özgül merak ettim eğer imkanın varsa foto koyarmısın, sadece burnunu koyabilirsin yüzünü kesebilirsin mesela paintte filan...
bu arada bişi sormak istiyorum GEceleri istemdışı yan yatıyorum. Uyanınca hemen sırtüstü yatmaya başlıyorum ama dönerken burnumdan çatırtılar geliyor, sızlıyor hafif... MEsela bu gece sol yanıma yatmış buldum kendimi, burnum yastığa gömülmemişti gerçi sadece yanağım temas ediyordu ama bir baskı var sonuçta. Döndüm , burnumun sol tarafından pıt pıt çıtçıt diye sesler geldi,sanki bişiler hareket etti gibi oldu, korktum. 1 ayı geçiyor ameliyat olalı, sizce bişi olurmu, sizdede böyle sesler geliyormu?
canım ben de ameliyat olalı 13 gün oldu ama ben de arada yan yatabiliyorum yani.Sırt üstü uyuyamam zaten.Çıtırtılar kıkırdaklardan geliyo olabilir canım bence.Kemiklerin kırılacak değil ya yan yattın diye.Doktor bana 8.gün yan da yatabilirsin demişti düşün yani.Eğrilicek olsa der mi? Bnden de bazen çıt pıt sesi geliyo ama kulağıma dogru bi yerden yemek yerken filan oluyo.Ama korkma bence o kaar da nazik deildir.
Ben de bişi sormak istiyorum.Ameliyat sonrası cildim çok bozuldu.Burnumun üstü soyuluyo ara ara ve semsert derisi.Ucu beyaz minik sivilceler çıkıyo her yerimde.Burnuma sivilce kremi filan da süremiyorum soyuyo çünkü ilaçlar burun derisi de hassas bişey olur mu ki diye düşünüyorum.Nasıl bir bakım yapıosunuz cildinize?yada sadece ben de mi oldu bu durum?Ne zama geçer bilemiyorum.
özgül merak ettim eğer imkanın varsa foto koyarmısın, sadece burnunu koyabilirsin yüzünü kesebilirsin mesela paintte filan...
bu arada bişi sormak istiyorum GEceleri istemdışı yan yatıyorum. Uyanınca hemen sırtüstü yatmaya başlıyorum ama dönerken burnumdan çatırtılar geliyor, sızlıyor hafif... MEsela bu gece sol yanıma yatmış buldum kendimi, burnum yastığa gömülmemişti gerçi sadece yanağım temas ediyordu ama bir baskı var sonuçta. Döndüm , burnumun sol tarafından pıt pıt çıtçıt diye sesler geldi,sanki bişiler hareket etti gibi oldu, korktum. 1 ayı geçiyor ameliyat olalı, sizce bişi olurmu, sizdede böyle sesler geliyormu?
doktorom bahattin mercan çok ilgilendi ama 40 gün oldu şiş hala açık teknikle oldum ben ameliyatı ilk alçı çıkınca incecikti sonra bantları takıldı hiç şiş yok gibiydi sonradan şişmeye çekil değiştirmeye başladı acaba bu şişiler inince ilk bantlanılan hale mi gelicek tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
bende hemen maydonaz suyu içmeye başlıyayım o zaman gnüde bir bardak içsek olur mu birde bugün güneşte dolaştım ailem şişmiş burnun dedi doğruluk payı varmıdır yani güneş şişirirmi
23 eylülde ameliyat olucağım çevremdekilerin hepsi tek amacımın estetik amaçlı ameliyatı istediğimi düşünüyor ama ben sağlık için ameliyat olucağım burnm kırık ve eğri etler var nefes alamıyorum. ama bunları onlara anlatamıyorum. anlatsamda anlamıyorlar en iyisi kafaya takmayıp önemsememek..
bende 25 mayısta dr.barış çakır'da burun ameliyatı oldum...hala şiş var şekli tam çıkmadı sanırım kalın derili olmamızdan kaynaklı...
Canım en iyisini yaparsın takma bencede ve açıklama yapmaya uğraşma burnumun keniği yanlış kaynamış olmam lazım nefes alamıyorum de bitir.Yorum yaptırtma.İnsanlar çok fesat ne yazık ki.Şimdiden geçmiş olsun canım
bende kasımda ameliyat olucam.aslında konuyu fazla araştırmıyorum korkup vazgeçmemek için.aslında etrafla ilgili pek bir endişem yok.ben daha şimdiden alıştırdım onları.burnum kırık ve ameliyat olmak zorundayım dedim.olmuşken birazda estetik bir görüntü verilicek filan dedim.benim asıl korkum ameliyat sonrası aynaya baktığımda ne göreceğim.biraz sabırsızım yapı olarak bir şeyi hemen olsun bitsin isterim.ama ilk zamanlar çoğu kişi görüntüsünden pek memnun kalmıyor.şişler morluklar burnun düşüklüğü veya aşırı kalkık olmasıama neticede çoğuda 6 ay kadar bir zamanda şekli oturmuş oluyor değilmi?
bende kasımda ameliyat olucam.aslında konuyu fazla araştırmıyorum korkup vazgeçmemek için.aslında etrafla ilgili pek bir endişem yok.ben daha şimdiden alıştırdım onları.burnum kırık ve ameliyat olmak zorundayım dedim.olmuşken birazda estetik bir görüntü verilicek filan dedim.benim asıl korkum ameliyat sonrası aynaya baktığımda ne göreceğim.biraz sabırsızım yapı olarak bir şeyi hemen olsun bitsin isterim.ama ilk zamanlar çoğu kişi görüntüsünden pek memnun kalmıyor.şişler morluklar burnun düşüklüğü veya aşırı kalkık olmasıama neticede çoğuda 6 ay kadar bir zamanda şekli oturmuş oluyor değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?