Kızlar yarın aldııyorum burnumun üstündeki ateli.Çok bunaldım ama yarın göreceklerimden korkuyorum.Çünkü son günlerde aynaya baktıkça atelin tam da dümdüz olmadıgını gçrdüm yani bi tarafı daha asagıda olaca şekilde yapışmış.Kayması imkansız ben kaydırmmışımdır çünkü sert ve sıkı baya.Umarım bilerek yapmışdır yada bu etki etmez burnumun şkline.Böyle bi deneyim yaşayan oldu mu?Burnum da yamuk çıkarsa çok korkuyorum.Umarım hepsi kuruntudur.Böyle bişeyi sallamaz dimi doktor koyarken?

izmir de ameliyat olalı ben ameliyat olalı 12 gün oldu. pazartesi günü atel alındı.şuan görüntü süper.tabi biraz şişlikler var. masaj yapıyorum bolbol bastırarark belirli bölgelere.doktorumun gösterdiği şekilde.ve o okadar kolay bi ameliyat geçirdim ki..normal hayatıma iki gün içinde döndüm.ağrım hiiç olmadı desem olur,çünkü seruma hemen ağrı kesici verdiler,daha sonra da günde bi tane ağrı kesici aldım zaten. korkulacak hiç bir şey yok,beğenmiyorsan yaptır,kafan rahat etsin:))) ben çok mutluyum:))

yarın sabah amelıyata gırıcem ama cok heyecanlıyım :/ nasıl yatıstırdınız heyecanınızı??

ben de çok korkuyordum inan korkulacak hiçbişey yokmuş anlamıyosun bilee ben 15 gün öncesinde rüyalarımda görüyodum boşuna takmışımm gözümü kapattım açtım herşey bitmiştii..korkma hemencik geçicek hiçbişi anlamıcaksın sen de

ayyy ıns. gayet rahattım bugun testler oldu bı heyecan sardı :86:

yarın sabah amelıyata gırıcem ama cok heyecanlıyım :/ nasıl yatıstırdınız heyecanınızı??
bu çiçekler sana çok güzell olucak herşey çokkk bunu düşün pozitif ol Allaha dua et yeterde artar bile şekerliğim.al bakalım güzel burnuşun için ilk nazarlık benden gelsin şimdiden eçmiş olsunnn

herkesten ameliyatlarla ilgili ilgibç şeyler duyuyorum. bitanesi çok kolay derken bitanesi bi hafta ağrıdan uyuyamadım dio. hatta aynı doktorun yaptığı iki ameliyattan bile biri çok başarılı diğeri facia geçiyo... çok kararsızım çoookkkk..(

ameliyat kişiden kişiye ve doktordan doktora değişiyo..ama genel olarak ameliyatta zaten bişey hissetmediğin içinn ağrı sızı duymuyosun ameliyat sonrası ben arveles diye bi ağrı kesici içtim onu da üst dudağımın üstüne dikiş atmıştı bvurnumu kaldırmak için orasının acısından içtim zaten verilen serumlar falan burnundaki ağrıyı kesiyolar..tamponlar sıkıntılı oluyo yani nefes alamamak ben çıldırmak üzereydim ama o da kısa sürüyo zaten..yanii kısacası öldürecek türden bi ağrı sızı olmuyoo kararsız kalmana gerek yok istiyosan bi dk bile düşünme ameliyat ol bence :))))

ameliyat kişiden kişiye ve doktordan doktora değişiyo..ama genel olarak ameliyatta zaten bişey hissetmediğin içinn ağrı sızı duymuyosun ameliyat sonrası ben arveles diye bi ağrı kesici içtim onu da üst dudağımın üstüne dikiş atmıştı bvurnumu kaldırmak için orasının acısından içtim zaten verilen serumlar falan burnundaki ağrıyı kesiyolar..tamponlar sıkıntılı oluyo yani nefes alamamak ben çıldırmak üzereydim ama o da kısa sürüyo zaten..yanii kısacası öldürecek türden bi ağrı sızı olmuyoo kararsız kalmana gerek yok istiyosan bi dk bile düşünme ameliyat ol bence :))))

canım ben oldum 17 gun once sağlik problemim yoktu eğriik vardı sekli bozuktu ama pişmanım burun tıkanıklığı yasıyom simdi tavsiye etmem burun içi cok şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…