evet burnum sol tarafa doğru yatmaya başladı ve sol tarafımdan nefes alamıyorum üstelik ameliyatımı yapan kişi doç.havalar soğusun gel düzeltelim dedi sadece kıkırdaktaki yıkımı düzeltecek ama ben beğenmediğim bi kaç şey var onlarıda düzelttşrmeyi düşünüyorum fakat güvenemiyorumda..burnum sağ ve sol profilden güzel ama karşıda bakınca eğri.
çoğunun kötü geçmiş çoğunun iyi.şu anda hiç bir şey düşünemiyorum henüz 2 gün oldu.dün çok pişmanndm keşke olmasaydm diye boncuk boncuk gözyaşı akıtıodum :) ama bgn top gbi ucunu görnce düşündmde gzl olucak inş:) beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır :)
istedigim cevapları alamıyorum hala
ilk yaptırdım gün bende çok pişmandım canım kolay bişe değil insan bi anda adapte olamıyo ama zamanla bide istedin sonucu alırsan iyiki yaptırmışım diceksin sadece biraz sabır. bide ağlamaman gerek kendini kasıcak şeyler yapma olabilindiğince mimik yapmaktan kaçınman gerek.
Merhaba
Sonunda deviasyon ameliyatımı oldum bugün 4.gün.
Yalnız akıntılar sonucu olusan burun içi kabuklanmalar, pıhtılaşmalar olustu haliyle.İyice nefes alışım güçleniyor bunlar yüzünden.
Bunları nasıl temizliyorsunuz acaba?
Fikri önerisi olan var mı?
Merhaba
Sonunda deviasyon ameliyatımı oldum bugün 4.gün.
Yalnız akıntılar sonucu olusan burun içi kabuklanmalar, pıhtılaşmalar olustu haliyle.İyice nefes alışım güçleniyor bunlar yüzünden.
Bunları nasıl temizliyorsunuz acaba?
Fikri önerisi olan var mı?
oof ben ilk gün çok ağlamıştım.sinir bozucu bişey amadaha ne kadar süre mimik yapamıcam? gerçi bugün daha 3. gün ama oof
doktorum bana kulak çubuğuna deniz suyu sıkarak sık sık temizlememi önermişti. ama daha 4, gün erken tabi onun için aparatların çıkmasını beklemelisin.
arkadaşlar bu yazılanları okudukça moralim bozuluyo tekrar vazgeçiyorum
arkadaşlar bu yazılanları okudukça moralim bozuluyo tekrar vazgeçiyorum
kızlar yardım edin ya bu masaj gerçekten işe yarıyomu fayda gören oldumu burnumun ucuna masaj yapıyorum ama bi düzelme yok hala altı gözüküyo sinirden üstündeki siyah noktaları patlattım kızlardı falan şimdide iz kalır diye korkuyorum kalırmı iz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?