Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

özgül merak ettim eğer imkanın varsa foto koyarmısın, sadece burnunu koyabilirsin yüzünü kesebilirsin mesela paintte filan...

bu arada bişi sormak istiyorum GEceleri istemdışı yan yatıyorum. Uyanınca hemen sırtüstü yatmaya başlıyorum ama dönerken burnumdan çatırtılar geliyor, sızlıyor hafif... MEsela bu gece sol yanıma yatmış buldum kendimi, burnum yastığa gömülmemişti gerçi sadece yanağım temas ediyordu ama bir baskı var sonuçta. Döndüm , burnumun sol tarafından pıt pıt çıtçıt diye sesler geldi,sanki bişiler hareket etti gibi oldu, korktum. 1 ayı geçiyor ameliyat olalı, sizce bişi olurmu, sizdede böyle sesler geliyormu?

canım ben de ameliyat olalı 13 gün oldu ama ben de arada yan yatabiliyorum yani.Sırt üstü uyuyamam zaten.Çıtırtılar kıkırdaklardan geliyo olabilir canım bence.Kemiklerin kırılacak değil ya yan yattın diye.Doktor bana 8.gün yan da yatabilirsin demişti düşün yani.Eğrilicek olsa der mi? Bnden de bazen çıt pıt sesi geliyo ama kulağıma dogru bi yerden yemek yerken filan oluyo.Ama korkma bence o kaar da nazik deildir.
Ben de bişi sormak istiyorum.Ameliyat sonrası cildim çok bozuldu.Burnumun üstü soyuluyo ara ara ve semsert derisi.Ucu beyaz minik sivilceler çıkıyo her yerimde.Burnuma sivilce kremi filan da süremiyorum soyuyo çünkü ilaçlar burun derisi de hassas bişey olur mu ki diye düşünüyorum.Nasıl bir bakım yapıosunuz cildinize?yada sadece ben de mi oldu bu durum?Ne zama geçer bilemiyorum.

cevap için sağol canım. 2 kişide daha olduğuna göre normal demekki.

deri konusunda aynıyız. küçük sivilceler bastı her yanımı. bende fucidin diye bi krem var ondan sürüyorum. temizliğide protex antibakteyirel sabunla yıkıyorum sadece, temizleyici jel tonik vs kullanmıyorum çünkü cilt şuan çok hassas ve inceymiş. o kremide burnumun altında kenarında (yüzüme doğru) çıkan yerlere bide burnumun üstünde çıkanlar küçücük nokta şeklinde sürüyorum yoğurt gibi yaymıyorum yani.ama tamamen geçmiş bitmiş değil. hergün yenisi çıkıyor başka bir çözüm yolu bulamadım olan var mı :26:

cilt tepki veriyor sanırım canım bir süre sora gecer umarm hepimiz güzel bir yüze ve burnuna kavusuruz.Senin de burnun da eğrilik vardı cnm düzelicek bence daha çok erken çünkü.Resim filan koyarsan bizde yorum yaparız gercekten o kadar eğri durmuyo belkide .Bazen kendi kendimize kuruntu yapabiliyoruz çünkü.Benim 13. günüm biraz daha insin şişlikler resmimi koyup fikrinizi alıcam.Sivilceler için lavanta kürü uyguluycam canım forumdan duydum bakalım bi şansımı deniycem en azından.Burun estetiği sonrası cildini düzeltebilen varsa yorumlarını bizimle paylaşırsa seviniriz ayrıca...:80:

en yakın zamanda foto koyacagımm..sadece bıraz daha ınsın sıslıkler ıstıyorum...ben sureklı yan yatıyorum ama burnumun ustune degıl.benım burnumdan ses gelmıyor ama...

doktorom bahattin mercan çok ilgilendi ama 40 gün oldu şiş hala açık teknikle oldum ben ameliyatı ilk alçı çıkınca incecikti sonra bantları takıldı hiç şiş yok gibiydi sonradan şişmeye çekil değiştirmeye başladı acaba bu şişiler inince ilk bantlanılan hale mi gelicek tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

benim 13.günüm ama öle çok şiş deil burnum.Yani dışarı çıksam tanımayanlar anlamaz.Kişiden kişiye değişiyormuş şişliğin inmesi ve yapılan işleme göre tabi.Ama 2 ay sonra büyük kısmı iner demişti doktor .Sabredicez artık.6 ay sonra da tümü inşallah.Maydanoz suyu içiyorum ben şişliklerim için 3 gün oldu ama fark etti yani.Tavsiye ederim

bende hemen maydonaz suyu içmeye başlıyayım o zaman gnüde bir bardak içsek olur mu birde bugün güneşte dolaştım ailem şişmiş burnun dedi doğruluk payı varmıdır yani güneş şişirirmi

bende 25 mayısta dr.barış çakır'da burun ameliyatı oldum...hala şiş var şekli tam çıkmadı sanırım kalın derili olmamızdan kaynaklı...

23 eylülde ameliyat olucağım çevremdekilerin hepsi tek amacımın estetik amaçlı ameliyatı istediğimi düşünüyor ama ben sağlık için ameliyat olucağım burnm kırık ve eğri etler var nefes alamıyorum. ama bunları onlara anlatamıyorum. anlatsamda anlamıyorlar en iyisi kafaya takmayıp önemsememek..

bende hemen maydonaz suyu içmeye başlıyayım o zaman gnüde bir bardak içsek olur mu birde bugün güneşte dolaştım ailem şişmiş burnun dedi doğruluk payı varmıdır yani güneş şişirirmi

Canım sıcakta durduğun için şişmiş muhtemelen.Ama geçicidir iner merak etme .Sabahları burnun soğuk su tut duşla.Maydonoz suyu da bir kaç dal maydonozu suya atıp kaynat.Sonra soğut(soğutmadan mide bulandırıyo bende kokusundan dolayı).İçine limon sık ve iç.Aç karnına daha iyi ama ben kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum.Aç karnına içemiyorum.Ödemlere iyiymiş bakalım inşallah iyi gelir.Sizin de burun derinizde pütürler oldu mu?

Canım en iyisini yaparsın takma bencede ve açıklama yapmaya uğraşma burnumun keniği yanlış kaynamış olmam lazım nefes alamıyorum de bitir.Yorum yaptırtma.İnsanlar çok fesat ne yazık ki.Şimdiden geçmiş olsun canım

bende 25 mayısta dr.barış çakır'da burun ameliyatı oldum...hala şiş var şekli tam çıkmadı sanırım kalın derili olmamızdan kaynaklı...

kalın deriilerde 1 seneyi buluyomuş tam şekil alması öle duymuştum canım ama derim ince mi kalın mı bilemiyorum ben

benim böyle isilik gibi olmuştu alı çıktıktan sonra yüz temizleme jeliyle hergün temizledim yüzümü burnumuda bastırmadan temizledim şuan çok az var zamanla kayboldu

saol canım. aynen öle yapıyorum gerçi ne düşündükleride artık önemli değil benim için

bende kasımda ameliyat olucam.aslında konuyu fazla araştırmıyorum korkup vazgeçmemek için.aslında etrafla ilgili pek bir endişem yok.ben daha şimdiden alıştırdım onları.burnum kırık ve ameliyat olmak zorundayım dedim.olmuşken birazda estetik bir görüntü verilicek filan dedim.benim asıl korkum ameliyat sonrası aynaya baktığımda ne göreceğim.biraz sabırsızım yapı olarak bir şeyi hemen olsun bitsin isterim.ama ilk zamanlar çoğu kişi görüntüsünden pek memnun kalmıyor.şişler morluklar burnun düşüklüğü veya aşırı kalkık olmasıama neticede çoğuda 6 ay kadar bir zamanda şekli oturmuş oluyor değilmi?

öyle diyolar yani oturması 6 ay diye benim de 3 gün sonra alçım alınıyo balım nasıl bi burnuşum olucakk ama genelde yazılanlar herkesinn genellemesi oluyoo yani kişiden kişiye değişiyoo bazılarının 3 ay sonra oturuyoo biraz da sanırım bünye meselesi :))) umarım kolay bi ameliyat geçiriirsin hiiç korkma çok zor bi ameliyat değil :)

benim 9. ay olmak üzere sol taraftaki şişlik hala tam inmedi ve ne yazıkki sağ burun deliğimden nefes alamıorm ilk tamponlar alındığında vardı doktorum ödem geçicek dedi geçmedi malesef sağ delikte içinde kenarda kıkırdak gibi bişi var sanırım ordan tekrar bii operasyon geçiricem çok üzgünüm

eğerki ikinci bir operasyon daha gerekiyorsa bu cerrahın başarıszlığıdır diye düşnüyorum... umarım kimse mutsuz olmazz

bende kasim ayinda ameliyat olucam sen kime olacaksin?? bende ayni senin gibi sonrasindan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…