Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

derı su anda o kadar cok hassas kı onun ıcın boyle ufacık bı dokunmayı bıle cok algılıyor uzulme kesınlıkle duzelır ama zedelemeseydın keske

ya herşey üstüste geliyo normalde çok sakınırım çok istediğim bişeydi çünkü ama ucu düşünce çok üzüldüm kalkıktı çünkü masajda fayda etmiyo

ya herşey üstüste geliyo normalde çok sakınırım çok istediğim bişeydi çünkü ama ucu düşünce çok üzüldüm kalkıktı çünkü masajda fayda etmiyo

keske doktorunu arasaydın..burnumuz cok sekle gırıcek kı bu zaman zarfında.cok mu dustu? ne masajı kı bu? bana oyle bısey demedı doktor

keske doktorunu arasaydın..burnumuz cok sekle gırıcek kı bu zaman zarfında.cok mu dustu? ne masajı kı bu? bana oyle bısey demedı doktor

numarası yok bende canım aslında düşük bi burun değil nası desem yandan bakıldığında altı baya gözüküyo üstü süper dicek lafım yok kavisi falan iyi olmuş ama altına taktım ben baya masajı burnumun ucuna baş parmağımı koyarak kaldırıyorum 35 defa günde 3 kere öle dedi ilk yapıyosun 1 dk düzeliyo sonra yine aynı 1 ay dolduğunda kontrole gitcem bakalım ne dicek

ınternetten numarasına bak bence.. acaba bana neden vermedı kı

şişlikler iniyomuş zamanla en geç burun ucu tabi

bana da masaj falan wermedi doktorumm :S

gerek yoktur canm ondan vermemiştir

Kızlar ya bu slikon tamponları alırken nasıl olacak acaba, perşembe günü ameliyat oldum hala tamponlarlayım cuma günü alınacaklar.
Burnumun içi artık kabuk kabuk oldu resmen delikler tıkandı nasıl cıkacak o kabuklar varken tampon oradan ya :97:

Birde deviasyon ameliyatında değişiklik olmuyor diyorlar ama, benim burnumun ucu kalkık nasıl oluyor..Acaba tamponlardan dolayımı öyle görünüyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…