Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bence kesinlikle aynı doktoru düşünme. bütün doktorlar burun ameliyatlarının bir kerede yapılması gerektiğini ortaya çıkan hataların, 2. ameliyatların doktorların acemilinden kaynaklandını söylüyo hep. bende de eğrilik var burun sağa dogru malesef herkes fark ediyo ama daha başka o kadar problem var ki onu düşünmüyorum bile artık=((

ilk yaptırdım gün bende çok pişmandım canım kolay bişe değil insan bi anda adapte olamıyo ama zamanla bide istedin sonucu alırsan iyiki yaptırmışım diceksin sadece biraz sabır. bide ağlamaman gerek kendini kasıcak şeyler yapma olabilindiğince mimik yapmaktan kaçınman gerek.

istedigim cevapları alamıyorum hala

canım sana tavsiyem acele karar verme ve iyi bir doktor araştır. mutlaka yaptığı burunları gör insanların memnun olup olmadına bak. ben biraz fiyatına takılmıştım uygun olsun diye o benim için biraz hata oldu şuan problem yaşıyorum. birde kulak burun buğaz doktoruna değilde bir cerraha ameliyat ol bence. istanbul için doktor soruyosun onun için yardımcı olamıyorum ama süreçle ilgili sormak istediklerin varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Merhaba

Sonunda deviasyon ameliyatımı oldum bugün 4.gün.
Yalnız akıntılar sonucu olusan burun içi kabuklanmalar, pıhtılaşmalar olustu haliyle.İyice nefes alışım güçleniyor bunlar yüzünden.
Bunları nasıl temizliyorsunuz acaba?

Fikri önerisi olan var mı?

oof ben ilk gün çok ağlamıştım.sinir bozucu bişey ama daha ne kadar süre mimik yapamıcam? gerçi bugün daha 3. gün ama oof

tamponların alındıysa bana okyanus suyu ve teramcyn ? verdı doktor, pamuklu kulak çöpüne önce okyanus suyunu sıkıp burnunun içini sıvıyorsun, çubugun ıkı ucunu iki burun deliği için ayrı ayrı. sonra o merhemi sürüyorsun pamuga, onunla da aynı şekılde burun delıklerıni sıvıyorsun. çok yukarı ittirme dikişler için. alçı alınana kadar boyle temızlersın, ama bız beceremedıgımz ıcın, korktugumuz ıcın yıne de kalıyor burunda artıklar ve tıkalı oluyor burun, alçının cıktııg gün doktor temızledı benım burnumu, o zaman nefesım acıldı tamamen, bunları yapmaya devam et dedi, yıne de arada tıkanıyor şimdi. geçmiş olsun.

doktorum bana kulak çubuğuna deniz suyu sıkarak sık sık temizlememi önermişti. ama daha 4, gün erken tabi onun için aparatların çıkmasını beklemelisin.

Son düzenleme:
oof ben ilk gün çok ağlamıştım.sinir bozucu bişey ama daha ne kadar süre mimik yapamıcam? gerçi bugün daha 3. gün ama oof

canım doktorum bana bir ay olabildiğince mimik yapmaktan kaçınmamı söylemişti. zaten ben yapamıyodum da gülmeye çalıştımda falan heryerim sızlıyodu. morelini bozma sakın 2hafta psikolojik olarak biraz sıkıntılı geçiyo bi senin değil inan bi çok insanda oluyo bende çok zor tuttum ağlamamak için kendimi=((

benim bi arkadaşım ankarada ankaranın en ünlü üç doktoruna tam 3 kez 2 sene aralıklarla burun ameliyatı yaptırdı ve hiçbirinden memnun kalmadı ilk doktoru burunda kemer olduğu halde sadece burun ucunu kaldırmış onu yeterli görmüş çok acayip bi şekli vardı burnu kemerli büyük ve ucuda kocaman kalkık 2 doktor kemeri alalım demiş ve kemer alayım derken burnun sağ tarafını inceltmiş sol taraf kalın yamuk yumuk bi burun olmuş üçüncü doktorda sol taraf daha kalın diye biraz daha burun kemerini inceltmiş şimdi kemik incecik uç kalın çok acayip bozuk görünümlü bi burunla yaşıyor ve psikolojik tedavi görüyor

doktorum bana kulak çubuğuna deniz suyu sıkarak sık sık temizlememi önermişti. ama daha 4, gün erken tabi onun için aparatların çıkmasını beklemelisin.

Evet canım haklısın sanırım erken ve dediğin gibi henüz alınmadı tamponlar..ne bileyim içi öyle kabuk kabukken nasıl çıkıcak acaba o tamponlar diye düşünmeye başladım..cuma günü alınacaklar..slikon diye belki rahat alınır diye düşünüyorum..

Birde benim burnumun ucunda sag delikte kıkırdak egriliği vardı zaten bu sebeple ameliyat oldum..sag taraf doldugu için milim derecesinde sola yatmıstı, kıkırdak alınınca birz ucunda düzelme olmus, bu beni sevindirdi..sevdim :81: estetik yok ama estetik varmış gibi duruyo burnum..

arkadaşlar bu yazılanları okudukça moralim bozuluyo tekrar vazgeçiyorum

40 gün önce burun ameliyatı oldum.korkulacak bişey yok sadece ilk 3 gün biraz sıkıntılı geçiyor.sonrasında herşey normale dönüyor.:)

Arkadaşlar benim 2 ay oldu ama hala burnumun altı sızlıyor çok konuştğumda. malum turizmciyim sürekli insanlarla konuşmak durumundayım sonra yoruluyorum burnum geriliyor acıyor bu normalmi

kızlar yardım edin ya bu masaj gerçekten işe yarıyomu fayda gören oldumu burnumun ucuna masaj yapıyorum ama bi düzelme yok hala altı gözüküyo sinirden üstündeki siyah noktaları patlattım kızlardı falan şimdide iz kalır diye korkuyorum kalırmı iz

sıyah noktaları mı patlattın kacıncı ayındasın sen.. doktorum bana kesınlıkle ızın vermedı narınce sılıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…