Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

olur canım olur zaten bu tür ameliyatlar senin kemik yapın da düşünülerek yapılıyor mesele benim kemiklerim çok ince olduğu için burnumdaki kemerin ufak bir kısmı hala duruyor onu alamamışlar sonrasında kırılma ihtimali yüksek olur diye..

bi süre sonra kendiliğinden biraz aşağı iniyo ilk açıldığı gibi kalmıyo yani benim öyle oldu bende o durumdan memnun değilim=))

ama benim baya bi indii canım anlamadım inş masajlar işe yararr

bende inmesini istemiodum zaten burnumda ki o görüntüden hoşnut değildim şuan çok sınırda=/ masaj bende pek bi işe yaramadı canım sadece ödemlerin inmesini sağladı zaten acıdan çok bastırarakta yapamadım=(

ben iki buçuk ay önce ameliyat oldum ve sonuçtan hiç memnun değilim tekrar olucam deviasyon oldu tekrar burnumda

benim de pek takmamaya çalışsamda ufak tefek sorunlarım var doktor kalıcı dolgu önerdi ama ben cesaret edemiyorum sen 2, bi operasyon mu düşünüyosun

hadi yaa:26:
ben bastırarak yapıyorum sırf düzelsin die felaket acıyo tamda dikiş yerinde sen kaç gün masaj yapmıştın cnm beni 2 hafta sonra yine çağırdı

hadi yaa:26:
ben bastırarak yapıyorum sırf düzelsin die felaket acıyo tamda dikiş yerinde sen kaç gün masaj yapmıştın cnm beni 2 hafta sonra yine çağırdı

2hafta masaj yaptım bende tatlım ama sanırım o inmesinin masajla alakası yok o doktorun maharetiyle ilgili tamamen. benim doktorum masajı kemikleri içeri ittirmek ve ödemi azaltmak için yapmam gerektini söylemişti. ama ben çok bastıramadım canım çok yanıyodu. şuan kemiklerim dışarda kalmış kalıcı dolgu yapabiliriz istersen dedi=((

selamkızlar benim ameliyat olalı yaklaşık 50 gün oldu yanlarda iki kemik vardı onlar alındı dedi doktor ama burun sırtında iki kemik arasında sanki boşluk var çizgi şeklinde yani yandaki iki kemik üçgen biçiminde de ya onun tam birleştiği yerde açıklık var gibi :S

evet burnum sol tarafa doğru yatmaya başladı ve sol tarafımdan nefes alamıyorum üstelik ameliyatımı yapan kişi doç.havalar soğusun gel düzeltelim dedi sadece kıkırdaktaki yıkımı düzeltecek ama ben beğenmediğim bi kaç şey var onlarıda düzelttşrmeyi düşünüyorum fakat güvenemiyorumda..burnum sağ ve sol profilden güzel ama karşıda bakınca eğri.

şansa bak ya üzüldüm canım zor bişeymiymiş dolgu lokal aneztesiylemi yapıyo acaba benim burnumda ikinci bişeyi gerektircek bişe yok heralde ama orası gözükmese daha güzel olurdu memnunum aslında daha fazla düşmesinde.

çoğunun kötü geçmiş çoğunun iyi.şu anda hiç bir şey düşünemiyorum henüz 2 gün oldu.dün çok pişmanndm keşke olmasaydm diye boncuk boncuk gözyaşı akıtıodum :) ama bgn top gbi ucunu görnce düşündmde gzl olucak inş:) beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır :)

basit bi operasyon dedi ama yinede ne kadar olursa olsun operasyon yani. lokal anestezi olur diye düşünüyorum ama dolguya pek sıcak bakmıyorum açıkcası dolgudansa ikinci bi ameliyatı göze alabilirim ama tabi ki başka bi doktora. doktorumla ilgili arkadaşlarımdan hoş şeyler duymamaya başladım. bi arkadaşım 2. ameliyatı olmuş burun ucu düştüğü için ama yine de faydası olmamış, bi arkadaşımda şuan tekrar 2. ameliyatı düşünüyo burun delikleri çok geniş kalmış, bi kaç kişiye daha dolgu önermiş... iyice sitres olmaya ve üzülmeye başladım=((( umarım benimde ucu daha fazla düüşmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…