şimdi ben cevap arıyourum sorularıma ama nasıl olcak böle
:84:
arkadaşlar burnum bugün aniden şişti. hemde çok! dün biraz dolaşmıştım iş çıkışı, gölgeden gitmeye dikkat ettim güneş çok az temas etti ama anlamadım nedenki :S acayip sivilce bastı bir de aniden...
çok korktum sizde neden olabilir bu şişlik. ucu havadaydı zaten daha havaya kalktı şişince:S
kızlar moralim çok bozuk. 40 gün önce ameliyat oldum izmirde ağrı sızı olarak bir şikayetim yok ama şekil olarak önden bakınca ucu ve kanatları geniş gibi bazı resimlerimde gayet normal bazılarında şişi gün geçtikle düzeleceğine bir günü bir günün tutmuyor birde iki göz arasında hafif tümsek var öncekine göre biraz inmiş ucuna yakın tümseklik var doktorum burnumun çekilceğini söyledi ama ben gittikçe kötüye gittiğini düşünüyorum
merhaba kızlar bırsey sorucam
bugun benım 4. gunu 9. gununde tamponlarım ve alcım cıkıcak ama ben tukunurken tampon genzıme batıyor ve bu tampon plastık tampon ondan cok canımı yakıyor hap ıcerken canı acıyan var mıydı? hala da akıntım varkulaklarımda asırı gerılıyor ıcı agrıyo kulaklarına bısey olanınız var mı?
burnumun içindeki kurumuş kanları çok içindekileri değil de dışına yakın olanları kulak çöpüyle çıkartmaya çalışıyorum nefes almama engel değil ama rahatsız ediyo bişey olur mu acaba ameliyat olalı yarın 1 hafta olcak
arkadaşlar bende ameliyat olucam ama işin psikolojik tarafı beni korkutuyor yahuu :S ameliyat sonrası insanlar ay kompleksinden yaptırmış falan desinler istemiyorum hele de erkek milleti ! bizim bakım olarak gördüğümüz şeyleri onlar anlayamıyorlar. doğal olmak en güzeli ama sorun var işte memnun değilim burnumdan. asıl bunları nasıl savuşturucağımı bilmiyorum. arkadaşlarım değil ama akraba çevremiz hep dedikoducu sabit fikirli insanlar. normalde hiçbir düşüncelerini de takmıyorum. ama arkamdan lafım edilsin dedikodu yapılsın da istemiyorum. sizler ne yaptınız böyle durumlar olmadı mı ??
Haziran ayında kbb doktoruna ameliyat oldum kemik eğriliği vardı ancak
şimdide burun deliklerimden biri büyük biri küçük ayrıca kemiklerde yine bir dengesizlik var gibi görünüyor
bazı yerler daha şiş olduğundan mıdır acaba 2 buçuk ay geçti bundan sonra bir düzelme olurmu
arkadaşlar bende ameliyat olucam ama işin psikolojik tarafı beni korkutuyor yahuu :S ameliyat sonrası insanlar ay kompleksinden yaptırmış falan desinler istemiyorum hele de erkek milleti ! bizim bakım olarak gördüğümüz şeyleri onlar anlayamıyorlar. doğal olmak en güzeli ama sorun var işte memnun değilim burnumdan. asıl bunları nasıl savuşturucağımı bilmiyorum. arkadaşlarım değil ama akraba çevremiz hep dedikoducu sabit fikirli insanlar. normalde hiçbir düşüncelerini de takmıyorum. ama arkamdan lafım edilsin dedikodu yapılsın da istemiyorum. sizler ne yaptınız böyle durumlar olmadı mı ??
kimin ne dusundugu umrumda bıle degıl hemde zerre kadar.......dusun benı tanıyan 250 ogrencı ve bır o kadar da velı var. sımdı okul baslayacak ve ben gıdecegımm umrumda mı asllaaaaaaa...cokta tınnnn
ah keşke bende senin kadar rahat olabilseydim. işim gereği -turizm- sürekli insanlarla içiçeyim ve gözleri üstümde. burnumun şekli de çok kötü, azcık bişiye benzeseydi senin gibi rahat olabilirdim galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?