arkadaşlar bu yazılanları okudukça moralim bozuluyo tekrar vazgeçiyorum
sıyah noktaları mı patlattınkacıncı ayındasın sen.. doktorum bana kesınlıkle ızın vermedı narınce sılıyorum sadece
daha 3 haftalık moralim öle bozuktuki yaptım bi salaklıkk uf çok kötüyüm kızarık kızlarık duruyolar hala
burun cok hassas olur kı daha.. ben ufacık dokunuyorum sankı ustunde bırı oturuyo gıbı yuk oluyor..
kesin iz kalcak öle kötü görünüyoki şuan
derı su anda o kadar cok hassas kı onun ıcın boyle ufacık bı dokunmayı bıle cok algılıyor uzulme kesınlıkle duzelır ama zedelemeseydın keske
ya herşey üstüste geliyo normalde çok sakınırım çok istediğim bişeydi çünkü ama ucu düşünce çok üzüldüm kalkıktı çünkü masajda fayda etmiyo
keske doktorunu arasaydın..burnumuz cok sekle gırıcek kı bu zaman zarfında.cok mu dustu? ne masajı kı bu? bana oyle bısey demedı doktor
numarası yok bende canım aslında düşük bi burun değil nası desem yandan bakıldığında altı baya gözüküyo üstü süper dicek lafım yok kavisi falan iyi olmuş ama altına taktım ben baya masajı burnumun ucuna baş parmağımı koyarak kaldırıyorum 35 defa günde 3 kere öle dedi ilk yapıyosun 1 dk düzeliyo sonra yine aynı 1 ay dolduğunda kontrole gitcem bakalım ne dicek
ınternetten numarasına bak bence.. acaba bana neden vermedı kı
ben isticektim unuttum doktorum çok iyi biri ama doktora üstündeki siyah noktoları sıktımda nası diyim adam delirdinmi der bana heralde
bence de dermasaj seyıne takıldım ben de yaa baska vermedıklerı doktorunun var mı kı:18:
herkese vermiyolar canım ben ameliyata girmeden sormuştum ameliyattan sonra masaj vercekmisiniz diye gerekirse veriyoruz dedi hem masaj çok acıyo daha iyi sana vermemesii
cok sukur o zaman
senin burnun ne alemde memnunmusun
bana da masaj falan wermedi doktorumm :S
şişlikler iniyomuş zamanla en geç burun ucu tabisıslıgı dısında evet yada ben bıldıgım ıcın bana oyle gelıyor ama sıs yanı bellı hergun kuculuyo sankı sıslıklerı ınıyor heralde.. bıde onden bakınca kendımı aslan gıbı hıssedıyorum o kadarmemnunum yoksa
bana da masaj falan wermedi doktorumm :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?