Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bugün itibariyle ameliyat olalı 18. günüme girmiş bulunmaktayım ama hala burnum şiş. bi şişiyo bi iniyo. ooff off zorlu bi süreçmiş çokta sabır isteyen bi süreç. emin olamayan ve sabırlı olamayan arkadaşlara iyi düşünüp karar vermelerini ve öyle ameliyat olmalarını tavsiye ediyorum... bide burun gerçekten şekilden şekile giriyo. alçım ilk çıktığında ilk3 gün burnum top gibi şiş ve minnacıktı. sonra birden şekil almaya başladı ve o kısacık top gibi burnumun yerine daha düzgün daha uzamış bi burun geldi:)))) merak ediyorum acaba zaman geçtikçe daha da uzarmı yoksa ufalır mı...

arkadaşlar burnum bugün aniden şişti. hemde çok! dün biraz dolaşmıştım iş çıkışı, gölgeden gitmeye dikkat ettim güneş çok az temas etti ama anlamadım nedenki :S acayip sivilce bastı bir de aniden...

çok korktum sizde neden olabilir bu şişlik. ucu havadaydı zaten daha havaya kalktı şişince:S

cnm burunda zaman zaman şişmeler oluyo. sanıyorum taki 6 ay geçene kdr ara sıra şişip iner.. benimkide öyle bi şişiyo bi iniyo. hergün başka bi yüze sahibim:S

kızlar moralim çok bozuk. 40 gün önce ameliyat oldum izmirde ağrı sızı olarak bir şikayetim yok ama şekil olarak önden bakınca ucu ve kanatları geniş gibi bazı resimlerimde gayet normal bazılarında şişi gün geçtikle düzeleceğine bir günü bir günün tutmuyor birde iki göz arasında hafif tümsek var öncekine göre biraz inmiş ucuna yakın tümseklik var doktorum burnumun çekilceğini söyledi ama ben gittikçe kötüye gittiğini düşünüyorum

Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım. bir süre önce ben de zorlu bir burun ameliyatı atlattım. yüzünüzde şişkinlikler ve ağrılar olması çok normal yağılan operasyona göre 6-9 ay arası normal şekline ulaşacaktır. sıcak havalarda şişmeler , soğuk havalarda ise kemikte sızlamalar cok normal ben de ilk aylarda cok mutsuz olmustum ancak su an burnum kendi şekline ulaştı ve sorun yok. özellikle cok fazla hava değişimi yaşadığımız bugünlerde korkmaya hiç gerek yok cok normal değişimler bunlar

inşallah kurabiyevi ailemi zor ikna ettim olmak için atelim ilk çıktığında gayet düzgündü doktor güzel bir burun olmuş dedi keşke o halinde olsa sonra ne olduysa şişti sonra indi her gün başka şekilde altı ayı beklicem bakalım ne olacak

merhaba kızlar bırsey sorucam
bugun benım 4. gunu 9. gununde tamponlarım ve alcım cıkıcak ama ben tukunurken tampon genzıme batıyor ve bu tampon plastık tampon ondan cok canımı yakıyor hap ıcerken canı acıyan var mıydı? hala da akıntım var kulaklarımda asırı gerılıyor ıcı agrıyo kulaklarına bısey olanınız var mı?

benim tamponlarım 3. günde çıktı ve 3. gün bile çok kanamam yoktu artık su halini almıştı kan muhtemelen plastik tampon dediğin şeydendir o ama doktorunun numarası varsa için rahat etsin ara bi sor

burnumun içindeki kurumuş kanları çok içindekileri değil de dışına yakın olanları kulak çöpüyle çıkartmaya çalışıyorum nefes almama engel değil ama rahatsız ediyo bişey olur mu acaba ameliyat olalı yarın 1 hafta olcak

Haziran ayında kbb doktoruna ameliyat oldum kemik eğriliği vardı ancak
şimdide burun deliklerimden biri büyük biri küçük ayrıca kemiklerde yine bir dengesizlik var gibi görünüyor
bazı yerler daha şiş olduğundan mıdır acaba 2 buçuk ay geçti bundan sonra bir düzelme olurmu

arkadaşlar bende ameliyat olucam ama işin psikolojik tarafı beni korkutuyor yahuu :S ameliyat sonrası insanlar ay kompleksinden yaptırmış falan desinler istemiyorum hele de erkek milleti ! bizim bakım olarak gördüğümüz şeyleri onlar anlayamıyorlar. doğal olmak en güzeli ama sorun var işte memnun değilim burnumdan. asıl bunları nasıl savuşturucağımı bilmiyorum. arkadaşlarım değil ama akraba çevremiz hep dedikoducu sabit fikirli insanlar. normalde hiçbir düşüncelerini de takmıyorum. ama arkamdan lafım edilsin dedikodu yapılsın da istemiyorum. sizler ne yaptınız böyle durumlar olmadı mı ??

bunlar hep olur engelleyemezsin. milletin ağzı torba değil büzemiyoruz. sinirlerini bozmamaya gayret edeceksin. ben mesela estetik kaygımdan ziyade sağlık öncelikli oldum bunu. burnum gözle ciddi şekilde farkedilir biçimde eğri olduğu halde önceliğim nefes almaktı. şimdi ameliyat olduğumu duyanlar -telde- neyin vardı ki diyor. uzun uzun açıklamak yerine kemik yapışıktı diyorum,yada et aldırdım diyorum. inan çok yoruldum. çünkü şuan eskisinden daha beter bi görünümü var. domuz burnu gibi tuhaf bi burun. işyerimde olsun, markette pazarda olsun tüm gözler üstümde. bu herkeste böle olacak herkes şişcek diye bişi yok tabi ama ilk zamanları böle kötü geçiren de yok değil hani forumda görüyoruz. bence kendini millet ne dere değil de milletin bakışlarına tahammül edebilecekmiyim, aynadaki farklı görüntüme -güzel çirkin orası kısmet artık- tahammül edebilecekmiyime hazırlamalısın. bunu düşünmelisin. ben ameliyatı olup kalkıp bitecek sanardım maalesef ilk günler yemek yiyemekten,nefes alamamaktan, rahat uyuyamamaktan,şişlikten morluktan asıl zor olanı ameliyat sonrası psikolojini sağlam tutmak. gözünü korkutmuş olmayayım ama forumda ben dahil biçok arkadaşa rastlayabilirsin terelelli olan.hani ben baştan diyim de artılarını eksilerini düşün çok iyi karar ver. dost acı söyler misali bu mesajımı sen de öyle say ve oku...

aynı durumdayım tecrübeli arkadaşlar en az 6 ay beklemek gerektiğini söylüyor.

kimin ne dusundugu umrumda bıle degıl hemde zerre kadar.......dusun benı tanıyan 250 ogrencı ve bır o kadar da velı var. sımdı okul baslayacak ve ben gıdecegımm umrumda mı asllaaaaaaa...cokta tınnnn

kimin ne dusundugu umrumda bıle degıl hemde zerre kadar.......dusun benı tanıyan 250 ogrencı ve bır o kadar da velı var. sımdı okul baslayacak ve ben gıdecegımm umrumda mı asllaaaaaaa...cokta tınnnn

ah keşke bende senin kadar rahat olabilseydim. işim gereği -turizm- sürekli insanlarla içiçeyim ve gözleri üstümde. burnumun şekli de çok kötü, azcık bişiye benzeseydi senin gibi rahat olabilirdim galiba.

ah keşke bende senin kadar rahat olabilseydim. işim gereği -turizm- sürekli insanlarla içiçeyim ve gözleri üstümde. burnumun şekli de çok kötü, azcık bişiye benzeseydi senin gibi rahat olabilirdim galiba.

canım benımde su anda burnum kocaman...eskısınden de buyuk yuzumde kucuk, yuzumun cogu burun şu anda o derece yanı...ama ne yapabılırız kı zaman lazım bunun ıcın...kımın ne dusunecegını umursamadan beklemek lazım...cok zor bır surec ama yapacak bır sey yok gıbı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…