merhaba kızlar bırsey sorucam
bugun benım 4. gunu 9. gununde tamponlarım ve alcım cıkıcak ama ben tukunurken tampon genzıme batıyor ve bu tampon plastık tampon ondan cok canımı yakıyor hap ıcerken canı acıyan var mıydı? hala da akıntım varkulaklarımda asırı gerılıyor ıcı agrıyo kulaklarına bısey olanınız var mı?
eğerki ikinci bir operasyon daha gerekiyorsa bu cerrahın başarıszlığıdır diye düşnüyorum... umarım kimse mutsuz olmazz
ben amelyttan snra okyanus suyunu hç kullanmadm o yzden mi hala nefes sorunum var 2 yıl olcak nerdeyse
bana doktor kullanmamı soyledı de, bazı doktorlar vermeyebılıyormuş, zannetmıyorum canım o yuzden oldugunu, benm beş gun falan oldu,tıkalı hala burnum, o sadece rahatlatmak nefesı acmak ıcın, ama benım nefesı pek açmıyor nedense...
kızlar sakınan göze çöp batar mı ya bu kadar.Dün 15.günümdü ve annem yemek koyarken o kadar dikkat etmesine ragmen eli burnuma carptı acımadı ama bişey oldu mu diye ağlamaya başladım doktora gitsem sorsam diyorum ama ne çok sert gelmedi ama bişey oldu mu acaba ne kadar naziktir ki burun 15.günde.Deliricem.Burnumda şu an bi değişiklik yok ama 6 ay düşünerek kafayı mı yicem?benim gibi bişi gelen oldu mu başına:26:
kızlar sakınan göze çöp batar mı ya bu kadar.Dün 15.günümdü ve annem yemek koyarken o kadar dikkat etmesine ragmen eli burnuma carptı acımadı ama bişey oldu mu diye ağlamaya başladım doktora gitsem sorsam diyorum ama ne çok sert gelmedi ama bişey oldu mu acaba ne kadar naziktir ki burun 15.günde.Deliricem.Burnumda şu an bi değişiklik yok ama 6 ay düşünerek kafayı mı yicem?benim gibi bişi gelen oldu mu başına:26:
benim. 8. gün ve hala ara ara kullanıyorum okyonus suyunu. özellikle gece iyi geliyo..kuruyup tıknmasını önlüyo .ama tamamen rahatlatmıyo tabi benimde hala tıkalı. gece uyumak çok zor oluyo sürekli ağızdan nefes alınca ağız kuruyo
benım annem yere otururken ben arkasındaydım yanlıslıkla burnuma oturdu:) doktor ancak suratına tava ıle vurulursa sorun olur dedı:)
canım ne kadar dıkkat etsek de ılla kı oluyor kucuk carpmalar, benım 5. gunum bende de oldu ama küçük darbelerden bır sey olmaz, agrı vs yan etkısı de olmadı carpmaların, o yuzden evham yapma da bıraz daha dıkkatlı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?