Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kayseri de saffet örs e olucam canım ben.doktorumla henüz hiç görüşme fırsatım olmadı mailler dışında ama nedense şimdiden olumlu bir izlenim yarattı bende.yaptığı ameliyatlarıda gördüm bu forumda gayet başaralı.umarım herşey istediğimiz gibi olur.şu anki halinden daha kötü olmaz heralde

benim tamponum 3. günde çıktı kabus gibi 3 gün geçirdim her hap içtiğimde hap önce tampona sonra boğazıma takılıyordu tam bir işkence gibi.. benimki plastik tampon degildi ama çıkartıldıgında şok olmuştum cünkü burnumun boyutlarına göre bayağı büyük iki tampon çıktı .. inan o 3 gün boyunca su içerken bile zorlandım.. sadece poaçayı ufalayarak yiyebiliyordum çünkü her yutkunduğumda zorlanıyordum.. umarım diğer herkesin daha kolay geçer benimki bir sağlık sorunuydu o yüzden estetik operasyona göre cok daha zor geçti.. ama sabırlı olun kızlar su an burnumla çok mutluyum

evet benimde derim kalın..burada var resimlerim gayet güzel oldu..bende diğer mutlu olan insanlar gibi çok mutluyum...ne yapalım artık 1 yıl bekleyeceğizz...4ncü ayıma girdim :))6ayda şekli çıkar diyorlar bakıcaz artık

ben amelyttan snra okyanus suyunu hç kullanmadm o yzden mi hala nefes sorunum var 2 yıl olcak nerdeyse

ben amelyttan snra okyanus suyunu hç kullanmadm o yzden mi hala nefes sorunum var 2 yıl olcak nerdeyse

bana doktor kullanmamı soyledı de, bazı doktorlar vermeyebılıyormuş, zannetmıyorum canım o yuzden oldugunu, benm beş gun falan oldu,tıkalı hala burnum, o sadece rahatlatmak nefesı acmak ıcın, ama benım nefesı pek açmıyor nedense...

benim. 8. gün ve hala ara ara kullanıyorum okyonus suyunu. özellikle gece iyi geliyo..kuruyup tıknmasını önlüyo .ama tamamen rahatlatmıyo tabi benimde hala tıkalı. gece uyumak çok zor oluyo sürekli ağızdan nefes alınca ağız kuruyo

kızlar sakınan göze çöp batar mı ya bu kadar.Dün 15.günümdü ve annem yemek koyarken o kadar dikkat etmesine ragmen eli burnuma carptı acımadı ama bişey oldu mu diye ağlamaya başladım doktora gitsem sorsam diyorum ama ne çok sert gelmedi ama bişey oldu mu acaba ne kadar naziktir ki burun 15.günde.Deliricem.Burnumda şu an bi değişiklik yok ama 6 ay düşünerek kafayı mı yicem?benim gibi bişi gelen oldu mu başına:26:

benım annem yere otururken ben arkasındaydım yanlıslıkla burnuma oturdu:) doktor ancak suratına tava ıle vurulursa sorun olur dedı:)

canım ne kadar dıkkat etsek de ılla kı oluyor kucuk carpmalar, benım 5. gunum bende de oldu ama küçük darbelerden bır sey olmaz, agrı vs yan etkısı de olmadı carpmaların, o yuzden evham yapma da bıraz daha dıkkatlı ol

evet canım sabah kalktıgımda benım dilim de kupkuru oluyor, kaç bardak suyla ancak rahatlıyor. senın sesınde degısme var mı pekı. ben ılk gunler hıc konusamadım, baskı yapıyordu burnuma,tıkanıyordu burnum. şimdi yıne konusabılıyorum ama pek yormamaya calısıyorum kendımı ve ses tonum korkunc, burnumdan konuşur gibi

şimdi de çok şiş oldugunu sanmıyorum tatlım şekli oturmaya başlamıştır heralde artık..tek kötü yanı ameliyatımın üzerinden 1 yıl geçti ama hala soğuk havalarda burun kemiğim sızlıyor

haklısın cnm çok sağol

kızlar siz bişi söliyim mi ameliyat değide sonrası çok zormuş.Burnu korumak ,dikkatli uyumak,tıkanmak vs...
Tecrübeli olanlardan fikir almak için sürekli burdayım 17 gün oldu ameliyat olalı sivilce oldu hep yüzüm nedense.Hadi o neyse geçer de burnumun gözenekleri nedense çok belirgin ve siyahh nokta olmuş sanki.E sıkamıyorum tabi.Siyah nokta temizleme bandı kullanmak istiyorum ama en erken ne zaman kullnambilirim acaa.Bu siyah noktalar küçük küçük sivilcelere dönüşüyo çünkü temizlemem lazım.Sabah burnumun üstündeki sivilceyi hafif sıkayım dedim çok acıdı( ne yapıca kendi haline bıraksam geçer mi.Ki yüzümü de çok temizlememe rağmen oluo:26:

bir süre kapalı ve bantlı oldugu için olmuştur canım benim de gözeneklerim cok belirginleşmişti bir de yaz sıcağı malum.. kapalı kalmaya gelmiyor cilt :) dikkat etmen gerekiyor ama cokta abartmana gerek yok ne yaparsan yap kaza gelip seni buluyor ben uykumda yanlışlıkla kendi burnuma vumuştum kolumla o yüzden çok canını sıkma ufak tefek darbeler olabilir küçük bir acıdan başka da hiçbrşey olmaz sağlığını etkileyecek.. şimdilik siyah nokta bandı kullanma derim onun yerine üzerine cilt temzleyici tonik vb. birşey döktüğün pamukla hafifçe silebilirsin

ameliyat olalı 14 gün oldu daha çok yeni ama bişe canımı sıkıyo burnumun altı çok gözüküyo geçmezmi acaba eski burnumdada bundan şikayetçiydim doktorum saolsun kaldırdı falan ama orası hala çok belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…