ameliyat olalı 14 gün oldu daha çok yeni ama bişe canımı sıkıyo burnumun altı çok gözüküyo geçmezmi acaba eski burnumdada bundan şikayetçiydim doktorum saolsun kaldırdı falan ama orası hala çok belli
ameliyat olalı 14 gün oldu daha çok yeni ama bişe canımı sıkıyo burnumun altı çok gözüküyo geçmezmi acaba eski burnumdada bundan şikayetçiydim doktorum saolsun kaldırdı falan ama orası hala çok belli
nuri soysalmı emre ilhanmı lütfen bana doktor önerirmisiniz
Şişliklerin insin daha çok yeni belli olmaz şekli tam.
bi süre sonra kendiliğinden biraz aşağı iniyo ilk açıldığı gibi kalmıyo yani benim öyle oldu bende o durumdan memnun değilim=))
ama benim baya bi indii canım anlamadım inş masajlar işe yararr
ben iki buçuk ay önce ameliyat oldum ve sonuçtan hiç memnun değilim tekrar olucam deviasyon oldu tekrar burnumda
bende inmesini istemiodum zaten burnumda ki o görüntüden hoşnut değildim şuan çok sınırda=/ masaj bende pek bi işe yaramadı canım sadece ödemlerin inmesini sağladı zaten acıdan çok bastırarakta yapamadım=(
hadi yaa:26:
ben bastırarak yapıyorum sırf düzelsin die felaket acıyo tamda dikiş yerinde sen kaç gün masaj yapmıştın cnm beni 2 hafta sonra yine çağırdı
2hafta masaj yaptım bende tatlım ama sanırım o inmesinin masajla alakası yok o doktorun maharetiyle ilgili tamamen. benim doktorum masajı kemikleri içeri ittirmek ve ödemi azaltmak için yapmam gerektini söylemişti. ama ben çok bastıramadım canım çok yanıyodu. şuan kemiklerim dışarda kalmış kalıcı dolgu yapabiliriz istersen dedi=((
selamkızlar benim ameliyat olalı yaklaşık 50 gün oldu yanlarda iki kemik vardı onlar alındı dedi doktor ama burun sırtında iki kemik arasında sanki boşluk var çizgi şeklinde yani yandaki iki kemik üçgen biçiminde de ya onun tam birleştiği yerde açıklık var gibi :S[/QUOT
canım onun zamanla kapanması lazım doktora gittin mi kontrol için?
ben iki buçuk ay önce ameliyat oldum ve sonuçtan hiç memnun değilim tekrar olucam deviasyon oldu tekrar burnumda
şansa bak ya üzüldüm canım zor bişeymiymiş dolgu lokal aneztesiylemi yapıyo acaba benim burnumda ikinci bişeyi gerektircek bişe yok heralde ama orası gözükmese daha güzel olurdu memnunum aslında daha fazla düşmesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?